Jump to content
MotoSamos

Θελω να αγορασω καινουριο παπι

Recommended Posts

Σας ευχαριστω ολους,απλα αν ειναι για πενηνταρι καλυτερα παω και με το ποδηλατο μου.ουτε βενζινες ουτε τιποτα.Τωρα για το θεμα της ασφαλειας ειναι ρισκο απλα το μηχανακι και η ασφαλεια ειναι στο ονομα του πατερα μου οποτε αν γινει κανενα ατυχημα απλα θα πω του πατερα μου ερθει εκει και να πει οτι αυτος οδηγουσε.Το ξερω που ειναι πολλα τα λεφτα για ενα παπι ,γιαυτο αλλωστε ανοιξα και το θεμα.Μαλλον ομως καταληγω στο να παρω το κρυπτον.Ουτως η αλλως και στα 18 μου παλι δεν θα μπορω να παρω μεγαλη μηχανη,οποτε να κανω υπομονη 4 χρονια?ειναι πολλα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σας ευχαριστω ολους,απλα αν ειναι για πενηνταρι καλυτερα παω και με το ποδηλατο μου.ουτε βενζινες ουτε τιποτα.Τωρα για το θεμα της ασφαλειας ειναι ρισκο απλα το μηχανακι και η ασφαλεια ειναι στο ονομα του πατερα μου οποτε αν γινει κανενα ατυχημα απλα θα πω του πατερα μου ερθει εκει και να πει οτι αυτος οδηγουσε.Το ξερω που ειναι πολλα τα λεφτα για ενα παπι ,γιαυτο αλλωστε ανοιξα και το θεμα.Μαλλον ομως καταληγω στο να παρω το κρυπτον.Ουτως η αλλως και στα 18 μου παλι δεν θα μπορω να παρω μεγαλη μηχανη,οποτε να κανω υπομονη 4 χρονια?ειναι πολλα!!!

βασικα κανεις πολυ μεγαλο λαθος, οταν πας 18 και βγαλεις το Α1 διπλωμα μπορεις να οδηγησεις παρα πολλα μηχανακια πλεον που να σε καλυπτουν και να εχουν και γκαζια... ninja 250 r, XT 500, klx 250 και αλλα πολλααααααααααααααααααααααα

οσο για το ατυχημα μικρε, αμα εισαι κατω και σπαρταρας απο τα καταγματα δεν θα προλαβεις να φωναξεις τον μπαμπα σου να σε καλυψει, εκτος απο αυτο, μολις σε δει ο αλλος που τρακαρες ή σε τρακαρε δεν θα δεχτει να αναλαβει ο πατερας σου το ατυχημα...

τι λες μεχρι εδω; θες να συνεχισω;

στην τελικη αφου στον τιτλο μας ρωτας... ΄΄ εσεις τι λετε;΄΄

και εμεις σου απανταμε και παρολα αυτα μας γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι... τι την θες την γνωμη μας τοτε;surrender.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα θελω να ακουσω τις γνωμες σας.ενταξει τωρα να ειμαι κατω και να σπαρταραω,το πηγες πολυ μακρια,ουτως η αλλως απο κερκυρα ειμαι ,λες και εχει δρομους η ευθειες για να τρεξεις..απλα μου ηρθε στο μυαλο το κρυπτον γιατι πιστεω οτι ειναι το καλυτερο παπι.επισης εγω νομιζα οτι στα 18 βγαζεις μονο για 125.για πανω απο 125 βγαζεις στα 21.!ετσι τουλαχιστον ηξερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα θελω να ακουσω τις γνωμες σας.ενταξει τωρα να ειμαι κατω και να σπαρταραω,το πηγες πολυ μακρια,ουτως η αλλως απο κερκυρα ειμαι ,λες και εχει δρομους η ευθειες για να τρεξεις..απλα μου ηρθε στο μυαλο το κρυπτον γιατι πιστεω οτι ειναι το καλυτερο παπι.επισης εγω νομιζα οτι στα 18 βγαζεις μονο για 125.για πανω απο 125 βγαζεις στα 21.!ετσι τουλαχιστον ηξερα

το οτι εισαι στην Κερκυρα δεν σημαινει κατι ρε συ, πρεπει να το καταλαβεις αυτο!!!

το ατυχημα δεν θα το παθεις στην ευθεια, θα το παθεις μεσα στο κεντρο που θα πηγαινεις με 50 (βλεπεις δεν λεω οτι θα τρεχεις)

και θα σου πεταχτει ενα ζωο, ενας ανθρωπος ,ενα αυτοκινητο και μολις πεσεις πανω τους θα γινεις superman.

οσο για τα καταγματα δεν το παω καθολου μακρυα... πολυ σπανια σε τουμπα με μηχανη ή παπι θα την βγαλεις φθηνα...

καταλαβε κατι.. μπορει να οδηγας 30 χρονια και να μην πεσεις ποτε (υπερβολικο αυτο που λεω αλλα τελος παντων) μπορει ομως να βγεις να πας στον φιλο σου η στην κοπελιτσα σου που μενει 15 λεπτα μακρυα και να τρακαρεις..!!

φιλικα στα λεω εγω προσωπικα ειτε παρεις παπι ειτε 1000αρα street το ιδιο μου κανει, ουτε θα σε ξαναδω ουτε θα με ξαναδεις.

δικα σου ειναι τα λεφτα αρχηγε ( ή των γονιων σου καλυτερα), δεν θα παρεις κατι απο εμενα..

εγω στα λεω σαν ΄΄συμφορουμιτης΄΄

Υ.Γ. που ειστε ρε Κερκυραιοι....mybike-ιτες;

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το που ειμαστε ειναι σχημα λογου;

οχι, φωναζω τους αλλους κερκυραιους που ειναι εδω στο φορουμ , μπας και ακουσεις κανεναν συντοπιτη_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α,τωρα καταλαβα!οσο για τα χρηματα,θα τα δωσω εγω,και επειδη εχω στρωθει δυο καλοκαιρια τωρα στην δουλεια δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.αν δεν το πληρωνα εγω σιγα μην με ενοιαζε αν τα αξιζει η οχι και ποσο κανει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε για το διπλωμα και λοιπα στα ειπε πολυ καλα ο Ηλιας και γενικα θα τα εχεις διαβασει πολλες φορες στο φορουμ.. Αλλα το crypton X δεν νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του. Εχει εκτοξευθει η τιμη του στα 2.640. Ελεος, παπι παιρνεις, τι 2.600;; Λιγοτερα πηρα εγω το ΧT...Ψαξε και τιποτα αλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις για την ώρα τέτοιο παπί.Μπορείς να βρεις ΜΗΧΑΝΗ με τα όλα της και θα είσαι και νόμιμος.Τα υπόλοιπα στα είπε ο Ηλίας.

Τώρα όσο για το δίπλωμα είσαι απληροφόρητος..πρώτα κοιτάς τι μπορείς να κάνεις για να είσαι νόμιμος,και μετά κοιτάς και τι μηχανή.Πληροφοριακά και μόνο το Α1 καλύπτει μέχρι 33,5 άλογα(πες 34)..ανεξάρτητα από τα cc.

Το πράγμα θέλει υπομονή :winking:

Μωρέ έχει και παραέχει :winking:

Υ.Γ. που ειστε ρε Κερκυραιοι....mybike-ιτες;

μας φώναξε κανείς?τι?που?ποιος?..δεν το έκανα εγώ :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα μην παρεις αυτη τη μαλακια ....κρατα το καζερ ..γτ τετοια παπια δεν βρισκεις ...και παρε ενα glxακι για να εισαι νομιμος ......πολλα ατυχηματα γινονται στισ μερες μας ...και παντα κρανος .....και παντα νομιμος ...θελεις να καταστρεψεις τι ζωη σου για μαλακιες ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τον soteres13!Το kazer ειναι απο τα καλυτερα και πολυς κοσμος το ψαχνει!Απο την αλλη το κρυπτον ειναι πανακριβο σε τιμη και ανταλακτικα.Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις γιατι θα εχεις μπλεξιματα.Φιλικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας,είμαι 16 χρονων,εχω ενα kawasaki kazer αλλα σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα crypton x.Θα μου παει γυρω στα 2.500e και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.εσεις τι λετε ;

καλυτερα παρε 50αρι να εισαι καλυμενος και αργοτερα περνης μια μυχανη :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη οπως το βλεπω εγω, εχεις δυο επιλογες.

Επιλογη 1η:

Κρατας το Kazer ή παιρνεις το Χ και κανεις την πλακα σου, οντας βεβαια παρανομος

Σε περιπτωση που εμπλακεις σε τροχαιο ατυχημα, ειτε φταις εσυ ειτε οχι, υπαρχει ο κινδυνος να στειλεις την οικογενεια σου μεσα απο τα χρεη.

Εαν δηλαδη η αλλη πλευρα δεν δεχτει να δηλωθει ο πατερας σου ως οδηγος, την εκατσες (για να το πω κοσμια).

Επιλογη 2η:

Το πουλας το 125, παιρνεις ενα 50αρι και το φτιαχνεις εαν θελεις να πηγαινει λιγο καλυτερα.

Ετσι εισαι και εσυ κατοχυρομενος και η οικογενεια σου.

Μην ξεχνας, ποτε μην λες οτι αυτο δεν προκειται να συμβει σε εσενα.

Και ειναι κριμα για βλακειες να καταστρεψεις την ζωη την δικη σου αλλα και των γονιων σου.

Μια απορια ομως... οι γονεις σου δεν νοιαζονται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δε κοιτάς για δίχρονο πενηντάρι, Aprilia RS 50 ή Derbi πηγαίνουν καλύτερα απο το Kaze-R και πρέπει να είναι πιο φτηνά απο το Crypton, επίσης έχουν στήσιμο μηχανής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δε κοιτάς για δίχρονο πενηντάρι, Aprilia RS 50 ή Derbi πηγαίνουν καλύτερα απο το Kaze-R και πρέπει να είναι πιο φτηνά απο το Crypton, επίσης έχουν στήσιμο μηχανής αγώνα.

Αν δεν έχει πολλά €,τότε δεν θα τον παίρνει η συντήρηση μιας τέτοιας μηχανής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σας ειμαι νεο μελος θα ηθελα να με βοηθησετε για αγορα 50cc δεν εχω προβλημα αν ειναι αυτοματο κτλ! Δεν ξερω και πολλα απο μηχανακια και θα ηθελα να μαθω!Το παπακι θα αναιβενει ανηφορες μερικες φορες και με 2 ατομα και γενικα να τραβαει!

γιατι δεν βαζεις 200ε παραπανο να παρ ενα kymco jetix :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας,συγνωμη που ημουν απων τοσο καιρο αλλα δεν ειχα ιντερνετ.Καθισα και σκεφτηκα ολα οσα μου ειπατε.δεν περνω Crypton X.δεν κραταω το KAZE R.το πουλαω για να παρω κανενα πενηνταρι.το προβλημα εδω ειναι οτι δεν μου αρεσουν τα glx τα c50 και γενικα τα παπια 50cc.Επισης ουτε μια στο εκατομμυριο δεν περνω σκουτερ.Τωρα θελω να μου πειτε τι επιλογες εχω σε μια τιμη πανω κατω 1500 ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας,συγνωμη που ημουν απων τοσο καιρο αλλα δεν ειχα ιντερνετ.Καθισα και σκεφτηκα ολα οσα μου ειπατε.δεν περνω Crypton X.δεν κραταω το KAZE R.το πουλαω για να παρω κανενα πενηνταρι.το προβλημα εδω ειναι οτι δεν μου αρεσουν τα glx τα c50 και γενικα τα παπια 50cc.Επισης ουτε μια στο εκατομμυριο δεν περνω σκουτερ.Τωρα θελω να μου πειτε τι επιλογες εχω σε μια τιμη πανω κατω 1500 ευρω

Παπι 50cc - ΟΧΙ

scooter 50cc - ΟΧΙ

Αρα σου μενουν μονο τα μοτοσυκλετακια, Aprilia RS 50, Derbi GPR 50, Rieju RS2 Matrix, Derbi Senda Xtreme 50 SM. ριξε μια ματια σε αυτα και τα διαλεξε...

(ελπιζω να μην ξεχασα κανενα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα