Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Επώνυμο επώνυμο! Δεν θα το μετανιώσεις! Έχει διάφορα επώνυμα σε αυτά τα λεφτά, δεν είναι μόνο το κρις! Modenas gt 135, suzuki address, kawasaki kaze r, honda wave, yamaha crypton r, kawasaki joy r. Αν το χρειάζεσαι για μακρινές αποστάσεις χτύπα το 135! Αν θες οικονομία πάρε wave! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jeronimo1821 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ζυγιζωντας ολες τις επιλογες και βλεποντας και την τσεπη και την επωνυμια και την "ανωνυμια" αλλα και τα αντιστοιχα κοστοι συντηρησης-αγορας καθως και τις γνωμες και αποψεις εκατερωθεν...ειμαι κοντα στο να καταληξω σε sprinter 125 με καρμπυρατερ...οι λογοι ειναι οι εξης: α)χαμηλοτερο κοστος αγορας β)καλα φρενα μπρος και πισω γ)καταναλωση παπιου(το wave ειναι καλυτερο ναι αλλα οκ) δ)καλο δικτυο service και ποικιλια imitation ανταλλακτικων ειλικρινα παντως εκτιμω ολες τις γνωμες και σας ευχαριστω ξανα που ασχοληθηκατε και ενδιαφερθηκατε...ειναι πολυτιμη η βοηθεια...και η πολυφωνια....συντομα θα σας πω τα νεοτερα! Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον jeronimo1821 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Τι wave είναι τόσο δυνατό σε ανηφόρες δικαβαλο; έχω δει και τα υπολοιπα που αναφερες, και είμαι ανάμεσα σε sprinter λογω χαμηλού κόστους, και kriss για την ποιότητα-ομορφια σε σχέση με τα υπολοιπα που κοστίζουν ως 2000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ναι είναι πιο δυνατό γενικά! Πήγαινε για κρις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 To sprinter θα τρρρρρρρρρρρρριζει.. Aν πας για daytona παρε dv!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδιά, πήγα σήμερα και είδα για πρώτη φορά απο κοντά στον αντιπρόσωπο daytona-modenas στο Ηράκλειο Κρήτης. Πραγματικά το kriss σε σχέση ποιότητας στο μάτι φαίνεται πιο όμορφο γεμάτο κτλ. Αλλά δυστυχώς ο αντιπρόσωπος το παιζει μονοπώλιο στο Ηράκλειο, και σε αγορά μετρητής για όποιο και να αγοράσω δεν δίνει τίποτα δώρο. Πχ το kriss 1995€ θα πάρει στο χέρι και μου λέει 100€ ταξινόμιση, και ουτε ενα δώρο, έστω μια μπακαζιερα, ενα λουκέτο, έστω την ταξινόμηση δωρο, και μίλησε και με άσχημο τρόπο. Δυστυχώς στο Ηράκλειο δεν υπάρχουν πλεον πολλά καταστήματα-ανταγωνισμος και κοιπανε στο σταυρό. Δεν υπάρχει κανεις άλλος που να δίνει αυτά τα μοντέλα στο Ηράκλειο... Πήγα για στην αντιπροσωπία της yamaha για το χ 110 και μου λέει μονος του σε μετρητής -200€ ή δώρα. Ξενερωσα τελείως Τέλος, ένας φίλος, ενός φίλου μου πουλάει innova 2014 8.000χλμ ατα 1700€ χατηρικος, δεν τον έχω δει ακόμα, αλλά μου είπε ο φίλος οτι είναι της πένας, είναι λέτε ευκαιρία; Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2015 από τον vasilisx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Καλημέρα και στα Χανιά μια από τα ίδια την εχουν δει κάπως . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Στο Ρέθυμνο μονο δίνουν για dayrona-modenas πολλά δώρα, σε μετρίτης! Αλλά ποιος παει εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Πάρε το κρυπτον ρ αν σαρεσε! Το μεταχειρ με 8000 να το βάλει στην πατουρα του τόσα λεφτά που ζητάει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Δυστυχώς το yamaha δεν μ'αρεσει καθόλου. Ναι είναι πολλά για μεταχειρο αλλά όλοι ξέρουμε οτι τέτοια μιχανακια δεν πέφτουν σε τιμή, και στο car να δεις στην ίδια τιμή πουλάνε το ίδιο με 20.000χλμ κ πιο παλιό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Το wave? Το καζε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Δεν θέλω 110, το χρειάζομαι για καθημερινή χρήση 30χλμ που τα 7χλμ είναι γερές ανηφόρες με δικαβαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Το wave πάντως που έχω είναι πιο γρήγορο από ότι το σπρίντερ. Σου το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μην ξεχνάς ότι το σπρίντερ είναι 120 κυβικά και επίσης από τα πιο αργά!Το wave πάντως που έχω είναι πιο γρήγορο από ότι το σπρίντερ. Σου το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μην ξεχνάς ότι το σπρίντερ είναι 120 κυβικά και επίσης από τα πιο αργά! Γιατί δεν κοιτάς το 135 αφού θες δύναμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα το σκεφτώ σοβαρά φιλέ μου, ευχαριστώ για την συμβουλή. Πρώτη επιλογή εχω το kriss ως τώρα Το 135 της modenas στο θέμα το φόρουμ εδώ, πολλοι έχουν θέμα με το καρμπιρατέρ και είμαι μακριά απο αυτό Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2015 από τον vasilisx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 τα 600Ε παραπανω ειναι απογορευτικα....το μαχιμουμ ταβανι μου ειναι τα 1550Ε....παντα για καινουριο μιλωντας..... καλυτερα να δωσεις 1000Ε για μεταχειρισμενο τυπου γιαμαχα,παρα να παρεις καινουριο sprinter και οχι μονο για το προφανεστατο οικονομικο,αλλα για ποιοτητα,αξιοπιστια,αντοχη στον χρονο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blooddead 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Γεια σας παιδιά, πήγα σήμερα και είδα για πρώτη φορά απο κοντά στον αντιπρόσωπο daytona-modenas στο Ηράκλειο Κρήτης. Πραγματικά το kriss σε σχέση ποιότητας στο μάτι φαίνεται πιο όμορφο γεμάτο κτλ. Αλλά δυστυχώς ο αντιπρόσωπος το παιζει μονοπώλιο στο Ηράκλειο, και σε αγορά μετρητής για όποιο και να αγοράσω δεν δίνει τίποτα δώρο. Πχ το kriss 1995€ θα πάρει στο χέρι και μου λέει 100€ ταξινόμιση, και ουτε ενα δώρο, έστω μια μπακαζιερα, ενα λουκέτο, έστω την ταξινόμηση δωρο, και μίλησε και με άσχημο τρόπο. Δυστυχώς στο Ηράκλειο δεν υπάρχουν πλεον πολλά καταστήματα-ανταγωνισμος και κοιπανε στο σταυρό. Δεν υπάρχει κανεις άλλος που να δίνει αυτά τα μοντέλα στο Ηράκλειο... Πήγα για στην αντιπροσωπία της yamaha για το χ 110 και μου λέει μονος του σε μετρητής -200€ ή δώρα. Ξενερωσα τελείως Τέλος, ένας φίλος, ενός φίλου μου πουλάει innova 2014 8.000χλμ ατα 1700€ χατηρικος, δεν τον έχω δει ακόμα, αλλά μου είπε ο φίλος οτι είναι της πένας, είναι λέτε ευκαιρία; Φιλε εγω φοιτητης Ηρακλειο ειμαι, πηρα τηλεφωνο σε καποια μαγαζια Αθηνα τα κανονισα, πηγα πηρα αυτο που ηθελα και γυρισα την ιδια μερα. Πολυ καλυτερα και εξοπλισμο πηρα και τα παντα πολυ φθηνοτερα απο οτι εδω. Εσωσα πανω απο 500αρικο και εκανα και την εκδρομη μου...Γνωμη μου καντο ετσι αν εχεις τον χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Το εψαξα αυτό για Αθήνα, και το παπί που θέλω το βρίσκω +200€ κ ίσως με κάποια δώρα. Το καράβι μαζί με το παπί στον κατεβασμο περνάει το 100αρι, βάλε μεταφορά μέχρι το μαγαζί, να το πας μετα στον Πειραιά που δεν ξέρω απο Αθήνα, άστα. Αν εχεις γνωστό Αθήνα τότε οκ, ή αν επαιρνες μιχανη με μεγαλύτερη αξία, όπως ο αδερφός μου που πήρε ρξν μιχανη του -800€ +δώρα, και έμενε τότε Αθήνα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Φιλαράκι μας γκάστρωσες! Τζάμπα δεν θα στο δώσουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) παπί φρακενστάιν , είναι lifan γράφει daytona και αντιγράφει λίγο απ'όλα όποιος θέλει το αγοράζει και σαν lifan από την Ελλάδα http://www.car.gr/cl...s/view/4071510/ Στο παπί μου daytona γράφει lifan motors, είναι σαν να λέμε VW GROUP Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2015 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 και τι τα πουλάνε σαν daytona? Ας τα πουλανε σαν lifan :D Dayang daytona lifan πολυ μπασταρδεμένα βγήκαν.. Λιγο απο δω λιγο απο εκει τσουπ το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Στο παπί μου daytona γράφει lifan motors, είναι σαν να λέμε VW GROUP Έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα! Με το μπαρδόν κιόλας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jeronimo1821 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τελικα εγινα κι εγω κατοχος του sprinter...σημερα στα πρωτα 40 χιλιομετρα μαζι του μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος...η διαδρομη μου εξ ολοκληρου εντος πολης καθολου εθνικη η ταχειας κυκλοφορειας δρομος....πολλες αλλαγες ταχυτητων και χαμηλα ηρεμα γκαζια... Θετικα +Σταθερο μηχανακι +Αθορυβο σε σχεση με το astrea που οδηγουσα +Πολυ καλυτερη αισθηση στις στροφες +Μικρη καταναλωση +Πολυ καλα φρενα(αν και μεχρι 50-60 χλμ/ωρα πηγε αφου το στρωνω) +Ωραια αισθηση "συνεννοησης γκαζιου-κινησης" +Καλη αισθηση ελαστικων(μονο στεγνο προς το παρον) Αρνητικα -Υπερθερμανση πισω δισκοπλακας λογω πολυ σφιγμενου πισω φρενου(στα 3 πρωτα χλμ) αντιμετωπιση.....μια στροφη στο ρεγουλατορο του φρενου και ολα οκ... Αυτα μεχρι στιγμης το στρωσιμο συνεχιζεται με 3500-4000 στροφες και εως 60 χλμ/ωρα...χωρις ζορια και δικαβαλα!!!! Νεοτερα συντομα!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2015 από τον jeronimo1821 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Καλοριζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis3d 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Το sprinteraki μου :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodoris_85 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω το sprinteraki εδω και 1,5 χρονο το τελευταιο μηνα εχω θεμα με το πλαϊνο σταντ. Ανεβοκατεβαινω καθημερινα λόγω δουλεΙας την Κυμης κ' την Κηφησιας. Παλαιοτερα δεν ειχα προβλημα, το τελευταιο μήνα με το που περασω τα 60-70 πεφτει το σταντ απο τον αερα. Του άλλαξα ελατηριο, τα ίδια. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να του κανω να φτιαξει? Να του βαλω καινουριο ή παλι τα ιδια θα έχω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες