innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος achilleasv έγραψε: https://www.car.gr/parts/view/14342626-brakes-brake-discs Το έψαξα γιατί μου έκανε εντύπωση.. Θέλω να πιστεύω και εγώ ότι είναι αξιόπιστη μάρκα όμως γιατί ίσως βάλω τις αλουμινένιες ζάντες της.. αλλες τιμες στο ιντερνετ, άλλες σε μαγαζί. εχω γραψει παραπανω, οτι πηρα γνωμη απο συνεργά μου, και αν παει κατι στραβά στο μέλλον θα το μιλήσουμε μαζί του. Ειναι πρακτικά αδύνατο (λογω χρόνου), να γνωριζω ακριβως τι μούφα κυκλοφορει σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα, οπότε δέχομαι λίγο καπέλο στην τιμη, ωστε να εχω ησυχο το κεφάλι μου. Το παπί φορά υψηλής Venhill, και κινούμαι με ΜΩΤ 70-75 χλμ/ω. εγραψα 150 χλμ, πάτησαν τα τακακια πλέον, και ήδη φαίνεται η διαφορά που εχει στην επιβραδυνση. Επίσης με τις βροχές και τους Ζορμπάδες, δεν φάνηκε καθόλου σκουριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2018 Συνήθως μετά από ακινησία παρουσιάζουν Σκουριές οι φθηνό δίσκοι.. τουλάχιστον στο δικό μου έτσι έγινε.. Καλά και ασφαλή χλμ πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harryjoker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 Την 23/9/2018 at 1:40 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: Αντικατάσταση πίσω αμορτισέρ, μετα απο 10 χρόνια. Βγηκαν τα Krammer που έκλασαν τα λάδια τους, και τοποθετήθηκαν YSS. @HLIAS Innova η αλλαγή μόνος σου ή σε συνεργείο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος Harryjoker έγραψε: Innova η αλλαγή μόνος σου ή σε συνεργείο??? Μόνος. Ειναι λιγο μπελαλίδικο, αλλά ετσι τα ειχα αλλάξει και παλιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harryjoker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος innova 04 έγραψε: Μόνος. Ειναι λιγο μπελαλίδικο, αλλά ετσι τα ειχα αλλάξει και παλιά. Θα σου ήταν δύσκολο να.......????? Ένα μπούσουλα για το πως???? (ο μπελάς είναι τα πλαστικά???) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος Harryjoker έγραψε: Θα σου ήταν δύσκολο να.......????? Ένα μπούσουλα για το πως???? (ο μπελάς είναι τα πλαστικά???) Πρεπει να βγουν ολα τα εμπροσθια πλαστικά. Τα πίσω, δεν χρειαζεται να αφαιρεθουν, απλά θα λύσεις και λυγιζουν αρκετα και χωράει μετα να μπει το γερμανοπολύγωνο 14 για να ξεβιδωσεις. Ξεκίνα με την κατω μεριά να ελευθερωθει απο το μπουζόνι το αμορτισερ. στο δέσιμο, θελει λιγο ζογκλερικό για να βαλεις την βίδα, αλλά ειναι η ίδια κινηση όπως την αφαιρείς, θυμησου το. Η κατω μερια με το τυφλό παξιμάδι, δεν θελει σφιξιμο πριν τελειωσεις με την πάνω, ωστε να εχει ελευθερία κινησης το αμορτισερ όσο θα το δένεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harryjoker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: Πρεπει να βγουν ολα τα εμπροσθια πλαστικά. Τα πίσω, δεν χρειαζεται να αφαιρεθουν, απλά θα λύσεις και λυγιζουν αρκετα και χωράει μετα να μπει το γερμανοπολύγωνο 14 για να ξεβιδωσεις. στο δέσιμο, θελει λιγο ζογκλερικό για να βαλεις την βίδα, αλλά ειναι η ίδια κινηση όπως την αφαιρείς, θυμησου το. Η κατω μερια με το τυφλό παξιμάδι, δεν θελει σφιξιμο πριν τελειωσεις με την πάνω, ωστε να εχει ελευθερία κινησης το αμορτισερ όσο θα το δένεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2018 Ξερουμε πως φτανουμε να αλλαξουμε τον κεντρικο διακοπτη; Ειναι ιδεα μ ή πρεπει να βγει πηρούνι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος mariospapanikolaou έγραψε: Ξερουμε πως φτανουμε να αλλαξουμε τον κεντρικο διακοπτη; Ειναι ιδεα μ ή πρεπει να βγει πηρούνι; Μόνο γραβάτα βγάζεις και το πλαστικό στο λαιμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Τι κυλονδροπιστονο στανταρ διαστασεις να προτιμισω για το καρμπυρατερατο εκτος του γνησιου για να εχω οσο δυνατόν ησυχο το κεφαλι μ να μν καιει λαδια; Ειχα στο μυαλο μου τον fuego 52.4 στα 39€. Προτείνετε κατι καλυτερο; Θελω ομως να ναι σετ. Μην παντρέψω μαρκες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 από τον mariospapanikolaou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2018 Την 19/12/2018 at 11:38 ΠΜ, το μέλος mariospapanikolaou έγραψε: Τι κυλονδροπιστονο στανταρ διαστασεις να προτιμισω για το καρμπυρατερατο εκτος του γνησιου για να εχω οσο δυνατόν ησυχο το κεφαλι μ να μν καιει λαδια; Ειχα στο μυαλο μου τον fuego 52.4 στα 39€. Προτείνετε κατι καλυτερο; Θελω ομως να ναι σετ. Μην παντρέψω μαρκες Γνήσια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2018 Την 19/12/2018 at 11:38 ΠΜ, το μέλος mariospapanikolaou έγραψε: Τι κυλονδροπιστονο στανταρ διαστασεις να προτιμισω για το καρμπυρατερατο εκτος του γνησιου για να εχω οσο δυνατόν ησυχο το κεφαλι μ να μν καιει λαδια; Ειχα στο μυαλο μου τον fuego 52.4 στα 39€. Προτείνετε κατι καλυτερο; Θελω ομως να ναι σετ. Μην παντρέψω μαρκες Γνησια προτεινω και εγω. Fuego 52.4 φοραω τωρα, και απο την πρωτη μερα τσιμπαγε λαδακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2018 μπορεις να ανεβεις λιγο σε mm δε θα εχεις προβλημα για 2-3 παραπανω. το daytona ειναι πολυ αξιοπιστο, αλλα ακριβο και δε γνωριζω αν βγαινει ακομα. faito παιζει στα 80-90. fuego καλυτερα να το αφησεις, δωσε τα 2πλασια $$ για faito, ειναι πιο πιο αξιοπιστο. με το γνησιο κανεις μια τρυπα στο νερο, δεν ειναι καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2018 Το faito βγαινει 57mm δν τ θελω. Το γνησιο καιει λαδια αποσο ξερω :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2019 Δεν καίει λάδια το γνήσιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Γεια χαρα παιδια, ξερει κανεις αν υπαρχουν ΚΩΝΙΚΑ ρουλεμαν για τον λαιμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 με τον κωδικο ανταλλακτικου θα βρεις κωνικα aftermarket γιατι να βαλεις κωνικα ομως? "βαραινουν" το τιμονι σε χαμηλες ταχυτητες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Ευχαριστω noodles θα το ψαξω. Θελω να τα αλλαξω ολα μαζι με τις φωλιες γιατι εχει πολλα χλμ. και παντα υπαρχει τζογος οσο και να το σφιξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2019 Την 11/3/2019 at 5:52 ΜΜ, το μέλος Spiros77 έγραψε: Γεια χαρα παιδια, ξερει κανεις αν υπαρχουν ΚΩΝΙΚΑ ρουλεμαν για τον λαιμο? Το'χα ψαξει κάποτε, αλλά δεν υπήρχαν σε κωνικά. Τα γνήσια αλλάζονται σετ όλα μαζί, και θα χρειαστει και εγω να το κανω διοτι ειναι πλέον 15 χρονων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Την 28/11/2010 at 8:16 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: DON'T TRY THIS AT HOME ! Με τι κράτησες κόντρα ώστε να να λύσει το καρυδακι καμπάνας δίσκων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Με τι κράτησες κόντρα ώστε να να λύσει το καρυδακι καμπάνας δίσκων? Αχιλλεα στο manual δειχνει ενα λαμακι που μπλοκαρει τα γραναζια των καμπανων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε: Αχιλλεα στο manual δειχνει ενα λαμακι που μπλοκαρει τα γραναζια των καμπανων. Το θέμα είναι ότι μόλις βγάλεις τα ελατήρια πλέον δεν γυρνάνε τα γρανάζια.. Δεν πιέζονται οι δίσκοι οπότε κρατάς κόντρα ση βάση.. αλλά δεν μπόρεσα με κανέναν τρόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τις προαλλες επαθα μια γελοια βλαβη παλι, ειχε κολλησει μεσα η 2α, και δεν αλλαζε με καμια κυβερνηση . Την ζημια την εκανε ενα σπασμενο ελατηριακι πανω στο μοχλικο που αλλαζει τις ταχυτητες (19 λεπτα+φπα). Δεν ειχα καρυδακι για το φυγοκεντρικο, και εφταξα ενα με τον τροχο και ενα παλιο 22αρι εξαγωνο. Μετριο βγηκε αλλα την εκανε την δουλεια του. Για να βγουν οι καμπανες θελει οπωσδηποτε αεροκλειδο ή ηλεκτροκλειδο, ενω στο σφιξιμο για να γινει σωστη δουλεια, ροποκλειδο και 64Nm και στα 2 παξιμαδια. Για να μη γυρνανε οι καμπανες εβαλα μια λαμα αναμεσα στα γραναζια, αλλα το φυγοκεντρικο ηθελε ενα διχαλο να το κραταει κοντρα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2019 από τον Spiros77 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2019 πριν 18 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε: Τις προαλλες επαθα μια γελοια βλαβη παλι, ειχε κολλησει μεσα η 2α, και δεν αλλαζε με καμια κυβερνηση . Την ζημια την εκανε ενα σπασμενο ελατηριακι πανω στο μοχλικο που αλλαζει τις ταχυτητες (19 λεπτα+φπα). Δεν ειχα καρυδακι για το φυγοκεντρικο, και εφταξα ενα με τον τροχο και ενα παλιο 22αρι εξαγωνο. Μετριο βγηκε αλλα την εκανε την δουλεια του. Για να βγουν οι καμπανες θελει οπωσδηποτε αεροκλειδο ή ηλεκτροκλειδο, ενω στο σφιξιμο για να γινει σωστη δουλεια, ροποκλειδο και 64Nm και στα 2 παξιμαδια. Για να μη γυρνανε οι καμπανες εβαλα μια λαμα αναμεσα στα γραναζια, αλλα το φυγοκεντρικο ηθελε ενα διχαλο να το κραταει κοντρα. Με αερόκλειδο έλυσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2019 πριν 26 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε: Με αερόκλειδο έλυσες? Με μπουλονοκλειδο Αχιλλεα, συγκεκριμενα ενα Enhell 950. Τα προβληματα συνεχιζονται ομως, κατι δεν εκανα καλα στο δεσιμο και τωρα δεν απομονωνει ο συμπλεκτης ή ειχε παθει σοβαροτερη ζημια. Αυριο παλι λυσιμο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες