Jump to content
Σωτος

Σπανιο ΠΑΠΙ

Recommended Posts

δεν ηξερα πως εχεις εμπειρια με συγχωρεις :_stinker::this:

για να μην παρεξιγιθουμε δεν σου εκανα εγω το -1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kατ αρχην σωτο ελπιζω να μην παρεξηγησες με το υφος μου, το ειπα ετσι επειδη πραγματικα λες και αλλα λεγαμε και σε αλλα απαντουσες!

Αλλα, εχει δικιο τελικα ο σωτηρης τετοια εξατμιση εχει. Ενα εχω δει ολο κ ολο, και αυτο στο χωριο μου. Μην το αγορασεις φιλε τσαμπα κοπος!Δες με αυτα τα λεφτα κατι σε πιο γνωστο, KazeR Crypton ή κατι τετοιο, που βρωμαει ο τοπος ανταλλακτικα και που ειναι σκυλια.

Τα διχρονα γενικα θελουν συχνη φροντιδα και καθε καποιοα χιλιομετρα αλλαγη κυλινδροπιστονου(αν δεν κανω λαθος) οποτε αν δεν βρισκεις ανταλλακτικα, θα παρεις τωρα ενα φθηνο παπι που σε λιγο θα ειναι αχρηστο αν δεν βρισκεις τα σωστα ανταλλακτικα και θα σου μεινει αμανατι!

Αρα παρε κατι αλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατ αρχην σωτο ελπιζω να μην παρεξηγησες με το υφος μου, το ειπα ετσι επειδη πραγματικα λες και αλλα λεγαμε και σε αλλα απαντουσες!

Αλλα, εχει δικιο τελικα ο σωτηρης τετοια εξατμιση εχει. Ενα εχω δει ολο κ ολο, και αυτο στο χωριο μου. Μην το αγορασεις φιλε τσαμπα κοπος!Δες με αυτα τα λεφτα κατι σε πιο γνωστο, KazeR Crypton ή κατι τετοιο, που βρωμαει ο τοπος ανταλλακτικα και που ειναι σκυλια.

Τα διχρονα γενικα θελουν συχνη φροντιδα και καθε καποιοα χιλιομετρα αλλαγη κυλινδροπιστονου(αν δεν κανω λαθος) οποτε αν δεν βρισκεις ανταλλακτικα, θα παρεις τωρα ενα φθηνο παπι που σε λιγο θα ειναι αχρηστο αν δεν βρισκεις τα σωστα ανταλλακτικα και θα σου μεινει αμανατι!

Αρα παρε κατι αλλο!

δεν μπορο ετσι και αλιος εχω κολιση τρελα μαζι του............

και ξερω απο ποιον το παιρνω ....αυτος ειναι σαν θειος μου(που λεει ο λογος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό λέμε ρε σωτηρη, στην φωτογραφία δε μπορεί να είναι το αλφα

..και αυτο στην πρωτη φωτο ποιο ειναι...

http://www.google.gr/images?hl=el&q=yamaha%20alfa%20110&gs_upl=&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διχρονο ειναι μην κοιτατε την εξατμιση.Και το mate το διχρονο παρομοια ειχε

..ετσι,αρα δεν ειναι βλαμμενο το παλικαρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..ετσι,αρα δεν ειναι βλαμμενο το παλικαρι...

καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος έχει πολλά ωραία προηγούμενα θέματα ο Σωτος :_innocent:

Πάντως ο Valas έχει δίκιο

1020297_00_2005_09.jpg και το mate τέτοια εξάτμιση έχει..

Τέλος πάντων, αν δε παίρνει ανταλακτικά απο κανα F1 τότε μη το πάρεις...Θα βρίσκεις δύσκολα, και δεδομένου οτι θα θες να το ξεζουμίσεις θα τα φτήνουν γρήγορα :angel_not:

ΟΠΑ ΟΠΑ Εξελίξεις..

http://www.thaiscooter.com/forums/attachment.php?attachmentid=829516&stc=1&d=1234628155

http://www.thaiscooter.com/forums/attachment.php?attachmentid=829517&stc=1&d=1234628170

img_59173_1.jpg

Αυτά τα βρήκα στο google ψάχνοντας για Yamaha Mate και έγραφε Yamaha Mate Alfa στην λεζάντα

Εδώ θα δείτε οτι δεν εχει δισκόφρενο μπροστά.

Τροποποιήθηκε από τον Τζώννυ91

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εισαι ο μονος που το πιστευειtongue.gif

Αμα εχει και καλαθακι μπροστα παρτο.Πρακτικοτητα πας φορτωνεις μπυρες ντοματες πεπονια και εισαι αρχοντας

Τροποποιήθηκε από τον valas-GSX-R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ενα glxάκι ρε φίλε που βρίσκεις ανταλλακτικά και σε βιβλιοπωλείο και άσε τα σπάνια...

Σιγά το μηχανάκι που είναι και ερωτεύσιμο κιόλλας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε παρε κανα glx με κανα 400αρι και ασε αυτο!ειναι και σπανιο και κακασχημο!

Τροποποιήθηκε από τον fragos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το παπι ειναι η εξελιξη του yamaha mate 50 το ειχε πολυυυυυ παλια ενας φιλος μου

και η πλακα ειναι οτι δεν εχει συμπλεκη ! τις παιρνει καρφωτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εδω μερικοι απο την εξατμιση καταλαβαινετε αν ειναι διχρονο ή τετραχορνο ενα μηχανακι?Δλδ αποκλειεται να ειναι διχρονο και να μην εχει εξατμιση με 2 καζανακια? τα μαιτ τι ειχαν? τα zundapp?και πληθωρα αλλων σκουτερ.Ελεος δλδ και να μην ειστε τοσο σιγουροι για ολα, οσο ζει ο ανθρωπος μαθαινει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εισαι ο μονος που το πιστευειtongue.gif

Αμα εχει και καλαθακι μπροστα παρτο.Πρακτικοτητα πας φορτωνεις μπυρες ντοματες πεπονια και εισαι αρχοντας

Πες αληθεια ποσες φορες εχει βλαστιμησει οταν θες να κουβαλησεις κατι και δεν εχεις χωρο... :whistling:

Θε να σου φτιαξω μια racing σκαρα της Givi σαν την δικια μου :uglystupid2: Την racing λεμε ρε

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εδω μερικοι απο την εξατμιση καταλαβαινετε αν ειναι διχρονο ή τετραχορνο ενα μηχανακι?Δλδ αποκλειεται να ειναι διχρονο και να μην εχει εξατμιση με 2 καζανακια? τα μαιτ τι ειχαν? τα zundapp?και πληθωρα αλλων σκουτερ.Ελεος δλδ και να μην ειστε τοσο σιγουροι για ολα, οσο ζει ο ανθρωπος μαθαινει....

Σιγα ρε συ χαλάρωσε...Μας δείχνει ο άλλος ένα παπι που οι περισσότεροι εδω μέσα δε το έχουν δει ποτε στην ζωή τους και μας πετάει και μια άκυρη φωτο...Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι οτι η φωτο είναι απο άλλο περπέρι.

Και ναι, αντικειμενικά αν το δεις, το πρώτο πράγμα που κάνεις για να ταυτοποιήσεις ένα σπάνιο περπέρι είναι να κοιτάξεις εξάτμιση...

Και εγώ έχω στο μυαλό μου αρκετά δίχρονα σκούτερ (πχ yamaha BWS100) που δεν έχουν κλασσική εξάτμιση...

Απλά όταν σου πετάει μια φωτο randomly απο το google, λες δεν ειναι αυτό. Μια σκέτη φωτο είχαμε, ούτε ηχο ούτε κατι άλλο εκτός απο εξάτμιση που να προδίδει τον τρόπο λειτουργίας του μοτερ του οποίου οι μπροστινή μερια δε φαινόταν ετσι κιαλλιως..

Πες αληθεια ποσες φορες εχει βλαστιμησει οταν θες να κουβαλησεις κατι και δεν εχεις χωρο... :whistling:

Θε να σου φτιαξω μια racing σκαρα της Givi σαν την δικια μου :uglystupid2: Την racing λεμε ρε

Εγώ θελω ενα καλαθάκι σαν αυτά που είχαν τα chappy για το R μου :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες αληθεια ποσες φορες εχει βλαστιμησει οταν θες να κουβαλησεις κατι και δεν εχεις χωρο... whistling.gif

Θε να σου φτιαξω μια racing σκαρα της Givi σαν την δικια μου uglystupid2.gif Την racing λεμε ρε

Τι να κουβαλησω με το παπι ρε?tongue.gif

Ασε που θα βαλω βαρος και θα πιανω 132 απο 135

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα