Jump to content
spipos

Αναβαθμίσεις Daytona Sprinter 125cc

Recommended Posts

Εγω προτεινω να το αφησεις ως εχει το παπι, και να κρατησεις τα λευτα που θα δωσεις για να το "αναβαθμισεις". Καλυτερα στην τελικη να παρεις μια πραγματικη μηχανη με πραγματικο πλαισιο, αναρτησεις, φρενα, παρα να τουμπανιασεις ενα παπι.... γιατι οπως και να το κανουμε, το παπι δεν γινεται με τιποτα μηχανη :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω προτεινω να το αφησεις ως εχει το παπι, και να κρατησεις τα λευτα που θα δωσεις για να το "αναβαθμισεις". Καλυτερα στην τελικη να παρεις μια πραγματικη μηχανη με πραγματικο πλαισιο, αναρτησεις, φρενα, παρα να τουμπανιασεις ενα παπι.... γιατι οπως και να το κανουμε, το παπι δεν γινεται με τιποτα μηχανη :whistling:

500E θα φύγουν άμα κάνω αυτό που θέλω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά γιατί κόβετε τη συζήτηση??? Δεν μπορείτε να μου προτείνετε ανταλλακτικά? Καμιά συμβουλή??? Τίποτα? :think: :think: :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καραμελα εχει γινει αυτο εδω μεσα... κανεις δεν θελει να φτιαξει το παπι του γιανα λεει οτι εχει μηχανη... το κανει γιανα εχει ενα πιο γρηγορο παπι και να γουσταρει...

και γιατι οτι και να κανεις στο παπι.. θα ειναι ΠΑΝΤΑ πιο οικονομικο!!

Τροποποιήθηκε από τον alexone

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φράση πάει στις υπερβολές και στα 16χρονα.

Πάτε και δίνεται από το υστεριμα σας για να πάρετε 1 χμ τελικής σε οχήματα περιορισμένων δυνατοτήτων.

Δίκιο έχεις βέβαια πως το παπί θα είναι πάντα οικονομικότερο αλλά αυτός είναι και ο λόγος που δεν αξίζει να πέφτουν πολλά λεφτά επάνω του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φράση πάει στις υπερβολές και στα 16χρονα.

Πάτε και δίνεται από το υστεριμα σας για να πάρετε 1 χμ τελικής σε οχήματα περιορισμένων δυνατοτήτων.

Δίκιο έχεις βέβαια πως το παπί θα είναι πάντα οικονομικότερο αλλά αυτός είναι και ο λόγος που δεν αξίζει να πέφτουν πολλά λεφτά επάνω του.

απο το να δωσο 2000 ευρο να παρω ενα 250 το οποιο θα καιει περισοτερο και 8α 8ελει και πιο πολλα στη συντηριση προτιμο να δινω ψιχουλα γιανα αναβαθμισω λιγο το παπι

που στο κατω κατω το φτιαχνω και μονος μ...εγω πρωσοπικα 8α επερνα μηχανη αλλα επηδει εχω και αμαξι και δεν βγαινω θα μεινω με το παπι προς το παρον..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο το να δωσο 2000 ευρο να παρω ενα 250 το οποιο θα καιει περισοτερο και 8α 8ελει και πιο πολλα στη συντηριση προτιμο να δινω ψιχουλα γιανα αναβαθμισω λιγο το παπι

που στο κατω κατω το φτιαχνω και μονος μ...εγω πρωσοπικα 8α επερνα μηχανη αλλα επηδει εχω και αμαξι και δεν βγαινω θα μεινω με το παπι προς το παρον..

Φίλε alexone τι μετατροπές έχεις κάνει στο spinteraki γιατι δεν βλέπω οι άλλοι να ενδιαφέρονται!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε alexone τι μετατροπές έχεις κάνει στο spinteraki γιατι δεν βλέπω οι άλλοι να ενδιαφέρονται!!!

μονο καρμπυρατερ εχω βαλει μικουνι 24αρι.. και θα βαλω και εκεντροφορο συντομα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερετε τι δεν μπορω ? αυτην την εχθρικοτιτα σας,για τα παιδια που ειναι 16 η και κατω,ακομα και πανω. οτι θελουμε θα κανουμε στο μηχανακι μας.ειναι η καυλα της ηλικιας μας . ρωτιστε καποιους απο τους πατεραδες σας να σας πουν το τι καναν παλια. Ισως θελουν να το κανουν ποιο ομορφο,να γουσταρουν. Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι ειναι η καυλα της ηλικιας ? για το μονο που θα συμφωνησω ειναι αυτο που καποιι κανουν τρελο σαματα με τις εξατμισεις ( τις ωρες κοινης ησυχιας ) .

εσεις δεν εχετε περασει ποτε απο αυτην την ηλικια ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον φιλε αν εχεισ λεφτα και θεσ να το κανεισ να πυροβολαει βαλτου:

κυλινδροπιστονα 56mm

ανοιγμα καρτερ

διαδρομη 54 (νομιζω πωσ το sprinter 125 την εχει απο τη μανα του αν δεν την εχει βαλλε αυτη)

κεφαλι CDI με ροΙκη

καρμπιρατερ 24 micuni

εξατμιση motosport με την μεγαλη μπουκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσεις δεν εχετε περασει ποτε απο αυτην την ηλικια ?

Επειδη ακριβως περασαμε απο αυτη την ηλικια και ριξαμε ενα καρο χρηματα σε τετοιες μαλακιες

2 Townmate ειχα που τα αλλαξα κυλιδροπιστονα διαφορικα καρμπυρατερ εξατμισεις κτλ κτλ απο δυο τουλαχιστον φορες το καθενα, μπορει και τρεις.

Με τα λεφτα που ξοδεψα συνολικα θα ειχα παρει τοτε το FZR600 που ποθουσα :_innocent:

Και τα λεμε και τα γραφουμε μπας και καποιος βαλει μυαλο και

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ

Αλλα μαλλον φωνη βοωντως εν τη ερημω :closedeyes:

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:P

Φίλε το τι θα βάλω το έχω έτοιμο απλώς θέλω συμβουλές αμα γίνεται για κάτι καλύτερο σε χαμηλώτερη τιμή ή διάφορες μικροαλλάγες που θα το κάνουν όπως θα γινόταν με ένα κάρο λεφτά που λέτε.!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ακριβως περασαμε απο αυτη την ηλικια και ριξαμε ενα καρο χρηματα σε τετοιες μαλακιες

2 Townmate ειχα που τα αλλαξα κυλιδροπιστονα διαφορικα καρμπυρατερ εξατμισεις κτλ κτλ απο δυο τουλαχιστον φορες το καθενα, μπορει και τρεις.

Με τα λεφτα που ξοδεψα συνολικα θα ειχα παρει τοτε το FZR600 που ποθουσα :_innocent:

Και τα λεμε και τα γραφουμε μπας και καποιος βαλει μυαλο και

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ

Αλλα μαλλον φωνη βοωντως εν τη ερημω :closedeyes:

Αρα εσυ μετανιωσες γιαυτα που εκανες. Επιλογη σου να βλεπεις αυτην την πλευρα του θεματος. και οχι την αλη,που γουσταρες οταν τα εκανες.και ασ εχασες τοσα λευτα κλπ κλπ. το γουσταρες και τωρα μετανιωνεις γιαυτο. στο διαολο το χρημα,και οσο και ναριξες. καποια πραματα τα κανουμε γιατι ετσι γουσταρουμε και βραζουμε για να κανουμε ητε τετοιες μαγκες,μλκιες, και διαφορα πραματα που εκφραζει ιτε η ηλικια ιτε η νεοτροποια μας . η και οτιδιποτε αλο. δεν χρειαζετε να μετανιωνεις για κατι που εκανες,(εκτος αν ηταν καποιο σοβαρο λαθος) οταν τοκανες ειχες αλα μυαλια,αλα γουστα.τωρα σου φαινονται ολα λαθοι.

παντα φιλικα,και συγνωμη που σκοτωσα τοσα ορθογραφικα

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα εσυ μετανιωσες γιαυτα που εκανες. Επιλογη σου να βλεπεις αυτην την πλευρα του θεματος. και οχι την αλη,που γουσταρες οταν τα εκανες.και ασ εχασες τοσα λευτα κλπ κλπ. το γουσταρες και τωρα μετανιωνεις γιαυτο. στο διαολο το χρημα,και οσο και ναριξες. καποια πραματα τα κανουμε γιατι ετσι γουσταρουμε και βραζουμε για να κανουμε ητε τετοιες μαγκες,μλκιες, και διαφορα πραματα που εκφραζει ιτε η ηλικια ιτε η νεοτροποια μας . η και οτιδιποτε αλο. δεν χρειαζετε να μετανιωνεις για κατι που εκανες,(εκτος αν ηταν καποιο σοβαρο λαθος) οταν τοκανες ειχες αλα μυαλια,αλα γουστα.τωρα σου φαινονται ολα λαθοι.

παντα φιλικα,και συγνωμη που σκοτωσα τοσα ορθογραφικα

Τα έχωσες άγρια φίλε... αλλά έχεις δίκιο είναι το τι γουστάρεις εκείνη τη στιγμή... Λοιπόν να σας πω για το τι θα γίνει άσχετως αν είναι λάθος από τη μέρια κάποιων... Το μηχανάκι θέλω να το κάνω 56mm δεν του έχω πειράξει τίποτα προς στιγμήν εκτός από μια εξάτμιση motorsport με τη μεγάλη μπούκα που μπορώ να πω ότι έδωσε αρκετά στο μηχανάκι και άνοιγμα των αέρων καθώς και μια χοάνα στο μανίσιο καρμπυρατερ..Έχω να πώ ότι με αυτά τα λίγα και χωρίς μεγάλη αλλαγή στα μηχανικά βασικά καμία αλλαγή έχει πολύ καλύτερο άνοιγμα και τσίμπησε λίγο και τη τελική. Εγώ τώρα θέλω να το κάνω 142cc με τα παρακάτω χαρακτηριστίκα:

εκκεντροφόρος

καρμπυρατερ

κύλινδρος

στροφαλομπιέλα

πιστόνι

κεφαλή θα μείνει η μανίσια απλώς θα γίνει ροική για να τερίαζει με τα κυβικά και μαζί με μια ηλεκτρονική και έναν πολλαπλασιαστή πιστεύω το μηχανάκι θα πηγαίνει αρκετά καλά..!! Ακούω συστάσεις,συμβουλές και γνώμες.!!!! :respekt::mB_kalo_e::clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον spipos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πιστεύω είναι το καλύτερο για αναβάθμηση...

Κύλινδρος

Καρμπυρατερ

Πιστόνι

Εκκεντροφόρος

Στροφαλομπιέλα

Θέλω συμβουλές σας παρακαλώ!

Όσο για εξάτμιση έχω ήδει πάνω motorsport και είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος με την απόδοση της!

καλά είναι...

πάνω από 56mm δεν γίνετε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

500E θα φύγουν άμα κάνω αυτό που θέλω...

Δεν είναι και λίγα!

Ρε παιδιά γιατί κόβετε τη συζήτηση??? Δεν μπορείτε να μου προτείνετε ανταλλακτικά? Καμιά συμβουλή??? Τίποτα? :think: :think: :think: :think:

Έχεις οδηγήσει μηχανή?Έστω 125!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι και λίγα!

Έχεις οδηγήσει μηχανή?Έστω 125!

To sprinteraki 125 είναι....!!! :uglystupid2:

καλά είναι...

πάνω από 56mm δεν γίνετε??

Και βέβαια γίνετε μέχρι 57mm νομίζω φτάνει αλλά μπορεί να χτυπάνε οι βαλβίδες...από εκεί και μετά θέλουν άνοιγμα τα κάρτερ και δεν σκοπεύω να το κάνω αυτό!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον spipos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To sprinteraki 125 είναι....!!! :uglystupid2:

Δεν ρωτάω για να δω μέχρι πόσα κυβικά έχεις οδηγήσει.....

Ρώτησα για να δω αν έχεις πάρει ιδέα/πρέφα/γραμμή τι σημαίνει Μοτοσυκλέτα............

Ήμουν με ένα 115cc (παπάκι) πρόβληματικό και χαμηλωμένο....70 χιλιόμετρα το max.

Και γώ σαν τους άλλους ήθελα κάτι πιο γρήγορο........Και εκεί που κοιτούσα Modenas, Zetάκια,Cryptonάκια κατέληξα στο CBR....Δεν είναι πιο γρήγορο απο κανένα εκ των τριών..

Προσωπικά μου άρεσε και εμφανισιακά γιατί με το χρωματάκι που έχει το δικό μου ήταν πολύ μουράτο..

Όμως όταν έβγαινα σιγά σιγά για βολτίτσες η μούρη ήταν το τελευταίο πράγμα που κοιτούσα...

Δεν ξέρεις τι θα πεί να έχεις φρένα, γαμάτες αναρτήσεις, να έχεις αυτή την θέση οδήγησης, ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΆΣ!...... :_thumbsup:

Κοίτα για CBR125cc..CB250R...NINJA 250R..Σε καλύπτει το Α1...

Αν σε παίρνει οικονονικά! Αν δεν σε παίρνει..Μάζευε σιγά σιγά! :rolleyes:

Αν το μέλλον σου το φαντάζεσαι πάνω σε μηχανή τότε ξεκίνα απο τώρα τις σωστές βάσεις...Και η σωστές βάσεις δεν είναι ένα φτιαγμένο παπί!Αλλά μια μοτοσυκλέτα!

Αν πάλι το μέλλον σου το φαντάζεσαι με μια mercedes,, τότε άστο έτσι όπως είναι γιατί θα κλαίς τα λεφτά σου!

Με λίγα λόγια μην το φτιάχνεις θα το μετανιώσεις απο κάθε άποψη! :thumbsup:

ΖΕΤΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα