Jump to content
Sign in to follow this  
indi

METZELER vs PIRELLI vs MICHELIN vs DUNLOP vs BRIDGESTONE vs ......

Recommended Posts

σε συνεχεια του θεματος που ανοιξα για την μαζικη παραγγελια απο εξωτερικο εφτασε η ωρα για την υπερτατη ερωτηση :uglystupid2::sweatdrop:

METZELER vs PIRELLI vs MICHELIN vs DUNLOP vs BRIDGESTONE vs......

ποια ελαστικα απο καθε εταιρια εχετε δοκιμασει?

υπαρχει καποιος μπουσουλας για το στυλ των μοτοσυκλετων?(πχ ss,st,on-off κτλ)

μπορεις κ υπαρχει λογος να αλλαξεις διασταση?

αυτα που εχετε δοκιμασει τι λενε απο ανεση?θορυβο?κρατημα σε στεγνο κ βρεγμενο?ανοχη καποιων ελαστικων δρομου στο χωμα?

ή κ οτι αλλο πιστευετε οι παλαιοτεροι κ πιο εμπειροι αξιζει να αναφερθει...

Υ.Γ.αν εχει συζητηθει το θεμα παλι απλα δειξτε που ειναι γιατι εψαξα αλλα δεν... :_zeppelin::sweatdrop:

Τροποποιήθηκε από τον indi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε συνεχεια του θεματος που ανοιξα για την μαζικη παραγγελια απο εξωτερικο εφτασε η ωρα για την υπερτατη ερωτηση :uglystupid2::sweatdrop:

METZELER vs PIRELLI vs MICHELIN vs DUNLOP vs BRIDGESTONE vs......

ποια ελαστικα απο καθε εταιρια εχετε δοκιμασει?

υπαρχει καποιος μπουσουλας για το στυλ των μοτοσυκλετων?(πχ ss,st,on-off κτλ)

μπορεις κ υπαρχει λογος να αλλαξεις διασταση?

αυτα που εχετε δοκιμασει τι λενε απο ανεση?θορυβο?κρατημα σε στεγνο κ βρεγμενο?ανοχη καποιων ελαστικων δρομου στο χωμα?

ή κ οτι αλλο πιστευετε οι παλαιοτεροι κ πιο εμπειροι αξιζει να αναφερθει...

Υ.Γ.αν εχει συζητηθει το θεμα παλι απλα δειξτε που ειναι γιατι εψαξα αλλα δεν... :_zeppelin::sweatdrop:

μαλλον δεν ειναι φλεγον το θεμα ε? :sopase::whistling::_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ξέρω πως όποιος θέλει να αλλάξει λάστιχα τον πιάνουν οι ανασφάλειες του. Ψάχνει να βρει το καλύτερο ρωτώντας γνώμες ή διαβάζοντας review από σάιτ. (κι εγώ το ίδιο κάνω...μη φανταστείς)

Εκεί όμως που έχω καταλήξει, είναι πως ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ότι και να σου πουν οι άλλοι, θα είναι δώρον άδωρον!

Τι θέλω να πω? Θέλω να πω πως ενώ εγώ πίνω νερό στο όνομα των Tourance ΕΧP, υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρονται σε αυτά με τα χειρότερα λόγια κι ας έχουν την ίδια μοτοσυκλέτα με εμένα! Αη βγάλε συμπέρασμα τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ξέρω πως όποιος θέλει να αλλάξει λάστιχα τον πιάνουν οι ανασφάλειες του. Ψάχνει να βρει το καλύτερο ρωτώντας γνώμες ή διαβάζοντας review από σάιτ. (κι εγώ το ίδιο κάνω...μη φανταστείς)

Εκεί όμως που έχω καταλήξει, είναι πως ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ότι και να σου πουν οι άλλοι, θα είναι δώρον άδωρον!

Τι θέλω να πω? Θέλω να πω πως ενώ εγώ πίνω νερό στο όνομα των Tourance ΕΧP, υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρονται σε αυτά με τα χειρότερα λόγια κι ας έχουν την ίδια μοτοσυκλέτα με εμένα! Αη βγάλε συμπέρασμα τώρα.

αλεξ το καταλαβαινω απλα λεω να ακουσουμε καμμια γνωμη εμπεριστατωμενη...δηλαδη....

οχι να αρχισουμε το κλασικο....πχ...

εσυ ειπες για το ελαστικο Tourance ΕΧP....να βγει ο αλλος κ να πει

"τι λες τωρα ρε φιλε αυτο το ειχα φορεσει κ ηταν ετσι κ αλλιωσ..... κτλ"

απλα οπως ειπες κ εσυ σωστα ειναι υποκειμενικο...αλλα για πιο λογο?

πχ επειδη ξερω οτι σε χλμ εχεισ κανει την περιφερεια της γης 2 φορεσ... :worthy::thumbsup:

πχ πες μας...ειναι πολυ καλη η συμπεριφορα του στο δρομο...εχει θορυβο αλλα δεν με πειραζει...κ μου βγαζει κ 5000 χλμ πιο πολυ απο τα αλλα...κτλ

αν αυτο το θεμα εσεισ οι παλιοι του δωσετε λιγο βαση....μετα εμεις τα ψαρια θα το εχουμε βιβλο.... B)

ασε που μπορει να μας γλυτεσετε κ απο πεταμενα γιουρια... :wallbash:

ετσι πιστευω...

αυταααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια καλησπερα κ παλι...

αν εχει καποιος να προτεινει κατι πανω στο θεμα αλλιως

οι adnin να το :swear: στειλουνε το θεμα...να μην πιανει κ χωρο :tooth:

απλα την ψαχνω πολυ γιατι ειμαι ετοιμος...κ εχω σκ@τ0μπερδευτει....

Υ.Γ. τελικα οσο πιο πολυ το ψαχνεις τοσο περισοτερο μπερδευεσαι...αλλα παντα τετοιοσ ημουν :bash::blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια καλησπερα κ παλι...

αν εχει καποιος να προτεινει κατι πανω στο θεμα αλλιως

οι adnin να το :swear: στειλουνε το θεμα...να μην πιανει κ χωρο :tooth:

απλα την ψαχνω πολυ γιατι ειμαι ετοιμος...κ εχω σκ@τ0μπερδευτει....

Υ.Γ. τελικα οσο πιο πολυ το ψαχνεις τοσο περισοτερο μπερδευεσαι...αλλα παντα τετοιοσ ημουν :bash::blush:

το θεμα ειναι τι ακριβως θελεις να κανεις με την μηχανη[βολτες,για την πολη,τρακ ντει] αλλα και πως οδηγας[χαλαρα,σβελτα]αλλα και παλιειναι δυσκολο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θεμα ειναι τι ακριβως θελεις να κανεις με την μηχανη[βολτες,για την πολη,τρακ ντει] αλλα και πως οδηγας[χαλαρα,σβελτα]αλλα και παλιειναι δυσκολο

ταξιδια φιλε spyroser....ταξιδια....που μπορει να περιλαμβανουν κ καποια κοματια χωματινα....αλλα το θεμα το ανοιξα για να εξυπηρετηθουν κ αλλοι με διαφορετικες μηχανες...για αυτο κ δν ειπα τι να βαλω αλλα ζηταω τις εμπειριες αυτων που εχουν δει εχουν παθει...κ εχουν μαθει.... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα πω την προσωπικη αποψη που ταυτιζεται κ με 2-3 φιλων ολοι ευχαριστημενοι με τα conti sport attack!Γρηγορη κορωνα γρηγορο ζεσταμα και αρκετα κμ!Για χρηση δρομου ολα αυτα!

Τροποποιήθηκε από τον NOE13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορεις ετσι ομως να καταληξεις,πρεπει να εισαι πιο συγκεκριμενος για πιο λογω χρειαζεται καποιος τα ελαστικα και τι απαιτησεις εχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορεις ετσι ομως να καταληξεις,πρεπει να εισαι πιο συγκεκριμενος για πιο λογω χρειαζεται καποιος τα ελαστικα και τι απαιτησεις εχει

ok σωστος....αρα λοιπον κ την χρηση που κανει ο καθενας :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια συγγνωμη για το post αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση:Φιλος εβαλε πριν 2

εβδομαδες metzeler tourance exp σε μια bmw f650gs που εχει αλλα εκ των υστερων ανακαλυψε οτι το

πισω λαστιχο εχει ημερομηνια 2708.Υπαρχει καποιο προβλημα;Η αλλαγη εγινε σε γνωστο εμπορο της Λαρισας.

Μπορει να γινει κατι;Ειναι επικινδυνα αυτα τα λαστιχα; :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα απλά Tourance τότε. Κράτημα και διάρκεια για πολλά χιλιόμετρα. Τα EXP τελειώνουν πιο γρήγορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα απλά Tourance τότε. Κράτημα και διάρκεια για πολλά χιλιόμετρα. Τα EXP τελειώνουν πιο γρήγορα!

alx εχω θεμα ...μου ειπαν οτι δεν βγαινουν για τις διαστασεισ του cbf.....

παιζει αυτο?

ειλικρινα εδω κ ποσο καιρο...εχω μπλεξει τα μπουτια μου.... :wacko::pinch:

καμμια βοηθεια?

κ αφου απετυχε η προσπαθεια να γραψει ο καθενας για την χρηση του κ την μηχανη του.....

εστω καμμια συμβουλη....καλο στο δρομο....να κανει χλμ....κ να μην τρεμει το χωμα....

πολλα ζηταω????? :scooter::sopase::baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα