Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Γειά και χαρά! Ο τίτλος τα λέει όλα, ψάχνω πάρκινγκ να αφήνω τη μοτό για μερικές μέρες τον αύγουστο που θα είμαι πάνω. Ακούω προτάσεις και λύσεις. Ευχαριστώ :) (Αν το θέμα δεν είναι στη σωστή κατηγορία, αλλάξτε το αλλά δε βρήκα και καμία καλύτερη με μια γρήγορη ματιά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Γειά και χαρά! Ο τίτλος τα λέει όλα, ψάχνω πάρκινγκ να αφήνω τη μοτό για μερικές μέρες τον αύγουστο που θα είμαι πάνω. Ακούω προτάσεις και λύσεις. Ευχαριστώ :) (Αν το θέμα δεν είναι στη σωστή κατηγορία, αλλάξτε το αλλά δε βρήκα και καμία καλύτερη με μια γρήγορη ματιά) το "Αμπελόκηποι" είναι πολύ γενικό... για δώσε παραπάνω στοιχεία μπας και βοηθήσουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 έχεις απόλυτο δίκιο. στην περιοχή του President περίπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 έχεις απόλυτο δίκιο. στην περιοχή του President περίπου α να γεια σου, τώρα συνενοούμαστε... λοιπόν, στην Κηφισίας έχει ένα carrefour, νομίζω ότι από κάτω έχει parking... επίσης κάτω από το president επί της οδού Ευρυτανία. και τα δυο είναι σίγουρα για αυτοκίνητα αλλά νομίζω ότι θα μπορείς να βάλεις και μηχανή... πότε έρχεσαι;;; (μήπως προλάβω και πάω να ρωτήσω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Στο COSMOS πηγαινε ειναι καλο και σοβαρο παρκιγκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Στο COSMOS πηγαινε ειναι καλο και σοβαρο παρκιγκ... και που είναι αυτό είπαμε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Ειναι πριν το President" στριβεις δεξια στην Πανορμου και εκει στο στενακι που ειναι το μαγαζι "Ποτοπωλειο" στριβεις δεξια στο δρομακι αυτο και προχωρας 200 μετρα,θα το δεις στο δεξι σου χερι,εκει ειναι η εισοδος του παργκιγκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Ειναι πριν το President" στριβεις δεξια στην Πανορμου και εκει στο στενακι που ειναι το μαγαζι "Ποτοπωλειο" στριβεις δεξια στο δρομακι αυτο και προχωρας 200 μετρα,θα το δεις στο δεξι σου χερι,εκει ειναι η εισοδος του παργκιγκ. α οκ το μεγάλο λες... κάτω από την νομαρχία απέναντι από το συμβούλιο της επικρατείας... πολύ καλή ιδέα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Εκει ναι,ειναι καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gorgio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Να προτείνω και εγώ ένα άλλο;; Στην Πουλίου, κάτω από τον ΑΣΕΠ. Εκεί βάζω την δική μου μόνιμα. Ο μήνας πάει στα 50 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) το κοσμος ειναι ενα με μπλε ταμπελες στην γενικη της πανορμου?αν ειναι αυτο φαινεται σωστο μερος! ;) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2010 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) το κοσμος ειναι ενα με μπλε ταμπελες στην γενικη της πανορμου?αν ειναι αυτο φαινεται σωστο μερος! ;) Ναι αυτο,ειναι απεναντι ενα μεγαρο κρατικο δεν θυμαμαι με μαρμαρο χτισμενο,και διπλα υπαρχει και φρουρος της Αστυνομιας σε 24ωρη βαση και περνανε περιπολικα και αραζουν με τον σκοπο, (ουτε 17Ν να ημουν ολα τα ξερω ιχιχιχιχ),στο "Cosmos" βαλε την μηχανη ειναι σοβαρο παρκιγκ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 Εκεί βάζω την δική μου μόνιμα. Ο μήνας πάει στα 50 ευρώ. αυτο θελω και γω να τη βαζω μονιμα οταν μενω σερρες αλλα που;;;;;;; δεν εχει παρκινγκ τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 Στο COSMOS απο οτι εχω καταλαβει μπαινεις αυτοματα μεσα με ειδικη καρτα που βγαζεις οταν σου δινουν προσβαση,ειναι συγχρονο πολυ,περιμενεις ανοιγουν οι μπαρες και κατεβαινεις προς τα κατω στο γκαραζ και εχει ξεχωριστη περιοχη για μηχανες και αυτοκινητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 δεν ξέρω αν δλεχονται για μερικές μέρες, εγώ θέλω περίπου 10 μέρες όχι παραπάνω, γίνεται ή πάει με το μήνα; ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 επίσης 2 παρόμοια πάρκιν επί πληρωμή εκεί κοντά: το ένα είναι επί της Λουίζης Ριανκούρ κοντά στη γωνία με Πανόρμου (είναι παραδίπλα από ένα κεπ, έχει και ένα βενζινάδικο, είναι από την απέναντι μεριά που είναι η είσοδος στο cosmos), το άλλο είναι γωνία Πανόρμου + Καρύστου, είναι απέναντι από ένα κτίριο του ικα και έχει μια τράπεζα πειραιώς στο ισόγειο , το πρώτο είναι απλά ένα υπόγειο πάρκιν, το δεύτερο είναι πιο σύγρονο, δε τα έχω χρησιμοποιήσει, αν τύχει ρωτήσεις κόστος πες και εδώ ενημερωτικά να ξέρουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gorgio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν ξέρω αν δλεχονται για μερικές μέρες, εγώ θέλω περίπου 10 μέρες όχι παραπάνω, γίνεται ή πάει με το μήνα; ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :) Όσον αφορά το πάρκινγκ που πάω εγώ, θα ρωτήσω πόσο πάει το 10ήμερο και θα σε ενημερώσω. Από Δευτέρα όμως... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2010 από τον gorgio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες