Jump to content
Sign in to follow this  
fotis16

suzuki address,honda innova,modenas kriss η crypton r???

Recommended Posts

και τελευταια μην λετε του παιδιου να παρει crypton-x!

εκει καλυτερο να παρει kawasaki zx130!πιο γρηγορο!

:2funny:

μην τα λες ετσι αυτα ,βαλε κανα emoticon γιατι το παιδι μπορει να το πιστεψει κιολας διοτι δεν ξερει ακομα...

ελπιζω να αστειευεσαι ετσι.....

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν δεν εισαι 16 και θες καποιο απο το παραπανω να σου πω οτι crypton-r δεν υπαρχει ποια..!

εκει καλυτερο να παρει kawasaki zx130!πιο γρηγορο!

2 παρατηρήσεις,

1) Το crypton R υπάρχει ώς ελαφρώς μεταχειρισμένο, κυκλοφορούν τόσα εκεί έξω, όποιος ψάχνει βρίσκει! Πάλι όμως βγαίνει απο 105 CC και πάνω οπότε δεν αποτελεί λύση για δίπλωμα μοτοποδηλάτου.

2) Πάψτε να συγκρίνετε το Χ με το ΖΧ, έλεος πια... Έχουν προηγηθεί συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα χιλιάδες φορές. Ακόμα και αν δεχτώ ότι το ΖΧ είναι πιο γρήγορο, δε συγκρίνεται με το γενικό ποιοτικό στήσιμο του Χ όπως και να το κάνεις...

(edit, ξέχασα τα ποπ κορνς :popcorn: :popcorn: :popcorn: )

Τροποποιήθηκε από τον Τζώννυ91

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 παρατηρήσεις,

1) Το crypton R υπάρχει ώς ελαφρώς μεταχειρισμένο, κυκλοφορούν τόσα εκεί έξω, όποιος ψάχνει βρίσκει! Πάλι όμως βγαίνει απο 105 CC και πάνω οπότε δεν αποτελεί λύση για δίπλωμα μοτοποδηλάτου.

2) Πάψτε να συγκρίνετε το Χ με το ΖΧ, έλεος πια... Έχουν προηγηθεί συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα χιλιάδες φορές. Ακόμα και αν δεχτώ ότι το ΖΧ είναι πιο γρήγορο, δε συγκρίνεται με το γενικό ποιοτικό στήσιμο του Χ όπως και να το κάνεις...

(edit, ξέχασα τα ποπ κορνς :popcorn: :popcorn: :popcorn: )

ελα βρε φιλε αφου στη κατηγορια τους αυτα τα 2 ειναι τα συγκρισιμα...!αν σας φοβιζει ενα τεστ με το zx τι να πω..! :sopase: οι συγκρισεις καλες ειναι για να βγαινει ποιο ειναι πιο καλο,ποιο ποιοτικο το zx δλδ!πιο γρηγορο ξεχασα!

και 1ον πρεπει να παραδεχτεις οτι το zx ειναι ποιο γρηγορο οντως γιατι ειναι

και 2ον ποιοτικο στησιμο εχει το zx...παρε μονο το τιμονι πχ...στ crypton ειναι ισιο!στο zx τινουν τα grips να κανουν μια καμπυλη προς τα μεσα...!εχει γεωμετρια το μηχανακι...

αλλα δεν πειραζει και το crypton καλο ειναι! :victory:

:_w00t: :_w00t: :_w00t:

Τροποποιήθηκε από τον vagos13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα βρε φιλε αφου στη κατηγορια τους αυτα τα 2 ειναι τα συγκρισιμα...!αν σας φοβιζει ενα τεστ με το zx τι να πω..! :sopase: οι συγκρισεις καλες ειναι για να βγαινει ποιο ειναι πιο καλο,ποιο ποιοτικο το zx δλδ!πιο γρηγορο ξεχασα!

και 1ον πρεπει να παραδεχτεις οτι το zx ειναι ποιο γρηγορο οντως γιατι ειναι

και 2ον ποιοτικο στησιμο εχει το zx...παρε μονο το τιμονι πχ...στ crypton ειναι ισιο!στο zx τινουν τα grips να κανουν μια καμπυλη προς τα μεσα...!εχει γεωμετρια το μηχανακι...

αλλα δεν πειραζει και το crypton καλο ειναι! :victory:

:_w00t: :_w00t: :_w00t:

Ναι μή φας, έχει γλαρόσουπα... 1ον σου λέω παραδέχομαι ότι είναι πιο γρήγορο χωρίς να έχω στρώσει ο ίδιος ούτε Χ ούτε ΖΧ απλά προτιμό χίλιες φορές να έχω το τεπόζιτο πίσω και να πάω με 5χλμ λιγότερα παρά το αντίθετο.

Επίσης, αναρωτιέμαι τι άλλη μαλακ!α θα σκαρφιστείτε για να πείτε ότι το ΖΧ είναι καλύτερο...

Το τιμόνι στα σοβαρά το είπες? Θέλω να σε δώ όταν σου βγεί καμιά στραβή και πρέπει να πλακωθείς στα φρένα, πώς θα κρατήσεις το τιμόνι σου ίσιο... Τουλάχιστον εγώ στο R τέτοιο πρόβλημα δεν έχω επειδή ΔΕν έχει κλίση το τιμόνι και άρα μπορώ και το ΣΠΡΩΧΝΩ ΕΥΘΕΙΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα στην αρχη δεν με εννοιαζε που ακουγα οτι το κρυπτον ειναι πιο αργο απο το zx,στα αρ... αν ειναι πιο γρηγορο η πιο αργο το κρυπτον ελγα απο μεσα μου,ομως οταν ο φιλος μου πηρε zx και το οδηγησα αρχισα να γελαω με τις μ.... που ακουγα τοσο καιρο...επισης ακομα και οταν τα στηναμε ετσι για πλακα ,σε ελενχομενα χωρις κινηση μεροι, τοτε καταλαβα οτι αυτοι που τα λεγαν αυτα απλα θελουν να κοκορευτουν για το μηχανακι τους η δεν εχουν οδηγησει ποτε αλλο μηχανακι και θαρουν πως πηραν zx1000rr,τεσπα δεν θα κατσω να αναλυσω τις αδυναμιες του zx...γιατι το εχω ξανακανει και δεν ειχε αποτελεσμα οταν καποιος ειναι κολημενος ειναι κολημενος....

να οριστε και ενα παραδειγμα

http://www.youtube.com/watch?v=jja9Pk1z_fA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι μή φας, έχει γλαρόσουπα... 1ον σου λέω παραδέχομαι ότι είναι πιο γρήγορο χωρίς να έχω στρώσει ο ίδιος ούτε Χ ούτε ΖΧ απλά προτιμό χίλιες φορές να έχω το τεπόζιτο πίσω και να πάω με 5χλμ λιγότερα παρά το αντίθετο.

Επίσης, αναρωτιέμαι τι άλλη μαλακ!α θα σκαρφιστείτε για να πείτε ότι το ΖΧ είναι καλύτερο...

Το τιμόνι στα σοβαρά το είπες? Θέλω να σε δώ όταν σου βγεί καμιά στραβή και πρέπει να πλακωθείς στα φρένα, πώς θα κρατήσεις το τιμόνι σου ίσιο... Τουλάχιστον εγώ στο R τέτοιο πρόβλημα δεν έχω επειδή ΔΕν έχει κλίση το τιμόνι και άρα μπορώ και το ΣΠΡΩΧΝΩ ΕΥΘΕΙΑ.

silly boy...!δλδ στα ss που το τιμονι ειναι ολο προς τα μεσα(clip on) και εχουν κορυφαια φρενα και σταματανε με τη σκεψη?πως το εξηγεις αυτο?

και επισης εχεις τα αντιβαρα στο zx...?τα ιδια φορανε και το zx-10r και το 1400zzr!ολα αυτα προσθετουν γεωμετρια στο μηχανακι οπως ειπα κ πριν!κατι που το crypton υπολυπεται!

:angel_not::whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

silly boy...!δλδ στα ss που το τιμονι ειναι ολο προς τα μεσα(clip on) και εχουν κορυφαια φρενα και σταματανε με τη σκεψη?πως το εξηγεις αυτο?

και επισης εχεις τα αντιβαρα στο zx...?τα ιδια φορανε και το zx-10r και το 1400zzr!ολα αυτα προσθετουν γεωμετρια στο μηχανακι οπως ειπα κ πριν!κατι που το crypton υπολυπεται!

:angel_not::whistling: :whistling:

ρε dump asshole το ίδιο βάρος έχουν τα 2 τιμόνια? Στα μεγάλα ΖΧ τα νίντζα το τιμόνι τους έχεις δεί πόσο περιθώριο έχει για να γυρίσει? Κατάλαβες τι έκανες μόλις τώρα? Σύγκρινες τιμόνι απο sportbike με τιμόνι απο παπί! Και μετά μου χώνεις και τα φρένα μέσα στο παιχνίδι... Είναι δυνατόν να μου συγκρίνεις φρένα που έχουν ABS και 2πλές τεράστιες δισκόπλακες με την μλκια την υδραυλική του ΖΧ και του Χ?

ΞυΠνΑαΑαα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε dump asshole το ίδιο βάρος έχουν τα 2 τιμόνια? Στα μεγάλα ΖΧ τα νίντζα το τιμόνι τους έχεις δεί πόσο περιθώριο έχει για να γυρίσει? Κατάλαβες τι έκανες μόλις τώρα? Σύγκρινες τιμόνι απο sportbike με τιμόνι απο παπί! Και μετά μου χώνεις και τα φρένα μέσα στο παιχνίδι... Είναι δυνατόν να μου συγκρίνεις φρένα που έχουν ABS και 2πλές τεράστιες δισκόπλακες με την μλκια την υδραυλική του ΖΧ και του Χ?

ΞυΠνΑαΑαα

Τα ss δεν έχουν μεγάλο κόψιμο τιμονιού....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΞυΠνΑαΑαα

ποπο τωρα το συνειδητοποιησα τι εκανα..τι λες ρε παλουκαρι εξαλο?μπας και παιζεις στο playstation το moto gp?γτ αυτα που μ λες δν εξηγουνται αλλιως!

ποια κλιση και φρενα μου λες?εσυ μου ειπες οτι δεν φρεναρει και δεν θα μπορω να το κρατησω στην ευθεια :uglystupid2:

και μαθε για αλλη μια φορα silly boy οτι τα zx δεν εχουν abs!\

η μονη μοτοσυκλετα στην κατηγορια των ss με abs einai to cbr με c-abs!

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποπο τωρα το συνειδητοποιησα τι εκανα..τι λες ρε παλουκαρι εξαλο?μπας και παιζεις στο playstation το moto gp?γτ αυτα που μ λες δν εξηγουνται αλλιως!

ποια κλιση και φρενα μου λες?εσυ μου ειπες οτι δεν φρεναρει και δεν θα μπορω να το κρατησω στην ευθεια :uglystupid2:

και μαθε για αλλη μια φορα silly boy οτι τα zx δεν εχουν abs!\

η μονη μοτοσυκλετα στην κατηγορια των ss με abs einai to cbr με c-abs!

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μη μπερδεύεσαι, εγώ σου μιλούσα για φρενάρισμα στο παπί... Τώρα αν εσύ καταλαβαίνεις ότι θες είναι άλλο... Επίσης αν πάρεις ZX14R και δεν εγκαταστήσεις αμέσως ABS και βγείς έτσι έξω χωρίς να ξέρεις να φρενάρεις, στα 300 έχεις γίνει αλυφή για τον πρώτο μλκα.

Όσο για την CBR ξέρω ποια λες, την CBR 1100XX Super Blackbird και την έχω καβαλήσει πριν λίγο καιρό...

Και δε καταλαβαίνω γιατί σε κάθε σου ποστ συγκρίνεις το ΖΧ με superbikes... Και το Χ έχει την μλκια τύπου διαμάντι στα μπροστά πλαστικά για μειωμένη αντίσταση στον αέρα όπως και η Ρ1(αν θυμάμαι καλά) αλλά δε το λέμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη μπερδεύεσαι, εγώ σου μιλούσα για φρενάρισμα στο παπί... Τώρα αν εσύ καταλαβαίνεις ότι θες είναι άλλο... Επίσης αν πάρεις ZX14R και δεν εγκαταστήσεις αμέσως ABS και βγείς έτσι έξω χωρίς να ξέρεις να φρενάρεις, στα 300 έχεις γίνει αλυφή για τον πρώτο μλκα.

Όσο για την CBR ξέρω ποια λες, την CBR 1100XX Super Blackbird και την έχω καβαλήσει πριν λίγο καιρό...

Και δε καταλαβαίνω γιατί σε κάθε σου ποστ συγκρίνεις το ΖΧ με superbikes... Και το Χ έχει την μλκια τύπου διαμάντι στα μπροστά πλαστικά για μειωμένη αντίσταση στον αέρα όπως και η Ρ1(αν θυμάμαι καλά) αλλά δε το λέμε..

να σου πω ο rossi που παιρνεις και παιζεις στ moto gp,στη πραγματικοτητα ζηταει εναν αρχημηχανικο για τη μοτοσυκλετα του γτ ο αλλος εφυγε!γτ δν πας? :closedeyes:

βρε φιλαρακι μου 1ον το blackbird δν ειναι ss και ειναι παλιο...δν εχει abs...δευτερον εννοω το cbr1000rr που ειναι το μονο ss με abs!

τσπ ελα δεν τρεχει τπτ και τα 2 μηχανακια καλα ειναι :rolleyes:

ο καθενας εχει τα γουστα του :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου πω ο rossi που παιρνεις και παιζεις στ moto gp,στη πραγματικοτητα ζηταει εναν αρχημηχανικο για τη μοτοσυκλετα του γτ ο αλλος εφυγε!γτ δν πας? :closedeyes:

βρε φιλαρακι μου 1ον το blackbird δν ειναι ss και ειναι παλιο...δν εχει abs...δευτερον εννοω το cbr1000rr που ειναι το μονο ss με abs!

Τόνισα το χωρίς να ξέρεις να φρενάρεις, ο Rossi δεν είναι τυχαίος οδηγός και το ξέρεις πολύ καλά..

Η 1100xx του 2003 μοντέλο έχει σίγουρα C-ABS για το 1000άρι δε ξέρω αλλά εφόσον είναι πιο καινούριο και αντικατέστησε το 1100 λογικά θα έχει...

Η XX για σένα τι είναι? Τούρερ? γιατί με 152 αλογατάκια δε μου φαίνεται για πολύ χαλαρό μηχανάκι στα χαρτιά.. :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόνισα το χωρίς να ξέρεις να φρενάρεις, ο Rossi δεν είναι τυχαίος οδηγός και το ξέρεις πολύ καλά..

Η 1100xx του 2003 μοντέλο έχει σίγουρα C-ABS για το 1000άρι δε ξέρω αλλά εφόσον είναι πιο καινούριο και αντικατέστησε το 1100 λογικά θα έχει...

Η XX για σένα τι είναι? Τούρερ? γιατί με 152 αλογατάκια δε μου φαίνεται για πολύ χαλαρό μηχανάκι στα χαρτιά.. :closedeyes:

και το v max 200 αλογα ειναι στροφαλο αλλα δν λεγεται ss...

το blackbird οπως και το zzr1400 και hayabusa ειναι sport touring μηχανακια!!

ss ειναι τα Super Sport τα οποια τρεχουν και σε αγωνες οπως τα moto gp...!αλλες κατηγοριες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

popcorn.gif Ρε τι μαθαίνουμε σήμερα

Και σήμερα, και αύριο!!!!!!!!!

Θα συνεχιστεί η... :lipssealed: "ενημέρωση" και αύριο και μεθαύριο και και και........

:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic: Παιδες παιδες ποτε βγαινει το νεο DVD της Τζουλιας? :offtopic:

θα σε στεναχωρισω αλλα dvd ετοιμαζει η ντουβλη τωρα! :thumbsdown: :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντος θέματος παρακαλώ

ενώ όλα αυτά που λέμε τόση ώρα είναι εντός θέματος...

Τέσπα για τούρερ καίει υπερβολικά πολύ και αρπάζει το ίδιο. Αλλά ναι οκ συμφωνώ μλκια μου.

θα σε στεναχωρισω αλλα dvd ετοιμαζει η ντουβλη τωρα! :thumbsdown: :thumbsdown:

Κιάλλο μπάζο επι της οθόνης? WTF?

Τροποποιήθηκε από τον Τζώννυ91

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντος θέματος παρακαλώ

Καλα, αλλα σου παει καρδια να με αφησεις με το παραπονο και να με περνανε κατι κουραμπιεδες με Χ γιατι εγω θα σκεφτομαι το DVD??? :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα, αλλα σου παει καρδια να με αφησεις με το παραπονο και να με περνανε κατι κουραμπιεδες με Χ γιατι εγω θα σκεφτομαι το DVD??? sweatdrop.gif

Για τα μελομακαρονα να ανησυχεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα