Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2017 Κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο μήνα θα πάρω το καινούριο Euro 4 μοντέλο DY 125RS EFI.Αφού το προηγούμενο μοντέλο μου βγήκε τόσο καλό και αξιόπιστο με το αίμα που του είχα πιεί,δεν υπάρχει λόγος να ψάξω να βρω κάτι άλλο. Ελπίζω και αυτό να μου βγάλει γούστα και όμορφεςπεριπέτειες στους δρόμους. Περισσότερες λεπτομέρειες και ένα μικρό review με την παραλαβή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Με το καλό Νίκο αναμένουμε νέα σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antheod 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2017 Καλησπέρα σας. Ο κινητήρας του DY 125RS και γενικά τα μηχανικά του μέρη (σταυρός τιμονιού, φρένα κτλ.) είναι τα ίδια με το Sprinter 125 του παρόντος θέματος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2017 Την 26/4/2017 at 9:22 ΜΜ, το μέλος antheod έγραψε: Καλησπέρα σας. Ο κινητήρας του DY 125RS και γενικά τα μηχανικά του μέρη (σταυρός τιμονιού, φρένα κτλ.) είναι τα ίδια με το Sprinter 125 του παρόντος θέματος ? Καλησπέρα, τα ίδια είναι φίλε μου, μόνο στα πλαστικά και στο κοντέρ έχουν διαφορά. Μερικές φωτογραφίες από το 125RS EFI που έβγαλα στην έκθεση μέχρι να παραλάβω το δικό μου μέσα στην εβδομάδα. Εμφανισιακά είναι το ίδιο στο μάτι με το προηγούμενο συμβατικό μοντέλο. Πλέον έχει πίσω δισκόφρενο με CBS λόγω Euro4 Το ψαλίδι έγινε τεtραγωνικής διατομής με εσωτερικούς ρεγουλατόρους. Είναι το ίδιο με το Sprinter. H νέα κεφαλή. Νέο μπροστινό φρένο με δαγκάνα CBS και δίσκο μαργαρίτα. Το σώμα του ψεκασμού όσο μπορεί να φανεί. Από ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε λίγο πιο καλοφτιαγμένο από το προηγούμενο. Περισσότερες πληροφορίες μόλις το παραλάβω και μπω στη διαδικασία του στρωσίματος για να ξέρω από πρώτο χέρι τη συμπεριφορά του. Η προηγούμενη προσπάθεια για ψεκασμό σε αυτό το μοτέρ στέφθηκε με αποτυχία και τα Sprinter που τον φορούσαν τότε σταμάτησαν άδοξα την εισαγωγή τους. Ο νέος ψεκασμός είναι Keihin και λογικά θα είναι σαφώς καλύτερος από την προηγούμενη κινεζιά. Η τιμή του είναι 100 ευρώ ακριβότερη από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά οι προσθήκες και η καλύτερη κατασκευή προφανώς δικαιολογούν την αύξηση. Στην αναμονή λοιπόν και καλή Πρωτομαγιά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2017 Καλορίζικη, όμορφο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisdv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2017 Εγω εχω το μοντελο το απλο και το πηρα προσφατα. Μεχρι τωρα εχει βγει πολυ καλο και απο κινητηρα (125) εννοοντας επιδοσεις και απο τη μερια πλαισιου που ειναι ελαφρυ και πολυ καλο για μεσα στην πολη. Ακομα κανει και τις καγκουριες του. Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει υπερβολικα ελαφρυ μπροστινο συστημα και σε πεταει για πλακα στη στροφη ειδικα αν δν φορας και καλα λαστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2017 Την 4/30/2017 at 11:20 ΜΜ, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Καλησπέρα, τα ίδια είναι φίλε μου, μόνο στα πλαστικά και στο κοντέρ έχουν διαφορά. Μερικές φωτογραφίες από το 125RS EFI που έβγαλα στην έκθεση μέχρι να παραλάβω το δικό μου μέσα στην εβδομάδα. Εμφανισιακά είναι το ίδιο στο μάτι με το προηγούμενο συμβατικό μοντέλο. Πλέον έχει πίσω δισκόφρενο με CBS λόγω Euro4 Το ψαλίδι έγινε τεtραγωνικής διατομής με εσωτερικούς ρεγουλατόρους. Είναι το ίδιο με το Sprinter. H νέα κεφαλή. Νέο μπροστινό φρένο με δαγκάνα CBS και δίσκο μαργαρίτα. Το σώμα του ψεκασμού όσο μπορεί να φανεί. Από ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε λίγο πιο καλοφτιαγμένο από το προηγούμενο. Περισσότερες πληροφορίες μόλις το παραλάβω και μπω στη διαδικασία του στρωσίματος για να ξέρω από πρώτο χέρι τη συμπεριφορά του. Η προηγούμενη προσπάθεια για ψεκασμό σε αυτό το μοτέρ στέφθηκε με αποτυχία και τα Sprinter που τον φορούσαν τότε σταμάτησαν άδοξα την εισαγωγή τους. Ο νέος ψεκασμός είναι Keihin και λογικά θα είναι σαφώς καλύτερος από την προηγούμενη κινεζιά. Η τιμή του είναι 100 ευρώ ακριβότερη από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά οι προσθήκες και η καλύτερη κατασκευή προφανώς δικαιολογούν την αύξηση. Στην αναμονή λοιπόν και καλή Πρωτομαγιά. Το Injection είναι το Euro 4 ή υπήρχε και παλαιότερα;; Επίσης, αν είναι λόγω του Euro 4 γιατί θεωρήθηκε αποτυχία το σύστημα ψεκασμού και τώρα το.. σκεπάζουν; Και αυτό το λέω επειδή, δεν έγινε ανάκληση ΚΑΝ απο τότε που παραρτηρήθηκε κάπου παραμόρφωση του πιρουνιού. Γιατί Κινεζιά το σύστημα Injection; Εμένα που δεν είναι καν επώνυμο το καρμπυρατέρ με λίγο ρελαντί παραπάνω είμαι πλέον κομπλέ και η αυτονομία μου δεν άλλαξε κατα το μέγιστο (90-95% δηλαδή ίδια). Το μπουζί μια χαρά δεν... μουσκεύεται. Επιπλέον, καλορίζικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Legendgr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Νέος κάτοχος και εγώ ενός Dy 125rs euro4 ασπρόμαυρο πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές δουλεύει εξαιρετικά με χαμηλά επίπεδα θορύβου και πολύ καλά φρένα με το cbs να σου δίνει αίσθηση ασφαλείας επίσης δεν καίει τίποτα! Λίγο σκληρές οι ταχύτητες πιστεύω θα μαλακώσει σύντομα ακόμα είμαι στο στρώσιμο 245 χιλιόμετρα έχω. Και κατά τον Σεπτέμβρη πάω για λαστιχάκι γιατι το μαμά δεν λέει πολλά. Nikos Nikon αναφέρεις ότι ο ψεκασμός είναι keihin εγώ που κοίταξα από γράφει YESON επάνω μπορείς το τσεκάρεις; για να ξέρουμε τι παίζει, ξες για ψυχολογικούς λόγους πιο πολύ. Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2017 από τον Legendgr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Τι ιξώδες λάδι βάζετε στην πάπια ρε παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 20W-50 καλό και επώνυμο ορυκτέλαιο, δεν χρειάζεται κάτι άλλο εξωτικό και πανάκριβο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Για το wave που βαραει η δευτερα τη να βαλω ?(οταν ειναι κρυος ο κινητηρας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Την 31/5/2017 at 4:53 ΜΜ, το μέλος Legendgr έγραψε: Nikos Nikon αναφέρεις ότι ο ψεκασμός είναι keihin εγώ που κοίταξα από γράφει YESON επάνω μπορείς το τσεκάρεις; για να ξέρουμε τι παίζει, ξες για ψυχολογικούς λόγους πιο πολύ. Αργοπορημένο αλλά το έλυσα μόλις χτες και το είδα. Το μπεκάκι λοιπόν επάνω περιμετρικά στη βάση του γράφει KEIHIN JAPAN, η εισαγωγή στον κύλινδρο γράφει Yeson. Πάντρεμα με διάφορους κατασκευαστές έχουν κάνει, οι φρανκεστάϊν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: 20W-50 καλό και επώνυμο ορυκτέλαιο, δεν χρειάζεται κάτι άλλο εξωτικό και πανάκριβο. https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjkro70k73UAhWBWRoKHbG4AwcQFggkMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.wearemoto.co.uk%2Fnipponia%2Fdownloads%2Fmanuals%2FBrio_125-Owners-Manual.pdf&usg=AFQjCNFoyUDzDhHzcsaxYo8faT5PkoL7Ug&cad=rja Στο μάνιουαλ του Brio, λέει 10-40 πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος Ravendark έγραψε: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjkro70k73UAhWBWRoKHbG4AwcQFggkMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.wearemoto.co.uk%2Fnipponia%2Fdownloads%2Fmanuals%2FBrio_125-Owners-Manual.pdf&usg=AFQjCNFoyUDzDhHzcsaxYo8faT5PkoL7Ug&cad=rja Στο μάνιουαλ του Brio, λέει 10-40 πάντως Μόνο που εδώ συζητάμε για τα Daytona (Dayang) DY, δεν συζητάμε για τα Nipponia, η Nipponia μπορεί να προτείνει και λάδι για φορτηγά ή βαπορομηχανές δικό της θέμα, η DAYANG προτείνει 20W-50... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Daytona Sprinter λέει το θέμα, και είχα την εντύπωση πως το sprinter είναι το Nipponia Brio με τη μόνη διαφορά το μονό δισκόφρενο μπροστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2017 Την 6/14/2017 at 0:05 ΜΜ, το μέλος apellis έγραψε: Για το wave που βαραει η δευτερα τη να βαλω ?(οταν ειναι κρυος ο κινητηρας). Βαράει επειδή το ιντζέξιον του ανεβάζει αυτόματα στροφές και μπαίνει ψιλοκαρφωτή. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, απλά έτσι δουλεύει στα πρώτα 10-20 δευτερόλεπτα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hadji 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Νέος στο φόρουμ , την ερχομενη Δευτερα-Τρίτη παραλαμβανω και εγω το Sprinter 125 EFI CBS EURO-4. Είναι το πρώτο παπί που αγοράζω καθώς μέχρι τώρα μετακινούμαι με αυτοκινητο και για τα πιο κοντινά ενα θρυλικό Honda Lead SS 50ρακι (πολύ τίμιο και σκυλί/ενθύμιο και κληρονομιά απο τον παππού!). Το βασικότερο που συγκρατώ, από σχόλια και εκτενή έρευνα που έχω κάνει, είναι ότι τα μαμα ελαστικά θέλουν άλλαγμα (ειδικά τώρα που αρχίσαν οι βροχές). Θεωρείτε ότι πρέπει να τα αλλάξω αμέσως ή να κάνω το στρώσιμο με τα μαμά και ύστερα? Το μηχανάκι θα κινειται εντος επαρχιακής πολης κατα κυριο λογο και 2-3 φορες την εβδομαδα και μια μεγαλυτερη απόσταση από Ναύπακτο - Γέφυρα Ρίο/Αντίρριο - Πανεπιστήμιο Πατρών. Επίσης οποιαδήποτε άλλη συμβουλή για το μηχανάκι και γενικότερα ευπρόσδεκτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisdv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Φιλε εγω προτεινω να αλλαξεις κατευθειαν τα λαστιχα..δεν υπαρχει κανενας λογος να τα κρατας εκτως αν θες να πεσεις. Αν τα αλλαξεις παρε Michellin τα καλυτερα για παπια και γενικως για μηχανες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sks13 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Θα σου προτεινα να δοκιμασεις τα metzeler sportec street,απιστευτο κρατημα ειδικα στο βρεγμενο,ανεβαζουν θερμοκρασια από τα πρωτα μετρα και βεντουζονουν το μηχανακι στο δρομο,απίστευτα λάστιχα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisdv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Αχρηστα τα μετζελερ αποδεδειγμενα..και ειδικα σε αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hadji 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Την 30/9/2016 at 10:07 ΜΜ, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Καλησπερα. Επειδη διαβασα οτι το εδωσες,ποια λάστιχα φόραγε εδω, θυμάσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος hadji έγραψε: Καλησπερα. Επειδη διαβασα οτι το εδωσες,ποια λάστιχα φόραγε εδω, θυμάσαι? Τώρα έχω το καινούριο το ψεκαστό, το προηγούμενο μοντέλο στη φωτογραφία φοράει τα ANLAS MB-79...\ Στο καινούριο το ψεκαστό έβαλα πριν λίγες μέρες τα Michelin City Pro. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hadji 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 πριν 24 λεπτά, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Τώρα έχω το καινούριο το ψεκαστό, το προηγούμενο μοντέλο στη φωτογραφία φοράει τα ANLAS MB-79...\ Στο καινούριο το ψεκαστό έβαλα πριν λίγες μέρες τα Michelin City Pro. Με τα ANLAS ησουν ικανοποιημενος?? Και τι νουμερο ηταν αυτα?? (Επειδη τα βλεπω μεγαλουτσικα :) ) Ή να κοιταξω για Metzeler me22 που αναφέρουν πολλοι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 πριν 31 λεπτά, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Τώρα έχω το καινούριο το ψεκαστό, το προηγούμενο μοντέλο στη φωτογραφία φοράει τα ANLAS MB-79...\ Στο καινούριο το ψεκαστό έβαλα πριν λίγες μέρες τα Michelin City Pro. Νίκο εσυ που τα εχεις δοκιμασει (m45,m22, city pro) ποια ειναι καλυτερα? (Οι εξετασεις στο Ηρακλειο πως πηγαν).? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος hadji έγραψε: Με τα ANLAS ησουν ικανοποιημενος?? Και τι νουμερο ηταν αυτα?? (Επειδη τα βλεπω μεγαλουτσικα :) ) Ή να κοιταξω για Metzeler me22 που αναφέρουν πολλοι? Πάρα πολύ ευχαριστημένος, ήταν αυτά που έβγαζαν τα περισσότερα χιλιόμετρα πριν τις αλλαγές, οι διαστάσεις τους είναι οι συνηθισμένες των παπιών 2.50/2.75, τα βλέπεις μεγαλούτσικα λόγω του distortion της φωτογραφίας, απλά τώρα έβαλα τα Michelin γιατί δεν τα είχε ο λαστιχάς μου τα ANLAS, στην ίδια τιμή είναι έτσι κι αλλιώς. Το τι θα βάλεις είναι δικό σου θέμα και της τσέπης σου, και τα Metzeler είναι κορυφή, απλά επειδή κάνω πολλά χιλιόμετρα δεν έχουν διάρκεια. πριν 1 ώρα, το μέλος apellis έγραψε: Νίκο εσυ που τα εχεις δοκιμασει (m45,m22, city pro) ποια ειναι καλυτερα? (Οι εξετασεις στο Ηρακλειο πως πηγαν).? Για το οδηγικό μου στυλ είναι και τα τρία πολύ καλά, Απελλή. Θα προτιμούσα τα ANLAS αλλά έχουν έλλειψη. Από εκεί και πέρα βάζω όποιο βρω σε καλή τιμή. (Καλά πήγαν, δόξα το θεό, τον έχουμε σταματήσει αλλά επιμένει ο κερατάς...θα ξανακατέβω στις 22/1 στο ΠΑΓΝΗ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες