Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Μεγαλυτερο ψεμμα απο τη σχεση κοστους και ασφαλεια στο κρανος δεν υπαρχει. Παρε ενα φτηνο κρανος απο μια καλη εταιρια (N-64) πχ, που ειναι πολυ κοντα στο αρχικο σου budget αν το βρεις απο ιντερνετ και θα εισαι μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Υπολόγισε περίπου 130€ και πάρε ένα AGV π.χ. http://www.stelpet.gr/agv-k3-basic.html Και εδώ το test από την sharp http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/agv-k-3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Γεια σας.Πολύ σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός daytona 50cc.Είμαι από επαρχία και οδηγώ εκεί αλλά τώρα θα έχω στην Αθήνα όπου σπουδάζω δικό μου μηχανάκι. Προσωπικά έχω ένα κράνος Euro,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αρκετό πιστεύω για τις ταχύτητες που (θα) αναπτύσσω. Θέλω όμως να αγοράσω και άλλο ένα για την κοπέλα μου,όχι πολύ ακριβό,υπολογίζω στα 50-60 ευρώ. (Ναι ξέρω πως δεν είναι πολύ καλά αλλά δεν έχω σκοπό να τρέχω,κάνω σούζες κ.λπ. και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν.) Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο με τις εξής προδιαγραφές: 1) Τιμή όσο περίπου είπα. 2) Να υπάρχει σε πολύ μικρό νούμερο. (Για κοπέλα 1.60 περίπου,οπότε λογικά θα πρέπει να είναι το μικρότερο δυνατό) 3) Να μην είναι full face (αν το λέω σωστά) αλλά κάτι που να μην την "πνίγει". 4) Να υπάρχει κατά προτίμηση και σε άσπρο ή κόκκινο (γυναίκες... ) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. αν η κοπελα αγαπα το σαγονι της και ταυτοχρονα θελει την ευκολια της να παρει ενα ανοιγομενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Μιλάμε για ταχύτητα 50-60 χιλιόμετρα max.Ποιο θεωρείς δηλαδή το κατώτερο ποσό για κράνος.Και το δικό μου κάπου εκεί έκανε. 200 ευρω το λιγοτερο! οκ εσυ πας με 60 το αντιθετο οχημα με 60 και γινετε συγκρουση, θα υπαρχουν δυναμεις ανω τον 10 τονων αλλα για να μην σε τρομαζω, 1ον μην σκευτεσε κρανος των 60 ευρω(ακομα και απο τα αλεξ πακ κανει 90 σκεψου) 2ον μην παρεις κρανος jet καλυτερα foul face! Το καλυτερο ειναι μαζεψτε λευτα και παρτε κανα κρανακι ποιοτιτας και να ειναι προδιαγραφων! και αυτο ισχει και για εσενα που δεν εχεις τοσο καλο απο οσο λες.. καλα ρε φιλε γιατι ποιος θελει να πεσει,αυτα τα πραγματα δεν τα προγραμματιζεις! τωρα στο θεμα εγω προτεινω αυτο Nitro N750 ,αν και δεν ειναι και καλο! παντως εγω προεινω κατι αλλο,γιατι δεν δινεις στην κοπελια αυτο που εχεις τωρα και εσυ να παρεις ενα της προκοπης! μα ουτε το δικο του ειναι προκοπης! παρτε με δοσεις ρε παιδια 2 κρανη μιλαμε για κεφαλι τωρα! το χτυπας δυνατα = dead απλα τα πραγματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ακριβώς. Σε Nolan, AGV, HJC ας πούμε μπορείς να βρεις διάφορα κράνη, τα οποία είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους. Ενδεικτικά: AGV Stealth Multi 2006 AGV AirTech Mono AGV AirTech Rapid HJC AC-11 HJC FS-10 HJC FG-15 Nolan N84 Nolan N 62 X-Lite X-601 Lightning στα κρανακια τα παραπάνω προσθεσε Agv K3 4 αστερακια απο Sharp στα 200 ευρω! antiscrach antifog πληρως αφερουμενο εσωτερικο αυτα! και πολλα λεω γιατι το δικο μου ειναι με αερογραφιες! αν το παρεις χωρις ειναι σιγουρα 50 ευρω κατο! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 ενα πολυ καλο βιντεο για να μαθουμε με τι κριτιρια να αγορασουμε κρανος! δες το καλα φιλε μου και εγω απο αυτο το βιντεο εμαθα τι χριαζετε για να αγορασω το σωστο κρανος! ΥΓ: ακριβες εχουν γινει οι κοπελες μας! και εγω θελω να αγορασω κρανος για την κοπελα μου αλλα η μια αναποδια στην αλλη, εγινε ατυχιμα με το αμαξι και ειναι για παλιοσηδερα που λευτα για κρανος τωρα :(! Ελπιζω για το καλυτερο φιλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fabregus 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Οκ θα το δω σε λίγο,ευχαριστώ. Πάντως αν η sharp είναι τόσο αξιοπιστη (απ'όσα είδα στο site της για το πως γίνονται οι έλεγχοι έτσι φαίνεται.Πάντως δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτείς ότι της τα "σκάνε" μεγάλες εταιρίες για να βάζει πολλά αστέρια,μιας και ακριβά μοντέλα έχουν χαμηλές βαθμολογίες όπως και το αντίστροφο) βλέπω αρκετά κράνη κάτω από 150 λίρες με 4-5 αστέρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες