andrgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Σκάνδαλο ΜΕΓΑ!!!Ίδιο όνομα , ίδια κιλά ,και ίδια κίνηση προς το sprinter (εγώ από Vstorm) πολύ πάει !!!Κάποιος αντιγράφει τον άλλο . Χα χα πες μας τώρα ότι είσαι και 45 χρονών.Χωρίς πλάκα είναι τίμιο παπί και τα αξίζει τα λεφτά μας ειδικά τώρα που δεν φτάνουν ...........................48 τα ετη μου , αγαπητέ ανδρεα.!και τρία να φτασει η κατανάλωση που δεν το νομίζω ....(θα έχεις βαρύ χέρι ) το όφελος είναι πάνω από τη μέση στην προηγούμενη κατάσταση .το μόνο που θα μου λείψει ειναι τα καλοκαιρινά ταξιδάκια.........Εγώ για την δουλειά το αγόρασα -από και προς- και για εύκολο πάρκινγκ στο Καραΐσκάκη. (εδώ απουσία δεν έχει) το όφελος τριπλό:οικονομία σε έξοδα μετακίνησης -συντήρησης. Φίλος που δουλεύει ντελιβερι σαν πρόσθετο εισόδημα το έχει το daytona 125, απο 2007 εχει κάνει 47000 χιλ και είναι πένα .το προσέχει ο άνθρωπος και αυτό ανταποδίδει, αυτά που εισπράττει.! Αυτό καβάλησα και πήρα την απόφαση αγοράς του. αντίθετα με ενα inovva ενος συνάδελφου , μουγριζε το ταμπούρο πίσω σε φρενάρισμα και ήταν ερείπιο (δεν το πρόσεχε, λαδια του έβαζε αυτα που έβγαζε απο το αυτοκίνητο )Τι περισσότερο θα μου εδεινε ένα Honda .......αϋπνίες να μην το κλέψουν! και πιο άδεια τσέπη LOL.Με τα λεφτα του χοντα παίρνεις δυο dayatona (το ενα σε πιο δεύτερη έκδοση χαχαχαχαα.)όσο αναφορά προβλήματα που διάβασα για την αντιπροσωπία....μην μασάτε υπάρχει υπουργείο εμπορίου και συνήγορος του καταναλωτή.κανένας αντιπρόσωπος δεν το διακυνδινευει να λεκιαστεί το όνομα της εταιρίας του..... έχω προσωπική πείρα στο θέμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω, το μηχανάκι μου ειναι 2,5 μηνών με 1700χλμ και έχει πρόβλημα στα καλάμια που χτυπάνε με το παραμικρό (θέλει αλλαγή λαδιων) και το τιμόνι τρέμει ελαχιστα μόλις στα 40χλμ (μάλλον θέλει αλλαγή τα ρουλεμάν του τιμονιού),Η αλλαγή αυτων αφού ειναι στην εγγύηση, αλλαζονται Δωρεάν απο το συνεργείο του γκοργκολη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis3d 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 να'το με μερικα extra, φτερο απο dynamic, αναρτησεις yss, φαναρι dynamic εξατμιση protech trioval++ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) πρώτο σέρβις 1004 χιλ. 10 ευρό ολα καλα ουτε τριξηματα ουτε προβληματα .Ικανοποιημενος σε μεγάλο βαθμό από τα φρένα , τα λάστιχα του αρκετά καλά (λίγες βροχές για να δείξουν κακή συμπεριφορά ).Τημιο μηχανακι δεν μετανιωσα για την επιλογη μου Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2015 από τον andrgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
28χρονια με παπι 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλημερα στα παιδια!καινουργιος εδω και μπραβο για τα καλα που λετε γενικα στο φορουμ! οπως καταλαβατε απο το usernamen 28 χρονια εχω αλλαξη παπια και παπια,αλλα και πολλες μηχανες,8 track day στην πιστα των μεγαρων(και με παπι παρακαλω αλλα και με μηχανες)μιας και το σπιτι μου ειναι 2 λεπτα απο την πιστα!τωρα στο θεμα, λογο του οτι δεν μπορουσα να διαβασω 1200+ ποστ για τα σπριντερ,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ειχει ιδιο προβλημα με εμενα και πως το ελυσε,SPRINTER 125 MOD 9/2014 και εως τωρα 7,300 καμενα χλμ και η παπια ουτε κρα!ΑΛΛΑ....πριν μια εβδομαδα πολυ πατιναρισμα(ειχα παρει κουτας glx 90 cup 3speed ημουν νιος και γερασα,και πρεπει τοτε να το πουλησα με 25,000χλμ και δισκους σασμαν δεν θυμαμε να αλλαξα ποτε)οκ και συνεχιζω,το παω λοιπον και βαζουμε δισκους,το παιρνω και η παπια ακομα πατιναρη,το ανοιγουμε ξανα μπας και κατι ειχε μπει στραβα,τιποτα ολα οκ,και το ερμο ακομα πατιναρι!το μαστορι λεει να αλλαξουμε ελατηρια στην καμπανα μπας και...καποιος που να ειχε ιδιο προβλημα?ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ,ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ!ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!!PS...ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 από τον 28χρονια με παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 και γω αλλαξα δισκακια στα 35χιλ χλμ και παλι πατιναρει στις ανηφορεςδε το ξαναπηγα στο μαστοραπιστευω οτι αμα ανοιξει το μοτερ, δε ξαναγινεται εργοστασιακο ποτε ξανα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
28χρονια με παπι 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΟ!ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩ ΚΑΤΙ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΤΑ ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑ!!καλημερα στα παιδια!καινουργιος εδω και μπραβο για τα καλα που λετε γενικα στο φορουμ! οπως καταλαβατε απο το usernamen 28 χρονια εχω αλλαξη παπια και παπια,αλλα και πολλες μηχανες,8 track day στην πιστα των μεγαρων(και με παπι παρακαλω αλλα και με μηχανες)μιας και το σπιτι μου ειναι 2 λεπτα απο την πιστα!τωρα στο θεμα, λογο του οτι δεν μπορουσα να διαβασω 1200+ ποστ για τα σπριντερ,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ειχει ιδιο προβλημα με εμενα και πως το ελυσε,SPRINTER 125 MOD 9/2014 και εως τωρα 7,300 καμενα χλμ και η παπια ουτε κρα!ΑΛΛΑ....πριν μια εβδομαδα πολυ πατιναρισμα(ειχα παρει κουτας glx 90 cup 3speed ημουν νιος και γερασα,και πρεπει τοτε να το πουλησα με 25,000χλμ και δισκους σασμαν δεν θυμαμε να αλλαξα ποτε)οκ και συνεχιζω,το παω λοιπον και βαζουμε δισκους,το παιρνω και η παπια ακομα πατιναρη,το ανοιγουμε ξανα μπας και κατι ειχε μπει στραβα,τιποτα ολα οκ,και το ερμο ακομα πατιναρι!το μαστορι λεει να αλλαξουμε ελατηρια στην καμπανα μπας και...καποιος που να ειχε ιδιο προβλημα?ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ,ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ!ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!!PS...ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 Εχει μια βίδα στα αριστερά που μαλλον θέλει ρύθμισμα.. Για το πατιναρισμα που λες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
28χρονια με παπι 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 ΦΙΛΕ VaG3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ,ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΥ!ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ HONDA ASTREA ΓΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ASTREA!ΕΒΑΛΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ HONDA ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑ!ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ TEST DRIVE ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕΓΑΡΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ 120ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΡΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 kostos? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
28χρονια με παπι 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ-ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 50 ΕΥΡΟ!ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ!ΑΡΧΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΣΚΟΥΣ,ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΕΔΩΣΑ 40 ΕΥΡΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΥΣΗΜΟ ΘΕΩΡΗΣΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ!ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Ειχα ποσταρει και πριν, αλλα ας ξαναπω δυο λογια.Για τα λεφτα που κανει καινουριο, δεν αξιζει. Δεν εχει μεταπωλητικη αξια, και με τα μισα λεφτα παιρνεις ιαπωνα μεταχειρο που θα σου βγαλει περισσοτερα χμ και απροβληματιστα. Μετα απο το ποστ που ειχα κανει πριν απο κανενα χρονο, το daytona αρχισε να βγαζει πολλα προβληματα, ηταν στο μηχανικο καθε εβδομαδα, ο ξαδερφος μου εφαγε 3-4κατοσταρικα χωρις λογο. Ολα τα πλαστικα ειχαν σπασει, το πισω δισκοφρενο ειχε χαλασει, φτιαχτικε με πατεντα 45ευρω και δε ξαναδουλεψε σωστα, τα ηλεκτρικα ολα για πεταμα, μονο η κορνα δουλευε καπως, οι αναρτησεις πετρες ακομα και μετα απο αλλαγη λαδιου. Η πισω ζαντα χαλασε και εσπασαν οι βιδες της, τα πατηρακια συνοδηγου σχεδον σπασμενα, με καθε πεσιμο στραβωναν οι ταχυτητες αριστερα αλλα και δεξια το σιδερο για τα ποδια. Το τιμονι κακο σαν αισθηση και εκοβε πολυ λιγο. Για σκληρη χρηση δεν ειναι το παπι αυτο οπως ειχα πει και παλαιοτερα, σε γενικες γραμμες ειναι τιμιο αλλα μονο για οδηγας χαλαρα και να πηγαινεις στη δουλεια σου, για ντελιβερι δεν κανει, με το πρωτο πεσιμο αρχιζει και διαλαει. Ευτυχως με ακουσε ο ξαδερφος και το εδωσε, πηρε ενα καζερ και βρηκε την υγεια του, δε σπαει δε χαλαει, ο μηχανικος τον βλεπει μονο για για τα σερβις πλεον. Αν το παπι αυτο εκανε 700 ευρω θα αξιζε για απλη χρηση. Στη τιμη που ειναι τωρα, παιρνεις zx/x μεταχειρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
28χρονια με παπι 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 φιλε μου δεν ξερω την ηλικια σου και τι μηχανακια εχεις αλλαξη!εκατσες και εγραψες ολα αυτα οπου ειναι ολα μα ολα πλασματικα,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΕΓΩ ΕΝΑ DΑΥΤΟΝΑ DY100 ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ 45.000 ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΛΜ,KAI ENAΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΖΗΜΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ KAWASAKI MAX 100 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΚΟΥΤΑΣ ΤΟ 1995 ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ! ΜΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΣΑΣΜΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑ KAZE-R ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10.000 ΠΑΤΙΝΑΡΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ YAMAHA FΖ100 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΗΜΙΕΣ KAI ΣΚΟΥΡΙΕΣ!ΦΙΛΕ ΜΟΥ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΗ ΣΧΕΔΩΝ ΟΤΙ ΠΑΠΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ!ΑΠΟ HONDA 6 VOLT ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ DAYTONA ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΑ 7.000 ΧΛΜ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ 1,200 ΕΥΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ,ΑΓΟΡΑΖΗΣ ΔΥΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΘΕΝ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΒΟΛΤΕΣPS SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ PC+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 φιλε μου δεν ξερω την ηλικια σου και τι μηχανακια εχεις αλλαξη!εκατσες και εγραψες ολα αυτα οπου ειναι ολα μα ολα πλασματικα,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΕΓΩ ΕΝΑ DΑΥΤΟΝΑ DY100 ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ 45.000 ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΛΜ,KAI ENAΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΖΗΜΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ KAWASAKI MAX 100 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΚΟΥΤΑΣ ΤΟ 1995 ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ! ΜΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΣΑΣΜΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑ KAZE-R ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10.000 ΠΑΤΙΝΑΡΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ YAMAHA FΖ100 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΗΜΙΕΣ KAI ΣΚΟΥΡΙΕΣ!ΦΙΛΕ ΜΟΥ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΗ ΣΧΕΔΩΝ ΟΤΙ ΠΑΠΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ!ΑΠΟ HONDA 6 VOLT ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ DAYTONA ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΑ 7.000 ΧΛΜ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ 1,200 ΕΥΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ,ΑΓΟΡΑΖΗΣ ΔΥΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΘΕΝ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΒΟΛΤΕΣPS SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ PC+Καλημερα μαστορα, καταρχας αφου εισαι και μεγαλος και τρανος μαλλον θα επρεπε να ξερεις οτι τα κεφαλαια γραμματα ειναι σαν να φωναζεις, και σε γενικες γραμμες απαγορευονται. Απο εκει και περα. Τιποτα πλασματικο δεν εγραψα, το ειχαμε και το δουλευαμε το μηχανακι στο ντελιβερυ, ηταν του ξαδερφου μου αλλα το επαιρνα και εγω. Ολα οσα εγραψα παραπανω (αλλα και οσα ειχα γραψει πριν απο πανω απο ενα χρονο σε αυτο εδω το τοπικ) ειναι αληθειες απο τη δικια μας εμπειρια. Το daytona το cheetah το ενα και το αυτο απο θεμα περιφερειακων και αντοχης, για το μοτερ δε μιλησα ποτε οπως ειδες, μιας και το ειχαμε πανω κατω 2μισι χρονια και δε προλαβαμε να δουμε αν ειναι καλο το μοτερ η οχι, απλα διαλυθηκε το μηχανακι απο τα περιφερειακα του σιγα σιγα.Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι πεταγεσαι και λες οτι οδηγας 28 χρονια παπι, μπραβο αθλος ειναι μαλλον (?) και εγω αν ειμουν 50 ισως οδηγουσα και εγω τοσα χρονια μηχανες, αλλα ευτυχως δεν ειμαι. Και απο τα χερια μου περασανε παπια, απο zongshen μεχρι και fx125, τι παει να πει οτι τα ξερω ολα η οτι δε μπορω να δεχτω μια γνωμη που ειδα σε ενα τοπικ? Το οτι δε συμφωνεις με αυτα που εγραψα δεν σημαινει οτι αυτα που εγραψα ειναι ψεματα, βαλτα λιγο σε μια σειρα, εισαι και μεγαλος ανθρωπος θα επρεπε να ηξερες καλυτερα. Το daytona απο εμενα ειναι ενα μεγαλο οχι. Στα ιδια λεφτα υπαρχει μεταχειρισμενο crypton x / kawasaki zx και με καμμια 500αρα παρακατω βρισκεις και καζερ/criptor r. Εγω κινεζικα/κορεατικο/ελληνοκορεατοκινεζικο δε ξαναπαιρνω, παρταλια ειναι ολα τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
28χρονια με παπι 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Καλημερα μαστορα, καταρχας αφου εισαι και μεγαλος και τρανος μαλλον θα επρεπε να ξερεις οτι τα κεφαλαια γραμματα ειναι σαν να φωναζεις, και σε γενικες γραμμες απαγορευονται. Απο εκει και περα. Τιποτα πλασματικο δεν εγραψα, το ειχαμε και το δουλευαμε το μηχανακι στο ντελιβερυ, ηταν του ξαδερφου μου αλλα το επαιρνα και εγω. Ολα οσα εγραψα παραπανω (αλλα και οσα ειχα γραψει πριν απο πανω απο ενα χρονο σε αυτο εδω το τοπικ) ειναι αληθειες απο τη δικια μας εμπειρια. Το daytona το cheetah το ενα και το αυτο απο θεμα περιφερειακων και αντοχης, για το μοτερ δε μιλησα ποτε οπως ειδες, μιας και το ειχαμε πανω κατω 2μισι χρονια και δε προλαβαμε να δουμε αν ειναι καλο το μοτερ η οχι, απλα διαλυθηκε το μηχανακι απο τα περιφερειακα του σιγα σιγα.Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι πεταγεσαι και λες οτι οδηγας 28 χρονια παπι, μπραβο αθλος ειναι μαλλον (?) και εγω αν ειμουν 50 ισως οδηγουσα και εγω τοσα χρονια μηχανες, αλλα ευτυχως δεν ειμαι. Και απο τα χερια μου περασανε παπια, απο zongshen μεχρι και fx125, τι παει να πει οτι τα ξερω ολα η οτι δε μπορω να δεχτω μια γνωμη που ειδα σε ενα τοπικ? Το οτι δε συμφωνεις με αυτα που εγραψα δεν σημαινει οτι αυτα που εγραψα ειναι ψεματα, βαλτα λιγο σε μια σειρα, εισαι και μεγαλος ανθρωπος θα επρεπε να ηξερες καλυτερα. Το daytona απο εμενα ειναι ενα μεγαλο οχι. Στα ιδια λεφτα υπαρχει μεταχειρισμενο crypton x / kawasaki zx και με καμμια 500αρα παρακατω βρισκεις και καζερ/criptor r. Εγω κινεζικα/κορεατικο/ελληνοκορεατοκινεζικο δε ξαναπαιρνω, παρταλια ειναι ολα τους.όχι και μαστορας φιλαρακι!εχεις θεμα με την ηλικια μου και λες ότι ευτυχως δεν εισαι 50?εκει που εισαι ημουν και εδώ που είμαι θα ερθεις!ξερεις ε εγω πρωτη φορα γραφω σε forum και αν το ηξερα για τα μεγαλα δεν στα εγραφα αφου τοσο σε ενοχλουν!οταν περασουν από τα χερια σου τα μοτο που εχουν περαη από τα δικα μου τοτε τα ξαναλέμε!αλλα μαλλον δεν θα ζω τοτε!λοιπον φιλε μου όταν κουβεντιάζουμε για κατι εδώ μεσα τουλάχιστον καλο είναι ο σκοπος τις κουβέντας να βοηθα τους αλλους όπως εκανα και εγω λεγοντας κανα δυο πληροφοριες και όχι νευρακια αντιπαραθέσεις και να αποτρέπουμε τον κοσμο με ασχετες πληροφοριες!το ότι εσεις το τσακισατε το παπι δεν παει να πει ότι είναι και μαπα!όταν εγω αδερφε μου ειχα μπομπο TAKEGAWA αξιας τοτε 2.000.000 δραχμες και του εβαλα νιτρα σε κοντρα και κολησε,δεν νομιζω ότι ηταν μαπα το μοτερ!και τωρα ας πουμε που το hayabusa μου με 35.000 βαρεσε εκκεντροφόρους είναι μαπα?η μηπως φταιει που κάθε κυριακη το πηγενα εθνικες με 270-299χλμ κοφτες?και αλλα εχουν 150.000χλμ και ουτε κρα?για ακομα μια φορα φιλε μου καλη χρονια,χρονια πολλα και το θεμα το κλεινουμε εδώ,δεν εγραψα εδώ μεσα για να εχω αντιπαραθέσεις με κανεναν,το εκανα μονο για να με βοηθησουν και να βοηθησω σε ένα θεμα το οποιο ηταν λιγο κουλο με του δισκους του σασμαν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Φιλε μου 28χρονια με παπι, βλέπω ότι για καποιο λογο εχεις μια αρνητικη προδιαθεση εναντιον του Neku, επειδή ειπε την γνωμη του για το συγκεκριμενο μηχανακι και ετυχε να διαφωνει με την δικη σου. Συζητηση γινεται και ο καθενας λεει την γνωμη του.Το θεμα δεν είναι να συγκρινετε τις γνωσεις σας και τον αριθμο των μηχανών που εχετε αλλαξει. Όπως ειπες και μονος σου, σκοπος είναι ο καθενας με τις γνωσεις του και την αποψη του να βοηθησει οσο μπορει. Η επιθεση του ενός στον άλλο και η θεωρια με τα προσωπικα παραδείγματα/κατορθωματα μηχανικών ικανοτητων δεν βλεπω πως μπορουν να βοηθησουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonkanaris 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Ειχα ποσταρει και πριν, αλλα ας ξαναπω δυο λογια.Για τα λεφτα που κανει καινουριο, δεν αξιζει. Δεν εχει μεταπωλητικη αξια, και με τα μισα λεφτα παιρνεις ιαπωνα μεταχειρο που θα σου βγαλει περισσοτερα χμ και απροβληματιστα. Μετα απο το ποστ που ειχα κανει πριν απο κανενα χρονο, το daytona αρχισε να βγαζει πολλα προβληματα, ηταν στο μηχανικο καθε εβδομαδα, ο ξαδερφος μου εφαγε 3-4κατοσταρικα χωρις λογο. Ολα τα πλαστικα ειχαν σπασει, το πισω δισκοφρενο ειχε χαλασει, φτιαχτικε με πατεντα 45ευρω και δε ξαναδουλεψε σωστα, τα ηλεκτρικα ολα για πεταμα, μονο η κορνα δουλευε καπως, οι αναρτησεις πετρες ακομα και μετα απο αλλαγη λαδιου. Η πισω ζαντα χαλασε και εσπασαν οι βιδες της, τα πατηρακια συνοδηγου σχεδον σπασμενα, με καθε πεσιμο στραβωναν οι ταχυτητες αριστερα αλλα και δεξια το σιδερο για τα ποδια. Το τιμονι κακο σαν αισθηση και εκοβε πολυ λιγο. Για σκληρη χρηση δεν ειναι το παπι αυτο οπως ειχα πει και παλαιοτερα, σε γενικες γραμμες ειναι τιμιο αλλα μονο για οδηγας χαλαρα και να πηγαινεις στη δουλεια σου, για ντελιβερι δεν κανει, με το πρωτο πεσιμο αρχιζει και διαλαει. Ευτυχως με ακουσε ο ξαδερφος και το εδωσε, πηρε ενα καζερ και βρηκε την υγεια του, δε σπαει δε χαλαει, ο μηχανικος τον βλεπει μονο για για τα σερβις πλεον. Αν το παπι αυτο εκανε 700 ευρω θα αξιζε για απλη χρηση. Στη τιμη που ειναι τωρα, παιρνεις zx/x μεταχειρο.Κατάρχήν καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι έχει φτηνιάρικά πλαστικά αλλά όχι στα μηχανικά και ηλεκτρικά προβλήματα .Μάλλον πέσατε σε μηχανικό που σας άρμεγε (45 € αγοράζεις άλλη δαγκάνα αν και στην διετία εγγύησης στο φτιάχνουν δωρεάν ) ή το ξεσκίσατε τελείως το μηχανάκι !!! Αυτό το με κάθε πέσιμο είναι το λιγότερο εντυπωσιακό !!!! Όσο για την τιμή του ...περι ορέξεως κολοκυθόπιτα .Σου λέει ο 28χρονια με παπι ότι με τα λεφτά που δίνεις για ένα Ιαπωνικό πέρνης 2 Daytona.Οπότε αν μετά από δύο χρόνια σου γίνει ρετάλι αγοράζεις άλλο ένα καινούριο .Είναι δυνατόν παπί άνω της πενταετίας να σου βγάλει περισότερρα χλμ από το καινούριο ;;; Και θα καταλήξω στο εξείς το παπί ότι και να το κάνεις παπί θα μείνει σίγουρα υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα ,ακριβότερα και φθηνότερα αλλά για τα λεφτά του το Daytona ειδικά τώρα με την κρίση είναι μια χαρά και αν το φροντίσεις και λίγο (σερβις , μάζεμα πλαστικά όταν χαλάνε )θα σε βγάλει οικονομικά στην καθημερινή μετακίνηση .Αν θες ποιότητα ........................ Μην πάρεις παπί !!!Φιλικά Ανδρέας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Να πώ και εγώ την παπαριά μου,παπί δεν είχα ποτέ στην ζωή μου και έτυχε να πάρω το συγκεκριμένο λόγω κρίσης και τσιγγουνιάς του ευατού μου,ούτε είμαι φίλος των παπιών,δεν ήθελα να δώσω παραπάνω από 1500 ευρώ με τίποτα,το πήρα καινούργιο στρώθηκε δικάβαλο από την αρχή γιατί γυρνάω με συνάδερφο από την δουλειά μου και έχω κάνει 12500 χλμ ,τα σέρβις του κανονικά και στην ώρα του κάθε 1000 χλμ περνάω από τον μηχανικό μου και του ρίχνει μια ματιά και δεν έχει κάνει κιχ,ούτε τριγμούς ούτε τίποτα,τώρα αν στα 20000-30000 plus χιλιόμετρα βγάλει τίποτα τα λεφτά του τα έχει βγάλει,και τα innova στα 20-30000χλμ έχουν πρόβλημα στο πιστόνι όπως έχουν πεί μερικοί και την έχει πατήσει γνωστός μου,παπί είναι και το πήρα προετοιμασμένος από πλευράς οδήγησης κτλ,και μηχανή να πάρω πάλι κάποια στιγμή θα το κρατήσω και όσο πάει,τώρα μερικοί που τους βγάζει προβλήματα ή είναι άτυχοι ή τρώνε σίδερα δεν ξέρω τι να πώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pappous 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Καλησπέρα σε όλους!Έγινε ή παραγγελία... Sprinter 125 carb black.Διάβασα όλο το τοπικ και με επηρέασε θετικά στην απόφαση μου. Παλιός μηχανοβιος και γω με διαφορες μηχανες, track day στις Σέρρες, ταξίδια και πολλά άλλα. Τελευταίο παπί Yamaha crypton r 105 2001, και ετριζε και χόρευε στα πολλά κτλπ. Κατεληξα στο Daytona λόγω value for money.. Πλέον στα 40 μου δεν δέχομαι να πληρωσω ποτέ ξανά "όνομα". Μόλις το παραλαβω θα αναφέρω τα καθέκαστα!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Αντε με το καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis1974 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έχω dy 125 και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Η τάπα-δείκτης λαδιού λέρωνε λίγο ενώ ήταν καλά σφιγμένη,αγόρασα άλλη,αλλά πάλι κάπου κάπου καθαρίζω αναθυμιάσεις απο λάδια,στα δικά σας έχετε δει κάτι παρόμοιο;Το όρινγκ της τάπας είναι σε άριστη κατάσταση όπως και αυτής που άλλαξα. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2016 από τον panagiotis1974 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis1974 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2016 από τον panagiotis1974 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Γενικα τα daytona δεν φημιζονται για την ποιοτητα τους, εαν δεν αντιμετοπιζεις αλλο προβλημα αυτο ειναι απλα ενα τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Παιδιά διαβάζω διάφορα για ζημιές, καταστροφές , δεν αξίζει το μηχανάκι καθε μερα στο μαστορα κτλ. Το μηχανακι το δικό μου το αγόρασα το 2012, έχω 30.500 χλμΜε σερβις στην ωρα τους, λιγο προσοχή λαδια μπουζι τακάκια, μετά απο 4 χρόνια είναι σαν καινούργιο!Όντως πάσχει απο φως μπροστα , λάστιχα μαμίσια και το σταντ το διπλο εινα πολυ χαμηλα μπορει να κοπαναει στο δρομο με δυο ατομα.Αν αλλάξεις αναρτήσεις-λάστιχα το μηχανακι μεταμορφώνεται! Γενικά θελω να πω οτι ουτε τριξιματα, ουτε ζημιες ουτε τιποτα. Οπως το αγορασα ειναι!Αυτα τα λέω για κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει ένα.Value For Money σου λεω FTW!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antheod 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Να και το δικό μου.Πρώτες εντυπώσεις στο σύνολό τους Θετικές.Το μόνο αρνητικό για την ώρα ... τα φώτα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες