μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Ετοιμάσου, σε λίγο θα βγει το ΔΕΝ και θα μείνει μόνο το Πωλείται στην υπογραφή! Κατσε ρε ακομα δεν ζητησαμε μια γνωμη αμεσως εσυ..τς τς τς :lac: τεντυμποηδες...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρόλο πάντως που ψήφισα το Bandit (και μάλιστα έχοντας οδηγήσει και τις δυο), ομολογώ ότι αν είχα τα λεφτά μπορεί να έπαιρνα τον Τίγρη επειδή είναι πιο όμορφη μοτοσυκλέτα... Αν πάντως βγει τελικά στην παραγωγή ο Τίγρης 675, είναι Η λύση, μιλάμε για ΤΟΝ κινητήρα. Καλύτερος από τον 1050! Να κάνουν και πιο χαμηλή τη σέλα του συνεπιβάτη (ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!) και μιλάμε για ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2010 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Κατ'αρχας ευχαριστω για την ενημερωση.Ως κατοχος του εισαι και πολυ πιο αρμοδιος να μιλας για το Ληστη...Μερικα ακομη ερωτηματα προς αποσαφηνιση ,μου επιτρεπεις;...Σε ευκολια αλλαγης κατευθυνσης και σε στροφιλικια στο βουνο πώς συμπεριφερεται ο Μεγαλος Ληστης;Μεσα στην πολη πώς δειχνει να κινειται;Σε δυσκολευει το βαρος και η γεωμετρια του;Και βασικο,η παρεχομενη ανεση για 2ο ατομο(ειδικα οταν ειναι το συζυγακι )τι λεει το Bandit;Απο καταναλωση στην πραξη τι εχεις δει;...Προστασια απο καιρικα φαινομενα και ευσταθεια στις 140+ ταχυτητες τι λεει; ευχαριστως να βοηθησω! λοιπον σιγουρα ο ληστης δεν ειναι φτιαγμενος για απανωτες γρηγορες αλλαγες κατευθυνσης αλλα θα κινηθεις σε αυτα τα κοματια με αρκετη αξιοπρεπεια. τωρα μεσα στην πολη το προβλημα ειναι μονο οι επιτοπου ελιγμοι,μολις ξεκινησεις ειναι σαν να οδηγας παπι. επισης οσο αφορα το αλλο σου μισο πιστευω θα βρει την πισω θεση αρκετα βολικη εκτος αν ειναι πολυ ψηλη,(μια δοκιμη πριν την αγορα θα ηταν καλη κινηση αλλιως ) . και η καταναλωση ειναι πολυ λογικη για τα κυβικα του εκτος αν αναζητας τελικες ταχυτητες τοτε γινε φιλος με καποιο βενζιναδικο. τελος οσο αφορα την προστασια και ευσταθεια,για το πρωτο με μια αλλη ζελατινα μεγαλυτερη σιγουρα θα ηταν καλυτερα και το δευτερο που ισως αυτο να ειναι και ενα απο τα δυνατα του σημεια ,αφου λογο βαρους παταει πολυ καλα και στις μεγαλες ταχυτητες δεν υπαρχει κανενα προβλημα. ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos_th 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 ευχαριστως να βοηθησω! λοιπον σιγουρα ο ληστης δεν ειναι φτιαγμενος για απανωτες γρηγορες αλλαγες κατευθυνσης αλλα θα κινηθεις σε αυτα τα κοματια με αρκετη αξιοπρεπεια. τωρα μεσα στην πολη το προβλημα ειναι μονο οι επιτοπου ελιγμοι,μολις ξεκινησεις ειναι σαν να οδηγας παπι. επισης οσο αφορα το αλλο σου μισο πιστευω θα βρει την πισω θεση αρκετα βολικη εκτος αν ειναι πολυ ψηλη,(μια δοκιμη πριν την αγορα θα ηταν καλη κινηση αλλιως ) . και η καταναλωση ειναι πολυ λογικη για τα κυβικα του εκτος αν αναζητας τελικες ταχυτητες τοτε γινε φιλος με καποιο βενζιναδικο. τελος οσο αφορα την προστασια και ευσταθεια,για το πρωτο με μια αλλη ζελατινα μεγαλυτερη σιγουρα θα ηταν καλυτερα και το δευτερο που ισως αυτο να ειναι και ενα απο τα δυνατα του σημεια ,αφου λογο βαρους παταει πολυ καλα και στις μεγαλες ταχυτητες δεν υπαρχει κανενα προβλημα. ελπιζω να βοηθησα ασχετα με το οτι εχω το 650 οσο αναφορα την ανεση πανω στο bandit ειναι κορυφαια οπως ισχυριζεται το εταιρον μου ημισι το οποιο ειναι 1.79 και γω 1.84,στα πολλα αγκαλιτσα και στα λιγα χαλαρα,,απο την αλλη ο τιγρης ειναι για 1.60 πισω ατομο και παλι τα βλεπει ολα,,τωρα ΑΝ χαμηλωσουν την σελα κτλ τοτε το συζηταμε,,οσο για το βαρος και τους ελιγμους μεσα στην πολη για μενα ειναι ενα μεγαλο παπι οντος και στο δρομο βεντουζα....για το 1250 δεν ξερω ακομα αν το πας αγρια πως ειναι αλλα οπως ειπε και ο παραπανω φιλος θα " παιξεις " αξιοπρεπεστατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραίο θέμα αν και λίγο παλιό. Απότι βλέπω όμως δεν πήρες ούτε το ένα ούτε το άλλο. Πως και πήρες τελικά bmw f800 ? Πάντως για μένα είναι τα 2 μηχανάκια που κοίταγα πιο πολύ και οδήγησα πριν καλαλήξω τελικά στο bandit τον Ιούλιο του 2011 Αν είχα την δυνατότητα θα αγόραζα και τα 2 . Πήρα ΒΑΝDΙΤ 1255 και θα το κρατήσω όπως βλέπω πάνω απο΄ 10 χρονια. Η μηχανή είναι κορυφαία , πούλησα και το παπί για να την οδηγάω όλη μέρα ΚΑΙ μέσα στην πόλη και χαιρομαι παρα πολυ που δεν την αγοραζουν οι Ελληνες. classic σχημα , ΡΟΠΗ ατελειωτη , ΒΕΛΤΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ φοβερη με σκετο Φ.Π.Ε. , φορτωνετε , τα κανει ολα . Συνολικά η Suzuki Bandit 1255 είναι πιο πλήρης ως μηχανή . + service της +1000 ΒΑΝDIT Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2012 από τον giorgiopap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 τιγρης και απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Να θυμίσω απλά ότι για τους Άγγλους δεν έχουμε καλή βενζίνη και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε καλύπτει η εγγύηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Bandit αν και ο Τίγρης δεν είναι άσχημος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Να θυμίσω απλά ότι για τους Άγγλους δεν έχουμε καλή βενζίνη και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε καλύπτει η εγγύηση αυτο ισχυει για τα βελτιωμενα μεσα απο την triumph!!! tiger κι απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 TIGRE ! σε λευκό....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) και απο εμενα τιγρη! δυναμη, στήσιμο, φρεναρες! α και μπλε να τον παρεις ε.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ελληνική πραγματικότητα.....με μηχανές 100+ άλογα? Που πα ρε καραμήτρο.... Μια 70αριά με το ζόρι μας φτάνουν και μας περισσεύουν κιόλας. Ανάμεσα στα 2 ...χαλαρά tiger. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Τυμβωρυχοι! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Πάντα μου άρεσαν και τα 2. Αυτή η σύγκριση που είναι πολύ λογική δείχνει πόσο on έχουν γίνει τα on/off. Από τα 2 εμφανησιακά μου αρέσει το πιο κλασσικό Bandit αλλά το tiger είναι σίγουρα πιο εξελιγμένη μοτοσυκλέτα με καλύτερα περιφερειακά (αναρτήσεις-φρένα), πιο σπορ αλλά λιγότερο touring. Το ένα είναι ευρωπαικό το άλλο πιο αξιόπιστο και τα 2 καίνε τον άμπακο. Καθώς έχουν μια διαφορά στην τιμή της τάξης των 2500 θα προτιμούσα σαφώς το bandit. Σε μεταχειρισμένο πάλι εκεί παίζει η διαφορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 O τιγρης ειναι πραγματικα πανεμορφος, ο ληστης και ειναι ομορφος αλλα πανω απ ολα ειναι αξιοπιστος, και σου φωναζει καβαλησεμε να οργωσουμε την γη, εγω τον ληστη πηρα και τον απολαμβανω καθε δευτερολεπτο που τον καβαλαω. Ελπιζω να βοηθησα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 λοιπόν μιας και το θέμα κωστα μου κρατάει εδώ και δυο χρόνια(αγγλική φαγούρα λέγετε η ασθένεια ) λέω το εξής,σου παραχωρώ τον τίγρη για όσα χλμ θες και όσο χρόνο γουστάρεις ,και ΕΑΝ δεν αποφασίσεις μετά τα εξής πράγματα μπορούν να συμβούν, Α) να σε παραδώσουμε στην πυρά... Β) να σε βάλουμε στο ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ να φτιάχνεις ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.. Γ) να σε κάνουμε πρόεδρο στον σύλλογο ΑΝΑΠΟΦΆΣΙΣΤΩΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αν πάντως βγει τελικά στην παραγωγή ο Τίγρης 675, είναι Η λύση, μιλάμε για ΤΟΝ κινητήρα. Aν γινει κατι τετοιο θα ειναι η πιο τρανσφορμερ προταση της αγορας με τρελες πωλησεις, αρκει να χει την εμφανιση του μεγαλου αδελφου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Aν γινει κατι τετοιο θα ειναι η πιο τρανσφορμερ προταση της αγορας με τρελες πωλησεις, αρκει να χει την εμφανιση του μεγαλου αδελφου. Αν επιβεβαιωθουν οι φιμες για το 675 και τελικα βγει στην παραγωγη σε μια νορμαλ τιμη τοτε θα εχει απηχηση στον κοσμο και ο Ελληνας μοτοσυκλετιστης θα ερθει πιο κοντα στην ευρωπαικη μοτοσυκλετα, πολλες φορες ενω θελουμε να παρουμε κατι διαφορετικο ο κυβισμος που κυκλοφορουν τα υπαρχοντα μοντελα ειναι λιγο απαγορευτικος οταν εχεις και να συντηρησεις ενα αυτοκινητο παραλληλα και ισως μια ακομα μικροτερη μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zari 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Tiger (αλλα το 1050 μονο!) Aσυζητιτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Eδω αναμεσα παιζει-για μενα-νομιζω...+αυτο που ειπε ο Νικολας ο Ταξιδευτης..το κλασσικο look του Ληστη... Αυτα ειναι που με βαζουν σε σκεψη αναμεσα στα δυο αυτα... Τωρα βεβαια δεν ξερω αναμεσα στα δυο ποιο ειναι καλυτερο οταν μιλαμε για αποστασεις-ταξιδια με δευτερο ατομο και αποσκευες...εκει δηλωνω εντελως απων απο προσωπικη αποψη και θα ηθελα μια γνωμη απο πιο ειδικους... Γενικοτερα ο Ληστης μου κανει το κλικ ως το "κλασσικο-4κυλινδρος ηχος και ηρεμη δυναμη" ενω ο Τιγρης μου κλεινει το ματι για "δυναμη-στησιμο-στριψιμο"...δεν ξερω ως τετοια τα εχω αυτα τα δυο... Δεν μου επιτρέπεται να ψηφίσω καθώς έχω τη μία εκ των δύο οπότε δεν είμαι αντικειμενικός (κιας έχω οδηγήσει και τα 2) απλά θα πω τα παρακάτω: Στρίψιμο: Σε σχέση μ' αυτό που έχεις και τα δύο είναι καλύτερα. Το triumph λογω upside down και το bandit λόγω γεωμετρίας (χαμηλότερο μπροστά). Ίσως εδώ να υπερτερεί το triumph λόγω πιο κοντού μεταξονίουπου το κάνει λίγο πιο στριφτερό αλλά και πιο νευρικό και κουραστικό στα ταξίδια. Ταξίδια: Από την αρχή καταλαβαίνεις πως αυτός είναι και ο προσανατολισμός του GSF. Ροπή από χαμηλά, βάζεις 6η και πηγαίνεις από 100 έως 230 (δεν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρα: πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις). Το tr είναι για να γουστάρεις, να βρεις μια ευθεία να το σκίσεις στις ψηλές στροφές να πλακωθείς στα φρένα και να μπεις στο επόμενο στροφιλίκι. Καλό, εκεί όμως παραμονεύει το σχτικά ψηλό κέντρο βάρους, αλλά λόγω ποιότητας USD ψιλo-αντισταθμίζεται (αλλά ψιλό). Κατανάλωση: +25% σε κυβικά το bandit -25% σε κατανάλωση. Λόγω των δευτερευόντων πεταλουδών (και του drive by wire), πνίγεται ο κινητήρας και δεν γίνεται αδηφάγος, ενώ εκμεταλλεύεσαι και τη ροπή που από τις 2000 σαλ είναι μεγαλύτερη από την top του triumph. Βενζίνη: Το GSF λόγω χαμηλής συμπίεσης μπορεί να κάψει και κάτουρο, σε αντίθεση με τα 1050 που λόγω τσιμπημένου avans (προκειμένου να πετύχουν τιμές ιπποδύναμης) έχουν μια αλεργία στην Ελληνική βενζίνη (επίσημη τοποθέτηση Triumph Αγγλίας), εκτός αν του βάλεις το λογισμικό που προωθεί η Αγγλία για χώρες με κακή βενζίνη (και μειωμένη δύναμη φυσικά). Εξ' ού και τα τρύπια πιστόνια στα 1050. Ποιότητα - φινίρισμα:Νταξ δεν είναι όπως παλιά αλλά ακόμη UK rules +1 για την 1050. Φρένα: Σαν απόδοση περίπου τα ίδια, σαν αίσθηση μάλλον +1 για το 1050, (εγώ έχω βάλει υψηλής). Τώρα να μιλήσουν τα γούστα σου... ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΕΧΩ ΣΕ 1250 ΕΧΩ ΣΕ 1050 ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Κατ'αρχας ευχαριστω για την ενημερωση.Ως κατοχος του εισαι και πολυ πιο αρμοδιος να μιλας για το Ληστη... Μερικα ακομη ερωτηματα προς αποσαφηνιση ,μου επιτρεπεις;... Σε ευκολια αλλαγης κατευθυνσης και σε στροφιλικια στο βουνο πώς συμπεριφερεται ο Μεγαλος Ληστης; Μεσα στην πολη πώς δειχνει να κινειται;Σε δυσκολευει το βαρος και η γεωμετρια του; Και βασικο,η παρεχομενη ανεση για 2ο ατομο(ειδικα οταν ειναι το συζυγακι )τι λεει το Bandit; Απο καταναλωση στην πραξη τι εχεις δει;... Προστασια απο καιρικα φαινομενα και ευσταθεια στις 140+ ταχυτητες τι λεει; Ωπα ωπα ξέχασα να πω για την πόλη. Δεν έχω οδηξγήσει το 1050 στην πόλη, μόνο το ληστή. Εκεί έχει ένα - και +. Στο ρελαντί που αναγκάζεσαι να κινείσαι πολλές φορές στην πόλη τσιμπάει κατανάλωση (αλλά νομίζω όλα το ίδιο κάνουν). +: Η ροπή χαμηλά βολεύει αφάνταστα στο να μην αλλάζεις συνεχώς ταχ΄΄υτητες. Last but not least: κιβώτιο : Νταξ μόνο τον ώμο δεν σου σκουντάει να σου πεί ότι κούμπωσε σωστά η ταχύτητα. ενώ η ευκολία με την οποία κουμπώνουν είναι παροιμιώδης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 ΟΟΟPS δεν πρόσεξα ημ/νίες οπότε το θέμα είναι λίγο άκυρο. Μάλλον είμαστε σαν τα παιδάκια που δεν προσέχανε στο μάθημα και απαντάνε ό,τι νά 'ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Απαντάμε σε επίδοξους αγοραστές του σήμερα Μια χαρά είναι το θέμα και τα 2 μηχανάκια βγαίνουν ακόμα καινούρια από τις αντιπροσωπείες άλλωστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δεν μου επιτρέπεται να ψηφίσω καθώς έχω τη μία εκ των δύο οπότε δεν είμαι αντικειμενικός (κιας έχω οδηγήσει και τα 2) απλά θα πω τα παρακάτω: Στρίψιμο: Σε σχέση μ' αυτό που έχεις και τα δύο είναι καλύτερα. Το triumph λογω upside down και το bandit λόγω γεωμετρίας (χαμηλότερο μπροστά). Ίσως εδώ να υπερτερεί το triumph λόγω πιο κοντού μεταξονίουπου το κάνει λίγο πιο στριφτερό αλλά και πιο νευρικό και κουραστικό στα ταξίδια.Νευρικος πιο πολυ παιζει να ειναι στη συμπεριφορα αλλα κουραστικος σε ταξιδια για μενα δεν ειναι Ταξίδια: Από την αρχή καταλαβαίνεις πως αυτός είναι και ο προσανατολισμός του GSF. Ροπή από χαμηλά, βάζεις 6η και πηγαίνεις από 100 έως 230 (δεν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρα: πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις). Το tr είναι για να γουστάρεις, να βρεις μια ευθεία να το σκίσεις στις ψηλές στροφές να πλακωθείς στα φρένα και να μπεις στο επόμενο στροφιλίκι. Καλό, εκεί όμως παραμονεύει το σχτικά ψηλό κέντρο βάρους, αλλά λόγω ποιότητας USD ψιλo-αντισταθμίζεται (αλλά ψιλό).Σιγουρα ο Ληστης ειναι λιγο πιο ταξιδιαρης αλλα δεν νομιζω οτι υπερτερει και παρα πολυ.Για τα δικα μου γουστα ταξιδευει μια χαρα διπλος και με 3βαλιτσο ο τιγρακος.Ψηλοτερο κεντρο βαρους οπως λες σιγορα αλλα και καμια 40 κιλα πιο ελαφρυς... Κατανάλωση: +25% σε κυβικά το bandit -25% σε κατανάλωση. Λόγω των δευτερευόντων πεταλουδών (και του drive by wire), πνίγεται ο κινητήρας και δεν γίνεται αδηφάγος, ενώ εκμεταλλεύεσαι και τη ροπή που από τις 2000 σαλ είναι μεγαλύτερη από την top του triumph.Δηλαδη σου καιει σε μικτη διαδρομη κατω απο 6λ/100 ο ληστης ????Γτ απο αυτα που ακουω καιει παραπανω απο τον Τιγρη Βενζίνη: Το GSF λόγω χαμηλής συμπίεσης μπορεί να κάψει και κάτουρο, σε αντίθεση με τα 1050 που λόγω τσιμπημένου avans (προκειμένου να πετύχουν τιμές ιπποδύναμης) έχουν μια αλεργία στην Ελληνική βενζίνη (επίσημη τοποθέτηση Triumph Αγγλίας), εκτός αν του βάλεις το λογισμικό που προωθεί η Αγγλία για χώρες με κακή βενζίνη (και μειωμένη δύναμη φυσικά). Εξ' ού και τα τρύπια πιστόνια στα 1050.Η τοποθετηση της Τ ειναι για γελια και για κλαματα.Στο μανουαλ της μηχανης δεν αναφερεται πουθενα και τπτ για βενζινες 100 οκτανιων και αλλα κουλα.Εγω αλλα και πολλοι αλλοι βαζουν απλη βενζινη και δεν εχει παθει τπτ.Θεμα με τα πιστονια εχει το μοντελο αλλα μαλακιστηκαν απο το 07 και μετα και αλλαξαν τα σφυρηλατα που ειχαν και ηταν απροβληματιστα.Τεσπα γαργαρα το κανουν ετσι και αλλιως και εχει ο Θεος.Εξαλλου προβληματα εχουν φανει και σε αλλες περιοχες με υψηλα στανταρ οπως Αμερικα. Ποιότητα - φινίρισμα:Νταξ δεν είναι όπως παλιά αλλά ακόμη UK rules +1 για την 1050.Δεν ξερω απο φινιρισμα Ληστη οποτε πασο Φρένα: Σαν απόδοση περίπου τα ίδια, σαν αίσθηση μάλλον +1 για το 1050, (εγώ έχω βάλει υψηλής).Υψηλης απο τη μαμα εχει ο τιγρης και δεν εχω κανενα παραπονο . Τώρα να μιλήσουν τα γούστα σου... ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΕΧΩ ΣΕ 1250 ΕΧΩ ΣΕ 1050 ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ Ελα παρε παρε ....αλλα μαλλον θα πηρε τοσο καιρο κατι χαχαχαχ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες