Jump to content
Sign in to follow this  
Lim - Lim

Parking στους Αμπελόκηπους Αθηνών;

Recommended Posts

Γειά και χαρά! Ο τίτλος τα λέει όλα, ψάχνω πάρκινγκ να αφήνω τη μοτό για μερικές μέρες τον αύγουστο που θα είμαι πάνω.

Ακούω προτάσεις και λύσεις.

Ευχαριστώ :)

(Αν το θέμα δεν είναι στη σωστή κατηγορία, αλλάξτε το αλλά δε βρήκα και καμία καλύτερη με μια γρήγορη ματιά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γειά και χαρά! Ο τίτλος τα λέει όλα, ψάχνω πάρκινγκ να αφήνω τη μοτό για μερικές μέρες τον αύγουστο που θα είμαι πάνω.

Ακούω προτάσεις και λύσεις.

Ευχαριστώ :)

(Αν το θέμα δεν είναι στη σωστή κατηγορία, αλλάξτε το αλλά δε βρήκα και καμία καλύτερη με μια γρήγορη ματιά)

το "Αμπελόκηποι" είναι πολύ γενικό... για δώσε παραπάνω στοιχεία μπας και βοηθήσουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις απόλυτο δίκιο. στην περιοχή του President περίπου

α να γεια σου, τώρα συνενοούμαστε...

λοιπόν, στην Κηφισίας έχει ένα carrefour, νομίζω ότι από κάτω έχει parking...

επίσης κάτω από το president επί της οδού Ευρυτανία.

και τα δυο είναι σίγουρα για αυτοκίνητα αλλά νομίζω ότι θα μπορείς να βάλεις και μηχανή...

πότε έρχεσαι;;; (μήπως προλάβω και πάω να ρωτήσω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο COSMOS πηγαινε ειναι καλο και σοβαρο παρκιγκ...

και που είναι αυτό είπαμε;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πριν το President" στριβεις δεξια στην Πανορμου και εκει στο στενακι που ειναι το μαγαζι "Ποτοπωλειο" στριβεις δεξια στο δρομακι αυτο και προχωρας 200 μετρα,θα το δεις στο δεξι σου χερι,εκει ειναι η εισοδος του παργκιγκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πριν το President" στριβεις δεξια στην Πανορμου και εκει στο στενακι που ειναι το μαγαζι "Ποτοπωλειο" στριβεις δεξια στο δρομακι αυτο και προχωρας 200 μετρα,θα το δεις στο δεξι σου χερι,εκει ειναι η εισοδος του παργκιγκ.

α οκ το μεγάλο λες... κάτω από την νομαρχία απέναντι από το συμβούλιο της επικρατείας...

πολύ καλή ιδέα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προτείνω και εγώ ένα άλλο;; Στην Πουλίου, κάτω από τον ΑΣΕΠ. Εκεί βάζω την δική μου μόνιμα. Ο μήνας πάει στα 50 ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κοσμος ειναι ενα με μπλε ταμπελες στην γενικη της πανορμου?αν ειναι αυτο φαινεται σωστο μερος! ;)

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κοσμος ειναι ενα με μπλε ταμπελες στην γενικη της πανορμου?αν ειναι αυτο φαινεται σωστο μερος! ;)

Ναι αυτο,ειναι απεναντι ενα μεγαρο κρατικο δεν θυμαμαι με μαρμαρο χτισμενο,και διπλα υπαρχει και φρουρος της Αστυνομιας σε 24ωρη βαση και περνανε περιπολικα και αραζουν με τον σκοπο, (ουτε 17Ν να ημουν ολα τα ξερω ιχιχιχιχ),στο "Cosmos" βαλε την μηχανη ειναι σοβαρο παρκιγκ.

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί βάζω την δική μου μόνιμα. Ο μήνας πάει στα 50 ευρώ.

αυτο θελω και γω να τη βαζω μονιμα οταν μενω σερρες αλλα που;;;;;;;

δεν εχει παρκινγκ τετοιο :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο COSMOS απο οτι εχω καταλαβει μπαινεις αυτοματα μεσα με ειδικη καρτα που βγαζεις οταν σου δινουν προσβαση,ειναι συγχρονο πολυ,περιμενεις ανοιγουν οι μπαρες και κατεβαινεις προς τα κατω στο γκαραζ και εχει ξεχωριστη περιοχη για μηχανες και αυτοκινητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξέρω αν δλεχονται για μερικές μέρες, εγώ θέλω περίπου 10 μέρες όχι παραπάνω, γίνεται ή πάει με το μήνα;

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επίσης 2 παρόμοια πάρκιν επί πληρωμή εκεί κοντά: το ένα είναι επί της Λουίζης Ριανκούρ κοντά στη γωνία με Πανόρμου (είναι παραδίπλα από ένα κεπ, έχει και ένα βενζινάδικο, είναι από την απέναντι μεριά που είναι η είσοδος στο cosmos), το άλλο είναι γωνία Πανόρμου + Καρύστου, είναι απέναντι από ένα κτίριο του ικα και έχει μια τράπεζα πειραιώς στο ισόγειο , το πρώτο είναι απλά ένα υπόγειο πάρκιν, το δεύτερο είναι πιο σύγρονο, δε τα έχω χρησιμοποιήσει, αν τύχει ρωτήσεις κόστος πες και εδώ ενημερωτικά να ξέρουμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξέρω αν δλεχονται για μερικές μέρες, εγώ θέλω περίπου 10 μέρες όχι παραπάνω, γίνεται ή πάει με το μήνα;

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :)

Όσον αφορά το πάρκινγκ που πάω εγώ, θα ρωτήσω πόσο πάει το 10ήμερο και θα σε ενημερώσω. Από Δευτέρα όμως...

Τροποποιήθηκε από τον gorgio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα