Jump to content
lef50

ποσοι απο εμας τρεχουν linux?

Recommended Posts

και ξεκιναω απο εμενα εδω και 2 χρονια αποκλειστικα linux σταθερα στο πισι μου διανομη ubuntu χωρις ομως να λεω οχι στην δοκιμη διαφορων αλλων διανομων, για να δουμε ποσοι ειμαστε στο mybike :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολλά χρόνια linux-άς, από την εποχή που ήμουν μαθητής στο λύκειο, παρ'ότι αναγκαστικά στη δουλειά μου το κωλο-pc είναι windows....

Έχω χρησιμοποιήσει πολλά distros, ούτε τα θυμάμαι όλα τώρα....στο σπίτι έχω αυτή τη στιγμή Ubuntu v10.04 με Kernel 2.6.34-24

May the 'source' be with you!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω δοκιμάσει τα πάντα: redhat, fedora, arch, gentoo, ubuntu, debian, suse, mint, slackware, mandrake (τότε). Λούστηκα με ultrex και πήρα mac και ησύχασα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Slackware ολε και επαυξανω :D

Στο mac ομως τον ηπια και δε καταφερα να το χωσω. Δεν προσπαθησα και ιδιαιτερα.

Dualbootaρω Mac OS X 10.6 με Fedora 13 αυτο το καιρο, αλλα βλεπω το φορματ να ερχετε ανετα.

Σαπια τα φεδορα, παιζει να ξαναμαναχωσω debian /////

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ GNOME ΦΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΕ WARLOCK!!!!!!!!!!!

TI KDE ΡΕ ??!?!?! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧ !!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον KeikenHate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Slackware ολε και επαυξανω :D

Στο mac ομως τον ηπια και δε καταφερα να το χωσω. Δεν προσπαθησα και ιδιαιτερα.

Dualbootaρω Mac OS X 10.6 με Fedora 13 αυτο το καιρο, αλλα βλεπω το φορματ να ερχετε ανετα.

Σαπια τα φεδορα, παιζει να ξαναμαναχωσω debian /////

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ GNOME ΦΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΕ WARLOCK!!!!!!!!!!!

TI KDE ΡΕ ??!?!?! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧ !!!!!!!!!

οοοξωωωωωωωωωωωωωω

:bruce_h4h: :bruce_h4h: :bruce_h4h: :bruce_h4h:

toothy12.giftoothy12.giftoothy12.giftoothy12.giftoothy12.giftoothy12.giftoothy12.giftoothy12.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα, τα εβγαλα, τα ξαναεβαλα, τα ξαναεβγαλα... Τωρα δεν εχω αλλα εχω ενα Laptop παλιο που μολις επισκευαστει θα φιλοξενησει Ubuntu.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ubuntu και εγώ, στο παλιό μου laptop, τα οποία προέκυψαν μια βαθιά νύχτα που τα vista δεν παιρναν μπρος ούτε με μίζα ούτε με μανιβέλα και αναγκάστικα να κάνω format, με μοναδικό εύκαιρο λογισμικό μια 8άρα έκδοση ubuntu.

Έκτοτε δεν τα έχω βγάλει, αν και το ψήνω άμα βρω χρόνο να πειραματιστώ και με άλλες διανομές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμάμαι που είχα βάλει στο λύκειο μια διανομή mandrake αλλά είχα ένα software modem (άλλες εποχές τότε... [*]) και δε μπορούσε να δουλέψει σε linux και χωρίς internet ήταν μεγάλο πρόβλημα, μιας και δε μπορούσα να λύσω κάποια προβλήματα με το λειτουργικό, να βρω προγράμματα κτλ οπότε η προσπάθεια κατέληξε προσωρινά στο ράφι. Ξανά έβαλα πριν 3-4 χρόνια, έχω δουλέψει αρκετές διανομές κυρίως Ubuntu, openSuse, puppy, moblin κ.α. Αυτή τη στιγμή είμαι με Kubuntu και KDE 4.4.5.

KDE ftw!

[*]μιλάω για την εποχή του 56kb/s που αμα έπιανες 40kb/s ίσουν θεός, τότε που είχα κάνει ΤΙΣ ρυθμίσεις στο modem μπας και συνδεθώ με καλή ταχύτητα και σταθερή, τότε που για να κατεβάσεις ένα τραγούδι σου έπερνε μισή ώρα+ σε ποιότητα 128kb/s και το είχες βάλει να το ακούσεις 10 φορές μισό μέχρι να κατέβει ολόκληρο, μιλάω για την εποχή που τα παιδιά έπαιζαν ακόμα μπάλα...

Τροποποιήθηκε από τον jimaras85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 2 χρόνια αποκλειστικά Ubuntu και μάλιστα το minimal install όπου έχτισα εγώ το σύστημα ούτε με το λουσάτο KDE (Krashed Desktop Environment) χαχαχαχα αλλά και μακριά από το βαρετό GNOME.......XFCE ρε....(Me τις προδιαγραφές του λάπτοπ αυτό με έπαιρνε)

Τροποποιήθηκε από τον angelapos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω linux based router πιάνομαι ( mikrotik ) μετράω ;

windows, macosx, linux από όλα δεν έχουμε θέμα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστω ολους και αυτους που ποσταρανε και αυτους που θα ποσταρουνε,ειπα να γνωριστουμε οι linux-αδες ετσι και αλλιως δεν πρεπει ναμαστε και παραπολλοι για να δουμε B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπα εδω ειμαστε. Official mybike-Linux user :D . Ξεκινησα με Caldera , μετα με υποδεχθεικαν τα τοτε Red Hat. Λιγες εβδομαδες με Slackware . Μεχρι που ερωτευθηκα τα Debian Testing τα οποια χρησιμοποιησα για 3 χρονια. Μετα καθως εφειγε ο υπολογιστης και αντικαταστηθηκε με λαπτοπ , φωρτοθηκαν πανω Κ-ubuntu τα οποιοα χρησιμοποιω αλλα 2-3 χρονια τωρα. God bless Linus ! Οπως λεει και ο λαος... "The software required Windows Xp or better, so i installed linux" :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Computers are like air-conditioners, if you open Windows they stop working properly .

:grin: :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Computers are like air-conditioners, if you open Windows they stop working properly .

:grin: :grin: :grin:

Software is like sex.......it's much better when it's free!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα