Sprinterboy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Λοιπον επιτελους το εστρωσα το παπι ;) Γνωστοι μου εχουν πει να παω να βγαλω τον κοφτη στο γκαζι σε ενα συνεργειο, αλλα εχω μπερδευτει :-/ Απο την αντιπροσωπια, μου εχουν πει πως το μηχανακι δεν εχει κοφτη, ασε που σερβις πρωτο εκανα στα 500χλμ, και τωρα πρεπει στα 1500χλμ (οδηγιες του αντιπροσωπου). Τι να κανω? να παω σε εξωτερικο συνεργειο και να ζητησω να μου τον βγαλουν ? Βοηθεια please ;) :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλε μεχρι ποσο παει τωρα το μοτερ ?????? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2010 από τον manos1994 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterboy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 φιλε μεχρι ποσο παει τωρα το μοτερ ?????? εννοεις στροφες? χαω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 ακου φιλε ....το μηχανακι εχει κοφτεσ αλλα δν μπορω να καταλαβω τωρα ετσι οπως το παρουσιαζεις το θεμα για να σε βοηθησω.....μηπως το πρωτο σερβις το εκανες στην αντιπροσωπια και στους εβγαλε τοτε γιυτο τωρα λεει πως δν εχει.....[το οτι εχει κοφτες εχει αυτο ειναι δεδομενο] .....τωρα το μηχανακι σου με ποσα χλμ παει αν πηγαινει πειπου με 60-70 τοτε μαλον στους εβγαλαν....πεσ μας αν γινεται ποσα χλμ πιανει ετσι οπως ειναι για να σου πουμε περιπου τι παιζει ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) αφτο ειπα και εγω ποσα χιλ/ωρα βγαζει τωρα το μοτορι σου ????? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2010 από τον manos1994 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterboy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 α ε σημερα, σε μεγαλη ευθεια επιασα τα 70 τελικη, δεν πηγαινε παραπανω. Απλως μου κανει εντυπωση, πως μου τους εβγαλαν νωρις, στην αλλαγη λαδιων στα 500, αλλα ουτως η αλλως δεν το ετρεχα μεχρι τα 1000, απλως ειναι λιγο παραξενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 στους εχουν βγαλει φιλε μου με κοφτεσ παει μεχρι τα 45 οχιπιο πανω αρα δεν ειπαρχει πλροβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Πρεπει να στους εχουν βγαλει..Οποτε εισαι οκ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naxim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βγάλω τον κόφτη μόνος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος Naxim έγραψε: Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βγάλω τον κόφτη μόνος; Αν σε βοηθήσει κάποιος, δεν θα τον έχεις βγάλει μόνος. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naxim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Να μου δώσει οδηγίες εννοώ να μην χρειαστεί να πάω σε συνεργείο γιατί μένω σε νησί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Δεν το ξέρω το μοντέλο, δυστυχώς. Εννοείς ότι έχει κάποιο περιοριστή ταχύτητας που θέλεις να καταργήσεις ή τον κόφτη υπερστροφίας του κινητήρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naxim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Έχει περιοριστη λόγο νόμου στα 45 χιλιόμετρα δηλαδή ακόμα και σβήστο σε κατηφόρα σε σταματαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.798 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 πριν 35 λεπτά, το μέλος Naxim έγραψε: Έχει περιοριστη λόγο νόμου στα 45 χιλιόμετρα δηλαδή ακόμα και σβήστο σε κατηφόρα σε σταματαει Αληθεια? πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο... και στην κατηφορα και σβηστο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naxim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Ναι για αυτό ρωτάω να πως μπορώ να το αφαιρέσω κιόλας αν ήταν λόγο στροφών δεν θα ήθελα να τον αφαιρέσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timologic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 κόφτη υπερστροφίας του κινητήρα σε daytona sprinter 50.cc ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.639 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 (τροποποιήθηκε) Αν δεν κάνω λάθος, τα καινούρια 50αρια Daytona (Euro 4 και μετά) έχουν έναν κόφτη στο μπροστινό φρένο νομίζω. Είναι ένα καλώδιο, το οποίο καταργείς και το μηχανάκι πηγαίνει παραπάνω από 45 χλμ/ω. Δεν θυμάμαι ακριβώς όμως τι και πως...το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το 50αρι έχει εκεί πέρα έναν κόφτη. Αν τον βγάλεις πάει μέχρι 65-70 περίπου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες