Jump to content
stelios1

Dainese Barcelona

Recommended Posts

Γεια σε ολους.Ενδιαφερομαι για αυτο το μπουφαν Ο σύνδεσμός μου και οα ηθελα

την γνωμη σας.Βασικα το θελω μονο για τον χειμωνα και μου αρεσει γιατι ειναι πολυ απλο εμφανισιακα.Thanks

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το πήρα για μέσα στην πόλη, καθώς για το ταξίδι έχω ένα τουμπανισμένο δερμάτινο.

Έβγαλα όλο το χειμώνα μ' αυτό (μέσα στην πόλη - ταξίδι δεν το' χω δοκιμάσει, αλλά του' χω εμπιστοσύνη). Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος!!! Είναι ζεστό, ελαφρύ, αδιάβροχο φουλ (έφαγα και χοντρή βροχή και δεν πέρασε τίποτα), είναι πολύ κομψό (μπορείς να το φοράς ακόμα και εκτός μηχανής καθώς είναι ΟΛΟΜΑΥΡΟ και πάναπλο), είναι Dainese (κορυφαία προστατευτικά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής κατά τη γνώμη μου) και αν σκεφτείς ότι για όλα αυτά έδωσα 140 ευρώ... αξίζει τα λεφτά του με 1000!!!! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Υ.Γ. Το χειμώνα έτυχε να πάω ορειβασία στον Πάρνωνα με το χιόνι να φτάνει μέχρι το γόνατο σε σημεία. Δεν έχω εξοπλισμό, κι έτσι έβγαλα τα προστατευτικά από το Dainese και φόρεσα αυτό. Δεν κατάλαβα τίποτα από κρύο!!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπουφαν είναι πολύ καλό, απλό, όχι κραυγαλέο με φρου-φρου και σχέδια, το έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο στην βροχή όσο και στο κρύο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα επικοινωνησα με το motoraid με εναν πολυ ευγενικο υπαλληλο αλλα ημουν ατυχος

γιατι δεν υπηρχε στο νουμερο μου (48).Το ζητημα ειναι οτι το budget μου ειναι

περιορισμενο (180€) και ψαχνω ενα μπουφαν σαν το dainese που να ειναι πολυ διακριτικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε διαφορα καταστηματα της Λαρισας αγορασα το εξης μπουφαν:furygan cooper.Nα πω την αληθεια αυτην την φιρμα δεν την γνωριζα αλλα δελεαστηκα

απο το γεγονος οτι ποιοτικως μου φανηκε πολυ καλο περιελαμβανε στην συσκευασια και την προστασια της πλατης και μου κοστισε 105€ γιατι ο

συγκεκριμενος εμπορος ειχε προσφορα -50% και το μπουφαν πριν εκανε 210€.Καποιος αλλος εδω μεσα γνωριζει την φιρμα;Εντυπωσεις;

Τωρα ψαχνω ενα ζευγαρι γαντια για να ειμαι ετοιμος για αργοτερα

ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σε ολους.Ενδιαφερομαι για αυτο το μπουφαν Ο σύνδεσμός μου και οα ηθελα

την γνωμη σας.Βασικα το θελω μονο για τον χειμωνα και μου αρεσει γιατι ειναι πολυ απλο εμφανισιακα.Thanks

Δε ξέρω τι έκανες τελικά φίλε μου, πάντως το μπουφανάκι υπάρχει στην ηλιούπολη κεφαλληνίας 44. το πήρα προπερσυ 140 ευρώ και το ΚΑΤΑΕΥΧΕΡΙΣΤΙΕΜΑΙ καθε μέρα. εχω 4 μπουφαν μηχανης από ακριβα εως καραπανακριβα αλλά οσο χαιρομαι αυτό δε χαιρομαι κανενα! πολυ ζεστό, ανετο και ελαφρυ σα πουκαμισακι. Δεν είναι ακριβό γιατι απλά δεν έχει διαπνεουσα μεμβράνη goretex Ddry κλπ. Μη το σκέφτεσαι καθόλου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω το θέμα μιας και θέλω να ρωτήσω κάτι...

Το dainese barcelona δεν γίνεται να φορεθεί καθόλου το καλοκαίρι?

Διάβασα παραπάνω ότι δεν έχει διααναπνέουσα μεμβράνη... ισχύει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή το έχω και εγώ το barcelona, κατά την γνώμη μου δεν κάνει για το καλοκαίρι.

Ακόμα και χωρίς την επένδυση είναι αρκετά ζεστό για το καλοκαίρι.

Εγώ αυτές τις μέρες το φοράω χωρίς επένδυση, με ένα φουτεράκι από μέσα, και είμαι μιά χαρά.

Η επένδυση κατά τη γνώμη μου είναι για τα πιο βαριά κρύα.

Μπορεί να λένε τεσσάρων εποχών, αλλά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού δε νομίζω ότι θα το αντέξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι, δεν κάνει για καλοκαίρι, το έχω 2 χρόνια. Μην το πάρεις εαν το θες για καλοκαίρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :_thumbsup:

Γενικά είστε οικανοποιημένοι από αυτό? Μου φαίνεται πολύ καλό value for money πάντως...

Να επισημάνω πως δεν το θέλω μόνο για το καλοκαίρι απλά έλεγα μήπως μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και σε δροσερά καλοκαιρινά βράδυα.. Για 35+ βαθμούς εννοείται ότι δεν μπορεί να φορεθεί

Η έλλειψη αυτής της μεμβράνης τι αρνητικά του προσάπτει? (Σόρρυ που κόλλησα με τη μεμβράνη αλλά δεν ξέρω και πολλά από d-dry κλπ) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι το αγαπημένο μου, το φοράω και για βόλτα σκέψου....Για χειμώνα είναι πολύ καλό. Για απλή δροσιά, θα ειναι ανεκτό μόνο εαν βγάλεις την επένδυση, και πάλι έχω αμφιβολίες....

Αδιάβροχο 100%. Πλυμμένο περίπου 4-5φορές, απο εμένα, όχι καθαριστίρια και τέτοια. Ακόμη και τώρα, 100% αδιάβροχο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι το αγαπημένο μου, το φοράω και για βόλτα σκέψου....Για χειμώνα είναι πολύ καλό. Για απλή δροσιά, θα ειναι ανεκτό μόνο εαν βγάλεις την επένδυση, και πάλι έχω αμφιβολίες....

Αδιάβροχο 100%. Πλυμμένο περίπου 4-5φορές, απο εμένα, όχι καθαριστίρια και τέτοια. Ακόμη και τώρα, 100% αδιάβροχο!!

Σε βρίσκω πολύ ικανοποιημένο από τα λεγόμενα σου και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό :_thumbsup:

Σκοπεύω να το πάρω πολύ σύντομα(μαζί με γάντια) και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μείνω και εγώ ικανοποιημένος από την αγορά αυτή!!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως νέος αναβάτης θέλω να πάρω ένα καλούτσικο μπουφάν με καλή προστασία. Το ερώτημά μου είναι αν το BARCELONA πέρνει προστασία πλάτης με CE level 2 δηλαδή αυτήν : 1875992H_F.png

Ορίστε και το link από το site : http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/shield-air-g1-g2-level-2.html?cat=41&subcat=42

και με ποίο καλοκαιρινό μπουφάν της ίδιας εταιρίας θα μπορούσε να φορεθεί το ίδιο προστατευτικό ώστε να συνδίασω ένα καλό προστατευτικό πλάτης σε 2 μπουφάν, ένα 3 εποχών και ένα καλοκαιρινό ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως νέος αναβάτης θέλω να πάρω ένα καλούτσικο μπουφάν με καλή προστασία. Το ερώτημά μου είναι αν το BARCELONA πέρνει προστασία πλάτης με CE level 2 :

μην κολλάτε με την dainese υπάρχουν και καλές προστασίες εξίσου καλές και πιο φθηνές . . .

μην πληρώνετε τσάμπα όνομα . .

δες εδώ http://www.motomad.g...sp?cat=227&pg=3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε το. Ελαφρυ, ευκολοφορετο, μουρικο, αδιαβροχο και ζεστο.

Για καλοκαιρι μονο βραδυ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν και νομίζω οτι την παίρνει πάντως το μπουφανάκι μαμάει και δέρνει.Το πήρα πέρσι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το φοράω και χωρίς μηχανή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ψάχνω να το ξανα αγοράσω...και δεν βρίσκω πουθενά...Καμιά πρόταση εναλλακτική?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα