Jump to content
Sign in to follow this  
kanaris

Τι να πάρω?? SS η Motard?

Recommended Posts

:help: Είμαι πολύ μπερδεμένος με το τι κατηγορια να διαλέξω ? έχω 1.86 ύψος και είμαι 94 κιλά πιο θα μου ταίριαζε περισσότερο η πιο προτείνεται για καλύτερο εσείς σαν πρώτη moto σε αυτήν την κατηγορια ..(συνεχεια πάπιες είχα)

μην μου πείτε τι θέλεις εσύ να παρης άμα ήξερα τι θέλω πολύ ευχαρίστως θα έπαιρνα κάτι απλά ζητάω την δικη σας γνώμη είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα

aprilia rs 125 μέχρι το μοντέλο 2007 γιατί μετά βγαίνουνε καταλυτικά λόγο ρύπων και τέτοια

και το άλλο είναι το Aprilia σχ 125 αλλα δεν υπάρχει σε μεταχειρισμένο τι να κάνω ?? :S πυρά τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν έρχεται καινούργιο στα 4.800 Θα τρελαθούμε τελείως δεν πεζή να δώσω τόσα για ένα 125 ..Το Rs το βρήκα σε τέλεια κατάσταση με 2000eura ..Δεν ξέρω τι να κάνω :S..Πείτε και εσείς τίποτα κάνα μοντέλο κάτι τέλος πάντων ..Το ΣΧ βγάζει 21.5 hp Το rs αν κατάλαβα καλά από ένα site είναι στα 32alogakia ..Πεζή κάνα motard σαν το σχ πάλι σε αυτά τα άλογα???? Κάνα husqvarna μήπως ???

Σας ευχάριστο :_hi:

Τροποποιήθηκε από τον kanaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοίτα...Το ninjaki καλο δεν λέω ..αλλα ακούγεται σαν παπια και yoshimura από gsxr 1000 να βάλεις ...Είναι και 250cc ενό το rs είναι 125 και πάει και καλύτερα ..Τα τετράχρονα δεν τα πολύ γουστάρω γιαυτο και δεν σκέφτομαι για ninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά άσε δε μιλάω γιατί έχω εντελώς αντίθετες απόψεις στο θέμα των 2χρονων-4χρονων.

Το νιντζάκι προφανώς δε το άκουσες σε υψηλες στροφές πάντως.

Στο θέμα των κυβικών δε κατάλαβα τι εννοούσες όμως. Πάντα ένα τετράχρονο είναι πιο οικονομικό σε όλα και επιπροσθέτως μπορείς να κάνεις ταξιδάκια χωρίς να σταματάς συνέχεια για να κρυώσει το μοτερ...

Υπολόγισε στο 2χρονο τα λάδια που θα καις και τα αρνητικά του για τις κάπως υψηλότερες επιδόσεις και μετά δες το λίγο το θέμα για να είσαι σίγουρος για το ποιό καλύπτει τις ανάγκες σου καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα motard απο εμενα, τωρα για το θεμα 2χρονο-4χρονο αν και μεγαλος λατρεις των 2χρονων γιατι ειναι πολυ δυνατα,ευκολη συντηρηση και οτι και να παθει το φτιαχνεις μονος σου στο δρομο πιστευω πως ενα 4χρονο ειναι καλυτερο.Τα διχρονα αξιζουν μονο για χωματινες πιστες(γνωμη μου εεε :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki ninja...

Ασε τα διχρονα αν δεν εχεις χρημα και εμεπιρια για το πως θα τα χειριζεσαι, θα κλαις πολυ συντομα για την επιλογη σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα μην τρελαθουμε κιολας το ninja δικυλινδρο δεν ειναι?πως ακουγετε σαν παπι? :sweatdrop:

ενας φιλος το εχει σε μαυρο με εξατμιση racetech carbon και φιλτρο kn και παει πολυ καλα μπορω να πω.ασε που σε ομορφια σκιζει :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε κοίτα αν στο παπί έχεις την yoshimura του address λογικό είναι :P

Αλλά ντάξει... σαν την 250άρα την νιντζα δεν έχει :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:help: Είμαι πολύ μπερδεμένος με το τι κατηγορια να διαλέξω ? έχω 1.86 ύψος και είμαι 94 κιλά πιο θα μου ταίριαζε περισσότερο η πιο προτείνεται για καλύτερο εσείς σαν πρώτη moto σε αυτήν την κατηγορια ..(συνεχεια πάπιες είχα)

μην μου πείτε τι θέλεις εσύ να παρης άμα ήξερα τι θέλω πολύ ευχαρίστως θα έπαιρνα κάτι απλά ζητάω την δικη σας γνώμη είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα

aprilia rs 125 μέχρι το μοντέλο 2007 γιατί μετά βγαίνουνε καταλυτικά λόγο ρύπων και τέτοια

και το άλλο είναι το Aprilia σχ 125 αλλα δεν υπάρχει σε μεταχειρισμένο τι να κάνω ?? :S πυρά τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν έρχεται καινούργιο στα 4.800 Θα τρελαθούμε τελείως δεν πεζή να δώσω τόσα για ένα 125 ..Το Rs το βρήκα σε τέλεια κατάσταση με 2000eura ..Δεν ξέρω τι να κάνω :S..Πείτε και εσείς τίποτα κάνα μοντέλο κάτι τέλος πάντων ..Το ΣΧ βγάζει 21.5 hp Το rs αν κατάλαβα καλά από ένα site είναι στα 32alogakia ..Πεζή κάνα motard σαν το σχ πάλι σε αυτά τα άλογα???? Κάνα husqvarna μήπως ???

Σας ευχάριστο :_hi:

φίλε τα παμε :P ΥΖ125 και δεν σημαζεύεσαι!!!

όχι ρε πάρε ένα DT εκει πέρα να γαμάς και να κάνεις την δουλεια σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μοταρντ και παλι μοταρντ δεν το συζητω...εχει ο αδερφος μου το νιντζα δεν λεω ομορφο καλοφτιαγμενο γκαζατο αλλα ως εκει μεσα στην κινηση σαν να εχεις αυτοκινητο δεν περνας απο καθρεπτες δεν κοβει και πολυ το τιμονι να χωνεσε αναμεσα στα αυτοκινητα και δεν καβαλαει πεζοδρομια...εγω εχω ενα χτ 600 πριν ειχα ενα χρ125 μοταρντ δεν κολωνα πουθενα δεν με σταματαγε τιποτα αλλα ως εκει δεν εχει το γκαζι ενα μοταρντ ενος σουπερσπορ αλλα εχει αυτη την αλητεια πανω του που σε τραβαει...το υψος σου δεν νομιζω οτι παιζει ρολο στην επιλογη μηχανης την μηχανη θα την διαλεξεις με την καρδια και με τα ματια σου το τι σου αρεσει εσενα οπτικα και απο θεμα πρακτικοτητας μετα..στα λεω γιατι τυχαινει να υπαρχει και το ενα στυλ σπιτι μου και το αλλο, εγω οπως τα εχω ζυγησει στο μυαλο μου μου αρεσει πολυ καλυτερα μεσα στην αθηνα ενα μοταρντ παρα ενα σουπερσπορ ειναι πιο πρακτικο και πιο ξεκουραστο δεν χανεις και τιποτα να κανεις και κανα δυο τεστ οδηγησης σε αυτα τα δυο διαφορετικα στυλ μηχανης να δεις τι σου αρεσει και τι σε βολευει πιο πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

spider-man επειδη το χει σε μαυρο ακουγεται ετσι ...στα πρασινα ειναι διαφορετικος ο ηχος...

:unsure::unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι αλήθεια ότι ένα motard είναι πιο άνετο στην οδήγηση από ένα SS ? και εγώ περισσότερο κοιτάζω στα motard γιατί με k@"ουλονουν" άσχημα και αυτό που είπε και ο φίλος "ιβιζαμαν" ανεβαίνεις πεζοδρόμια πιο ευλύγιστα μέσα στην πολύ και διαφορα αλλα...

Για πείτε και κάνα motard Καινουργήο-μεταχειρισμένο να δω και εγώ μερικά μοντέλα ...

π.χ ΤΟ Husqvarna sm 125S pos to vlepete?

Μην μου λέτε για ninja please παιδιά Δεν την πάω καθόλου την μηχανάκι ..Καλύτερα να πάρω μια cbr 250 του '90 η ένα fzr 250 πάλι του 85-90 να νιώθω ότι έχω SS μην μου λέτε τώρα για ninja 2κύλινδροι Injection Μέσα στους κοφτές και στους καταλύτες ..είχα πάρει σαν πρώτο SS βόλτα μια ninja 250 που εγώ δεν έχω οδήγηση πάνω από 200 Και το 200 που έχω καβάλησα ήταν εντούρο ..και η ninja μου φάνηκε ΨΌΦΙΟ ! χωρίς παρεξιγισι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε τα παμε :P ΥΖ125 και δεν σημαζεύεσαι!!!

όχι ρε πάρε ένα DT εκει πέρα να γαμάς και να κάνεις την δουλεια σου

είχα Dt ρε ..Σοβαρά πιο αξιόπιστο Δίχρονο εντούρο δεν έχω ξαναδεί έτσι ..επί 1 χρόνο Του έπινα Το αίμα συνεχεια πάνω κάτω το βαρούσα στα κόκκινα τις στροφές πάντα ..burnout ότι θες και δεν έβγαζε τσιμουδιά !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν περνεις ενα wr250x :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ειναι και motard και yamaha και εχεις την αξιοπιστια του 4χρονου αλλα το μονο μειον ειναι η πολυ τσιμπιμενη τιμη του αλλα πιστευω με κανα 4 χιλιαρικα βρισκεις μεταχειρισμενο σε υπεραριστη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν περνεις ενα wr250x :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ειναι και motard και yamaha και εχεις την αξιοπιστια του 4χρονου αλλα το μονο μειον ειναι η πολυ τσιμπιμενη τιμη του αλλα πιστευω με κανα 4 χιλιαρικα βρισκεις μεταχειρισμενο σε υπεραριστη

hmmmmmmmm....To σκευτομε σοβαρα αυτο το μοτο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι οτι τα μοτάρντ είναι πολύ πιο ευέλικτα απο τις supersport αλλά θέλω να δω τι θα κάνεις άμα πέσεις σε κανα στριμένο στρουμφάκι όταν πας να ανέβεις πεζοδρόμιο...

Αν το θες για ευέλικτη μετακίνηση πας σίγουρα για μοτάρντ αλλά αν το θες για δρόμο πας για νιντζα.

Ο κινητήρας της νιντζα είναι ο πιο ισχυρός στην κατηγορία της, το να σου φάνηκε αργή μάλλον οφείλεται σε έλλειψη πείρας δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα θες και τα λες αυτά ή έτσι σου βγαίνουν?

Kawasaki_Ninja250R_08_1600x1200.jpg

Έχεις δει πολλά σκουτεράκια με high end monoshock suspension?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν δηνο σημασία την φωτό ..δηνο σημασία αυτό που ida από κοντά γιατί ήμουνα ψημένος να την πάρω και τελικά χαλάστηκα μονο και μονο που την ida ..Τέλος τώρα τζάμπα μιλάμε για ninja έτσι "κιαλιος" δεν θα την προτιμήσω σαν SS

και το fx με high end monoshock suspension και πιο χοντρο απο ninja στο πισο μερος :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει σημασία και εγώ σου πρότεινα παραπάνω μοτάρντ για ευελιξία μέσα στην πόλη αλλά αν είδες αρχαίο μοντέλο ninja δε φταίει η 250R γιαυτό!

Το FX και το Χ και όσα παπιά έχουν μόνοσοκ δεν συγκρίνονται με το ελατήριο των μεγάλων σε ανοχές..

Τροποποιήθηκε από τον Τζώννυ91

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ρε καμία μανία, όντως για την χρήση που θέλει καλύτερα να πάρει κανα μοτάρντ απλά άρχισε να λέει μλκιες στο τέλος :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα