stelios1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Γεια σε ολους.Ενδιαφερομαι για αυτο το μπουφαν Ο σύνδεσμός μου και οα ηθελα την γνωμη σας.Βασικα το θελω μονο για τον χειμωνα και μου αρεσει γιατι ειναι πολυ απλο εμφανισιακα.Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Το πήρα για μέσα στην πόλη, καθώς για το ταξίδι έχω ένα τουμπανισμένο δερμάτινο. Έβγαλα όλο το χειμώνα μ' αυτό (μέσα στην πόλη - ταξίδι δεν το' χω δοκιμάσει, αλλά του' χω εμπιστοσύνη). Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος!!! Είναι ζεστό, ελαφρύ, αδιάβροχο φουλ (έφαγα και χοντρή βροχή και δεν πέρασε τίποτα), είναι πολύ κομψό (μπορείς να το φοράς ακόμα και εκτός μηχανής καθώς είναι ΟΛΟΜΑΥΡΟ και πάναπλο), είναι Dainese (κορυφαία προστατευτικά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής κατά τη γνώμη μου) και αν σκεφτείς ότι για όλα αυτά έδωσα 140 ευρώ... αξίζει τα λεφτά του με 1000!!!! :_thumbsup: Υ.Γ. Το χειμώνα έτυχε να πάω ορειβασία στον Πάρνωνα με το χιόνι να φτάνει μέχρι το γόνατο σε σημεία. Δεν έχω εξοπλισμό, κι έτσι έβγαλα τα προστατευτικά από το Dainese και φόρεσα αυτό. Δεν κατάλαβα τίποτα από κρύο!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Το μπουφαν είναι πολύ καλό, απλό, όχι κραυγαλέο με φρου-φρου και σχέδια, το έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο στην βροχή όσο και στο κρύο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Δες και εδω http://www.toofast.gr/index.php# Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Τελικα επικοινωνησα με το motoraid με εναν πολυ ευγενικο υπαλληλο αλλα ημουν ατυχος γιατι δεν υπηρχε στο νουμερο μου (48).Το ζητημα ειναι οτι το budget μου ειναι περιορισμενο (180€) και ψαχνω ενα μπουφαν σαν το dainese που να ειναι πολυ διακριτικο. Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Τελικα μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε διαφορα καταστηματα της Λαρισας αγορασα το εξης μπουφαν:furygan cooper.Nα πω την αληθεια αυτην την φιρμα δεν την γνωριζα αλλα δελεαστηκα απο το γεγονος οτι ποιοτικως μου φανηκε πολυ καλο περιελαμβανε στην συσκευασια και την προστασια της πλατης και μου κοστισε 105€ γιατι ο συγκεκριμενος εμπορος ειχε προσφορα -50% και το μπουφαν πριν εκανε 210€.Καποιος αλλος εδω μεσα γνωριζει την φιρμα;Εντυπωσεις; Τωρα ψαχνω ενα ζευγαρι γαντια για να ειμαι ετοιμος για αργοτερα ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickmol 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Γεια σε ολους.Ενδιαφερομαι για αυτο το μπουφαν Ο σύνδεσμός μου και οα ηθελα την γνωμη σας.Βασικα το θελω μονο για τον χειμωνα και μου αρεσει γιατι ειναι πολυ απλο εμφανισιακα.Thanks Δε ξέρω τι έκανες τελικά φίλε μου, πάντως το μπουφανάκι υπάρχει στην ηλιούπολη κεφαλληνίας 44. το πήρα προπερσυ 140 ευρώ και το ΚΑΤΑΕΥΧΕΡΙΣΤΙΕΜΑΙ καθε μέρα. εχω 4 μπουφαν μηχανης από ακριβα εως καραπανακριβα αλλά οσο χαιρομαι αυτό δε χαιρομαι κανενα! πολυ ζεστό, ανετο και ελαφρυ σα πουκαμισακι. Δεν είναι ακριβό γιατι απλά δεν έχει διαπνεουσα μεμβράνη goretex Ddry κλπ. Μη το σκέφτεσαι καθόλου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δες το verona της alpinestars. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2011 από τον borat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Ξεθάβω το θέμα μιας και θέλω να ρωτήσω κάτι... Το dainese barcelona δεν γίνεται να φορεθεί καθόλου το καλοκαίρι? Διάβασα παραπάνω ότι δεν έχει διααναπνέουσα μεμβράνη... ισχύει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Επειδή το έχω και εγώ το barcelona, κατά την γνώμη μου δεν κάνει για το καλοκαίρι. Ακόμα και χωρίς την επένδυση είναι αρκετά ζεστό για το καλοκαίρι. Εγώ αυτές τις μέρες το φοράω χωρίς επένδυση, με ένα φουτεράκι από μέσα, και είμαι μιά χαρά. Η επένδυση κατά τη γνώμη μου είναι για τα πιο βαριά κρύα. Μπορεί να λένε τεσσάρων εποχών, αλλά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού δε νομίζω ότι θα το αντέξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Όχι, δεν κάνει για καλοκαίρι, το έχω 2 χρόνια. Μην το πάρεις εαν το θες για καλοκαίρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Γενικά είστε οικανοποιημένοι από αυτό? Μου φαίνεται πολύ καλό value for money πάντως... Να επισημάνω πως δεν το θέλω μόνο για το καλοκαίρι απλά έλεγα μήπως μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και σε δροσερά καλοκαιρινά βράδυα.. Για 35+ βαθμούς εννοείται ότι δεν μπορεί να φορεθεί Η έλλειψη αυτής της μεμβράνης τι αρνητικά του προσάπτει? (Σόρρυ που κόλλησα με τη μεμβράνη αλλά δεν ξέρω και πολλά από d-dry κλπ) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Ειναι το αγαπημένο μου, το φοράω και για βόλτα σκέψου....Για χειμώνα είναι πολύ καλό. Για απλή δροσιά, θα ειναι ανεκτό μόνο εαν βγάλεις την επένδυση, και πάλι έχω αμφιβολίες.... Αδιάβροχο 100%. Πλυμμένο περίπου 4-5φορές, απο εμένα, όχι καθαριστίρια και τέτοια. Ακόμη και τώρα, 100% αδιάβροχο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Ειναι το αγαπημένο μου, το φοράω και για βόλτα σκέψου....Για χειμώνα είναι πολύ καλό. Για απλή δροσιά, θα ειναι ανεκτό μόνο εαν βγάλεις την επένδυση, και πάλι έχω αμφιβολίες.... Αδιάβροχο 100%. Πλυμμένο περίπου 4-5φορές, απο εμένα, όχι καθαριστίρια και τέτοια. Ακόμη και τώρα, 100% αδιάβροχο!! Σε βρίσκω πολύ ικανοποιημένο από τα λεγόμενα σου και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό Σκοπεύω να το πάρω πολύ σύντομα(μαζί με γάντια) και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μείνω και εγώ ικανοποιημένος από την αγορά αυτή!! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roukie 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Ως νέος αναβάτης θέλω να πάρω ένα καλούτσικο μπουφάν με καλή προστασία. Το ερώτημά μου είναι αν το BARCELONA πέρνει προστασία πλάτης με CE level 2 δηλαδή αυτήν : Ορίστε και το link από το site : http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/shield-air-g1-g2-level-2.html?cat=41&subcat=42 και με ποίο καλοκαιρινό μπουφάν της ίδιας εταιρίας θα μπορούσε να φορεθεί το ίδιο προστατευτικό ώστε να συνδίασω ένα καλό προστατευτικό πλάτης σε 2 μπουφάν, ένα 3 εποχών και ένα καλοκαιρινό ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Το 99.9% των Dainese έχουν ανταλλάξιμα προστατευτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Ως νέος αναβάτης θέλω να πάρω ένα καλούτσικο μπουφάν με καλή προστασία. Το ερώτημά μου είναι αν το BARCELONA πέρνει προστασία πλάτης με CE level 2 : μην κολλάτε με την dainese υπάρχουν και καλές προστασίες εξίσου καλές και πιο φθηνές . . . μην πληρώνετε τσάμπα όνομα . . δες εδώ http://www.motomad.g...sp?cat=227&pg=3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Παρε το. Ελαφρυ, ευκολοφορετο, μουρικο, αδιαβροχο και ζεστο. Για καλοκαιρι μονο βραδυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 Δεν ξέρω αν και νομίζω οτι την παίρνει πάντως το μπουφανάκι μαμάει και δέρνει.Το πήρα πέρσι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το φοράω και χωρίς μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2019 Εγώ ψάχνω να το ξανα αγοράσω...και δεν βρίσκω πουθενά...Καμιά πρόταση εναλλακτική? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες