VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Για daytona sprinter εχει και 2 γκρουπ στο fb daytona maniac club, daytona sprinter club οτι θες ρωτα και εκει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 σε ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 καλες αγορες λοιπον καλο στρωσιμο και δωσε φωτο με το καινουργιο χρωματακι......ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ Ε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoulikios13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 καλησπερα παιδια, πηρα και εγω χθες το εργαλειο.. μ αρεσει. ειναι ωραιο για τα λεφτα του. σαν αρχαριος εχω ορισμενες αποριες ομως. 1ον..πως γινεται να πηγαινει με τοσα χιλιομετρα στο στρωσιμο? μες στην κινηση και ολα αυτα δεν μπορω. πανω κατω παω με 50 εγω και πολλες φορες φτανω τα 60.. ειναι καλα μεχρι τα 60? 2ον μερικες φορες δεν μπαινει ευκολα απο 1η σε 2α και απο 3η σε 4η ταχυτητα.. ειναι φυσιολογικο??? 3ον γιατι οταν αφηνω τιμονι, παρεκκλινει προς τα δεξια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 το 3 αμα αφινις το τιμονι εσυ φτες δεν εχεις ισοροπια εγω χορις χερια πιγενε κανονικα ισια για το 3 εσυ φτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Ασε το 3 να μαθεις πρωτα το μηχανακι και μετα.. Οι σαβουρτες τρογονται στην αρχη κυριως. 2-> αστροτο μηχανακι ειναι αμα δεν ανεβασεις στροφες για να αλλαξεις ταχυτητα θα ειναι σαν να τις βαζεις καρφωτες. 1) Τι μηχανακι εχεις 125 ή 50? Κανε οτι σου λεει ο κατασκευαστης μεχρι τα 700 περιπου λεω εγω αν μπορει και μεχρι τα 1000 ακομη καλυτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 σε ευχαριστω φιλαρακι μου!εννοειται παντα κρανος και φυσικα φωτο! skoulikie τι χρωματακι το πηρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoulikios13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 ειμαι του κλασσικου εγω, το μαυρο πηρα. το 125 ειναι φιλε. αρα???? ειναι καλα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 καλοριζικο φιλε!το injection ειναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoulikios13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 οχι το απλο πηρα, καλο ειναι και το απλο μωρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 οντος!πολλοι λενε πως ειναι καλυτερο !εγω ημουν μεταξυ του μαυρου και του ασπρου μπλε ελεκτρικ! τελικα πηρα το δευτερο! ελπιζω να εκανα καλα!ακομα δεν ειμαι σιγουρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 καλοριζικο παιδια. σημερα ειδα ενα ασπρο της κουτας δεν ειχε 5 μερες που το ειχε παρει το παιδι. απο την πρωτη μερα του εβγαλε ολα τα αυτοκολλητα, (ολα ομως). ελαμπε και η αληθεια ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με το μαμα, πραγματικα τα εσπαγε λεμε. στο στρωσιμο παιδια δεν νομιζω τελικα οτι το να πηγαινεις 1000 χιλιομετρα με 50 του κανει καλο. καταρχην δεν μου φαινεται λογικο απο την μια και απο την αλλη απο προσωπικη εμπειρια οταν συμβαινει αυτο νομιζω οτι το μηχανακι πραγματικα ξεροψηνεται, αρχιζει μετα το στρωσιμο (που ολοι το ανοιγουν να καιει λαδακια) και επισης μενει για παρα πολυ καιρο η τελικη του χαμηλα, δεν εννοω βεβαια να το σπας απο τα πρωτα 100 χιλιομετρα που λενε και καποια αρθρα. κατα την γνωμη μου προτεινω να το δουλευει καποιος απο την πρωτη στιγμη!!!...ΚΑΝΟΝΙΚΑ,,...δηλαδη αναλογα το δρομο την κινηση και την δουλεια που εχει να παει. παντα με ευλαβικη συνεπεια στα λαδακια (μονο απλο σουπερ λαδι ..ακριβο αν θελει καποιος ομως παντα σουπερ και αλλαγη καθε 2000) και προσοχη στην αρχη στα φρενα....παντος παιδια δεν κανει καλο κατα την γνωμη μου να το πηγαινουμε με 50 -- 60 (γνωμη μου παντα και οτι θελει κανει ο καθενας στο μηχανακι του ασφαλως) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτέρης90 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιον καλό και έμπιστο μάστορα για Daytona κοντά στο Ζωγράφου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 καλησπερα σε ευχαριστουμε για τις συμβουλες για το στρωσιμο!οσο για τον φιλο δεν γνωριζω ςαπο ζωγραφου αλλα αν ειναι καινουργιο μονο σε εξουσιοδοτημενο! θα τα βρεις στο internet! εμενα η χρηματοδοτηση κολλησε απο την τραπεζα λογο μιας διαμαχης που εχω με την eurobank! δευτερα θα παω να το παρω μεμετρητα και ανταλλαγη το παλιο μου! θα με βοηησετε λιγο με το χρωμα; ειναι οντος τοσο ωραιο το μπλε-ασπρο ελεκτρικ η να προτιμησω την σιγουρια του μαυρου? ιδεες παρακαλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Για το στρώσιμο μην ξεπερνάτε τις 6 χιλιάδες στροφές. Μετά από τα 500χλμ αρχίζεται να ανοίγετε αλλά σιγά σιγά. Μετά τα 700-800 είναι έτοιμο . 60χλμ είναι μια χαρά για 125 και λίγο παραπάνω μπορείς να το πάς. Το στρώσιμο γίνεται για να στρώσουν τα μέταλα. Δεν έχουν πάρει ακόμα το τελικό σχήμα και λόγω συστολής-διαστολής ,θέρμανσης του κινητήρα όταν ανεβάζει στροφές διαμορφώνονται. Γ'αυτό είναι καλό να μην ζορίζουμε τον κινητήρα κατα το στρώσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 υπαρχουν καποιες προδιαγραφες που δινουν οι κατασκευαστες για το στρωσιμο η ακολουθουμε ολοι αυτα που θα μας πει ο μαστορας ,αδερφος,κολλητος μας;πολυ λογικα ολα αυτα που λες l4mo και εγω καπως ετσι τα ξερω! ομως ο καθενας μας εχει ακουσει και κατι διαφορετικο! υπαρχουν οδηγιες για το στρωσιμο του κινητηρα απο την daytona sym honda yamaha κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτέρης90 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 καλησπερα σε ευχαριστουμε για τις συμβουλες για το στρωσιμο!οσο για τον φιλο δεν γνωριζω ςαπο ζωγραφου αλλα αν ειναι καινουργιο μονο σε εξουσιοδοτημενο! θα τα βρεις στο internet! εμενα η χρηματοδοτηση κολλησε απο την τραπεζα λογο μιας διαμαχης που εχω με την eurobank! δευτερα θα παω να το παρω μεμετρητα και ανταλλαγη το παλιο μου! θα με βοηησετε λιγο με το χρωμα; ειναι οντος τοσο ωραιο το μπλε-ασπρο ελεκτρικ η να προτιμησω την σιγουρια του μαυρου? ιδεες παρακαλω! Δεν είναι καινούριο απλά μέχρι τώρα ήμουν επαρχία (καρδίτσα από εκεί το είχα πάρει) 7000km έχει περίπου. ευχαριστώ πολύ! εγώ προτιμώ το μαύρο αλλά το άσπρο μπλε δεν το έχω δει από κοντά..οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι ωραίο ή όχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 οποιο χρωμα και να δεις panago2006 εχει τις χαρες του. το νεο χρωμα ειναι πολυ ωραιο και σε συνδιασμο με μαυρες μποτες και ψαλιδι δειχνει πολυ ωραιο. το μαυρο κλασικα σταθερη αξια (απλα με τον καιρο θα δειχνει ολες τις γρατζουνιες που θα μαζεψει). ομως επειδη ειδα ενα ασπρο γυμνο απο αυτοκολλητα ηταν το κατι αλλο. ασπρο λοιπον η ασπρο-μπλε απο εμενα. καλη αγορα οπως και να χει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μαλλον θα παρω οποιο μου ερθει εκεινη τηνστιγμη! οσο για καλο μαστορα σεζωγραφου ελπιζω καποιο παιδι απο εδωμεσα θα σε βοηθησει! ρωτα και στο facebook εχουν φτιαξει σελιδα καποιοα παιδια μεdaytona! ειναι πολυ συμαντικο να βρεις σωστο μηχανικο! νομιζω οτι σπανιζουν! ελπιζω να κανω λαθος!:-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 τελικα η αποφαση ηταν μαυρο ! οταν τα ειδα διπλα διπλα καταλαβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Σωστος :D Οσο για το στρωσιμο που ελεγες κανε οτι λεει ο κατασκευαστης.. Εγω βεβαια μεχρι τα 650 χλμ δεν το ετρεχα και σερβις στα 800 αλλα οπως νομιζει ο καθενας.. Πιστευω μεχρι τα 800-900 καλα ειναι.. Και μετα να ανοιγεις σταδιακα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 τωρα φιλαρακι στα ποσα χλμ εισαι; ολα καλα?καταναλωση? ανυπομονω να ερθει η τεταρτη να παραλαβω!εχω μεγαλη περιεργεια τ καιει αυτο το injection!!!ειχα δυχρονο γιαυτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 τελικα η αποφαση ηταν μαυρο ! οταν τα ειδα διπλα διπλα καταλαβα! Στο ίδιο δίλημμα ήμουν κεγώ και τελευταία στιγμή όταν τα είδα δίπλα δίπλα τσίμπησα το μαύρο. Δεν το μετάνιωσα καθόλου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω το μαυρο το καρμπυλατερατο.. 7400 αισιως. Κανενα προβλημα.. Τωρα θα του βαλω και μια sebring εξατμιση γιατι η αλλη αρχιζει και πεθαινει :D Kαταναλωση εχω δει και τωρα τελευταια περιπου 110 χλμ με ενα γεμισμα.. Αλλα ρολο πιστευω παιζει και η μαμα εξατμιση που εχω ακομη.. Εργαλειο τι να λεμε τωρα.. αχαχα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2013 από τον VaG3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 ωραια φωτο .. απο αυτοκολλητακια βλεπω ολοι στο βγαλε ειναι χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες