Jump to content
Sign in to follow this  
Savakis1994

ποιο ειναι το καλυτερο 50αρι για εναν 16χρονο?

Recommended Posts

Λοιπον απο οσο ξερω οι τιμες ειναι 3600 περιπου ευρα για τα DRD ενω για το Χ-treme στα 2500...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

FCR βγαινει για αυτο? αλλιως δεν λεει :P

:tooth:

Περα απ'τη πλακα τα διχρονα εχουν ετσι κι αλλιως μηχανικο καρμπ. , το αντιστοιχο καλο καρμπ. για διχρονα ειναι καποιο που εχει power jet :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για οικονομικο και φτηνο,εγω σου πρωτεινω daytona sprinter 50 καινουργιο με 1300 ευρω,ειναι καλο μηχανακι και μπορεις να τους πεις οταν το παραγγειλης να στο φερουν 72αρι με χαρτια 50αριου με κανα 100-150αρι παραπανω! :_thumbsup:

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 72. ειναι πεταμενα λεφτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκουτερ μην παρεις για αρχη ειναι δυσκολο στο να στριβεις,παρε ενα δαυτονα σπριντερ 50 ειναι και καλο και θα σε βγαλει μια χαρα αλλιως κανα μοταρντ 50 ντερμπι κτλπ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το spinter αξιζει να το παρεις μονο καινουριο...για μεταχειρισμενο παρε κανενα στρογκυλο,chaly,glx και ετσι...κατα τη γνωμη μου.... :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

daytona sprinter διοτι και οικονομικο παπι ειναι και αρκετα φθηνα σερβις εχει,αλλα και πολυ καλο μηχανακι για "το πρωτο σου" πιστευω γιατι και πανεμορφο ειναι αλλα και ασφαλες (σωληνακια υψηλης πιεσης)επισης αρκετα αξιοπιστο αν δεν το ζορισεις και δεν του κανεις καμια μεγαλη μετατροπη :whistling:

τι εννοεις μεγαλη μετατροπη?

οκ,εγώ απλά είπα αν είμουν στην θέση σου.

χμμ τότε δεν σου μένουν και πολλές επιλογές πας καρφί,για sprinter.

λιφαν με τιποτα ?

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 72. ειναι πεταμενα λεφτα.

αν το παρω 50αρι και το κανω 70?

σκουτερ μην παρεις για αρχη ειναι δυσκολο στο να στριβεις,παρε ενα δαυτονα σπριντερ 50 ειναι και καλο και θα σε βγαλει μια χαρα αλλιως κανα μοταρντ 50 ντερμπι κτλπ..

πλ ωραιο το σπριντερ αλλα σε μεταχιρησμενο ποσο μπορω να το βρω???

και για λιφαν τι λες?

το spinter αξιζει να το παρεις μονο καινουριο...για μεταχειρισμενο παρε κανενα στρογκυλο,chaly,glx και ετσι...κατα τη γνωμη μου.... :thumbsup: :thumbsup:

οχι ρε φυλος.... 0 εμφανιση ... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε αν έχεις σκοπό να το ξεσκίσεις το μηχανάκι τότε όχι λιφάν.Επίσης έχε στο μυαλό σου ότι δεν σηκώνει πείραγματα,αν αρχίσεις να του βάζεις χέρι..θα σου μείνει στο χέρι.

Αν πάλι το έχεις καθαρά για μετακινήσεις,χωρίς σούζες,μπάντες κλπ τότε ναι πάρε λιφάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εννοεις μεγαλη μετατροπη?

λιφαν με τιποτα ?

αν το παρω 50αρι και το κανω 70?

πλ ωραιο το σπριντερ αλλα σε μεταχιρησμενο ποσο μπορω να το βρω???

και για λιφαν τι λες?

οχι ρε φυλος.... 0 εμφανιση ... :thumbsdown:

εννοω πως απο την στιγμη που ανοιχτει το μοτερ και πειραχτει οπως καθε παπι μειωνεται η αξιοπιστια του,ποσο μαλλον αν το ζοριζεις κιολας,κατα την γνωμη μου παρτο πενηνταρι και αφησε το εκει αντε βαλε και καμια μοτοσπορτ 6αρα η 4αρα και εισε GG :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε αν έχεις σκοπό να το ξεσκίσεις το μηχανάκι τότε όχι λιφάν.Επίσης έχε στο μυαλό σου ότι δεν σηκώνει πείραγματα,αν αρχίσεις να του βάζεις χέρι..θα σου μείνει στο χέρι.

Αν πάλι το έχεις καθαρά για μετακινήσεις,χωρίς σούζες,μπάντες κλπ τότε ναι πάρε λιφάν.

οχι να το σκησω αλλα.... θα ηθελα να αλλαξω πραγματα.... γιατι οχι λιφαν?

εννοω πως απο την στιγμη που ανοιχτει το μοτερ και πειραχτει οπως καθε παπι μειωνεται η αξιοπιστια του,ποσο μαλλον αν το ζοριζεις κιολας,κατα την γνωμη μου παρτο πενηνταρι και αφησε το εκει αντε βαλε και καμια μοτοσπορτ 6αρα η 4αρα και εισε GG :_thumbsup:

τι ειναι αυτο ???

Κοιτα καλυτερα ενα Gillera Runner 50cc μεταχειρισμενο! :_thumbsup:

κατι σε ημη - αυτοματο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα φιλε,αμα το κανεις 72.δεν χαλαει τιποτα πιστευω. παλι βημα ειναι.

αμα θες σου πουλαω εγω μεταχειρησμενο σπριντερ,το δικο μου. ειναι 72, αλα στο λεω βγαζει 60 . απο αξιοπιστια σκυλι.

απο τεχνικα θεματα θελει ριθμιση βαλβιδες μονο. και η τιμη ειναι ξεφτιλα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι να το σκησω αλλα.... θα ηθελα να αλλαξω πραγματα.... γιατι οχι λιφαν?

Απλά αν έχεις σκοπό να του αλλάξεις πράγματα ξέχνα το λιφάν.Το έχουμε γράψει πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ.Το μοτέρ του λιφάν είναι αξιόπιστο όταν είναι "μαμα"...αν αρχίσεις να του βάζεις χέρι θα σου βγάλει προβλήματα,χάνεις μέρος της αξιοπιστίας.

Θα μου πεις σε όλα έτσι δεν γίνεται? ναι έτσι είναι..αλλά το λιφάν είναι ακόμα πιο "ευαίσθητο".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα φιλε,αμα το κανεις 72.δεν χαλαει τιποτα πιστευω. παλι βημα ειναι.

αμα θες σου πουλαω εγω μεταχειρησμενο σπριντερ,το δικο μου. ειναι 72, αλα στο λεω βγαζει 60 . απο αξιοπιστια σκυλι.

απο τεχνικα θεματα θελει ριθμιση βαλβιδες μονο. και η τιμη ειναι ξεφτιλα .

poso?

Απλά αν έχεις σκοπό να του αλλάξεις πράγματα ξέχνα το λιφάν.Το έχουμε γράψει πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ.Το μοτέρ του λιφάν είναι αξιόπιστο όταν είναι "μαμα"...αν αρχίσεις να του βάζεις χέρι θα σου βγάλει προβλήματα,χάνεις μέρος της αξιοπιστίας.

Θα μου πεις σε όλα έτσι δεν γίνεται? ναι έτσι είναι..αλλά το λιφάν είναι ακόμα πιο "ευαίσθητο".

αν πειραξεις το σπριντερ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

550. αντε 500, και στο κανω και μια συντηρηση αμα θελεις. κανα συμαζεμα.

οταν το ειχα ηταν ετσι.

dsc00058lj.jpg

dsc00061pm.jpg

Τωρα επειδη το πηρε ο πατερας μου.

1) εβγαλα τα λαστιχα και ταβαλα σε μενα

2) ειναι ψιλοσκονισμενο

3)εβγαλα τον λασποτηρα τον μοντενας,αλα αμα θελεις τον ξαναβαζουμε,δεν μου ειναι προβλημα.

4) ξανα εβαλα τον πισω τον λασποτηρα.

αυτα.

Χαρακτηριστικα του ειναι

72 κυβικα, λιγο μεγαλυτερο καρμπιρατερ.

αλα που εχω αλλαξει ειναι χερουλια , γιατι μ τασπασαν, εβαλα φαναρι modenas πισω. αυτα.

θα σου δωσω και γραναζια αμα θες.

εγιναν και 2 ακομα π με στεναχωρησαν,εσπασε το μπροστα το σημα :( και εβγαλα τα διχτακια. αλα ενα θα σου πω.αμα θες να το παρεις.τα ξανακανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

550. αντε 500, και στο κανω και μια συντηρηση αμα θελεις. κανα συμαζεμα.

οταν το ειχα ηταν ετσι.

dsc00058lj.jpg

dsc00061pm.jpg

Τωρα επειδη το πηρε ο πατερας μου.

1) εβγαλα τα λαστιχα και ταβαλα σε μενα

2) ειναι ψιλοσκονισμενο

3)εβγαλα τον λασποτηρα τον μοντενας,αλα αμα θελεις τον ξαναβαζουμε,δεν μου ειναι προβλημα.

4) ξανα εβαλα τον πισω τον λασποτηρα.

αυτα.

Χαρακτηριστικα του ειναι

72 κυβικα, λιγο μεγαλυτερο καρμπιρατερ.

αλα που εχω αλλαξει ειναι χερουλια , γιατι μ τασπασαν, εβαλα φαναρι modenas πισω. αυτα.

θα σου δωσω και γραναζια αμα θες.

εγιναν και 2 ακομα π με στεναχωρησαν,εσπασε το μπροστα το σημα :( και εβγαλα τα διχτακια. αλα ενα θα σου πω.αμα θες να το παρεις.τα ξανακανω

dwse msn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πειραξεις το σπριντερ??

Ρε συ σου είπα πιο πάνω,ότι αρχίζεις να σκαλίζεις χάνει από αξιοπιστία.Πάρε πρώτα την μηχανή και μετά βλέπεις :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ σου είπα πιο πάνω,ότι αρχίζεις να σκαλίζεις χάνει από αξιοπιστία.Πάρε πρώτα την μηχανή και μετά βλέπεις :surrender:

ναι τελικα μεταχιρησμενο??? τα εχασα λιγο :S :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γενικοτερα μετραχειρησμενο δεν λεει πολυ,γιατι δεν ξερεις το μηχανακι τι μπορει να εχει τραβηξει,ενω καινουργιο,ξερεις :D

αλα και παλι,μπορει και οι γμ@@νοι π το ειχαν,να το γαμισαν λιγο και μετα να το πουλησαν,δηλαδη σε λιγο καιρο θα αρχισουμε να πιστευουμε και αυτο.

εγω για το παπι π σου πουλαω θα σου δωσω οτι λεπτομερεια θες. και μην ανυσηχεις,δεν προκειτε να σου κρυψω τιποτα για να κερδισω φραγκα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γενικοτερα μετραχειρησμενο δεν λεει πολυ,γιατι δεν ξερεις το μηχανακι τι μπορει να εχει τραβηξει,ενω καινουργιο,ξερεις :D

αλα και παλι,μπορει και οι γμ@@νοι π το ειχαν,να το γαμισαν λιγο και μετα να το πουλησαν,δηλαδη σε λιγο καιρο θα αρχισουμε να πιστευουμε και αυτο.

εγω για το παπι π σου πουλαω θα σου δωσω οτι λεπτομερεια θες. και μην ανυσηχεις,δεν προκειτε να σου κρυψω τιποτα για να κερδισω φραγκα .

Το ειχες 50αρι πριν..σωστα??? Δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο 50αρι σε 72αρι???

Εγω νομιζω οτι εχει τεραστια διαφορα..Το δικο μου που απο 50αρι το εκανα 72αρι και του εβαλα και ενα καρμπυρατερ απο astrea τελικιαζει στα 100..Οταν ηταν 50αρι πηγαινε μεχρι 60.

Επεισης και η διαφορα δυναμης ειναι πολυ μεγαλη..Αν και το sprinter λογω της πιο μικρης διαδρομης και σαν 50αρι θα τραβαγε..

Εγω απ οτι εχω καταλαβει μεχρι στιγμης, αμα ενα μοτερ 50αρι το κανεις 72αρι δεν προκειτε να εχεις κανενα προβλημα..Εγω εκτος απο το C που εχω ειχα και αλλο ενα, το οποιο το ειχα κανει εγω 72αρι και το ξεσκιζα και δεν εβγαλε τιποτα..

Και το ασπρο που εχω τωρα, που το εκανα 72αρι παλι δεν εχει βγαλει τιποτα..(εδω και 5.000 χιλιομετρα ειναι 72αρι.)

Τελος, τα 500 που ζηταει ο pasxalis_evo νομιζω οτι ειναι ξεφτιλα οπως ειπε...Το μηχανακι ειναι στην πενα, το μοτερ απ οτι λεει ειναι μια χαρα οποτε ειναι μεγαλη ευκαιρια...!!

Φιλικα,

Σπυρος..

Τροποποιήθηκε από τον Honda C 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι θες να το πουλησεις?

Το ειχες 50αρι πριν..σωστα??? Δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο 50αρι σε 72αρι???

Εγω νομιζω οτι εχει τεραστια διαφορα..Το δικο μου που απο 50αρι το εκανα 72αρι και του εβαλα και ενα καρμπυρατερ απο astrea τελικιαζει στα 100..Οταν ηταν 50αρι πηγαινε μεχρι 60.

Επεισης και η διαφορα δυναμης ειναι πολυ μεγαλη..Αν και το sprinter λογω της πιο μικρης διαδρομης και σαν 50αρι θα τραβαγε..

Εγω απ οτι εχω καταλαβει μεχρι στιγμης, αμα ενα μοτερ 50αρι το κανεις 72αρι δεν προκειτε να εχεις κανενα προβλημα..Εγω εκτος απο το C που εχω ειχα και αλλο ενα, το οποιο το ειχα κανει εγω 72αρι και το ξεσκιζα και δεν εβγαλε τιποτα..

Και το ασπρο που εχω τωρα, που το εκανα 72αρι παλι δεν εχει βγαλει τιποτα..(εδω και 5.000 χιλιομετρα ειναι 72αρι.)

Τελος, τα 500 που ζηταει ο pasxalis_evo νομιζω οτι ειναι ξεφτιλα οπως ειπε...Το μηχανακι ειναι στην πενα, το μοτερ απ οτι λεει ειναι μια χαρα οποτε ειναι μεγαλη ευκαιρια...!!

Φιλικα,

Σπυρος..

ασχετα απο την προσφορα του εσυ τι 50αρι θα μου προτινες ? εμφανισημο και αξιοπιστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας αλλα....με τοσες γνωμες δεν εχω καταλιξει πουθενα.... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα