koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2021 Onthefly σημαίνει εκείνη την στιγμή. Δεν θα συμβουλευτεί άλλους. Θα το δει. Θα θυμηθεί τι όρια υπάρχουν, που δεν τα ξέρω, και θα αποφασίσει. ΚΦ η κόβεται. Μη ρωτήσεις τι είναι το ΚΦ. Σημαίνει πέρασες. Χεχεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος 123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2021 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Εάν είναι δυνατόν όποιος ξέρει κάτι για τα όρια που επιτρέπει η σχολή Ικάρων για την σκωλίοση την λόρδωση και την κύφωση (εάν έχουν όρια) ας το δηλώσει γράφονται εάν μύνημα. Μην νομίζετε ότι δεν έχω ψάξει έχω ψάξει αλλά λέι ο καθένας μέχρι και η προκίρηξη και οι ιατροί στο ΚΑΙ διαφορετικά πράγματα. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος 123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2022 Κάποιος; Κανείς να με φωτίσει με τις γνώσεις του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες