Jump to content

Recommended Posts

Ναι ρε! Παίρνω ποσοστά από την χόντα! Για κάθε θετικό ποστ μου δίνει 10 ευρώ!! Άντε το κουράσαμε, γκουντμπάι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να πάρειςινοβα...αν τώρα τελικιαζεις πλεον των 110 φαντασου με το ινοβα!!! 130!!!? 140??? Χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε είσαι μεγάλος πρήχτης! :) Και αυτό περίεργο σου φαίνεται;;; 110 και κάτι ψηλά (κοντερίσια πάντα) δίνει, μετά κοφτιάζει γιατί έχει χαμηλό γρανάζομα όπως είπες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα ευχαριστώ!!!

Μόνο μη βαλειςgps... Κ κλαις τα επιπλέον που έδωσες κ εδιωξες το νταγιανγκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

110 τελικη sprinter 125 καρμπυρατερ μετρημενο με gps σε κατηφορα στην κατεχακη. 140 εγραφε το κοντερ. Μαμα με εξατμιση μονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μια ερωτηση....ξαφνικα εκει που πηγαινα πορεια κανονικα κατι επαθαν τα φωτα μου και αρχισε να αναβοσβηνει η μεσαια σκαλα...σαν να μην εκανε καλη επαφη....εκει που εφτιαχνε παλι χαλουσε μετα εσβησε τελειως και μετα απο λιγο αναψαν παλι....κρατησε για λιγο και παλι εσβησε!! Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο επαθα με το παπι περσι και λιγες μερες αργοτερα η λαμπα απεβιωσε...

Πιθανον να συμβαινε το ιδιο. Αναβοσβηνει καποια αλλη λυχνια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο επαθα με το παπι περσι και λιγες μερες αργοτερα η λαμπα απεβιωσε...

Πιθανον να συμβαινε το ιδιο. Αναβοσβηνει καποια αλλη λυχνια?

οχι μονο στη μεσαια σκαλα το εκανε... αναβοσβηνε αρχικα και τωρα δεν αναβει καθολου... ολα τα υπολοιπα δουλευουν τελεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σε ολους....ειμαι υπο σκεψη για αγορα ενος sprinter 125...και ταυτοχρονα σε διλλημα για το καρμπυρατερ η το injection...θελω να δωσω και οφειλω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που εχουν ασχοληθει και μας δινουν τα φωτα τους...εγω ως νεος στο φορουμ να σας πω οτι ηδη οδηγω ενα honda astrea εδω και 10 χρονια και το εχω απλα λιωσει...

Το διαβασμα ολου το νηματος μπορω να πω οτι μου ηταν ιδιαιτερα ευχαριστο και η πληροφοριες πλουσιες και σημαντικες!

οποτε εχουμε και λεμε....

α)Καρμπυρατερ-ψεκασμος σημειωσατε 1

β)ελαστικα μαμα-καινουρια ελαστικα σημειωσατε 2

γ)εξατμιση μαμα-καινουρια εξατμιση σημειωσατε 2

δ)σελα μαμα-σελα βελτιωμενη σημειωσατε 2

η εμπειρια μου ως χοντακιας μου με ενα απο τα πιο σκυλια μοντελα της με κακομαθε και θελω απλα να ρωτησω απο οσους εχουν κανει τα χιλιομετρακια τους με το sprinter με σωστη συντηρηση λαδακια τακακια service και προσοχη αγαπη και προδερμ....θα με αφησει ικανοποιημενο..;;;;χοντρικα να σας ενημερωσω οτι λογω δουλειας (καθηγητης φυσικης)κανω το χρονο περιπου 10.000-12.000 χλμ.που σημαινει οτι για μενα το θελω ως εργαλειο!Επισης αν εχω καταλαβει καλα ειναι συμβατο με τα ανταλακτικα του supra οποτε δεν θα υπαρχει θεμα συντηρησης....ισχυει;;;;

Τα φωτα σας παρακαλω και της προτασεις σας.... :thumbsup: ή :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία σκέψη είναι να δώσεις ένα κλάσμα των χρημάτων που θα έδινες για αγορά sprinter και να κάνεις μια ουσιώδη και σωστή ανανέωση στο astrea και θα σε βγάλει για άλλα 20 χρόνια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το astrea δεν θα το δωσω....μια χαρα το εχω συντηρημενο και προσεγμενο και θα με βγαλει μια ζωη το ξερω....απλα θα το δωσω στον πατερα μου να το χει....και γω λεω να ανανεωθω....και κοιταω τις επιλογες μου...τα καινουρια χοντα δεν με πειθουν....και θελω καινουριο με νορμαλ τιμη...(1300-1500) για παραπανω δεν ειμαι...το sprinter μου μοιαζει καλη επιλογη...τηρουμενων των αναλογιων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα 600Ε παραπανω ειναι απογορευτικα....το μαχιμουμ ταβανι μου ειναι τα 1550Ε....παντα για καινουριο μιλωντας.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σε ολους....ειμαι υπο σκεψη για αγορα ενος sprinter 125...και ταυτοχρονα σε διλλημα για το καρμπυρατερ η το injection...θελω να δωσω και οφειλω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που εχουν ασχοληθει και μας δινουν τα φωτα τους...εγω ως νεος στο φορουμ να σας πω οτι ηδη οδηγω ενα honda astrea εδω και 10 χρονια και το εχω απλα λιωσει...

Το διαβασμα ολου το νηματος μπορω να πω οτι μου ηταν ιδιαιτερα ευχαριστο και η πληροφοριες πλουσιες και σημαντικες!

οποτε εχουμε και λεμε....

α)Καρμπυρατερ-ψεκασμος σημειωσατε 1

β)ελαστικα μαμα-καινουρια ελαστικα σημειωσατε 2

γ)εξατμιση μαμα-καινουρια εξατμιση σημειωσατε 2

δ)σελα μαμα-σελα βελτιωμενη σημειωσατε 2

η εμπειρια μου ως χοντακιας μου με ενα απο τα πιο σκυλια μοντελα της με κακομαθε και θελω απλα να ρωτησω απο οσους εχουν κανει τα χιλιομετρακια τους με το sprinter με σωστη συντηρηση λαδακια τακακια service και προσοχη αγαπη και προδερμ....θα με αφησει ικανοποιημενο..;;;;χοντρικα να σας ενημερωσω οτι λογω δουλειας (καθηγητης φυσικης)κανω το χρονο περιπου 10.000-12.000 χλμ.που σημαινει οτι για μενα το θελω ως εργαλειο!Επισης αν εχω καταλαβει καλα ειναι συμβατο με τα ανταλακτικα του supra οποτε δεν θα υπαρχει θεμα συντηρησης....ισχυει;;;;

Τα φωτα σας παρακαλω και της προτασεις σας.... :thumbsup: ή :thumbsdown:

καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

λοιπόν με σωστή συντήρηση και χρήση όπως περιγράφεις δεν θα έχεις πρόβλημα.

εγώ προτίμησα το μοντέλο με καρμπυρατέρ για δύο λόγους. το αντίστοιχο με ψεκασμό ήταν τότε νέο μοντέλο στην αγορά και φοβόμουνα τις "παιδικές ασθένειες" του μοτέρ του. Επίσης φοβόμουν τις συνέπειες της νοθευμένης βενζίνης, που έχουν τα περισσότερα πρατήρια στον ψεκασμό. έχω μεγαλύτερη κατανάλωση βέβαια με το καρμπ.

ελαστικά αλλάζεις οπωσδήποτε. με τα μαμά έφυγες με την παραμικρή υγρασία στον δρόμο. εγώ έβαλα τα metzeler M22 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

η σέλα χρειάζεται βελτίωση. κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ και θα βρεις αρκετά θέματα για βελτίωση σέλας.

η πίσω ανάρτηση επίσης, αν και ρυθμιζόμενη, δεν έχει και την καλύτερη απόσβεση και θα νιώθεις τους κραδασμούς. παπί είναι όμως μην περιμένεις και πολλά.

εξάτμιση μην αλλάξεις, αν δεν χαλάσει η μαμά. δεν θα κερδίσεις τίποτα για την χρήση που θες να κάνεις το παπί.

φρένα έχει πάρα πολύ καλά.

πλαστικά έχει μέτριας ποιότητας. εγώ δεν έχω πάντως σημαντικό πρόβλημα με πλαστικά που τρίζουν και προσέχω πολύ να μην σπάσουν στο βάλε βγάλε.

φώτα δεν έχει καθόλου καλά. παράγγειλα μια λάμπα από ebay. την έχω παραλάβει. μόλις βρω χρόνο θα την αλλάξω και θα γράψω σχετικά.

επίσης η απουσία ποδιάς είναι πρόβλημα όταν βρέχει, αλλά αυτό λύνεται με ένα ζευγάρι γκέτες.

ρίξε και μια ματιά στο DY 125 RS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σαν πρώην ιδιοκτήτης σπρίντερ και νυν ιδιοκτήτης wave θα σου πρότεινα να δώσεις 1.700 που δεν απέχει και πολύ από το ταβάνι που θετεις και να πάρεις το wave που δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το σπρίντερ(κατανάλωση,ποιότητα,πλαστικά,δύναμη,σέλα,φωτα,αναρτήσεις,ποδια,αξιοπιστία). Αν παρόλα αυτά δεν μπορείς να διαθέσεις τα έξτρα χρήματα τότε θα πρέπει να συμβιβαστεις με ένα μηχανάκι το οποίο τρίζει, δεν έχει φωτα, έχει απαράδεκτη σελα και έχει πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής γενικότερα. Από μηχανικής άποψης αν του αλλάζεις τα λαδακια του όταν πρέπει δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας, είμαι σε μεγαλο δίλημμα πιο παπί να πάρω καινούριο.

Καταρχήν το θέλω για καμια βόλτα και μετακινήσεις στη δουλεια. Ζω σε επαρχια, και η απόσταση που θα κάνω καθημερινά είναι 15 χλμ ( τα 10χλμ είναι κατήφορα άρα θα πηγαίνω σβηστος όπως το κανουν όλοι εδώ) και άλλα 15 χλμ επιστροφή αποβτα οποία τα 3-4χλμ είναι μεγάλες ανηφόρες.

Είμαι λοιπον αναμεσα στο daytona 1340€ με το kriss125 efi 1995€.

Διάβασα ολες τις αναρτήσεις εδώ και αναρωτιέμαι αξίζει να πάρω το daytona, που θα χρειαστω αμέσως λάστιχα, να αλλάξω κολωφαναρο, σέλα όχι κ τόσο βολική, τα πλαστικά όπως το λέτε όλοι είναι για τα μπάζα, εξάτμιση οτι να ναι, σε σχεση με το modenas kriss που απο όλα αυτά είμαι καλυμμένος; Θα μου πεις είναι 650€ διαφορά, αλλά και παλι ναι μεν είναι σκυλί το daytona, αλλά δεν είναι πιο σοβαρή εταιρία η modenas; Ποια η γνώμη σας; Δεν Μίλησα για ομορφιά, καθώς γούστα είναι αυτά. Τελος, - του modenas είναι το ταμπούρο πίσω, αλλά δεν έχει καρμπιρατέρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ενα dy125rs.. Έχει ποδιά που ειναι σημαντικο για το χειμωνα. Ουτε πλαστικα θα τρίζουν ουτε τπτ.. Ήδιο με το sprinter ειναι μοτερικα μόνο τα πλαστικα αλλαζουν. Κωλοφάναρο δεν χρειαζεται να αλλαξεις μια χαρα ειναι το μαμα εκτος αν εισαι καγκουρας το δικο του μια χαρα λειτουργικο ειναι. Λάστιχα αμα ξέρεις να οδηγας δεν θα έχεις θέμα με τα μαμα εντάξει δεν ειναι τα καλυτερα αμα βλεπεις οτι γλυστρας αλλαξε τα με m45.

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν καγκουρας, να με πηγαινει θέλω μόνο με ασφάλεια και οικονομία, αλλά να είναι σκυλί απο την μανα γιατί έχω σκοπό να το έχω μέχρι να γεράσει. Θα το κοιτάξω απο κοντά και αυτό που μου προτεινες και βλέπω για την τελική απόφαση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό λέω να δώσω μια και καλή τα 2 χιλ να πάρω το modenas kriss, αλλά δεν πιστεύω να αξίζει να δώσεις παραπανω όπως πχ 2350 για το innova...

Αλλά το θέμα που έγραψα σε αυτό το θέμα, μήπως αξίζουν τα 1340 που εχει το daytona η να πάω σε κάτι πιο επώνυμο που να είναι μαζί μου πολλά πολλά χρόνια...

Τροποποιήθηκε από τον vasilisx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα