sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΧΡΟΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Στα μικρα CC ΠΑΝΤΑ 2Τ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) πέσαμε έξω Όλη τελικά xaxaxa από SS και Motard τίποτα πήγα στα εντούρο και κατέληξα σε ένα το οποιο μπορώ να πω είναι πολύ αξιόπιστο παλιό μοντέλο και etc Παλιάς σχολης... YAMAHA DT 200 Νεότερα και φωτό μόλις το Πάρω ;) αλλα δεν παύω να είμαι ερωτευμένος με τα motard ..Οποτε και αυτό το κανόνισα με που το αγοράσω μετά από έναν Μηνα Το κάνω motard με ζάντες Excel που θα τα πάρω με κώνε μαζί με λάστιχα Michelin 400euro όλα μαζί ...Και στην πορεία μόλις μαζέψω φράγκα Βάζο καινούργιο καρμπιρατέρ στα μαμά χιλιοστά πάντα μπορεί καλύτερη μάρκα η ξανά mikuni όπου και φοράει .. Κύλινδρο πιστώνω μαμά Οποιαδήποτε μάρκα αρκεί να είναι made in japan Και flantzoules ένα γενικό Service και έφυγα !! Θα γίνει καινούργιο Με maximum φράγκα 700 Euro όλα μαζί με τις ζάντες .. ! Πιστεύω αξίζει και το άλλο που πιστεύω περισσότερο είναι ότι θα το κρατήσω αρκετό καιρό και θα το ευχαριστηθώ αρκεί να μην με βγάλει αλλα προβλήματα μετά την γενική ανακατασκευή που θα γίνει ..Παιδιά τι λέτε? καλή επιλογή έκανα ?? Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2010 από τον kanaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 άμα μας πείς τι μηχανάκι πήρες ακριβώς και πόσα... θα σου πούμε και εμείς :) φλάντζες γιατί να αλλάξεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) άμα μας πείς τι μηχανάκι πήρες ακριβώς και πόσα... θα σου πούμε και εμείς :) φλάντζες γιατί να αλλάξεις? Το ηπα το μηχανάκι ..Είναι Yamaha Dt 200cc γύρο στα 800-850 θα το πάρω ..φλάντζες hmmmm .δεν ξέρω λες να μην χρειάζεται? Απλά να σε πω κάτι θέλo να το κάνω το μοτεράκι τσίλικο ! καινούργιο να ξέρω τι φοράω μέσα ! Πες και εσύ τι να αλλάξω για να το κάνω ένα σωστό μηχανάκι ...Να πάω στον μηχανικό μου και να τον πω γενική ανακασκευή η κάπως αναλυτικότερα? Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2010 από τον kanaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Εγώ ξέρω ότι θα βαρεθείς να πληρώνεις για καύσιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Και θα δώσεις 700ε για να σουλουπώσεις ένα μηχανάκι που παίρνεις 850? Να κοιτάξεις αν χρειάζεται κάτι και όχι να αλλάξεις πράγματα απλά για να ξέρεις τι έχει. τζώννυ και για πολλούς από εμάς, όσοι έχετε παπιά, δώσατε τσάμπα λεφτά. Έχει όμως καμμία σημασία? Ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει και βαδίζει με τις επιλογές του. Βέβαια, αν νομίζει ότι έχει παρόμοια κατανάλωση με ένα 4χρόνο, τότε να το ξανασκεφτεί καλύτερα. Αλλά χρόνια τώρα, πιο πολλά γκαζιά, πιο πολλές βενζίνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Εγώ ξέρω ότι θα βαρεθείς να πληρώνεις για καύσιμο... Μπα φιλε να σε πω κάτι ..Όταν εχής ένα μαμά μηχανάκι που δεν είναι "ανεβαζμενο" σε χιλιοστά και σε καρμπιρατέρ και έχει τα φιλτροκούτια του και όλα τα καλούδια του και το πηγαίνεις κυριλέ δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ... Η γνωστη propaganda φιλε μου Πάρε δίχρονο να καις 10 euro την μέρα Και κάθε μηνα το πιστόνι στο χέρι να σου μένει και αλλα πολλά..Όλα είναι καλά Με την σωστή συντήρηση τους και την σωστή Χρήση του οδηγού φυσικά ..Αν το πηγαίνω συνεχεια τάπα φυσικά και θα με κάψει 10 euro ..αλλα ποιος ο λόγος να τρέχεις μέσα στην πολύ ? ισα ισα κινδυνεύεις και εσύ ο ίδιος στενά το ένα το άλλο και θα σε κάψει ακόμα περισσότερο αν το Πηγαίνεις συνεχεια πρώτες δευτερες τρίτες όπως παρα πολύ και δεν βάζουν σχεδόν ποτε έκτη ..αυτά από μέναΦυσικά και ξέρω ότι ένα τετράχρονο με ένα δίχρονο δεν έχει καμια σχέση σε κατανάλωση νταξή...Απλά τα γουστάρουμε τι να κάνουμε πειράζει ? 2t power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Μια χαρα μηχανακι ειναι,μην κωλονεις πουθενα :P Αιντε με το καλο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Και θα δώσεις 700ε για να σουλουπώσεις ένα μηχανάκι που παίρνεις 850? Να κοιτάξεις αν χρειάζεται κάτι και όχι να αλλάξεις πράγματα απλά για να ξέρεις τι έχει. τζώννυ και για πολλούς από εμάς, όσοι έχετε παπιά, δώσατε τσάμπα λεφτά. Έχει όμως καμμία σημασία? Ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει και βαδίζει με τις επιλογές του. Βέβαια, αν νομίζει ότι έχει παρόμοια κατανάλωση με ένα 4χρόνο, τότε να το ξανασκεφτεί καλύτερα. Αλλά χρόνια τώρα, πιο πολλά γκαζιά, πιο πολλές βενζίνες λες e? .... Απλά ήθελα να κάνω μια αλλαγή το κυλινδροπίστονο του ένα καθάρισμα το καρμπιρατέρ του αλλαγή λαδιών μπουζί φίλτρο αέρος φίλτρο βενζίνης Να τσεκάρω Αντλίες λαδιών-βενζίνης και ότι άλλο έχει και Γενικά να το κάνω έναν έλεγχο και απλά να το συμμαζέψω λίγο Μια χαρα μηχανακι ειναι,μην κωλονεις πουθενα :P Αιντε με το καλο :D σε ευχάριστο πολύ φιλε νήαρ σκέφτηκα πολύ καλά για την επιλογή που κάνω τώρα..έτσι κιαλιος δεν άξιζε να δώσω 4000euro για κάτι το οποιο είναι καινούργιο αφού θα το κρατούσα 2 χρονια μονο :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Και θα δώσεις 700ε για να σουλουπώσεις ένα μηχανάκι που παίρνεις 850? Να κοιτάξεις αν χρειάζεται κάτι και όχι να αλλάξεις πράγματα απλά για να ξέρεις τι έχει. τζώννυ και για πολλούς από εμάς, όσοι έχετε παπιά, δώσατε τσάμπα λεφτά. Έχει όμως καμμία σημασία? Ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει και βαδίζει με τις επιλογές του. Βέβαια, αν νομίζει ότι έχει παρόμοια κατανάλωση με ένα 4χρόνο, τότε να το ξανασκεφτεί καλύτερα. Αλλά χρόνια τώρα, πιο πολλά γκαζιά, πιο πολλές βενζίνες Δεν είπα ποτέ ότι είναι άσχημη επένδυση αυτό. Απλά πιο πριν ο καναρις είπε ότι το θέλει για καθημερινή μετακίνηση. Εγώ την παπια την πήρα για την αναγκαστική καθημερινή μετακίνηση μου όχι για κόντρες ούτε για πείραγμα. Για βόλτες θα πάρω το καλοκαίρι καμια CBR/ninja αναλόγως αλλά το παπί θα μείνει πάντα ώς το καθημερινό μέσο μεταφοράς για λόγους οικονομίας. Για καθημερινή μετακίνηση δε πιστεύω να νομίζεις ότι συμφέρει το DT? Μπα φιλε να σε πω κάτι ..Όταν εχής ένα μαμά μηχανάκι που δεν είναι "ανεβαζμενο" σε χιλιοστά και σε καρμπιρατέρ και έχει τα φιλτροκούτια του και όλα τα καλούδια του και το πηγαίνεις κυριλέ δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ... Η γνωστη propaganda φιλε μου Πάρε δίχρονο να καις 10 euro την μέρα Και κάθε μηνα το πιστόνι στο χέρι να σου μένει και αλλα πολλά..Όλα είναι καλά Με την σωστή συντήρηση τους και την σωστή Χρήση του οδηγού φυσικά ..Αν το πηγαίνω συνεχεια τάπα φυσικά και θα με κάψει 10 euro ..αλλα ποιος ο λόγος να τρέχεις μέσα στην πολύ ? ισα ισα κινδυνεύεις και εσύ ο ίδιος στενά το ένα το άλλο και θα σε κάψει ακόμα περισσότερο αν το Πηγαίνεις συνεχεια πρώτες δευτερες τρίτες όπως παρα πολύ και δεν βάζουν σχεδόν ποτε έκτη ..αυτά από μένα Καλά, τουλάχιστον ξέρεις πως να κάνεις οικονομία στην βενζίνη.. Στο θέμα των 2χρονων-4χρονων νομίζω ότι ξέρεις ποιό εκ των 2 είναι πιο βολικό και απο άποψη συντήρησης και ανεφοδιασμού. Η Συντήρηση που λες, στο 4χρονο δεν υπάρχει, γιαυτό το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα. Στο 2χρονο πρέπει να βάζεις λάδια, να το προσέχεις και να μη το ζορίζεις όπως είπες και εσυ πολύ. Στην καθημερινή χρήση όμως η συντήρηση αυξάνει το κόστος μετακίνησης. Αν έπαιρνες το DT για βόλτες σε χώμα θα το καταλάβαινα αλλά για καθημερινή μετακίνηση μου φαίνεται τουλάχιστον χαζό. Αυτά...Έχεις αλλάξει 40 γνώμες απο την αρχή και κατέληξες τελικά σε ότι πιο άσχετο. Ελπίζω να σου βγεί σε καλό η επιλογή και ότι και να γίνει να γουστάρεις τουλάχιστον που το οδηγείς γιατί αυτό έχει σημασία στην τελική... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Τα διχρονα δεν μασανε μια, τουλαχιστον το DT125 που εχω οποτε βγαινε απο το γκαραζ μετα το ζεσταμα ειναι παντα κοφτες και δεν εχει καταλαβει χριστο. Απλα πρεπει να προσεχεις τα λαδια του(σιγα το πραγμα,ανοιγεις τι ταπα,βλεπεις και πρατεις). Ασε που στο διχρονο κανεις μονος σου ολα τα σερβις οτι και να παθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Δεν είπα ποτέ ότι είναι άσχημη επένδυση αυτό. Απλά πιο πριν ο καναρις είπε ότι το θέλει για καθημερινή μετακίνηση. Εγώ την παπια την πήρα για την αναγκαστική καθημερινή μετακίνηση μου όχι για κόντρες ούτε για πείραγμα. Για βόλτες θα πάρω το καλοκαίρι καμια CBR/ninja αναλόγως αλλά το παπί θα μείνει πάντα ώς το καθημερινό μέσο μεταφοράς για λόγους οικονομίας. Για καθημερινή μετακίνηση δε πιστεύω να νομίζεις ότι συμφέρει το DT? Καλά, τουλάχιστον ξέρεις πως να κάνεις οικονομία στην βενζίνη.. Στο θέμα των 2χρονων-4χρονων νομίζω ότι ξέρεις ποιό εκ των 2 είναι πιο βολικό και απο άποψη συντήρησης και ανεφοδιασμού. Η Συντήρηση που λες, στο 4χρονο δεν υπάρχει, γιαυτό το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα. Στο 2χρονο πρέπει να βάζεις λάδια, να το προσέχεις και να μη το ζορίζεις όπως είπες και εσυ πολύ. Στην καθημερινή χρήση όμως η συντήρηση αυξάνει το κόστος μετακίνησης. Αν έπαιρνες το DT για βόλτες σε χώμα θα το καταλάβαινα αλλά για καθημερινή μετακίνηση μου φαίνεται τουλάχιστον χαζό. Αυτά...Έχεις αλλάξει 40 γνώμες απο την αρχή και κατέληξες τελικά σε ότι πιο άσχετο. Ελπίζω να σου βγεί σε καλό η επιλογή και ότι και να γίνει να γουστάρεις τουλάχιστον που το οδηγείς γιατί αυτό έχει σημασία στην τελική... μα το Dt τώρα το καλοκαιράκι Το περνώ Και για το χώμα αλλα και γιατί "μαρεσι" όλο το style τις μηχανής Τα ψιλά είναι η λατρεία μου ..Για καθημερινή μετακίνηση πάνω κάτω πάνω κάτω έχω και το scooter εξάλλου (Honda Pantheon 150cc) Το οποιο Δεν καίει απόλυτος Τίποτα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 οκ, have fun λοιπόν! Και 'γω πρέπει να κάνω κάτι με το χώμα το καλοκαίρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Τα διχρονα δεν μασανε μια, τουλαχιστον το DT125 που εχω οποτε βγαινε απο το γκαραζ μετα το ζεσταμα ειναι παντα κοφτες και δεν εχει καταλαβει χριστο. Απλα πρεπει να προσεχεις τα λαδια του(σιγα το πραγμα,ανοιγεις τι ταπα,βλεπεις και πρατεις). Ασε που στο διχρονο κανεις μονος σου ολα τα σερβις οτι και να παθει ανά γιασου...Φαντάσου το 125 κιόλας δεν masai χριστό Και τα 200aria είναι πιο αξιόπιστα από τι έχω ακούσει ...Proton το δίχρονο ότι και να πάθη μεστήν μέση του δρόμου το φτιάχνεις μονος και αυτό για τα λάδια άμα πια που είναι το δύσκολο ακριβώς ότι είπε ο Νήαρ.. οκ, have fun λοιπόν! Και 'γω πρέπει να κάνω κάτι με το χώμα το καλοκαίρι HeHe αντε Τζώννυ η σειρα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Το 125ρι με το 200ρι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια, η μονη διαφορα ειναι στο κυλινδρο που ειναι λιγο μεγαλυτερος.Πιες του το αιμα και μην μασας πουθενα :P ΥΓ. αμα χρειαστεις καμια βοηθεια στειλε πμ,1 χρονο τωρα το εχω σκαλισει ολο το μηχανακι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 HeHe αντε Τζώννυ η σειρα σου λέω να παίξω με KXF250άρι... 4χρονο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) KXF Νήαρ μήπως ξέρεις αν βγαίνουνε Σετάκια αυτοκόλλητα Racing Style η κάτι τέτοιο τέλος πάντων ακόμα και τα μαμά γραφικά Για Dt ?? Η αν βγαίνουνε ακόμα Καινούργια πλαστικά για Dt με τα γραφικά μαζι δηλαδη οπος βγενι απο Το εργοστασιο ?? Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2010 από τον kanaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το 125ρι με το 200ρι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια, η μονη διαφορα ειναι στο κυλινδρο που ειναι λιγο μεγαλυτερος.Πιες του το αιμα και μην μασας πουθενα :P ΥΓ. αμα χρειαστεις καμια βοηθεια στειλε πμ,1 χρονο τωρα το εχω σκαλισει ολο το μηχανακι :P φτου δεν είσαι και από θεσσαλονίκη να ανοίγαμε μαζί το δικό μου μόλις το έπαιρνα μην δίνο τζαμπέ φράγκα σε μηχανικούς...Δεν αξιώθηκα ποτε να "σκαλιξο" κανένα μου μηχανάκι και βλακεία μου :( :( Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2010 από τον kanaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Για τα γραφικα δεν ξερω, αλλα αμα θες να του αλλαξεις ενα πιστονακι τσεκαρε εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες