laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οταν περισυ τον Ιουλιο αποφασισα να αλλαξω το XTX, η πρωτη μου προτιμηση ηταν το Tiger. Τρελαινομαι γι' αυτη τη μηχανη. Δεν μπορουσα ομως να τη φτασω (12.500€ με το ABS και με εντοκη χρηματοδοτηση....φανταζεστε). Ετσι, μετα απο πολλη σκεψη αποφασισα και πηρα το F800R. Εδω και μερικους μηνες, εδω στη Λευκαδα, πωλειται ενα Tiger 1050 με ABS, μοντελο 7/2008 με μολις 2100 χλμ. Το παιδι αυτο το γνωριζω, εχουμε γνωριστει μαλιστα πριν παρει τον Τιγρη. Ειχε κι αλλες μηχανες πριν. Με ειχε σταματησει μια μερα πριν τεσσερα χρονια, οταν ειχα αγορασει ενα μπουφαν Colori, για να με ρωτησει για το μπουφαν κι ετσι ειχαμε γνωριστει. Εκτοτε ειχαμε κουβεντες, πιο πολυ για μηχανες. Καποια στιγμη αγορασε το Tiger και ηταν πολυ ενθουσιασμενος μαζι του. Το παιδι αυτο ομως ειναι φουρναρης και μαλιστα στο Νυδρι, δηλαδη σ' ενα μερος πολυ τουριστικο. Απο Μαϊο μεχρι Οκτωβρη δουλευει ολη μερα. Καθολου χρονος για βολτες. Το χειμωνα, καιρος χαλια, οικογενεια, παιδια.....καταλαβαινετε. Ετσι εχουν περασει περιπου δυο χρονια και ο Τιγρης εχει κανει 2100 χλμ μονο. Το δινει 9500€ κι εχει και διαφορα καλουδια πανω. Συναγερμο της Triumph, διπλο σταντ, καγκελα στον κινητηρα, aftermarket ζελατινα πιο ψηλη (αυτη με το "φρυδι" στο πανω μερος...δεν θυμαμαι την μαρκα), tankbag της Triumph και προστατευτικο ντεποζιτου carbon της Triumph. Το Μαϊο που ειχαμε μιλησει τελευταια φορα, τον ειχα καταφερει να μου το δωσει στα 9300€. Κι επειδη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα στις επομενες μερες να δωσω το BMW (εχει ενδιαφερθει σοβαρα ενα παιδι) σας ρωταω τωρα. Τι σας ρωταω. Εχω τον εξης προβληματισμο. Διαβασα στο forum της Triumph, οτι υπηρξαν καποια κομματια Tiger, μοντελα του 2007 και του 2008 (ισως και καποια μεσα στο 2009), που εβγαλαν προβλημα με πιστονια. Στο forum της Triumph τα αποκαλουν πιστονια απο "βουτυρο". Κι επειδη το μηχανακι για το οποιο ενδαφερομαι ειναι μοντελο του 2008 και η εγγυηση του τελειωνει...........φοβαμαι. Το μηχανακι ειναι αδουλευτο, οποτε αν ανηκει στην ελλατωματικη παρτιδα, δεν εχει δειξει ακομη το προβλημα του. Ή μηπως το εχει δειξει (αληθεια θα μπορουσα να το διαπιστωσω με καποιο τροπο;) Εχω διαβασει οτι οσα βγαζουν αυτο το προβλημα, καινε πολυ λαδι και καποια στιγμη τα φτυνουν. Το παιδι αυτο το πουλαει διοτι δεν το κυκλοφορει και οπως λεει κι αυτος "παει χαμενο". Λετε να εχει διαπιστωσει καποιο προβλημα απο τοσο νωρις και να το πουλαει.......δεν ξερω τι να πω. Παντως το βλεπω απο κοντα και ειναι λες κι εχει βγει απο το κουτι του. Το εχει σ' ενα μαγαζι με μοτοσυκλετες εδω στη Λευκαδα με ενα "πωλειται" πανω και ειναι στο δρομο για το σπιτι μου......συνεπως το βλεπω καθε μερα. Τι να κανω ρε παιδια....... Κοιταζω επισης και την προσφορα της Triumph. 30% προκαταβολη και το υπολοιπο σε 48 ατοκες και 3 χρονια εγγυηση......πολυ καλη προσφορα η οποια συνεχιζεται μεχρι τελος της χρονιας........αλλα πεφτει ακομη "πολυ" για τα οικονομικα μου. Ελα δωστε συμβουλες. Και τα παιδια που εχουν ηδη Tiger (patapios, mixalakis ........), αλλα κι εσεις οι υπολοιποι εμπειροι. Ελα ALX, Θαναση black_hawk, Κωστα mathosala.....και οι υπολοιποι........αντε γιατι καιγομαστε....... Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ. Ηθελα να γραψω κι αλλα......αλλα τα εχω ξεχασει.......ισως αργοτερα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2010 από τον laksof Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 δίλημμα όντως.................πόσο σίγουρο είναι το πρόβλημα με τα ελαττωματικά πιστόνια ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 φιλε ειδα την αγγελια σου στο car.gr και με ενδιεφερε και εμενα το bmw...το εδωσες η ακομη?..... δεν ξερω να σου πω τιποτα για το tiger... το bmw τι λεει σαν μηχανακι?πρεπει να ειναι αψογο... αν θες μου απαντας......... παντως αν δεν το παρει το παλικαρι....εδω ειμαστε....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 μαλιστα.. επεκταση εγγυησης παιζει; σε παρομοια φαση ημου και γω με το απριλια. 4 (νομιζω) μηνες πριν ληξει η εγγυηση το ειχα στην κατοχη μου δευτερο χερι με 4800 χλμ μονο! αλλα τελικα το εδωσα βεβαια ρωτησα για επεκταση και εφαγα ακυρο απο την απριλια.. δες αν εχει γινει ανακληση για τα tiger. τσεκαρε αριθμο πλαισιου. αν οχι πηγαινε το σε αντριπροσωπια να το δουν. ολο και καποιο θα τα εφτησε εκει και θα το πηγαν για επισκευη. θα ξερουν δε μπορει. και στο κατω κατω αφου εχει ακομα εγγυηση αν εχει αρχισει να καιει λαδια θα το ειχε παει για δωρενα επισκευη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 ...η πρωτη μου προτιμηση ηταν το Tiger. Τρελαινομαι γι' αυτη τη μηχανη... Kαι μονο διαβαζοντας αυτο καταρριπτεις καθε "συμβουλη" απο τριτους και καλα θα κανεις να το παρεις γιατι θα μεινεις με το παραπονο.Μια ζωη την εχουμε και ΝΑ ΤΗ ΓΛΕΝΤΑΜΕ!!! Περα απο αυτο,στο "πρακτικο" μερος ειδα οτι... Το δινει 9500€ κι εχει και διαφορα καλουδια πανω. ...τον ειχα καταφερει να μου το δωσει στα 9300€. .. νομιζω πολλα ζηταει ασχετα τι εχει πανω.Εδω Πατρα παιζουνε 7500-9000 με καλουδια πανω μαλιστα... Και κατα δευτερον θα ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος με το 800R ή αν σε εχει χαλασει σε κατι;Μηπως το γουσταρεις και θα μετανοιωσεις αν το δωσεις;Σκεψου το κι αυτο! Επισης απ'οσο ξερω απο φιλαρακια με Τιγρεις δεν παιζει τιποτα σοβαρο σε βλαβες και ζημιες για τα Τιγρακια.Ψιλομαλακιουλες ναι αλλά οχι σε σηεμιο να αναβαλλεις την αγορα.Αλλωστε σημερα ποια μοτοσυκλετα δεν βγαζει εστω και "υποψια";...Πες μου ΜΙΑ! Αρα μη μασηξεις αν "ακουσεις να λενε"... Αυτα απο εμενα Λακη και αν με ρωτας επι προσωπικου...με ξερεις.Αν κατι το γουσταρουμε ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ κι ασε να λενε,θετικα ή αρνητικα...Με βαση αυτο,σου ευχομαι καλες αγορες και να σε δω να ποσταρεις στο ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ και συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλε ειδα την αγγελια σου στο car.gr και με ενδιεφερε και εμενα το bmw...το εδωσες η ακομη?..... δεν ξερω να σου πω τιποτα για το tiger... το bmw τι λεει σαν μηχανακι?πρεπει να ειναι αψογο... αν θες μου απαντας......... παντως αν δεν το παρει το παλικαρι....εδω ειμαστε....... Οχι δεν το εχω δωσει ακομη. Το BMW ειναι πολυ ωραιο μηχανακι, αλλα εγω θελω, πρωτον να ξαναγυρισω παλι σε πιο ορθια θεση οδηγησης και δευτερον αν μπορεσω να παρω ενα Tiger. Το παιδι που ενδιαφερεται για το BMW, θα ερθει απο τα Γιαννενα το Σαββατο για να το δει απο κοντα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2010 από τον laksof Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Kαι μονο διαβαζοντας αυτο καταρριπτεις καθε "συμβουλη" απο τριτους και καλα θα κανεις να το παρεις γιατι θα μεινεις με το παραπονο.Μια ζωη την εχουμε και ΝΑ ΤΗ ΓΛΕΝΤΑΜΕ!!! Περα απο αυτο,στο "πρακτικο" μερος ειδα οτι... νομιζω πολλα ζηταει ασχετα τι εχει πανω.Εδω Πατρα παιζουνε 7500-9000 με καλουδια πανω μαλιστα... Ναι σιγουρα στην Πατρα βρισκεις πιο φθηνα. Ομως εγω Κωστα δεν ειμαι υπερ του μεταχειρισμενου. Ο μοναδικος λογος που καλοκοιταω αυτο το συγκεκριμενο μεταχειρισμενο ειναι διοτι ξερω τι χρηση του εχει γινει. Διοτι μ΄αυτο το παιδι τα λεγαμε καθε τοσο, απο τοτε που το αγορασε. Εβλεπα ποσο πολυ του αρεσε το Tiger απο την αρχη. Ακομη και πριν αποφασισει να το πουλησει, μου ελεγε οτι δεν εχει καθολου χρονο να παει καμια βολτα κι οτι τι μηχανακι του παει χαμενο. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε δυο σχεδον χρονια εχει κανει μονο 2100 χλμ. Μηπως αυτο δικαιολογει και την τιμη του, οτι δηλαδη εχει τοσο λιγα χιλιομετρα; Και κατα δευτερον θα ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος με το 800R ή αν σε εχει χαλασει σε κατι;Μηπως το γουσταρεις και θα μετανοιωσεις αν το δωσεις;Σκεψου το κι αυτο! Ναι ειμαι ευχαριστημενος πολυ με το BMW. Μολις κατεβαινω κατω στην πυλωτη και το βλεπω, λεω μεσα μου "πω πω τι κουκλα ειναι αυτη που εχω". Καλα περιττο να σας πω οτι ολοι το κοιταζουν. Μου εχει κανει εντυπωση ακομη πως το κοιτουν οι ξενοι, εδω στη Λευκαδα κυκλοφορουν πολυ. Κολανε, γυριζουν γυρω του και το "σκαναρουν". Ενας μαλιστα μια μερα μου εκανε και υποκλισεις καθως περνουσα και μου ελεγε "ωωωωω μπι εμ νταμπιγιου......μπι εμ νταμπλιγιου!!!!!!". Αλλα εγω ξερω οτι θα νιωθω πολυ πιο ωραια με τον Τιγρη. Συν το οτι θαλω να ξαναγυρισω σε κατι πιο ορθιο και ταξιδιαρικο. Ο προβληματισμος μου ειναι μονο το οτι στο συγκεκριμενο τελειωνει η εγγυηση του. Επισης απ'οσο ξερω απο φιλαρακια με Τιγρεις δεν παιζει τιποτα σοβαρο σε βλαβες και ζημιες για τα Τιγρακια.Ψιλομαλακιουλες ναι αλλά οχι σε σηεμιο να αναβαλλεις την αγορα.Αλλωστε σημερα ποια μοτοσυκλετα δεν βγαζει εστω και "υποψια";...Πες μου ΜΙΑ! Αρα μη μασηξεις αν "ακουσεις να λενε"... Αυτα απο εμενα Λακη και αν με ρωτας επι προσωπικου...με ξερεις.Αν κατι το γουσταρουμε ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ κι ασε να λενε,θετικα ή αρνητικα...Με βαση αυτο,σου ευχομαι καλες αγορες και να σε δω να ποσταρεις στο ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ και συντομα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2010 από τον laksof Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλε για κοιτα λιγο και αυτο μου φαινεται πολυ καλη προσφορα!Triumph TIGER 1050 '10 αυτο ειναι που θελεις να παρεις tiger ??? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Το μεταχειρω μηχανακι ειναι ερωτηματικο.Βαλε εμπρος τον κινητηρα σε ησυχο μερος αστον να ζεσταθει καλα και αφουγκρασου για μεταλικους θορυβους σε ολο το φασμα στροφων.Επισεις πηγαινε το δοκιμη και κανε τα ιδια με το μηχανακι εν κινησει.Το αυτι σε χτυπημα μεταλικο που ανεβοκατεβαινει με τις στροφες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 φιλε για κοιτα λιγο και αυτο μου φαινεται πολυ καλη προσφορα!Triumph TIGER 1050 '10 Εχεις δικιο φιλε μου fragos, καλη περιπτωση αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν εχει ABS αυτο ειναι που θελεις να παρεις tiger ??? Ναι αυτο ειναι Ευχαριστω πολυ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Μην το ρωτας καθολου τοτε...προχωρησε στην αγορα αφου το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν το κανεις...μια ζωη θα ψαχνεις για Tiger Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Μην το ρωτας καθολου τοτε...προχωρησε στην αγορα αφου το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν το κανεις...μια ζωη θα ψαχνεις για Tiger Eεεετσι ακριβως,+1050..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 τσεκαρε αριθμο πλαισιου. αυτό ! και βέβαια, τα γραφόμενα του Μάθο ! πάρτοοοοοοοοοοο ! αλλά ψάξε το, αρχικά.... ......αν δεν είναι και επείγον, ανάμενε..............άμα έρθουμε Σεπτέμβρη, το βλέπουμε πολλά μάτια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Το παιδι αυτο ομως ειναι φουρναρης και μαλιστα στο Νυδρι, δηλαδη σ' ενα μερος πολυ τουριστικο. Απο Μαϊο μεχρι Οκτωβρη δουλευει ολη μερα. Καθολου χρονος για βολτες. Το χειμωνα, καιρος χαλια, οικογενεια, παιδια.....καταλαβαινετε. Ετσι εχουν περασει περιπου δυο χρονια και ο Τιγρης εχει κανει 2100 χλμ μονο. Τα χαιρετισματα μου στον συναδελφο. Καλο κουραγιο του ευχομαι!!!! Μην το ρωτας καθολου τοτε...προχωρησε στην αγορα αφου το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν το κανεις...μια ζωη θα ψαχνεις για Tiger Ετσι ακριβως, αν το θελεις τοσο πολυ μην το καθυστερεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2010 Εγω παντως χθες 2 ωρες κυνηγιομουν εδω στο δευτερο ποδι της Χαλκιδικης με ενα Tiger 1050 κ το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι μαζευει χλμ σαν διαολεμενο. Αν θες παντως τη γνωμη μου αφου θες τετοια φαση μηχανακι κυμπαρικο παρε ενα ΚΤΜ Smt κ εισαι αρχηγος.Θα σου προτεινα το δικο μου αλλα βλεπω στο avatar σου φωτο με το παιδι.Δεν εισαι για τοσο πολεμοκατασταση,ασε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2010 Ενταξει, σιγουρα κι εγω συμφωνω με το mathosala. Το θεμα ειναι........ το μεταχειρισμενο που ληγει η εγγυηση του ή το αφηνουμε και κοιταμε μηπως καταφερουμε και παμε για καινουργιο ( αυτο θα ηταν σιγουρα καλυτερο αλλα ειναι και δυσκολο να γινει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2010 Ενταξει, σιγουρα κι εγω συμφωνω με το mathosala. Το θεμα ειναι........ το μεταχειρισμενο που ληγει η εγγυηση του ή το αφηνουμε και κοιταμε μηπως καταφερουμε και παμε για καινουργιο ( αυτο θα ηταν σιγουρα καλυτερο αλλα ειναι και δυσκολο να γινει). Ουτε λογος να γινεται.Αν μπορεις εστω κι αν πιεστεις λιιιγο παραπανω να το χτυπησεις καινουριο και να γουσταρεις να μυριζεις την καινουργίλα στο στρωσιμο αλλά να ξερεις οτι το γουσταρεις και το πηρες και απο 0 χιλιομετρα για παρτη σου,τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου...Καινουργιο ασυζητητί.Εγω αυτο θα εκανα. Τωρα αν βλεπεις οτι δεν φτανεις εκει και θα πιεστεις δυσαναλογα τοτε ψαξτο καλα για ενα καλο μεταχειρισμενο και παρτο. Οπως και να'χει...ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ καταλαβε το...και να μην το παρεις τωρα θα το παρεις καποτε....μια ζωη την εχουμε και μαλιστα στις μερες μας περισσοτερο απο ποτέ τα Ονειρα που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πιασουμε δεν πρεπει να τα αφηουμε να σβηνουν... Καλοταξιδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2010 Αφού ξέρεις το μηχανάκι και ξέρεις πώς δουλεύτηκε μέχρι σήμερα, τι το σκέφτεσαι; Προσωπικά θα το έπαιρνα (εδώ πήρα μηχανή που έληγε η εγγύηση χωρίς να ξέρω τον πρότερο βίο της, μόνο βλέποντας την κατάστασή της πριν την πάρω). Βλάβη κάθε μηχανάκι μπορεί να σου βγάλει, ακόμη και το καινούργιο. Φυσικά εκεί έχεις την εγγύηση για σιγουριά, αλλά είναι μία σιγουριά που αγοράζεται. Αν έχεις τα χρήματα πάρε καινούργιο, αν όχι μην το σκέφτεσαι αφού βρήκες μηχανάκι με γνωστή προϊστορία και γνωστό χρήστη, είναι η πιο ασφαλής αγορά μεταχειρισμένου που μπορείς να κάνεις. ;) Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να ευχαριστηθείς το αποτέλεσμα της όποιος απόφασής σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 ..το αφηνουμε και κοιταμε μηπως καταφερουμε και παμε για καινουργιο ( αυτο θα ηταν σιγουρα καλυτερο αλλα ειναι και δυσκολο να γινει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Να ρωτήσω κάτι;Στη Λευκάδα ποιος θα το κουράρει; Εδώ ολόκληρη Αθήνα και τα περισσότερα προβλήματα τα δημιουργούν οι μηχανικοί(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Να ρωτήσω κάτι;Στη Λευκάδα ποιος θα το κουράρει; Εδώ ολόκληρη Αθήνα και τα περισσότερα προβλήματα τα δημιουργούν οι μηχανικοί(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)!!! Εδω στη Λευκαδα εχω πολυ δικο μου ανθρωπο που απευθυνομαι για την (οποιαδηποτε) μηχανη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
poolmaster 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Αυτομάτως αυτο δεν σημαίνει οτι χάνεις την εγγυηση; Η μήπως είναι εξουσιοδοτημένος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Ακομα να το παρεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Εγώ πάντως το BMW δε θα το άλλαζα... Περί ορέξεος βέβαια... Γιατί αντίστοιχα θα μου έλεγε και κάποιος για το Versάκι, μιας και τελευταία έχω αρχίσει να ξενοκοιτάω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Το ερώτημα του μεταχειρισμένου ή καινούργιου είναι ένα θέμα που θα μας απασχολεί πάντα. Ακριβώς επειδή ένα μηχανάκι είναι μεταχειρισμένο και κρύβονται κίνδυνοι μετά την αγορά του, έχεις ένα όφελος στα χρήματα που δίνεις. Αν έχει γίνει σωστή χρήση και δεν έχεις την ατυχία να συμβεί στραβή, τότε είσαι κερδισμένος με το μεταχειρισμένο. Διαφορετικά μπορεί και να χάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν και υπάρχουν φτηνότερα του 2008, η τιμή είναι καλή για τα χιλιόμετρα που έχει. Το μηχανάκι είναι πρακτικά καινούργιο! Για τα πιστόνια έχουν ακουστεί κάποιες περιπτώσεις (προσωπικά δεν γνωρίζω καμία) και ο φόβος σου να σου εμφανιστεί πρόβλημα επειδή το μηχανάκι είναι αδούλευτο, είναι δικαιολογημένος. Όταν αγοράζεις ένα μηχανάκι με 30.000 χλμ. ή και παραπάνω, τότε μπορεί να κινδυνεύεις να χρειαστείς καδένα ή εκκεντροφόρους ή άλλα "αναλώσιμα", αλλά είσαι σίγουρος για την αντοχή του κινητήρα (αν φυσικά δεν έχει προηγούμενα). Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ρωτήσεις πόσο κοστίζει η αλλαγή πιστονιών εκτός εγγύησης. Νομίζω ότι οι πιθανότητες να την πατήσεις δεν είναι πολλές, ούτως ή άλλως όμως θα μπορέσεις να εκτιμήσεις αν σε συμφέρει να προβείς στην αγορά, ακόμα και αν σου τύχει η στραβή. Εγώ, επειδή εδώ και μερικούς μήνες έχω μετακομίσει και δεν μου χρειάζεται τόσο το tiger πλέον, ήθελα ένα σκούτερ για τις καθημερινές μικρομετακινήσεις. Λεφτά για καινούργιο δεν είχα (τουλάχιστον όσο δεν πουλάω ακόμα τον τίγρη ), οπότε πήρα μεταχειρισμένο εκτός εγγύησης, με το σκεπτικό ότι ακόμα και να πάθει κάτι (ελαφρύ) πάλι κερδισμένος θα είμαι. Τώρα αν πάθει κάτι χοντρό... άστα καλύτερα. Τότε απλά χάσαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες