Jump to content
spipos

Αναβαθμίσεις Daytona Sprinter 125cc

Recommended Posts

Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

έχεις πολλά λεφτά?? είσαι πλούσιος??

Όχι ρε δεν είπα κάτι τέτιο είπα οτι δεν με πειράζουν τα λεφτά έχω βάλει στο μυαλό ένα ποσο που θέλω να χαλάσω και θα το χαλάσω άμα βρω τι ακριβώς θέλω για τη μηχανή έτσι ώστε και να είναι καλό και αποδοτικό και να μην κοστίσει πάρα πολύ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτσε μωρέ 2 μήνες ακόμα στο 125 και άστο να υπάρχει στην άκρη για κοντινές διαδρομές... μην το πειράξεις... και θα χαλάσει το μοτέρ και ΠΕΤΑΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ !!! δεν τα έχεις ούτε εσύ ούτε εγώ με το τσουβάλι τα λεφτά... :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτσε μωρέ 2 μήνες ακόμα στο 125 και άστο να υπάρχει στην άκρη για κοντινές διαδρομές... μην το πειράξεις... και θα χαλάσει το μοτέρ και ΠΕΤΑΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ !!! δεν τα έχεις ούτε εσύ ούτε εγώ με το τσουβάλι τα λεφτά... :unsure:

Μπα δεν μπορώ θέλω να το κάνω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δίνεις πολλά λεφτά για το τίποτα... κράτα τα ή πάρε κινητό, πάρε μπουφάν πατελονι, πάρε κι άλλο κράνος για συνοδηγό, πήγαινε στις πουτ**** και γλέντησε !!!

πάντως μην δώσεις 500 εύρο για το κινέζικο... άσε που θα σκοτωθείς αν το κάνεις έτσι όπως το λες... γιατί τα φρενάκια του πως θα αντέξουν τόσα χιλιόμετρα που θα βγάζει??

ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΕ Μ@ΛΑΚΙΕΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανε το κεφι σου ρε φιλε... γιαυτο ειναι τα λεφτα... ο καθε ενας τα ξοδευει οπως νομιζει καλυτερα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανε το κεφι σου ρε φιλε... γιαυτο ειναι τα λεφτα... ο καθε ενας τα ξοδευει οπως νομιζει καλυτερα!!

alexone το φτερό που έχεις βάλει είναι από dinamik?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάλλον είδες το Crypton X μου και τα λες όλα αυτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ρε αλεξ,daytonaki ε?

αχχαχχαχαχααχχα.ω ρ μαγκες.τι γελιο εχει παισει.

εγω φιλε λεω,νταξ,ξωδεψετα σε παπακι. αλα επειδη το daytona ειναι μαλεσια,η κινεζια οπως λενε ολοι.

θα σου λεγα,πρωτα,βαλτου καλυτερα δισκοφρενα για την δικια σου προστασια. 1 αυτο

και εσυ το παπι το θελεις dragster? η θες να σταματησεις να βλεπεις κωλους απο ζετ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ρε αλεξ,daytonaki ε?

αχχαχχαχαχααχχα.ω ρ μαγκες.τι γελιο εχει παισει.

εγω φιλε λεω,νταξ,ξωδεψετα σε παπακι. αλα επειδη το daytona ειναι μαλεσια,η κινεζια οπως λενε ολοι.

θα σου λεγα,πρωτα,βαλτου καλυτερα δισκοφρενα για την δικια σου προστασια. 1 αυτο

και εσυ το παπι το θελεις dragster? η θες να σταματησεις να βλεπεις κωλους απο ζετ?

ακομα να το καταλαβεις ρε?? παει καιρος... :tooth:

για το νταιτονα λες καλυτερα δισκοφρενα?? αφου ιδη εχει φρενα αγκυρες καλυτερα απο πολλα αλλα παπια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Το Όνομα μου είναι Σπύρος και αποφάσισα κοιτάζοντας τόσο καιρό να συμετέχω στην ομάδα σας και θα ήθελα από κάποιους,όσους ξέρουν τη βοήθειά σας για αναβαθμήσεις στο μηχανάκι μου ονόματι Daytona Sprinter και 125cc από μαμά! Τι είδους αναβαθμήσεις μπορούν να γίνουν και κατά πόσο θα αντέξει, με τις μανίσιες προδιαγραφές?? Περιμένω συστάσεις και συμβουλές.. Τα λέμε..!

Επειδή το μηχανάκι είναι κινέζικο μην ανεβάσεις τα κυβικά γιατι μπορεί να έχεις πρόβλημα με τον στροφαλο και τη μπιέλα, βάλε εκκεντροφόρο fuego f200 ή f300 , καρμπυρατέρ dell'orto 21mm , εξάτμιση dragon και πιο ελεύθερο φίλτρο αέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα συκρινεις ομως με nissin ? τετοια μαρκα ναβαζε .. εγω πιστευω,δεν ειναι και καλα. για ενα πλ γρηγορο μηχανακι. τωρα εσυ το εχεις καιρο,κτ θα ξες αν το λες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά εγώ το μηχανάκι το έχω λίγο πριν μπει το πάσχα,...Τώρα είμαι στα 7200χιλιόμετρα και του έχω βγάλει κυριολεκτικά τη πίστη μέχρι

και τετρακαβαλιά έχω πάρει σε ανηφόρα.Το ανοίγω σχεδόν κάθε μέρα

και πιάνει πάντα το ίδιο η απόδοσή του δεν

έχει πέσει καθόλου ίσα ίσα που μετά τα service μου πήγαινε καλύτερα..Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι κατεβάζει λίγο γρήγορα τα λάδια.Για αυτο και θέλω να του δώσω αυτό το παραπάνω γιατί ούτως η αλλιώς δεν θα το έχω

για πολύ ακόμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα εσυ μετανιωσες γιαυτα που εκανες. Επιλογη σου να βλεπεις αυτην την πλευρα του θεματος. και οχι την αλη,που γουσταρες οταν τα εκανες.και ασ εχασες τοσα λευτα κλπ κλπ. το γουσταρες και τωρα μετανιωνεις γιαυτο. στο διαολο το χρημα,και οσο και ναριξες. καποια πραματα τα κανουμε γιατι ετσι γουσταρουμε και βραζουμε για να κανουμε ητε τετοιες μαγκες,μλκιες, και διαφορα πραματα που εκφραζει ιτε η ηλικια ιτε η νεοτροποια μας . η και οτιδιποτε αλο. δεν χρειαζετε να μετανιωνεις για κατι που εκανες,(εκτος αν ηταν καποιο σοβαρο λαθος) οταν τοκανες ειχες αλα μυαλια,αλα γουστα.τωρα σου φαινονται ολα λαθοι.

παντα φιλικα,και συγνωμη που σκοτωσα τοσα ορθογραφικα

Ειναι δικαιωμα σου σαφεστατα να κανεις οτι σου φαινεται πιο σωστο.

Εγω δεν εγραψα τιποτα εχθρικο οπως αναφερθηκε πιο πανω.

Μια παραινεση εκανα μονο μηπως και καποιος διδαχτει απο τα δικα μας λαθη.

Αν παλι θελεις να μαθεις απο τα λαθη σου δεκτο και κατανοητο.

Αλλα δεν ειναι κριμα;

Να στο λεει καποιος και εσυ παλι να επιμενεις να χασεις λεφτα.

Οταν θα παρεις μεγαλη μοτοσυκλετα πιστευω να καταλαβεις το πνευμα των γραφομενων μου.

Δεν ευελπιστω βεβαια οτι θα το παραδεχτεις αλλα δεν πειραζει.

Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα μπαινουν και σε sprinter 50cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι δικαιωμα σου σαφεστατα να κανεις οτι σου φαινεται πιο σωστο.

Εγω δεν εγραψα τιποτα εχθρικο οπως αναφερθηκε πιο πανω.

Μια παραινεση εκανα μονο μηπως και καποιος διδαχτει απο τα δικα μας λαθη.

Αν παλι θελεις να μαθεις απο τα λαθη σου δεκτο και κατανοητο.

Αλλα δεν ειναι κριμα;

Να στο λεει καποιος και εσυ παλι να επιμενεις να χασεις λεφτα.

Οταν θα παρεις μεγαλη μοτοσυκλετα πιστευω να καταλαβεις το πνευμα των γραφομενων μου.

Δεν ευελπιστω βεβαια οτι θα το παραδεχτεις αλλα δεν πειραζει.

Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις. :_thumbsup:

αυτο π θα θυμαμαι φιλε μου οταν θαχω την μεγαλη μου μηχανη θανε, οτι περασα απο την ηλικια μου,και εριξα λεφτα και εκανα αυτο π μ αρεσε,οσα λεφτα και ναριξα,δν ταριξα ασκοπα.τα χαρηκα με την ψυχη μου.αυτο θα θυμαμαι φιλε μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε alexone πόσο το πήρες το φτερό και ήταν δύσκολο να το βάλεις??

γυρω στα 20 ευρο απο στελπετ... + 4 περιπου για το σπρει απο αλεξ πακ που το εβαψα γτ βγενει μονο σε μπλε και κοκκινο και εγω αναγκαστικα με ενα μαχερακι να ανοιξω λιγο τις τρυπες στα πλαγια γτ οι σφυχτιρες ηταν λιγο πιο φαρδιοι απο οτι επρεπε αλλα δεν ηταν προβλημα αμα βρεις πιο στενους δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα απλα τους περνας.. και καλο σφηξιμο γιανα μην κουνιεται και προσοχη να

μην ακουμπαει ο σφυχτιρας στο λαστιχο... αμα πεταει πατισε το απο μεσα με μια πενσα να το κανεις ισα με το φτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα