Jump to content

Recommended Posts

16e κανει το κωλοφαναρο περιπου.. χαμοστερνας μοτο σμαρτ..

Τροποποιήθηκε από τον stamatis_vts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σκέφτομαι να αλλάξω αναρτήσεις πίσω, έχει αλλάξει κανείς να μου προτείνει κάτι; Μου έχουν γυαλίσει κάτι yss και κάτι apido!

ΥΓ Δεν τις θέλω για καγκουριές, χαμηλώματα και χαζομάρες, αλλά για καλύτερη λειτουργία, οπότε οι κάγκουροι καλό είναι να μην απαντήσουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κάτι kayaba είδα παίζουν!!! Να σου πω την αλήθεια σαν εταιρία αυτές με ψήνουν περισσότερο!!! Άραγε έχει βάλει κανείς;;!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μπροστά φτερό πόσο κάνει; παίζει να το βρώ κάπου μεταχειρισμένο σε άσπρο χρώμα;

χωρίς τον μαύρο λασποτήρα του.

Από εμφάνιση πάντως σκίζουν ,με 'γειά !

Το φανάρι πίσω είναι με ενσωματωμένα φλας;;; Από που το πήρες και πόσο ;;;;

http://www.car.gr/parts/view/3029186/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα το Sprinter πριν 5 μήνες και 5100 χιλιόμετρα για 1250€+50 ο αριθμός ψάχνοντας για κάτι πολύ φθηνό σε αγορά και χρήση κατόπιν .

Προήρθα από Vstrom το οποίο είχα από καινούριο εδώ και 6 χρόνια και σε άριστη κατάσταση .Οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί . (21 μήνες καθηγητής σε διαθεσιμότητα και ξεχασμένος όπως και χιλιάδες άλλοι )

Μπορώ να πω ότι ως τώρα είμαι απολύτως ικανοποιημένος .Είναι πολύ καλύτερο σε φρένα , λάστιχα ,τράβηγμα , οδική συμπεριφορά και ποιότητα από ότι περίμενα και φοβόμουν .

Στα μείον φώτα (ποια ;;;;) πλαινό σταντ απαράδεκτο και επικίνδυνο , σέλα σκληρή αλλά αρκετό μήκος και πλάτος ,αναρτήσεις πολύ σκληρές με την μπροστά να τερματίζει συχνά και τελευταίο μάλλον λείπει αισθητά η ποδιά και το κατάλαβα γιατί όλο το χειμώνα τον πέρασα με τα πόδια μούσκεμα.

Και περνάω στα νούμερα.

Για τα 5100 km συγκρίνω τι θα είχα ξοδέψει για το Vstrom και τι ξόδεψα με το sprinter

Είδος
Συνολικό κόστος
Sprinter
Συνολικό κόστος
Vstrom

Βενζίνη
....................... 178,22 € ................... Πάνω από 500 €

Σέρβις ........................15+30=45€ ..................Το πιο απλό 150 ανά 6000

Ασφάλεια Ετήσια ...........75 €............................. 2χ95=190€

Κατανάλωση
.................2,47 l/100km..................6,5 l/100km

Καθρέφτες ...........................8€ ............................. Τουλάχιστον 30€

λόγω σπασίματος

Λεπτομέρειες :
  1. . Το κόστος αγοράς σχεδόν εκμηδενίστηκε γιατί αν κράταγα το Vstrom είχα φτάσει στα χιλιόμετρα για το μεγάλο σέρβις 250€ + λάστιχα 270€ + αλυσιδογράναζα 160€ + τακάκια 90€+ διαφορά βενζίνης και ασφάλειας μας κάνουν περίπου 1200 € ως τώρα

2. . Η κατανάλωση τώρα τελευταία τσίμπησε προς τα πάνω

3. . Στην αρχή δούλεψα κάποιες μέρες κούριερ και φόρτωσα χιλιόμετρα αλλά σταμάτησα γιατί ήταν κοροϊδία.

4. . Πήρα και 4600 € από την πώληση .

Άρα συμπερασματικά ο στόχος μου να κάνω μεγάλη οικονομία για να περάσει η δύσκολη περίοδος με το Sprinter επιτυγχάνετε πολύ καλά . Τα έξοδα χρήσης μειώθηκαν περίπου στο 1/3 .

Όλα καλά λοιπόν ;;;

Ε ανάγκα και θεοί πείθονται όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ή No Money No Honey όπως λένε !!! Μετά από 24 χρόνια και 18 διαφορετικά δίκυκλα έπεσα πολύ χαμηλά (σε ύψος σέλας είναι σαν να κάθομαι στους μαρσπιέδες ) αλλά ως τώρα το παπί δεν έχει κωλώσει πουθενά και πραγματοποιεί όσα περίμενα (όχι πολλά οφείλω να ομολογήσω) με άνεση και τιμιότητα .

:mB_kalo_e: Μπράβο στους κινέζους για αυτά που σου προσφέρουν με αυτά τα λεφτά !!!!

Y.Γ. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ανοίξω νέο thread για να μην χαθεί εδώ μέσα (τεράστιο Thread) μιας και μπορεί να βοηθήσει κάποιους με τα νούμερα στην απόφασή τους . Aλλά σκέφτηκα ότι το σημαντικό θα ήταν να το κάνω .

Τροποποιήθηκε από τον fonkanaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ οποιοδήποτε μηχανή και αν συγκρίνεις με οποιαδήποτε πάπια, προφανώς το παπί είναι πιο οικονομικό! Αν πάρεις και ποδήλατο, θα σου βγει ακόμα πιο οικονομικό! Σαν εταιρία η Dayang(daytona κατά γκοργκόλη) είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω όσον αφορά το κόστος. Τα 1250 (τόσο το είχα πάρει και εγώ) είναι υπερβολικά για ένα κινέζικο παπί το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα κινέζικα που κοστίζουν 800 και 900 ευρώ. Μην σου πω ότι έχει μακράν τα χειρότερα πλαστικά και φώτα από όσα κινέζικα παπάκια είχα στο παρελθόν! Αν σκεφτείς ότι ο Γκοργκόλης κάνει και τρελές πωλήσεις φαντάσου τι ξεφτίλα τιμή τα παίρνει. Γνώμη μου είναι ότι με 400 ευρώ πιο πάνω πας σε κάτι επώνυμο, πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς(πλαστικά,φώτα,κινητήρας,κατανάλωση,κάθισμα,αναρτήσεις,προστασία από νερά και αέρα κλπ) και σε βάθος χρόνου τα κάνεις και απόσβεση από την κατανάλωση!

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το dy125 έχει κ καλύτερα πλαστικά κ ανεμοκαλυψη κ είναι φθηνότερο. Κ με καρμπυρατέρ καίει ανθρώπινα 2,2 δικαβαλο! Εκτός απο το πίσω ταμπούρο σε όλα τ άλλα είναι ίδιο μ το σπρίντερ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα μείον....πλαινό σταντ απαράδεκτο και επικίνδυνο....

Επειδη και εμενα μου την εδινε το πλαινο σταντ (που μαζευετε μονο του) δοκιμασε να περασεις τον γαντζο του ελατηριου στον διπλανο πασαλο...τωρα το ελατηριο ''πιανει'' πιο πισω απο το σταντ γι αυτο και το μαζευει....αμα το κανεις οπως σου ειπα το ελατηριο θα ερθει στην ιδια ευθεια με το σταντ και θα μενει εκει. Η εν λογο πατεντα ειναι απολυτα ασφαλης μιας και εχω κανει το ιδιο στο δικο μου και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπράβο για τις πληροφορίες φίλε μου. καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις. με την ίδια λογική κατέληξα και γω από KLE500 σε αυτό το παπί. κόστος αγοράς τον Ιανουάριο 2014 μετρητοίς 1300€ με καινούργια λάστιχα M22 (2,50-17 και 2,75-17), πινακίδα και μπαγκαζιέρα. χιλιόμετρα μέχρι σήμερα περίπου 7.700 με χρήση συνέχεια στο κέντρο της Αθήνας.

θα σου πρότεινα να προσθέσεις το παπί σου στο garage με όλες αυτές τις πληροφορίες, να ενημερώνεις συχνά, ώστε να φαίνονται στην αρχική σελίδα και να είναι εύκολο να τις δει κάποιος, γιατί σε αυτό το thread θα είναι δύσκολο. και εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω για το δικό μου.

όσον αφορά τα προβλήματα που αναφέρεις ( φώτα, πλαϊνό σταντ απαράδεκτο και επικίνδυνο, σέλα σκληρή, αναρτήσεις πολύ σκληρές με την μπροστά να τερματίζει συχνά και τελευταίο μάλλον λείπει αισθητά η ποδιά και το κατάλαβα γιατί όλο το χειμώνα τον πέρασα με τα πόδια μούσκεμα).

• έχω παραγγείλει αυτήν την λάμπα. μόλις έρθει και την βάλω, θα γράψω αν υπάρξει βελτίωση.
  • τι πρόβλημα έχεις με το πλαϊνό σταντ;
  • μετά το Πάσχα θα πάω στον Σάκη στο Μεταξουργείο να δω τι μπορεί να κάνει με την σέλα.
  • για αναρτήσεις ψάχνομαι και γω. με ένα κόστος 35 με 40 € νομίζω βλέπουμε σημαντική βελτίωση. μαζεύω πληροφορίες και λεφτά...
  • πλαστικά έχει όντως μέτρια. μέχρι στιγμής όμως δεν τρίζουν σε ενοχλητικό βαθμό. όπως έλεγε και το παλικάρι που ξεκίνησε το thread, αν τρίζουν τα πλαστικά σου, άλλαξε εξάτμιση. μετά δεν θα τα ακούς να τρίζουν :grin:
  • όσο για την απουσία ποδιάς, πάρε γκέτες αδιάβροχες και θα σωθείς

ACP010L-228x228.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα φώτα ρε γαμ.. Ετσι μου έρχεται να πάρω απο το στρογγυλοφάναρο το φανάρι να το βάλω πάνω.. Με το c50 φέγγει στο χιλιόμετρο με το sprinter λες και ειναι καντύλι και όχι λάμπα.. Ακομα και μεσα στην πόλη ειμαι λες και δεν εχω ανάψει τα φώτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη και εμενα μου την εδινε το πλαινο σταντ (που μαζευετε μονο του) δοκιμασε να περασεις τον γαντζο του ελατηριου στον διπλανο πασαλο...τωρα το ελατηριο ''πιανει'' πιο πισω απο το σταντ γι αυτο και το μαζευει....αμα το κανεις οπως σου ειπα το ελατηριο θα ερθει στην ιδια ευθεια με το σταντ και θα μενει εκει. Η εν λογο πατεντα ειναι απολυτα ασφαλης μιας και εχω κανει το ιδιο στο δικο μου και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα!!

Αυτό που περιγράφεις το έκανα μόλις το πήρα .Το πρόβλημα είναι ότι το σταντ κρατάει πολύ όρθιο το παπί και τουμπάρει εύκολα προς την άλλη μεριά (δεξιά ) .Τρεις φορές μου το έχουν ρίξει κάτω . :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ οποιοδήποτε μηχανή και αν συγκρίνεις με οποιαδήποτε πάπια, προφανώς το παπί είναι πιο οικονομικό! Αν πάρεις και ποδήλατο, θα σου βγει ακόμα πιο οικονομικό! Σαν εταιρία η Dayang(daytona κατά γκοργκόλη) είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω όσον αφορά το κόστος. Τα 1250 (τόσο το είχα πάρει και εγώ) είναι υπερβολικά για ένα κινέζικο παπί το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα κινέζικα που κοστίζουν 800 και 900 ευρώ. Μην σου πω ότι έχει μακράν τα χειρότερα πλαστικά και φώτα από όσα κινέζικα παπάκια είχα στο παρελθόν! Αν σκεφτείς ότι ο Γκοργκόλης κάνει και τρελές πωλήσεις φαντάσου τι ξεφτίλα τιμή τα παίρνει. Γνώμη μου είναι ότι με 400 ευρώ πιο πάνω πας σε κάτι επώνυμο, πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς(πλαστικά,φώτα,κινητήρας,κατανάλωση,κάθισμα,αναρτήσεις,προστασία από νερά και αέρα κλπ) και σε βάθος χρόνου τα κάνεις και απόσβεση από την κατανάλωση!

Φίλε Cycloholic

Έχεις δίκιο για το οικονομικό απλώς ήθελα με κάποια στοιχεία να δείξω και το πόσο με λεπτομέρεια για κάποιο που ετοιμάζετε για το άλμα .Και εγώ πριν αποφασίσω είχα διαβάσει αρκετα από άλους και από σένα και κατάλαβα ότι είναι τίμιο μηχανάκι .

Τώρα επειδή δεν ξέρω αν θα το δώσω καποτέ και πότε δεν ήθελα κάτι με το οποίο θα χάσω πολλά όταν το πουλήσω .Επίσης το προτίμησα σε σχέση με άλλα κινέζικα γιατί μένω κοντά στον Γκοργκόλη και ξέρω οτι πάντα θα βρίσκω ότι χρειάζομε από ανταλλακτικά μιας και είμαι ψείρας και θέλω να δουλεύουν όλα και ότι χαλάει να μπορώ να το φτιάχνω άμεσα .Θα μπορούσα να τα βρώ άμεσα όλα για ένα κινέζικο; Δεν ήθελα να μπώ στην διαδικασία να μάθω .

Όσο για επώνυμο παπί "πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς(πλαστικά,φώτα,κινητήρας,κατανάλωση,κάθισμα,αναρτήσεις,προστασία από νερά και αέρα κλπ) κατ'αρχή δεν βρήκα κάτι που να μου φάνηκε πολύ καλύτερο με + 400 και διαφορετικό από το sprinter και κατά δεύτερο όταν κατεβαίνεις από μεγάλη μηχανή ποιότητας made in japan με φώτα + προβολείς ,φρενάρες , ΑBS 70ΗΡ κλπ όλα τα παπιά μοιάζουν .

Δεν ήθελα να δώσω 2500 για κάποιο πραγματικά λίγο καλύτερο παπί αλλά παπί.

Ίσως δεν ήταν η τέλεια επιλογή απλώς για τα δικά μου δεδομένα ήταν ή καλυτερη για τώρα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που περιγράφεις το έκανα μόλις το πήρα .Το πρόβλημα είναι ότι το σταντ κρατάει πολύ όρθιο το παπί και τουμπάρει εύκολα προς την άλλη μεριά (δεξιά ) .Τρεις φορές μου το έχουν ρίξει κάτω .
:pray:

Δοκιμασε να ρυθμισεις τις πισω αναρτησεις στην ψηλοτερη θεση (αν δεν το εχεις κανει ηδη) ισως βελτιωθει λιγο η κατασταση...
Τροποποιήθηκε από τον biker97

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το dy125 έχει κ καλύτερα πλαστικά κ ανεμοκαλυψη κ είναι φθηνότερο. Κ με καρμπυρατέρ καίει ανθρώπινα 2,2 δικαβαλο! Εκτός απο το πίσω ταμπούρο σε όλα τ άλλα είναι ίδιο μ το σπρίντερ...

Επειδή φοβόμουν τα φρένα μετά τη μηχανή φοβήθηκα το ταμπούρο .Επίσης και μένα με καρπυρατέρ είναι αλλά είμαι 1.90 και 100 kg και κατέβηκα από 70ΗΡ για αυτό η κατανάλωση είναι λίγο ανεβασμένη (στο στρώσιμο ήταν κάτω από 2l/100km)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπράβο για τις πληροφορίες φίλε μου. καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις. με την ίδια λογική κατέληξα και γω από KLE500 σε αυτό το παπί. κόστος αγοράς τον Ιανουάριο 2014 μετρητοίς 1300€ με καινούργια λάστιχα M22 (2,50-17 και 2,75-17), πινακίδα και μπαγκαζιέρα. χιλιόμετρα μέχρι σήμερα περίπου 7.700 με χρήση συνέχεια στο κέντρο της Αθήνας.

θα σου πρότεινα να προσθέσεις το παπί σου στο garage με όλες αυτές τις πληροφορίες, να ενημερώνεις συχνά, ώστε να φαίνονται στην αρχική σελίδα και να είναι εύκολο να τις δει κάποιος, γιατί σε αυτό το thread θα είναι δύσκολο. και εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω για το δικό μου.

όσον αφορά τα προβλήματα που αναφέρεις ( φώτα, πλαϊνό σταντ απαράδεκτο και επικίνδυνο, σέλα σκληρή, αναρτήσεις πολύ σκληρές με την μπροστά να τερματίζει συχνά και τελευταίο μάλλον λείπει αισθητά η ποδιά και το κατάλαβα γιατί όλο το χειμώνα τον πέρασα με τα πόδια μούσκεμα).

• έχω παραγγείλει αυτήν την λάμπα. μόλις έρθει και την βάλω, θα γράψω αν υπάρξει βελτίωση. Περιμένω αν και μάλλον θέλει xenon.
  • τι πρόβλημα έχεις με το πλαϊνό σταντ;
  • μετά το Πάσχα θα πάω στον Σάκη στο Μεταξουργείο να δω τι μπορεί να κάνει με την σέλα. Προς το παρών μένω εδώ που είμαι λόγω οικονομίας
  • για αναρτήσεις ψάχνομαι και γω. με ένα κόστος 35 με 40 € νομίζω βλέπουμε σημαντική βελτίωση. μαζεύω πληροφορίες και λεφτά... Προς το παρών μένω εδώ που είμαι λόγω οικονομίας
  • πλαστικά έχει όντως μέτρια. μέχρι στιγμής όμως δεν τρίζουν σε ενοχλητικό βαθμό. όπως έλεγε και το παλικάρι που ξεκίνησε το thread, αν τρίζουν τα πλαστικά σου, άλλαξε εξάτμιση. μετά δεν θα τα ακούς να τρίζουν :grin:

Και μία φώτο από το πριν και το μετά ................οοοπς δεν ξέρω να ανεβάσω φώτο βοηθάτε ;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που περιγράφεις το έκανα μόλις το πήρα .Το πρόβλημα είναι ότι το σταντ κρατάει πολύ όρθιο το παπί και τουμπάρει εύκολα προς την άλλη μεριά (δεξιά ) .Τρεις φορές μου το έχουν ρίξει κάτω .
:pray:

Στράβωσε το λίγο με προσοχή να έρθει!! Αν έχεις την δυνατότητα να το ζεστάνεις πρώτα ακόμα καλύτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Cycloholic

Έχεις δίκιο για το οικονομικό απλώς ήθελα με κάποια στοιχεία να δείξω και το πόσο με λεπτομέρεια για κάποιο που ετοιμάζετε για το άλμα .Και εγώ πριν αποφασίσω είχα διαβάσει αρκετα από άλους και από σένα και κατάλαβα ότι είναι τίμιο μηχανάκι .

Τώρα επειδή δεν ξέρω αν θα το δώσω καποτέ και πότε δεν ήθελα κάτι με το οποίο θα χάσω πολλά όταν το πουλήσω .Επίσης το προτίμησα σε σχέση με άλλα κινέζικα γιατί μένω κοντά στον Γκοργκόλη και ξέρω οτι πάντα θα βρίσκω ότι χρειάζομε από ανταλλακτικά μιας και είμαι ψείρας και θέλω να δουλεύουν όλα και ότι χαλάει να μπορώ να το φτιάχνω άμεσα .Θα μπορούσα να τα βρώ άμεσα όλα για ένα κινέζικο; Δεν ήθελα να μπώ στην διαδικασία να μάθω .

Όσο για επώνυμο παπί "πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς(πλαστικά,φώτα,κινητήρας,κατανάλωση,κάθισμα,αναρτήσεις,προστασία από νερά και αέρα κλπ) κατ'αρχή δεν βρήκα κάτι που να μου φάνηκε πολύ καλύτερο με + 400 και διαφορετικό από το sprinter και κατά δεύτερο όταν κατεβαίνεις από μεγάλη μηχανή ποιότητας made in japan με φώτα + προβολείς ,φρενάρες , ΑBS 70ΗΡ κλπ όλα τα παπιά μοιάζουν .

Δεν ήθελα να δώσω 2500 για κάποιο πραγματικά λίγο καλύτερο παπί αλλά παπί.

Ίσως δεν ήταν η τέλεια επιλογή απλώς για τα δικά μου δεδομένα ήταν ή καλυτερη για τώρα .

Ελπίζω να μην τον χρειαστείς τον Γκοργκόλη και αν είσαι από Θεσσαλονίκη μακρυά από Κούρτη! Το καλό είναι, όπως και στα περισσότερα κινέζικα, ότι φοράνε ιμιτασιόν από παλαιότερα χόντα, συνήθως σούπρα! Εκτός από τα πλαστικά! Δεν έχεις δηλαδή θέμα.

Κοίτα και εγώ έτσι έλεγα, ότι σιγά τι καλύτερο έχουν τα επώνυμα μέχρι που πήρα ένα γουέιβ και κατάλαβα πόσο τριμπούρδελο είναι το σπρίντερ και απορούσα γιατί δεν είχα δώσει από την αρχή λίγα χρήματα παραπάνω(400 σε σχέση με το καρμπυρατέρ και 200 ευρώ σε σχέση με το injection)! Απορώ ποιος παίρνει injection sprinter! Τα φώτα είναι σχεδόν τέλεια και πίστεψε με έχω συνηθίσει σε προβολείς από yamaha r6! Ταξιδεύεις το βράδυ ανετότατα. Αν βάλεις και καμία επώνυμη λάμπα φαντάζομαι είσαι ακόμα καλύτερα! Κάθισμα ίσως το καλύτερο που κυκλοφορεί σε παπί, του σπρίντερ είναι επιεικώς απαράδεκτo! Aν δεν το έχεις κάνει ήδη ανατομικό να το κάνεις το συντομότερο! Αναρτήσεις πολύ καλύτερες αν και δεν ρυθμίζουν, προστασία από νερά αέρα όπως είπα και παραπάνω, το τιμόνι κόβει πολύ περισσότερο και είναι πιο ευέλικτο στη πόλη, είναι και πιο γρήγορο, αν και μικρότερο σε κυβικά, είναι και ιντζέξιον, δεν έχεις τσοκ και χαζομάρες στα κρύα πρωινά του χειμώνα και εννοείται έχει πλαστικά και γενικά ποιότητα χόντα! Και τέλος από κατανάλωση πάνω από 2 λίτρα δεν βλέπεις για κανένα λόγο! Καλοταξιδο όπως και να έχει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως το δικο μουdyσε σχέση με το γουέιβ του αδερφού μου αγορασμενα κ τα δυό καινούρια κ μ παραπλήσια χλμ μέχρι τώρα δεν έχει τόσες διαφορές παρά μόνο στη σέλα κ στα φώτα... Κι απο τοτε που μικρυνα ελαφρώς τ γραναζωμα μου είμαι αισθητά δυνατότερος... Η διαφορά στην κατανάλωση αμελειτεα υπέρ του γουέιβ βέβαια οπου για να γίνει ας πούμε απόσβεση μάλλον δεν θα προλάβουμε θα τα χουμε πετάξει ...όσο για τα πλαστικά τα δικά μου σαφώς καλύτερα κ μην ξεχνάμε ότι κ το γουέιβ μαϊμού Χόντα είναι...αλλά είναι πολύ πιο όμορφο... Τώρα στο μέλλον τι θα γίνει, θα διξει...αν κ έχουμε αμφιβολίες κυρίως για το σαζμαν του γουέιβ το οποίο λέγαμε θα στρώσει (όπως στο δικό μου) αλλά ακόμα... (11000χλμ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοείς μαϊμού honda?!!! Το ότι φτιάχνεται σε εργοστάσιο Honda της Κίνας δεν το κάνει μαιμού χόντα! Τα πλαστικά του dy εννοείς ότι είναι καλύτερα από του wave ή κατάλαβα λάθος;!!! Τώρα για την δύναμη σε σχέση με σπρίντερ τουλάχιστον είναι αρκετά πιο γρήγορο(μαμά πάντα και τα δύο), το συγκρίνω και με το δικό μου το σπρίντερ και με φίλου! Όσο για κατανάλωση η διαφορά είναι 1 λίτρο περίπου! Μετρημένα με fuelio και στα δύο μηχανάκια με ίδια χρήση, στο μεν είχα 2.5 το λιγότερο, στο δε έχω μέση 1.74. Αυτό μας κάνει περίπου απόσβεση στα 400 ευρώ σε κάτι λιγότερο από 20.000 χλμ. Σίγουρα όχι άμεσα αλλά φαντάζομαι δεν θα το πετάξεις το μοτό στα 20.000! Για το σασμάν είχα και εγώ ένα θεματάκι στην αρχή, αλλά έχει στρώσει και έχω μόλις 2.000 χλμ!! Ένιγουει, δεν θέλω ούτε διαφήμιση να κάνω, ούτε είναι θέμα που αφορά το wave, απλά θέλω να πω ότι υπάρχουν και άλλες αξιόλογες και κατ εμέ καλύτερες επιλογές στα κοντινά budget!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 1.74 με το 1,9 το δικο μου κ 2,2 δικαβαλος είναι αμελητεα πως να το κάνουμε...γιατί εμένα τόσο καίει. Για τα πλαστικά οπωσδήποτε τουdy είναι καλύτερα κ δεν τρίζουν... Βέβαια είναι ξεπερασμενα κ η μάσκα του φαναριού κουασιμοδος...όσο για το μαϊμού καλά καταλαβες καμια σχέση με την ποιότητα της Χόντα που ξέραμε... Καλό είναι να λέγονται τα πράματα ως έχουν κ μήν τα μεγαλοποιουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνώ κάθετα, τα πλαστικά του wave είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με του dy και του sprinter. Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ! Τα wave φτιάχνονται στο εργοστάσιο sundiro honda, αλλά εσύ επιμένεις ότι είναι μαιμού χόντα! Βγάζει δηλαδή η χόντα ένα χόντα το οποίο είναι μαιμού, αλλά το βγάζει από το εργοστάσιο της! Βγάζει νόημα!! Ντακς αν θες να το βγάλεις άχρηστο το wave να μην στο χαλάσω! Είναι για πέταμα! Όπως φαντάζομαι και το innova και το crypton, σωστά; 1.9 ακούγεται καλό παραμύθι για daytona! Σε κατηφόρα με ευνοϊκό, αν είσαι 60 κιλά και αν ο ερμής είναι ανάδρομος μπορεί να πιάσεις και 1.9! Εμένα με την ίδια χρήση, μικτή με πολύ δικάβαλο ήταν σταθερά πάνω από 2.5 (με ρυθμισμένο καρμπυρατέρ) και το wave μέσο όρο 1.7!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαναδιαβασε το τι έγραψα, γιατί δεν έγραψα οτι είναι άχρηστο το γουέιβ... Μάλλον παρασυρεσε απο το αίσθημα της κατοχής του...πράγματι το γουέιβ πολύ όμορφο παπακι αλλά καμιά σχέση με την ποιότητα που μας είχε συνηθίσει η Χόντα, με άθλια προσαρμογή πλαστικών, πολύ κοντή μετάδοση για ευκινησία κ ευεληξια στη πόλη, αλλά μέχρι εκεί γιατί αν το άνοιξης παραπάνω δεν...στα 90 τριζει ολοκληρο, το λυπασαι λες θα σπάσει... Αναρτήσεις γνωρίζεις καλυτερα μια κ ψαχνεις να τις αλλαξεις σε τοσα λιγα χλμ που εσύ εχεις...είπα να λέμε τα πράγματα ως έχουν... Μπες κ στα ανάλογο, αν κ θα χεις μπεί, θέμα , για να διαβάσεις κ αλλες γνώμες κατόχων πουδεν ππήραν διαζύγιο με την αλήθεια... Όσο για οικονομία είναι το οικονομοτερο αλλά οι διαφορές τα ξαναπαμε παραπάνω... Κ σε ότιαναφερω εγώ αφορά αποκλειστικά μαμισια μηχανάκια, εκτός απο μετατροπή γραναζωματος στο dy απο 15χ36 που είχε σε14χ34 .

Κ μην οργιαζει η φαντασία σου...χαχαχα άντε καλή ανάσταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσα ίσα ήμουν κάτοχος και του sprinter και είμαι αντικειμενικότατος, μάλλον εσύ παρασέρνεσαι από το αίσθημα της κατοχής του dy μιας και είσαι ο πρώτος που ακούω να λέει ότι το dy έχει καλύτερα πλαστικά και γενικά να βρίσκει το dy καλύτερα ποιοτικά από το wave!! Τα πλαστικά στο λίγο διάστημα που το έχω δεν είναι έτοιμα να σπάσουν και ούτε είναι μιας χρήσης όπως του σπρίντερ και του dy! Φαίνονται εξάλλου και από την ελαστικότητα που έχουν! Ούτε στα 90 ούτε στα 110κάτι ψιλά που τελικιάζει δεν κάνει το παραμικρό θόρυβο σε αντίθεση με το daytona που έπρεπε να βάλεις εξάτμιση για να μην τα ακούς! Οι αναρτήσεις δεν έχουν καμία σχέση σε λειτουργία, αν και δεν ρυθμίζουν! Προσωπικά επειδή σκοπεύω να το κρατήσω το μηχανάκι, θέλω να βάλω κάτι κορυφαίο γιαυτό και ψάχνομαι! Ήδη έβαλα YSS και τις έβγαλα την ίδια μέρα γιατί ήταν κατώτερες από τις μαμά! Και στο σπρίντερ έλεγα να αλλάξω αλλά ήταν θέμα λίγων μηνών να το πουλήσω γιατί μου έκανε νούμερα από την αρχή! Πήγαινε στραβά αν άφηνα τιμόνι, συντόνιζε, τα φώτα φέγγαν προς αριστερά(ή δεξιά δεν θυμάμαι) και άλλα τέτοια συμπτώματα ποιοτικής μοτοσυκλέτας! Όσο για το γρανάζομα, αν θες να κάνεις ταξίδια θέλει ένα δόντι μεγαλύτερο, ισχύει. Αν το θες για την χρήση που προορίζεται(για αστική μετακίνηση δηλαδή) είναι πολύ καλό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα πλαστικά του σπρίντερ έτσι είναι μα δεν είναι τα ίδια με τουdy, κ έτσι ξεκίνησε ή κουβέντα με το φιλο παραπάνω που ανέφερε περί ανεμοκαλυψης κ λοιπα...άλλα Μάλλον εσύ μπηκες να βγαλεις τς εσωψυχα σου...τεσπα πόσο ββγαζει??? Χαχαχα η πρωταπριλιά πέρασε Πάσχα έρχεται, καλή ανάσταση είπαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα