Jump to content

Recommended Posts

Μπορεις να βαλεις απο Honda Supra κουμπωνει κουτι.....ενα 20αρι κανει καινουρια.

Είναι πιο άνετη η θα πέσουμε στα ίδια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι πιο άνετη η θα πέσουμε στα ίδια?

Πολυ πιο ανετη....και εγω ειχα θεμα με την σελα και την αλλαξα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πας σε σοβαρό τεχνίτη να στη φτιάξει, θα γίνει καλύτερη από οποιαδήποτε "μαμά" σέλα. Βέβαια, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο, αλλά αξίζει με το όφελος που θα έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πας σε σοβαρό τεχνίτη να στη φτιάξει, θα γίνει καλύτερη από οποιαδήποτε "μαμά" σέλα. Βέβαια, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο, αλλά αξίζει με το όφελος που θα έχεις.

Γνωριζεις κάποιον? Μενίδι, Αθήνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις πληθώρα επιλογών. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον γιατί θα φαίνεται σαν διαφήμιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις πληθώρα επιλογών. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον γιατί θα φαίνεται σαν διαφήμιση.

Πμ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο παπί τυχαίνει σε κανέναν να σβήνει κάποιες φορές συνεχώς όταν σταματάτε στο δρόμο,φανάρι,κτλ,μου το έκανε σήμερα 3-4 φορές και ολίγον πιο παλιά,μου σπάσε τα νεύρα,η βίδα για το ρελαντί που την έχει γιατί έψαξα στα γρήγορα και δεν την βρήκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα δεξια του καρμπυρατερ.. Μια χρυση βιδα ειναι.. Ανεβασε λιγο το ρελαντι να μην σβηνει..

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα δεξια του καρμπυρατερ.. Μια χρυση βιδα ειναι.. Ανεβασε λιγο το ρελαντι να μην σβηνει..

Merci για την απάντηση φίλε Vag3,ξέχασα να πώ ότι έχω το ψεκαστό sprinter,έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να έχει βίδα ρελαντί,αν κάνω λάθος διορθώστε με παιδιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α για το ψεκαστό δεν γνωριζω.. Αν περασεις απο ενα συνεργειο και τους ρωτήσεις θα σου πουν πιστευω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ενός φίλου που εχει ψεκαστό του σβήνει συνέχεια σε φαναρια κτλ. το έχει παει σε διαφορα συνεργεια και κανεις δεν μπορει να του το φτιαξει απλα να βελτιωσουν λιγο την κατασταση μπορουν.

Και μια φωτο γιατι εχω καιρο :D

C9yutbR.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Antonis3d

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εξάτμιση έχετε πάνω εσάς που σβήνει;

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δικό μου συνεργείο που τον ρώτησα μου είπε ότι τα συγκεκριμένα παπιά δεν έχουν βίδα ρύθμισης ρελαντί και μου το πείραξε λίγο ανοίγοντας κάτι σαν <<πεταλούδα>>κάτι ελασματάκια να το πώ έτσι για να διορθωθεί η κατάσταση,πάντως και στις μηχανές ψεκαστές που είχα βίδα ρύθμισης ρελαντί είχαν κανονικά και με τον νόμο,τώρα ο μακάκας ο κωλοκινέζος γιατί δεν έβαλε ο Θεός και η ψυχή του,προσωπικά για μένα αποτυχία αυτή η αγορά αλλά ας όψεται η κρίση και η μαλακία που με έφαγε και έδωσα το citicom μήπως πάρω μηχανή αλλά με έπιασε η τσιγγουνιά και ο φόβος των οικονομικών έτσι όπως μας κάνανε,αν δεν μου τη βαρέσει και το δώσω να πάρω τουλάχιστον κανένα 125 σκούτερ να ηρεμήσω δυστυχώς θα μείνει για πολλά χρόνια μαζί μου να είμαστε καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα προσωπικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο το sprinteraki μου, 2 χρόνια σχεδον 20.000 χιλιομετρα απροβληματιστα ο κινητηρας δουλευει ρολοι τα πλαστικα δεν τριζουν, μονο λαδια αλλαζω καθε 2.500χλμ. Υπαρχει πολυ αρνητικοτητα και δεν ξερω γιατι, για τα λεφτα του ειναι αψογο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που πήρα επώνυμο και κατάλαβα τι τριμπουρδελο οδηγούσα. Είναι πανάκριβο για κινέζικο. Αν είχε 800 ευρώ θα έλεγα οκ. Ειδικά το injection έχει 1400 αν δεν κάνω λαθος, την στιγμή που επώνυμο injection έχει 1700-1800. Το δικό μου τουλάχιστον ήταν απαράδεκτο για 1200 που έδωσα. Ηταν ψωφιο, με απαράδεκτα πλαστικά, απαράδεκτα φώτα, έφεγγαν στραβά, πατηρακια συνοδηγού που έσπαγαν, δείκτες στο κοντέρ που ουτε καν ευθυγραμιζονταν με τις ενδειξεις, αν άφηνα τα χέρια το τιμόνι συντόνιζε, οι αναρτήσεις για πεταμα όπως και η σέλα και πολλά άλλα! Μην μιλήσω για την μηδενική προστασία από νερα και αέρα, για το τιμόνι που δεν κόβει κλπ κλπ. Άλλα περισσότερο εκεί που υστερεί είναι στα "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία!

Είναι το μόνο που βγαίνει 50αρι και γι'αυτό έχει θεοποιηθει.

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξάτμιση της μάνας του έχω πάνω,μόνο αυτό μου κάνει που και που αλλά το ξαναλέω το πήρα σε μια στιγμή μαλακίας του ευατού μου πρέπει να παραδεχτώ και όσο σκέφτομαι ότι έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα να το πώ και έτσι με παπί είτε είναι επώνυμο είτε ανώνυμο τρελαίνομαι,παπί δεν είχα και με παπί έμπλεξα που τα παπιά τα θεωρώ τα πλέον άχρηστα δίκυκλα,το μόνο καλό που έχουν και μόνο το οικονομικό σκέλος τίποτα μα τίποτα άλλο.Σκληρά λόγια αλλά έτσι τα βλέπω εγώ μετά από 22 χρόνια πάνω σε μηχανές και σε σκούτερ κατά καιρούς.Α και προστασία όπως λέει ο φίλος πιο πάνω από τα νερά μηδέν αφού δεν έχει ποδιά ανοιχτή να κόβει το κατιτίς του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε καμιά λάμπα να βάλω μπροστά στο sprinter γιατί μου κάηκε αυτή που είχε; Τι τύπο παίρνει και πως την αλλάζω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξάτμιση της μάνας του έχω πάνω,μόνο αυτό μου κάνει που και που αλλά το ξαναλέω το πήρα σε μια στιγμή μαλακίας του ευατού μου πρέπει να παραδεχτώ και όσο σκέφτομαι ότι έκλεισα την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα να το πώ και έτσι με παπί είτε είναι επώνυμο είτε ανώνυμο τρελαίνομαι,παπί δεν είχα και με παπί έμπλεξα που τα παπιά τα θεωρώ τα πλέον άχρηστα δίκυκλα,το μόνο καλό που έχουν και μόνο το οικονομικό σκέλος τίποτα μα τίποτα άλλο.Σκληρά λόγια αλλά έτσι τα βλέπω εγώ μετά από 22 χρόνια πάνω σε μηχανές και σε σκούτερ κατά καιρούς.Α και προστασία όπως λέει ο φίλος πιο πάνω από τα νερά μηδέν αφού δεν έχει ποδιά ανοιχτή να κόβει το κατιτίς του.

Ολα τα μηχανάκια είναι άχρηστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε καμιά λάμπα να βάλω μπροστά στο sprinter γιατί μου κάηκε αυτή που είχε; Τι τύπο παίρνει και πως την αλλάζω;

Δεν έχω να προτείνω κάποια λάμπα,καλύτερα να έχεις κανένα φακό επαναφορτιζόμενο για υποβρύχιο κολύμπι πιο δυνατός είναι από την λάμπα που έχει η οποία είναι και περίεργη μου φαίνεται δεν είανι τύπου Η αλλά μια στρογγυλή περίεργη,μέχρι και για κανένα ανταλλακτικό το κάνανε άστα να πάνε οι σχιστομάτηδες,αει σιχτίρ.Τουλα΄χιστον στα 7500 χιλιόμετρα που έχω ευτυχώς δεν έχει βγάλει καμιά αβαρία δεν ξέρω όσο περναέι ο καιρός και φορτώνει χιλιόμετρα τι θα γίνει τι θα γίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα πάρει αυτήν: http://www.ebay.com/itm/321156343762?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Έκανε καλούτσικη δουλειά. Βέβαια πρέπει να είσαι χειρούργος για να μην σπάσεις τη μάσκα, εμένα μου είχαν σπάσει κανα δυο δοντάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα πάρει αυτήν: http://www.ebay.com/itm/321156343762?_trksid=p2055119.m1438.l2649&amp;ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Έκανε καλούτσικη δουλειά. Βέβαια πρέπει να είσαι χειρούργος για να μην σπάσεις τη μάσκα, εμένα μου είχαν σπάσει κανα δυο δοντάκια.

Για να αλλαχτεί η λάμπα τι κάνεις;σηκώνεις τα πλαστικά που περικλείουν τον προβολέα με προσοχή για να βγάλεις τον προβολέα για να μπορέσεις να αλλάξεις την λάμπα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νεα πατουμενα στο sprinteraki που ακουν στο ονομα pilot με την πρωτη ματια...αξιος αντικαταστατης των ΜΕ22

οι πρωνες εντυπωσεις που εδωσαν ενα πιο αμεσο τιμονι και ποιο ΄΄στριφτερο΄΄

Share2015_03_16_0275d536187e97331162fb59beecdd6a.jpg

image hosting services

Share2015_03_16_d913eb109dab0f0b4f7248db01cdaf8e.jpg

image hosting websites

Share2015_03_16_dd59058d53d3491067ebf0eba7f19752.jpg

photo hosting

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα