petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Μπορεις να βαλεις απο Honda Supra κουμπωνει κουτι.....ενα 20αρι κανει καινουρια. Είναι πιο άνετη η θα πέσουμε στα ίδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Είναι πιο άνετη η θα πέσουμε στα ίδια? Πολυ πιο ανετη....και εγω ειχα θεμα με την σελα και την αλλαξα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Αν πας σε σοβαρό τεχνίτη να στη φτιάξει, θα γίνει καλύτερη από οποιαδήποτε "μαμά" σέλα. Βέβαια, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο, αλλά αξίζει με το όφελος που θα έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Αν πας σε σοβαρό τεχνίτη να στη φτιάξει, θα γίνει καλύτερη από οποιαδήποτε "μαμά" σέλα. Βέβαια, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο, αλλά αξίζει με το όφελος που θα έχεις. Γνωριζεις κάποιον? Μενίδι, Αθήνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις πληθώρα επιλογών. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον γιατί θα φαίνεται σαν διαφήμιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις πληθώρα επιλογών. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον γιατί θα φαίνεται σαν διαφήμιση. Πμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Έχεις π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Στο παπί τυχαίνει σε κανέναν να σβήνει κάποιες φορές συνεχώς όταν σταματάτε στο δρόμο,φανάρι,κτλ,μου το έκανε σήμερα 3-4 φορές και ολίγον πιο παλιά,μου σπάσε τα νεύρα,η βίδα για το ρελαντί που την έχει γιατί έψαξα στα γρήγορα και δεν την βρήκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στα δεξια του καρμπυρατερ.. Μια χρυση βιδα ειναι.. Ανεβασε λιγο το ρελαντι να μην σβηνει.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2015 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Στα δεξια του καρμπυρατερ.. Μια χρυση βιδα ειναι.. Ανεβασε λιγο το ρελαντι να μην σβηνει.. Merci για την απάντηση φίλε Vag3,ξέχασα να πώ ότι έχω το ψεκαστό sprinter,έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να έχει βίδα ρελαντί,αν κάνω λάθος διορθώστε με παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 α για το ψεκαστό δεν γνωριζω.. Αν περασεις απο ενα συνεργειο και τους ρωτήσεις θα σου πουν πιστευω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis3d 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και ενός φίλου που εχει ψεκαστό του σβήνει συνέχεια σε φαναρια κτλ. το έχει παει σε διαφορα συνεργεια και κανεις δεν μπορει να του το φτιαξει απλα να βελτιωσουν λιγο την κατασταση μπορουν. Και μια φωτο γιατι εχω καιρο :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2015 από τον Antonis3d Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι εξάτμιση έχετε πάνω εσάς που σβήνει; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2015 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Στο δικό μου συνεργείο που τον ρώτησα μου είπε ότι τα συγκεκριμένα παπιά δεν έχουν βίδα ρύθμισης ρελαντί και μου το πείραξε λίγο ανοίγοντας κάτι σαν <<πεταλούδα>>κάτι ελασματάκια να το πώ έτσι για να διορθωθεί η κατάσταση,πάντως και στις μηχανές ψεκαστές που είχα βίδα ρύθμισης ρελαντί είχαν κανονικά και με τον νόμο,τώρα ο μακάκας ο κωλοκινέζος γιατί δεν έβαλε ο Θεός και η ψυχή του,προσωπικά για μένα αποτυχία αυτή η αγορά αλλά ας όψεται η κρίση και η μαλακία που με έφαγε και έδωσα το citicom μήπως πάρω μηχανή αλλά με έπιασε η τσιγγουνιά και ο φόβος των οικονομικών έτσι όπως μας κάνανε,αν δεν μου τη βαρέσει και το δώσω να πάρω τουλάχιστον κανένα 125 σκούτερ να ηρεμήσω δυστυχώς θα μείνει για πολλά χρόνια μαζί μου να είμαστε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Εγώ το έδωσα το τριμπούρδελο και ησύχασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis3d 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Εμένα προσωπικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο το sprinteraki μου, 2 χρόνια σχεδον 20.000 χιλιομετρα απροβληματιστα ο κινητηρας δουλευει ρολοι τα πλαστικα δεν τριζουν, μονο λαδια αλλαζω καθε 2.500χλμ. Υπαρχει πολυ αρνητικοτητα και δεν ξερω γιατι, για τα λεφτα του ειναι αψογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που πήρα επώνυμο και κατάλαβα τι τριμπουρδελο οδηγούσα. Είναι πανάκριβο για κινέζικο. Αν είχε 800 ευρώ θα έλεγα οκ. Ειδικά το injection έχει 1400 αν δεν κάνω λαθος, την στιγμή που επώνυμο injection έχει 1700-1800. Το δικό μου τουλάχιστον ήταν απαράδεκτο για 1200 που έδωσα. Ηταν ψωφιο, με απαράδεκτα πλαστικά, απαράδεκτα φώτα, έφεγγαν στραβά, πατηρακια συνοδηγού που έσπαγαν, δείκτες στο κοντέρ που ουτε καν ευθυγραμιζονταν με τις ενδειξεις, αν άφηνα τα χέρια το τιμόνι συντόνιζε, οι αναρτήσεις για πεταμα όπως και η σέλα και πολλά άλλα! Μην μιλήσω για την μηδενική προστασία από νερα και αέρα, για το τιμόνι που δεν κόβει κλπ κλπ. Άλλα περισσότερο εκεί που υστερεί είναι στα "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία! Είναι το μόνο που βγαίνει 50αρι και γι'αυτό έχει θεοποιηθει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2015 από τον Cycloholic 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Εξάτμιση της μάνας του έχω πάνω,μόνο αυτό μου κάνει που και που αλλά το ξαναλέω το πήρα σε μια στιγμή μαλακίας του ευατού μου πρέπει να παραδεχτώ και όσο σκέφτομαι ότι έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα να το πώ και έτσι με παπί είτε είναι επώνυμο είτε ανώνυμο τρελαίνομαι,παπί δεν είχα και με παπί έμπλεξα που τα παπιά τα θεωρώ τα πλέον άχρηστα δίκυκλα,το μόνο καλό που έχουν και μόνο το οικονομικό σκέλος τίποτα μα τίποτα άλλο.Σκληρά λόγια αλλά έτσι τα βλέπω εγώ μετά από 22 χρόνια πάνω σε μηχανές και σε σκούτερ κατά καιρούς.Α και προστασία όπως λέει ο φίλος πιο πάνω από τα νερά μηδέν αφού δεν έχει ποδιά ανοιχτή να κόβει το κατιτίς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis3d 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε καμιά λάμπα να βάλω μπροστά στο sprinter γιατί μου κάηκε αυτή που είχε; Τι τύπο παίρνει και πως την αλλάζω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Εξάτμιση της μάνας του έχω πάνω,μόνο αυτό μου κάνει που και που αλλά το ξαναλέω το πήρα σε μια στιγμή μαλακίας του ευατού μου πρέπει να παραδεχτώ και όσο σκέφτομαι ότι έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα να το πώ και έτσι με παπί είτε είναι επώνυμο είτε ανώνυμο τρελαίνομαι,παπί δεν είχα και με παπί έμπλεξα που τα παπιά τα θεωρώ τα πλέον άχρηστα δίκυκλα,το μόνο καλό που έχουν και μόνο το οικονομικό σκέλος τίποτα μα τίποτα άλλο.Σκληρά λόγια αλλά έτσι τα βλέπω εγώ μετά από 22 χρόνια πάνω σε μηχανές και σε σκούτερ κατά καιρούς.Α και προστασία όπως λέει ο φίλος πιο πάνω από τα νερά μηδέν αφού δεν έχει ποδιά ανοιχτή να κόβει το κατιτίς του. Ολα τα μηχανάκια είναι άχρηστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε καμιά λάμπα να βάλω μπροστά στο sprinter γιατί μου κάηκε αυτή που είχε; Τι τύπο παίρνει και πως την αλλάζω; Δεν έχω να προτείνω κάποια λάμπα,καλύτερα να έχεις κανένα φακό επαναφορτιζόμενο για υποβρύχιο κολύμπι πιο δυνατός είναι από την λάμπα που έχει η οποία είναι και περίεργη μου φαίνεται δεν είανι τύπου Η αλλά μια στρογγυλή περίεργη,μέχρι και για κανένα ανταλλακτικό το κάνανε άστα να πάνε οι σχιστομάτηδες,αει σιχτίρ.Τουλα΄χιστον στα 7500 χιλιόμετρα που έχω ευτυχώς δεν έχει βγάλει καμιά αβαρία δεν ξέρω όσο περναέι ο καιρός και φορτώνει χιλιόμετρα τι θα γίνει τι θα γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Εγώ είχα πάρει αυτήν: http://www.ebay.com/itm/321156343762?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έκανε καλούτσικη δουλειά. Βέβαια πρέπει να είσαι χειρούργος για να μην σπάσεις τη μάσκα, εμένα μου είχαν σπάσει κανα δυο δοντάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Εγώ είχα πάρει αυτήν: http://www.ebay.com/itm/321156343762?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έκανε καλούτσικη δουλειά. Βέβαια πρέπει να είσαι χειρούργος για να μην σπάσεις τη μάσκα, εμένα μου είχαν σπάσει κανα δυο δοντάκια. Για να αλλαχτεί η λάμπα τι κάνεις;σηκώνεις τα πλαστικά που περικλείουν τον προβολέα με προσοχή για να βγάλεις τον προβολέα για να μπορέσεις να αλλάξεις την λάμπα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ναι! Αλλά θέλει μεγάαααλη προσοχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 νεα πατουμενα στο sprinteraki που ακουν στο ονομα pilot με την πρωτη ματια...αξιος αντικαταστατης των ΜΕ22 οι πρωνες εντυπωσεις που εδωσαν ενα πιο αμεσο τιμονι και ποιο ΄΄στριφτερο΄΄ image hosting services image hosting websites photo hosting Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες