Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Αυτά είναι ωραία νέα Μακάρι έτσι ευχάριστα να κατέληγαν όλες οι κλοπές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Ευχάριστα νέα,καιρός ήταν για μια αλλαγή διάθεσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 571 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Aντε μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Απ τον πεζόδρομο....τι να πώ. Έχει και καλό φωτισμό. Μακάρι να το βρεις (ολόκληρο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 ΧΑΧΑ! Ρε φίλε, δες μερικά posts παραπάνω! Το βρήκε το μηχανάκι! ΧΑΧΑ! n1! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Super super. Το πηραν, εκαναν την ληστεια τους και το αφησαν. Ευτυχως multi το μηχανακι ειναι ακεραιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Ωραία Τζώνη! :) Ποτέ ξανά σε κανέναν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Και εγώ τώρα τελευταία βλέπω πολλά ματια πάνω στο Crm θα προσέχω περισσότερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 874 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Επιτέλους ρε φίλε... Μπορεί το DT να είναι παλιό και φθηνό μηχανάκι όπως είπε καποιος πιο πάνω, αλλά έχει συναισθηματική αξία για τον αναβάτη του.... όπως όλες οι μηχανές... Θα σε τιμωρήσω λέμε! spider0 πές μέρος ώρα και πόσα φανάρια θές να σου δώσω αβάτζο! Ακους εκεί... ''παλιό'' και ''φθηνό''!!! :P Τζώνη, αυτός θάβει το μηχανάκι σου. :D Γιάννης για σένα φιλαράΚ! Ακους εκεί οικιότητες :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Μπράβο! Τώρα θα μπορέσεις να μΕ το δανείσεις, να πάω μία τσάρκα...στον πεζόδρομο, έ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Τέλος καλό, όλα καλά! Δεν μας είπες, βενζίνη τουλάχιστον σου έβαλαν ή το άφησαν άδειο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Θα σε τιμωρήσω λέμε! spider0 πές μέρος ώρα και πόσα φανάρια θές να σου δώσω αβάτζο! Ακους εκεί... ''παλιό'' και ''φθηνό''!!! :P Γιάννης για σένα φιλαράΚ! Ακους εκεί οικιότητες :P :P lololol... Είπαμε στην ουσία απαντάω σε έναν άλλον που το είπε αυτό, δεύτερον και εγω αυτό έχω και τρίτων μένω Αθήνα κατεβαίνεις για την κοντρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Αστο δεν σε περνει, του Τζωνη ειναι 200ρι :P Αιντε τωρα που βρεθηκε κατεβα μια στην Αθηνα να παμε μαζι χωματαδα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αστο δεν σε περνει, του Τζωνη ειναι 200ρι :P Αιντε τωρα που βρεθηκε κατεβα μια στην Αθηνα να παμε μαζι χωματαδα :D Α οκ τοτεΝες ακυρο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2010 από τον spider0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 μπράβο, μπράβο. ποτέ ξανά δυσάρεστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliadis_babis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Μπράβο,άντε,πολύ ευχάριστο !!!! > Πάντως παιδιά στην Καλαμαριά [που μένω κιόλας] η εγκληματικότητα ανεβαίνει!!!Τα χριστούγεννα που μπήκαν στο σπίτι μου 2 τύποι,τους πήρα πρέφα και κατέβηκα με έναν προσκοπικό σουγια :uglystupid2: [opinel,για τους γνώστες!] και τους είδα να την κάνουν!Είχα λαπιτόπια,ρολόγια ιστορίες,και αυτοί πήραν 2 ζευγάρια παπούτσια και 1 πιατέλα μελομακάρονα που είχε κάνει η μάνα μου την προηγούμενη [ :uglystupid2: ]Αυτό θα πεί πέινα!!Επίσης έκλεψαν και ένα καραβαν τογιότα πριν απο καμια βδομάδα,του κολλητού μου,και το χρησιμοποίησαν σε ληστεία στο βόλο...Φοβούμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 874 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Για να μην κάνω καινούριο θέμα, ενημερώνω το παρόν Κλοπή Νο2... Αφού έφτιαξα το πιστόνι(200€) πρίν κανά μήνα, πήρα το dt και δε πρόλαβα να το φχαριστηθώ... Τι να φχαριστηθώ... ούτε κάν να το ΣΤΡΩΣΩ δε πρόλαβα. Μου το ξανακλέψαν εχθές το βράδυ απο την περιοχή της Ναυαρίνου που το είχα παρκαρισμένο. Η κλοπή έγινε 5:48 το πρώι(είχε ξημερώσει!) απο ένα πρεζάκι που φορούσε... perfecto μέσα στη κάψα! Τα ξέρω αυτά γιατί εκεί που ήταν το dt έχει ένα γυμναστήριο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το dt το ''βλέπαν'' 2 κάμερες. Πήγα και δήλωσα την κλοπή πάλι, και ... απλά περιμένω πότε θα βρεθεί(γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα βρεθεί). Άντε να δούμε. Πάντως... μόνο την ταλαιπωρία στο τμήμα κτλ να βάλεις... σκατά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 ελεος οχι παλι ελπιζω να το βρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 763 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Πφφφφ... τι γκαντεμιά είναι τούτη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 μαλλον θα επρεπε και απο την πρωτη φορα που στο εκλεψαν,να αλλαξεις την θεση που το παρκαρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Έλεος. Μόλις το βρεις, πούλα το και πάρε ένα που να μη γυρνάνε ούτε να το κοιτάξουνε. Μου θυμίζεις τις εποχές που είχα το ΧΤ. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ήμουνα όλη την ώρα που κυκλοφορούσα έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Πάαααααααααααααααααλι??? Ρε multi αγορι μου μηπως να το παρκαρεις αγιας σοφιας καλυτερα το DT και να πηγαινεις με τα ποδια ναυαρινου? Τι γκαντεμια ειναι αυτη με yamahaκι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 571 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Ελεος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1240 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Ε όχι ρε πούτη μου, σου εύχομαι να το βρεις και άθικτο φιλαράκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες