Jump to content
spipos

Αναβαθμίσεις Daytona Sprinter 125cc

Recommended Posts

Το αποφάσισα θα το κάνω 57mm και με επιπλέον κάτι εξωτερικά εξαρτήματα θα σφάζει πιστεύω.. Τι λέτε?? Ή τζάμπα τα λεφτά που θα δώσω?

το θα σφαζει ειναι σχετικο....μπορει να τ κανεις 57mm και να σε παταν 54mm....βαλε μια cdi ενα εκεντροφορο αγριο , κυλινδροπιστονο 54mm , εξατμιση motosport 100σταρα και θα εισαι πολυ καλος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω σκεφτομαι να το κανω 56-57 οσο παει χωρις ανοιγμα καρτερ.. αλλα δεν εχω κανα μαστορα εμπιστοσινης.. θελω να γινει καλη δουλεια... γτ σε οσους εχω παει μεχρι τωρα ειναι ολοι :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω σκεφτομαι να το κανω 56-57 οσο παει χωρις ανοιγμα καρτερ.. αλλα δεν εχω κανα μαστορα εμπιστοσινης.. θελω να γινει καλη δουλεια... γτ σε οσους εχω παει μεχρι τωρα ειναι ολοι :thumbsdown:

Λοιπόν επειδή έχει ανοιχτεί το δικό μου έχω να σου πω, γίνετε μέχρι 56 χώρις άνοιγμα τα κάρτερ. Εγώ έχω χρόνια εμπιστευόμενο μάστορα ο οποίος είναι 33 χρόνια στη πιάτσα και έχουν βγει από αυτόν πολλά από τα καλύτερα παπιά στη Κέρκυρα.. Το έχουμε ψάξει άγρια το θέμα και έχουμε βρει τα πιο καλά ανταλλακτικά που μπορώ να βάλω για καλή ποιότητα και χαμηλό κόστος βέβαια σε εμένα και χωρίς πληρωμή της δουλειάς του αλλά επείδη δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να προμηθευτείς τον αύγουστο τέτοιο καιρό λόγο διακοπών δεν το έχω κάνει ακόμα.! Αλλά άμα γίνει και με τα ανάλογα ρυθμίσματα θα πηγαίνει πολύ καλά, και μιας και το μοτερ του είναι παρόμοιο με astrea μπορεί να γίνει πολύ καλή δουλειά.!

ε και δεν εχεται μαγαζια εκει?? :P

:thumbsup:

Ουυυυυυυυυυ όπου κι αν κοιτάξεις ένα μαγαζί δεν θα βρεις από έξω προμηθεύονται όλοι..!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον spipos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει γιαυτο υπαρχει και το ιντερνετ.. ριχνε καμια ματια στο eBay μπορει να βρεις πολυ καλες τιμες... αλλα και σε ελληνικα σιτε για να παραγγελνεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μπήκε για 56 χιλιοστά μόλις βγει θα σας πω γνώμες!

Έχω νέα λοιπόν επειδή να μοτερ που έχει είναι αντιγραφή του astrea, γίνετε 55 χιλιοστά χωρίς άνοιγμα τα κάρτερ και επίσης επειδή είναι μπάσταρδο το μοτέρ του έχει μεγάλη διαδρομή 56,5 χιλιοστά και δεν χρειάζεται άλλαγμα η διαδρομή πράγμα το οποίο δημιουργεί υπερστροφία στις μεγάλες στροφές του κινητήρα και καθώς έχει μεγάλη διαδρομή δεν θα τη πειράξω αλλά θα γίνει 55 χιλιοστά..! Η κεφαλή του είναι ακριβώς ίδια με του astrea και έχει και αρκετά μεγάλες βαλβίδες με μια ροική θα ανοίξουμε και τις εισαγωγές εξαγωγές και θα μπει και ένας γνήσιος εκκεντροφόρος astrea 3ο στάδιο μαζι με ένα 26αρι KEIHIN για να τελειοποιήσει τη δουλειά μαζί και ένα ζευγάρι από ενισχυμένους δίσκους και ελατήρια συμπλέκτη.. Θα το ρυθμίσω για επιτάγχυνση καθαρά παίζοντας με τα γρανάζια, επειδή δεν έχουμε και πολύ καλούς δρομούς εδώ στη κέρκυρα, Αυτή τη βδομάδα μόλις βρούμε τα ανταλλακτικά θα είναι έτοιμο και μετά το στώσιμο μια ηλεκτρονική με ένα πολλαπλασιαστή θα είναι τζι-τζι..!!! Περιμένω πως και πως... Θα σας έχω νεότερα την άλλη βδομάδα!! Τα λέμε.. Ό,τι θελήσετε μπορείτε να μου στείλετε.!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι απο dynamik... πιασμενο με σφηχτιρες...

να σε ρωτήσω έχω και εγώ ένα daytona sprinter.οι σφηχτιρες γρατσουνάνε το πιρούνι σωστά??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα