lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 και ξεκιναω απο εμενα εδω και 2 χρονια αποκλειστικα linux σταθερα στο πισι μου διανομη ubuntu χωρις ομως να λεω οχι στην δοκιμη διαφορων αλλων διανομων, για να δουμε ποσοι ειμαστε στο mybike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 debian squeeze σε pc και λάπτοπ και πάντα με kde Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Πολλά χρόνια linux-άς, από την εποχή που ήμουν μαθητής στο λύκειο, παρ'ότι αναγκαστικά στη δουλειά μου το κωλο-pc είναι windows.... Έχω χρησιμοποιήσει πολλά distros, ούτε τα θυμάμαι όλα τώρα....στο σπίτι έχω αυτή τη στιγμή Ubuntu v10.04 με Kernel 2.6.34-24 May the 'source' be with you! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrdim 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Και εγω χρησιμοποιω Ubuntu εδω και 6 μηνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 ουστ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Εχω δοκιμάσει τα πάντα: redhat, fedora, arch, gentoo, ubuntu, debian, suse, mint, slackware, mandrake (τότε). Λούστηκα με ultrex και πήρα mac και ησύχασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Slackware ολέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Slackware ολε και επαυξανω :D Στο mac ομως τον ηπια και δε καταφερα να το χωσω. Δεν προσπαθησα και ιδιαιτερα. Dualbootaρω Mac OS X 10.6 με Fedora 13 αυτο το καιρο, αλλα βλεπω το φορματ να ερχετε ανετα. Σαπια τα φεδορα, παιζει να ξαναμαναχωσω debian ///// ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ GNOME ΦΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΕ WARLOCK!!!!!!!!!!! TI KDE ΡΕ ??!?!?! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧ !!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 από τον KeikenHate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Slackware ολε και επαυξανω :D Στο mac ομως τον ηπια και δε καταφερα να το χωσω. Δεν προσπαθησα και ιδιαιτερα. Dualbootaρω Mac OS X 10.6 με Fedora 13 αυτο το καιρο, αλλα βλεπω το φορματ να ερχετε ανετα. Σαπια τα φεδορα, παιζει να ξαναμαναχωσω debian ///// ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ GNOME ΦΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΕ WARLOCK!!!!!!!!!!! TI KDE ΡΕ ??!?!?! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧ !!!!!!!!! οοοξωωωωωωωωωωωωωω :bruce_h4h: :bruce_h4h: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Ειχα, τα εβγαλα, τα ξαναεβαλα, τα ξαναεβγαλα... Τωρα δεν εχω αλλα εχω ενα Laptop παλιο που μολις επισκευαστει θα φιλοξενησει Ubuntu. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Ubuntu και εγώ, στο παλιό μου laptop, τα οποία προέκυψαν μια βαθιά νύχτα που τα vista δεν παιρναν μπρος ούτε με μίζα ούτε με μανιβέλα και αναγκάστικα να κάνω format, με μοναδικό εύκαιρο λογισμικό μια 8άρα έκδοση ubuntu. Έκτοτε δεν τα έχω βγάλει, αν και το ψήνω άμα βρω χρόνο να πειραματιστώ και με άλλες διανομές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θυμάμαι που είχα βάλει στο λύκειο μια διανομή mandrake αλλά είχα ένα software modem (άλλες εποχές τότε... [*]) και δε μπορούσε να δουλέψει σε linux και χωρίς internet ήταν μεγάλο πρόβλημα, μιας και δε μπορούσα να λύσω κάποια προβλήματα με το λειτουργικό, να βρω προγράμματα κτλ οπότε η προσπάθεια κατέληξε προσωρινά στο ράφι. Ξανά έβαλα πριν 3-4 χρόνια, έχω δουλέψει αρκετές διανομές κυρίως Ubuntu, openSuse, puppy, moblin κ.α. Αυτή τη στιγμή είμαι με Kubuntu και KDE 4.4.5. KDE ftw! [*]μιλάω για την εποχή του 56kb/s που αμα έπιανες 40kb/s ίσουν θεός, τότε που είχα κάνει ΤΙΣ ρυθμίσεις στο modem μπας και συνδεθώ με καλή ταχύτητα και σταθερή, τότε που για να κατεβάσεις ένα τραγούδι σου έπερνε μισή ώρα+ σε ποιότητα 128kb/s και το είχες βάλει να το ακούσεις 10 φορές μισό μέχρι να κατέβει ολόκληρο, μιλάω για την εποχή που τα παιδιά έπαιζαν ακόμα μπάλα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 από τον jimaras85 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για 2 χρόνια αποκλειστικά Ubuntu και μάλιστα το minimal install όπου έχτισα εγώ το σύστημα ούτε με το λουσάτο KDE (Krashed Desktop Environment) χαχαχαχα αλλά και μακριά από το βαρετό GNOME.......XFCE ρε....(Me τις προδιαγραφές του λάπτοπ αυτό με έπαιρνε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 από τον angelapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 εγώ έχω linux based router πιάνομαι ( mikrotik ) μετράω ; windows, macosx, linux από όλα δεν έχουμε θέμα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 σας ευχαριστω ολους και αυτους που ποσταρανε και αυτους που θα ποσταρουνε,ειπα να γνωριστουμε οι linux-αδες ετσι και αλλιως δεν πρεπει ναμαστε και παραπολλοι για να δουμε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 Οπα εδω ειμαστε. Official mybike-Linux user :D . Ξεκινησα με Caldera , μετα με υποδεχθεικαν τα τοτε Red Hat. Λιγες εβδομαδες με Slackware . Μεχρι που ερωτευθηκα τα Debian Testing τα οποια χρησιμοποιησα για 3 χρονια. Μετα καθως εφειγε ο υπολογιστης και αντικαταστηθηκε με λαπτοπ , φωρτοθηκαν πανω Κ-ubuntu τα οποιοα χρησιμοποιω αλλα 2-3 χρονια τωρα. God bless Linus ! Οπως λεει και ο λαος... "The software required Windows Xp or better, so i installed linux" :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 Computers are like air-conditioners, if you open Windows they stop working properly . :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 1 x Ubuntu Server 1 x Dual boot me Win 7 + Ubuntu (UNE) και τα υπόλοιπα με Win7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 ουστ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 axxaaxaxaxaxxaaxax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 ubu here too Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 Computers are like air-conditioners, if you open Windows they stop working properly . :grin: Software is like sex.......it's much better when it's free!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 axxaaxaxaxaxxaaxax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες