panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 ωραια φωτο φιλαρακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Η φωτο ειναι τωρινη παλια ηταν ποιο ωραιο Nαι τα εβγαλα ποιο ομορφο μου φαινεται ετσι.. Απλα αφησα το sprinter 125 το μπροστα να σπαει την μονοτονια του μαυρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis3d 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Ορίστε και το δικό μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) εργαλεια τι να λεμε τωρα :D Aμα δεν σας αρεσει το πισω φαναρι μπαινει και του dynamic Που εχει ενσωματωμενα τα φλας. Ποιο μουρατο πληροφοριακα ii) iii) Εγω εχω βαλει με τα κοκκινα φλας και ειναι special Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2013 από τον VaG3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Antonis3d παρα πολυ ωραια φωτο .. στην πενα το εργαλειο στην πενα. καλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 μολις παρελαβα το δικο μου! μαυρο ακομα με αυτοκολλητα! χι χι! εχω κανει ηδη 4 χλχ! πληροφοριακα τα αυτοκολλητα βγαινουν ευκολα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Ναι. Τα ζεσταίνεις με το πιστολακι για τα μαλια απο την μια προς την αλλη μερια και τραβας σιγα σιγα το αυτοκολητο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 σε ευχαριστω!!! λεω να τοχαρω πρωτα λιγο μαμα και μετα βλεπουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 καταναλωση 150 χλμ+ με το πρωτο γεμισμα!με μολις 3,4 λιτρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Angeltas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Καλησπέρα και καλό Πάσχα. Είμαι Κάτοχος sprinter 125 εδώ και 2 βδομάδες έχω κάνει 105 Km Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και έχω 2 θέματα που θα ήθελα να σας ρωτήσω. Τα ελαστικά να τα αλλάξω από τώρα ; μπήκε το καλοκαιράκι οι βροχές είναι σπάνιες δεν θα μου κρατήσουν μέχρι το χειμώνα χωρίς να έχω κάποιο θέμα ; Οι ταχύτητες μου φαίνονται ότι είναι λίγο σκληρές για να μπουν (έχω συνηθίσει να αλλάζω ταχύτητες με συμπλέκτη) Ένας φίλος μου , μου είπε ότι επειδή είναι καινούργιο το παπί θέλει χρόνο να μαλακώσουν. Έχω κάποιες ερωτήσεις πάνω σε αυτό. Όντος μαλακώνουν ; Σκεφτόμουν να βάλω συμπλέκτη στο αριστερό χέρι , γίνεται ; θα είναι λειτουργικό το μηχανάκι ; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ τον προτέρων και σας εύχομαι ό,τι επιθυμείτε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 χρονια πολλα και χριστος ανεστη σε ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis3d 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα και καλό Πάσχα. Είμαι Κάτοχος sprinter 125 εδώ και 2 βδομάδες έχω κάνει 105 Km Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και έχω 2 θέματα που θα ήθελα να σας ρωτήσω. Τα ελαστικά να τα αλλάξω από τώρα ; μπήκε το καλοκαιράκι οι βροχές είναι σπάνιες δεν θα μου κρατήσουν μέχρι το χειμώνα χωρίς να έχω κάποιο θέμα ; Οι ταχύτητες μου φαίνονται ότι είναι λίγο σκληρές για να μπουν (έχω συνηθίσει να αλλάζω ταχύτητες με συμπλέκτη) Ένας φίλος μου , μου είπε ότι επειδή είναι καινούργιο το παπί θέλει χρόνο να μαλακώσουν. Έχω κάποιες ερωτήσεις πάνω σε αυτό. Όντος μαλακώνουν ; Σκεφτόμουν να βάλω συμπλέκτη στο αριστερό χέρι , γίνεται ; θα είναι λειτουργικό το μηχανάκι ; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ τον προτέρων και σας εύχομαι ό,τι επιθυμείτε !!! Φιλαράκι να το χαίρεσε το παπι και καλα χιλομετρα να εχεις. Οσον αφορα τα λαστιχα θα σου πω απλα να τα αλλαξεις το συντομοτερο γιατι ειναι πολυ χαλια, εγω τα κρατησα 2 μηνες αλλα θελει τεραστια προσοχη, να σου δωσω να καταλαβεις προς το τελος οταν ηταν να ξεκινησω σε φαναρι και ηταν βρεγμενος ο δρομος αμα ανοιγα λιγο αποτωμα το γκαζι σπινιαρε η πισω ροδα και δεν κουνιοταν καθολου το μηχανακι λες και ημουν σε παγο. Για τις ταχυτητες θα συμφωνησω οτι ειναι σκληρες στην αρχη αλλα με τον καιρο μαλακωνουν και θα το δεις και εσυ. Για συμπλεκτη δεν γνωριζω. Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2013 από τον Antonis3d Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 παιδια γεια σας. εχει κανεις ψεκαστο να μας πει εντυπωσεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 ναι φιλαρακι !καταναλωση 2.1 ανα 100 χλμ.(σχεδον ολα ομως εθνικη)! τελικη 120 σε ισιο δρομο! πολυ δυνατο ! ροπη χαμηλα για καλες προσπερασεις!σασμαν σκληρο(ελπιζω να μαλακωσει)!δεν τριζει(ακομα?) τα μαμα λαστιχα για πεταμα! νομιζω οτι ειναι μακραν το καλυτερο value for money μηχανακι!λιγο για την γεωμετρια του δεν εχω αποφασισει ακομα! φοβαμαι να το εμπιστευτω στις στροφες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 α! νομιζω οτι το κοντερ πρεπει να κλεβει πολυ! τα 120 τα πιανει πολυ ανετα! δν θελω να το ζορισω πιο πολυ απο τωρα!ακομα δεν το εχω στρωσει!αλλα δεν μπορω να μην μπω στον πειρασμο να το ανοιξω για λιγο στην εθνικη! επιασα 120 και το στροφομετρο ισα που περναγε τις 7000 στροφες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 ναι φιλαρακι !καταναλωση 2.1 ανα 100 χλμ.(σχεδον ολα ομως εθνικη)! τελικη 120 σε ισιο δρομο! πολυ δυνατο ! ροπη χαμηλα για καλες προσπερασεις!σασμαν σκληρο(ελπιζω να μαλακωσει)!δεν τριζει(ακομα?) τα μαμα λαστιχα για πεταμα! νομιζω οτι ειναι μακραν το καλυτερο value for money μηχανακι!λιγο για την γεωμετρια του δεν εχω αποφασισει ακομα! φοβαμαι να το εμπιστευτω στις στροφες! Μην το φοβάσαι στις στροφές. Εάν έχεις καλό λάστιχο είναι τέλειο. Εγώ το έχω κάνει ssάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 σε ευχαριστω φιλαρακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 ωραια ωραια μια χαρα ακουγετε και το ψεκαστο. καλα χιλιομετρα φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 σε ευχαριστω!επισης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Καταρχήν συγχαρητήρια στο φίλο που άνοιξε αυτο το συγκλονιστικό topic γιατι ήταν αναλυτικότατος και πραγματικα ο Γκοργόλης του χρωστάει δωράκι γιατί και σε μένα ήταν η αίτια να διαλέξω το συγκεκριμένο παπί!! Έλα ρε παιδιά δε φταίω, βγαίνει πολύ ψηλα σαν αποτέλεσμα στο Google το τοπικ!! Anyway, η ιστορία έχει ως εξής: Μόλις γύρισα από την Αθήνα και πλέον μένω μόνιμα Κέρκυρα, έψαχνα να αγοράσω ενα παπί. Με αυτά και αυτά, διέθετα 1700 ευρώ κ ήμουν ανάμεσα απο το Jetix και το Daytona Sprinter. Ήθελα με τα παραπάνω χρήματα να αγοράσω εξοπλισμό (κράνη κτλ). Η προοριζόμενη χρήση του παπιού (καθότι 29 χρονων και οχι 16) είναι να κάνω τις μετακινήσεις μου στο νησί με ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση και φυσικά οικονομία τόσο από άποψη βενζινών όσο και συντήρησης. Γιαυτό το λόγο απεχθάνομαι (προσωπική άποψη μην παρεξηγηθούμε!) με κάθε τρόπο τα αυτόματα που καίνε, θέλουνε ιμάντες, μένεις από μπαταρίες έμεινες, έχουνε ροδίτσες κτλ Προβληματισμένος λοιπόν το ψάχνω λίγο, διαβάζω ότι το Sprinteraki έχει κάνει τρελές πωλήσεις και έχει τη φήμη γενικά του <<τίμιου παπιού>>. Έχοντας και ένας ξάδελφος μου ένα Daytona πιο παλιό μοντέλο (που το είχε καταξεσκίσει αλλα αυτο το καημένο ακόμα πάει) αποφασίζω να αγοράσω το Sprinter. Παω εδώ στον αντιπρόσωπο και η επιλογή δεν ήταν δύσκολη: Μαύρο 125 καρμπυρατερ!!! Οπως και ένας άλλος φίλος είπε προσπάθησα να το πάρω με δόσεις, αλλα οι κωλοτράπεζες ενω ξέρουν να δίνουν τα λεφτά στη πρέζα και στους απατεώνες, εμένα μ αρνήθηκαν τις δόσεις γιατί και καλά είχα κ άλλο δάνειο κτλ. Τέσπα σκάω 1340 μετρητά και το αγοράζω. Με τα υπόλοιπα λεφτά αγόρασα: Κάτευθειαν αλλα λάστιχα Michelin M62 Gazelle 70eur και τα 2 . Τα δικά του δεν πάτησαν ποτέ κάτω! Κράνος Caberg 120eur ενα μπουφαν Colori INOX 200eur (γιατί η υγρασία στη Κέρκυρα σκοτώνει). Πήρα το μηχανάκι στα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου και το στρώσιμο έγινε ευλαβικότατα μέχρι 5000 στροφές χωρίς ζορίσματα. Έβγαλα όλα τα αυτοκόλλητα μετα απο 5 μέρες και κατευθείαν το μηχανάκι μεταμορφώθηκε!! Έδειξε με τη μια!!Όποιος το αγοράσει ότι χρώμα και να είναι, βγάλτε του τα αυτοκόλλητα!! Στην αρχή οι ταχύτητες είναι σκληρές, και το μπροστά φρένο ίσως λίγο κ αυτό σκληρό αλλα συνηθίζονται. Τα φρένα πολύ καλά! Φτάνουν τα 1000 χλμ αλλαγή λάδια 12 ευρω. Απο τα 1200χλμ άρχισα να το ανοίγω 107 τελική! Φτάνουν 2000 χλμ πάλι αλλαγή λάδια κανένα πρόβλημα!! απο τα 2000 χλμ και μετά ψιλοάρχισα να το ψιλολιώνω. Τώρα πάει πλέον 80 85 ανετότατα και αν το λίωσεις 100+ (είμαι 97 κιλά!) αλλαγή λάδια και σέρβίς στα 4000 χλμ (νωρίς νωρις) και τώρα πλέον έχω 5900 σχεδον, και στα 6000 θα αλλάξω πάλι λάδια. Γενικά καθε 2000 χλμ . Το προσέχω για να με προσέχει! Λοιπόν για κάθε υποψήφιο αγοραστή: Το μηχανάκι δεν μ έχει βγάλει τουλάχιστον εμένα κανένα απολύτως πρόβλημα!Δυνατό, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, πολύ καλές αναρτήσεις, πίσω ρυθμιζόμενες. Καλά φρένα αν κ εχω την εντύπωση οτι το μπροστά ειναι πιο καλό απο το πίσω. Έχει 2 μειονεκτήματα: Όχι τόσο καλά φώτα,όχι κάλα πρώτα λάστιχα. θελουν όπωσδηποτε αλλαγη ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και είναι κάπως χαμηλό. (αν μπορεί αυτό να είναι μειονέκτημα). Αν θέλετε να το έχετε για αγώνες ντραγκστερ σουζες σπινιαρισματα κτλ καλύτερα να προτιμήσετε ένα με 12-14 άλογα που κάνει 2000+. Παιδια εσεις που έχετε ασχοληθεί πιο πολύ, τα φώτα του θέλω να τα αλλάξω είναι αδύναμα, προτείνετε κάποια λάμπα να αλλάξω? Ουτε καν τι τύπος είναι δεν ξέρω! Φιλικά και πάντα όρθιοι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Καλώς ήρθες φίλε Κερκυραίε! Ωραίο το πρώτο σου ποστ στο φόρουμ. Η λάμπα που πέρνει το μηχανάκι μας είναι αυτή με το χοντρό ντουι. Εγώ έχω βάλει μια τύπου ξενον αλλά δεν φωτίζει καλά. Έχω όμως και μια ακόμη που είναι πολύ καλή 4€ την πήρα η οποία βγάζει λευκό φώς και πολύ δυνατό για παπί. Πάρε μια τέτοια http://www.stelpet.gr/system/uploads/asset/data/1651/large_TRE20593.gif Προτιμότερο θα ήταν να μην έχει την μπλε επικάλυψη αν θέλεις καλό φως αλλά να είναι σαν κ αυτή που σ έστειλα στο σχήμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Πατας το κοκκινο κουμπι και το φως φεγγει στο χιλιομετρο.. Σιγουρα δεν ειναι δυνατα? Ειναι το μπλε λαμπακι που αναβει οπως στα αυτοκινητα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Αλλα νομιζω τυφλωνει λιγο τους μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 καλο μεσημερι και καλο σαββατοκυριακο σε ολους. και τι σαββατοκυριακο .....την δευτερα παω να κλεισω επιτελους το μηχανακι ...ουτε εγω δεν το πιστευω ακομα μετα απο τοση αναμονη....(και δεν θα το πιστεψω μεχρι να γινει γιατι ο Μερφυ παραμονευει παντου)1 ...αποφασισα λοιπον τα εξης. 125cc το καινουργιο χρωμα, μπλε ασπρο (το οποιο ειδα και απο κοντα) , και τελος το ψεκαστο το μοντελο. η αληθεια ειναι οτι ημουν παντα υπερ των καρμπυρατερ αλλα ...αλλα κατι η καταναλωση κατι το οτι δουλευει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΡΩΤΑ, κατι το οτι εδω στο νησι τρελες υγρασιες το πρωι που ξεκιναω για δουλεια ειπα να αλλαξοπιστησω . ΑΥΤΑ. δεν ξερω αν εχει κατι να πει καποιος η να δωσει καμια τελευταια πληροφορια αλλα αν εχει καποιος να πει κατι ας το κανει τωρα αλλιως ας σιωπησει για παντα....χαχαχαχαχααχ. νεα θα εχω δευτερα βραδυ λογικα και φωτογραφιες απο τελος της εβδομαδας....σας ευχαριστω παντος ολους για τις πληροφοριες και την βοηθεια τοσο καιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Με γειές με γειές και πολύ προσοχή!Κρανάκι έχεις? Α και θέλουμε πληροφορίες για το injection! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες