gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Μια καλυτερη λαμπα βαζεις και βελτιωνεται το πραγμα. Θαυματα δεν γινονται, εκτος κι αν βαλεις ξενον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 σε ποιον εχει τυχει αυτο που λετε με τον κομμενο πυρο απο την βαση που κραταει το μοτερ? στη μερια της αλυσιδας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Δεν χαλάνε αφού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Στο πρωτο service θα πρεπει να τους το ζητησω εγω να το κανουν...δηλαδη εκτος απο λαδακια και λαστιχα που θα αλλαξω οπωσδηποτε να τους το επισημανω ωστε να κοιταξουν τις συσφιξεις και την συγκρατηση του κινητηρα ή ειναι στανταρ διαδικασια;; Τίποτα δεν είναι στανταρ διαδικασία. Σπάνια βρίσκεις μάστορα που να ακολουθεί πιστά το manual του κατασκευαστή με τα εργαλεία που προβλέπονται. Πριν πας το παπί για service στον εξουσιοδοτημένο, ρωτάς τι θα αλλάξει, τι θα ελέγξει και το κόστος. Να απαιτήσεις να κάνει ότι ορίζει το manual για τα πρώτα 1000χλμ και να σου πει το κόστος κόβοντας και απόδειξη και σφραγίζοντας σου το βιβλιαράκι. Άμα αρχίσει τα μα και μου, πήγαινε στον επόμενο εξουσιοδοτημένο. δες εδώ το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης του spinter. Επίσης πρόσεχε όταν θα σου αλλάξει τα λάστιχα, να μην σου βάλει τίποτα μάπα σαμπρέλες και πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο βενζινάδικο για αέρα. Η μανία της μαστοράτζας για παραπάνω κέρδος ξεπερνάει κάθε φαντασία λέμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Eμένα μου εχει κοπει 2 φορες Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον VaG3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 ποιος ειναι ο πυρος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jeronimo1821 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Οποτε εχουμε και λεμε...στο 1ο service των 1000 χλμ. α)Αλλαγη λαδιων(και το υπολοιπο το παιρνω) β)Αλλαγη φιλτρο λαδιου/σητα γ)Ελεγχος στα διακενα των βαλβιδων δ)Ελεγχος της μπαταριας ε)Ελεγχος στα παξιμαδια-μπουλονια και κολαρα στ)Ελεγχος στις ακτινες ζ)Ελεγχος-σφιξιμο της βιδας στηριξης της εξατμισης Οποτε παω με αυτη την λιστα και βλεπουμε...αν μας κανει η οχι Ειμαι στα 300χλμ και παω ακομα κανονικα και στρωτα (4000-4500 στροφες και εως 60-65 χλμ/ωρα) Συντομα θα του κανω μια καλη βολτα του γυρου της Αθηνας(Κεντρο-Λυκαβυτος-Ακροπολη) ετσι να ανεβοκατεβει και καμια ανηφορια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Τί εννοείς έλεγχο στις ακτίνες; Από αυτα το Α και το Β θα σ κάνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Οποτε εχουμε και λεμε...στο 1ο service των 1000 χλμ. α)Αλλαγη λαδιων(και το υπολοιπο το παιρνω) ναι. βάλε ορυκτέλαιο SAE 20W 50 β)Αλλαγη φιλτρο λαδιου/σητα μάλλον θα βαριέται και δεν θα το κάνει. γ)Ελεγχος στα διακενα των βαλβιδων ακουστικός έλεγχος δ)Ελεγχος της μπαταριας δεν θα το κάνει. μια φορά στο τετράμηνο να ελέγχεις στάθμη υγρών,συμπλήρωσε αν χρειάζεται και φόρτισε την σε αργή φόρτιση έχοντας βγάλει τις τάπες. ε)Ελεγχος στα παξιμαδια-μπουλονια και κολαρα δεν θα το κάνει. να επιμένεις ότι συντονίζει για να τα ελέγξει. στ)Ελεγχος στις ακτινες οπτικός έλεγχος. να ελέγξει και να ρυθμίσει την αλυσίδα αν χρειάζεται και να την λιπάνει ζ)Ελεγχος-σφιξιμο της βιδας στηριξης της εξατμισης δεν θα το κάνει. κοίταξε μην έχει λασκάρει ή φύγει κανένα παξιμάδι εκεί που στερεώνεται ο λαιμός. Οποτε παω με αυτη την λιστα και βλεπουμε...αν μας κανει η οχι Ειμαι στα 300χλμ και παω ακομα κανονικα και στρωτα (4000-4500 στροφες και εως 60-65 χλμ/ωρα) Συντομα θα του κανω μια καλη βολτα του γυρου της Αθηνας(Κεντρο-Λυκαβυτος-Ακροπολη) ετσι να ανεβοκατεβει και καμια ανηφορια! πρόσεχε να μην οδηγάς συνέχεια με σταθερές στροφές και να μην κρεμάει το μοτέρ στις ανηφοριές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jeronimo1821 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 πρόσεχε να μην οδηγάς συνέχεια με σταθερές στροφές και να μην κρεμάει το μοτέρ στις ανηφοριές Προσπαθω γενικα να του κανω ανεβοκατεβασματα στις ταχυτητες και πηγαινω μεσα απο την κινηση...αποφευγω εθνικη και ταχειας κυκλοφορειας δρομους...σε κανα δυο μερες θα ειμαι στα 500 χλμ... Επειδη τωρα κοντευει η ωρα για το 1ο σερβις....εσεις που ηδη εχετε sprinter(Αθηνα) προτεινετε να παω εκει που το αγορασα που εχει και εξουσιοδοτημενο ή εχετε να μου προτεινετε καποιον που ηδη ξερετε οτι ειναι ενταξει και θα κανει σωστα την δουλεια του.Δεν το λεω γιατι δεν ειμαι ικανοποιημενος απλα για οικονομια χρονου.Φανταζομαι οτι μπορει και να μην επιτρεπετε να μιλησουμε επωνυμα μεσα στο φορουμ οποτε αν ειμαι εναντια στους κανονες απλα αγνοηστε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 μην προβληματίζεσαι τόσο...έτσι κι αλλιώς μόνο λάδια θα σου αλλάξουν...με τον καιρό αποφασίζεις που θα το πηγαίνεις...εγώ σαν αρχή θα το πηγαινα εκεί που το αγόρασα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 παρε τηλ στα κεντρικα να σου που τα εξουσιοδοτημενα, και βρε αυτο που σε βολευει... εγω μεσα στην εγγυηση το πηγαινα ανεβαινοντας την δεκελειας, στο φαναρι που ειναι το γηπεδο της αεκ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) να δώσει κάποιος ενα λινκ για αγορά λάμπας ξένον για το μηχανάκι? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2015 από τον vasilisx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) γεια σας, χθες μου ηρθε το sprinter, καινουριο (μενω σε χωριο και μου το στειλανε αφου πρωτα ειχα παει απο το καταστημα και το εκλεισα-πληρωσα)αλλα εχω καποια προβληματα-θεματα και θα ηθελα να φωτα σας1. με το σασμαν. στην πορεια γινετε πιο μαλακο ή εκει μενει; πολυ σκληρο...2. δεν αναβει το φως Ν στο κατραν όταν εχω νεκρο3. ενα πλαστικο μπροστα απο την σελα παρατηρησα μετα που το παραλαβα, οτι εχει ξεβαψει και εχει καποια σημαδακια4. το καπακι το πλαστικο του φιλτρου αερα που βρισκετε ακριβως πισω απο την λασποτηρα του μπροστινου τροχου στην μέση ακριβως εχει μια ασύμμετρη τρυπα, που δεν μου φενεται να ειναι εργοστασιακη η τρυπα... ΣΕ ΕΣΑς ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΥΠΑ;;;;;;5. παρατηρησα και αυτο ενω οι τρεις ροδελες ειναι νικελ, η 4η ειναι γαλβανισμενη... δεν λεω οτι ειναι τρομερο, αλλα καθησα και το παρατησα ολο το μηχανακι λεπτομερος....μπορει καποιος να μου πει τι να κανω με ολα αυτα;;; να του το γυρισω πισω το μηχανακι; (ειναι 65χλμ απ το χωριο). εχω δικαιωμα;; ή μετα το "ταμειο" δεν εχω τιποτα; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2015 από τον vasilisx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 To κιβώτιο θα βελτιωθεί μετά από λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα. Θα το συνηθίσεις.Για τα υπόλοιπα, να επικοινωνήσεις με τον έμπορο διότι εάν ήταν δικό μου το μηχανάκι θα το έκανα θέμα. Τουλάχιστον να πάρεις απαντήσεις και μετά βλέπεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) να παρεις τηλ οποσδηποτε !!ενας φιλος μου οταν πηρε και αυτος καινουργιο sprinter, η μασκα μπροστα ειχε μια μικρη γρατσουνια και του εδωσαν μαι καινουργια μασκα τσαμπα !!μπορει και εσενα να σου αντικαταστησουν αυτα τα σημεια δωρεαν !! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2015 από τον innova_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 να παρεις τηλ οποσδηποτε !!ενας φιλος μου οταν πηρε και αυτος καινουργιο sprinter, η μασκα μπροστα ειχε μια μικρη γρατσουνια και του εδωσαν μαι καινουργια μασκα τσαμπα !!μπορει και εσενα να σου αντικαταστησουν αυτα τα σημεια δωρεαν !!εξάλλου θα παω την τριτη (λογικα) για να παρω τις πινακιδες, και πρεπει μετα να παω μια αλλη μερα (τεταρτη) αφου του εχω κανει τα παραπονα μου, και να παω να μου τα αλλαξει.ειναι και εξουσιοδοτημενο καταστημα αυτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 οι ροδελες στο μοτερ ετσι ειναι και στα honda,η μια ειναι χαλκινη για να στεγανοποιει αφου απο εκει "ανεβαζει" τα λαδια στην κεφαλη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 μηλισα σημερα με τον μαγαζι, και μου ειπε να του βγαλω φωτο τα σημεια που εχω θεμα, και φωτο τον αριθμο πλαισιου και αυριο που θα παω για τις πινακιδες να του τα δειξω και θα μου δωσει αλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios moulianakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2015 Χρονια πολλα σε ολους,αγορασα πριν 3 μερες το παπι του τιτλου,κ μετα απο 230 χλμ (το στρωνω) με το που παω να βαλω ταχυτητα η να ανοιξωτο γκαζι σβηνει...στην τελευταια βολτα μου εκανε καποια σβησιματα στα φαναρια αλλα ξαναεπερνε ευκολα..πηγα σπιτι αλλα απ το επομενο πρωιτιποτα...κραταει λιγο ρελαντι αλλα πιο αργα κ ακανονιστα απ οτι ηταν ,.Το συνεργειο -αντιπροσωπια που το πηρα ειναι αρκετα μακρια κ δε ξερω πως να το παω..εχει 2 χρονια εγγυηση ..φανταζομαι -ευχομαι οτι θα ναι κατι απλο..εχει κανεις καμια ιδεα για,καποια ρυθμιση που μπορω να κανω μονος?ειμαι σχετικα ασχετος με μηχανολογικα..Μπορω να απαιτησω τη μεταφορα του στο συνεργειο?ηθελα να το στρωσω για να φυγω διακοπες κ εφαγα πακετο..Υστ.¨Ενας φιλος σχετικα γνωστης μου ειπε οτι ειναι μαλλον θεμα τροφοδοσιας-το χαν πολυ καιρο ακινητο,επιασαν μακα τα ζιγκλερ κτλ..τι μπορω να απαιτησω απο το συνεργειο?ευχαριστω για τυχον απαντησειςΜαριος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Αισίως φτάσαμε στα 10000 χλμ και είπα να φράψω την γνώμη μου για αυτό το παπί στα 2 χρόνια που το έχω.Κατραχήν εγώ ποτέ στην ζωή μου δεν είχα παπί και ούτε πρόκειται να έπαιρνα στα 22 χρόνια που οδηγώ δίκυκλα καιέχω αλλάξει Δόξα Το Θεό 12 μηχανές και σκούτερ σύνολο.Το συγκεκρίμένο παπί αγοράστηκε για να ξαναπάρω μηχανή μιας και τα 3 σκούτερ που είχα κατά καιρούς δεν με ικανοποιηούσανε από πλευράς οδηγικής και στησίματος, το λοιπόν αγοράστηκε σε μια δόση τσιγκουνιάς από πλευράς του ευτού μου αλλά και λόγω των μειώσεων σε μισθούς κτλ.Αγοράστηκε με γνώμωνα μπορώ να πώ τα καλά λόγια που είχε πεί ο συνάδελφος στο φόρουμ dimitrishndsm έτσι το λοιπόν πήρα την απόφαση και το πήρα γιατί είχε και καλή τιμή στα 1500 ευρώ και δεν ήθελα να ανέβω ούτε σεντς παραπάνω για παπί οποιδήποτε μάρκας και τιμής γιατί τα παραπάνω λεφτά τα θεωρώ κοροιδία προσωπικά για παπί.Το παπί πάρθηκε και του έγινε υποτυπώδες στρώσιμο γιατί από την αρχή και μέχρι τώρα δούλευε δικάβαλο,ανεβαίνωντας και από τις ανηφόρες του Λυκαβητού.Ως τώρα τα σέρβις του γίνινται κανονικότατα και στην ώρα τους και εκτός από τα κλασσικά λάδάκια και με αλλαγή τακάκια μπροστά και μια αλλαγή μπαταρίας το χειμώνα που μας πέρασε δεν έχει χρειαστεί τίποτα άλλο.ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑΤριγμοί από τα πλαστικά δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ όπως σε μερικούς που το έχουν πάρει.Η ποδιά του όντως είναι μικρή με αποτέλεσμα δεν κρατάει τα νερά και βρέχονται τα μπαζάκια σου χαμηλά.Η λάμπα μπροστά είναι για κανένα κλεφτόφαναρο,πάσχει στον φωτισμό αλλά δεν με απασχολεί και πολύ γιατί μέσα στην πόλη κινείται και υπάρχει ο φωτισμός περιββάλοντος χώρου.Τα φρένα του είναι δισκόφρενα μπρός-πίσω με μεταλλικά σωληνάκια υψηλής πίεσης,σε αυτό το σημείο θα σταθώ λόγω του ότι δεν έχει καλή αίσθηση το μπροστινό με αποτέλεσμα στην αρχή να μην πιάνει αμέσως και δίνεις παραπάνω πίεση στην μανέτα και γατζώνει αμέσως ,με αποτέλεσμα να οδηγήσει μερικές φορές σε μπλοκάρισμα ιδίως σε βρεγμένο και σε κακής ποιότητας ασφάλτου,θεωρώ ότι έπρεπε τα σωληνάκια του να ήταν κλασσικά λαστιχένια ώστε να έχεις καλύτερη αίσθηση στο φρενάρισμα,το πίσω φρένο δυνατό και αυτό έτσι και αλλιώς δίνεις πιο πολύ στο πίσω σε σχέση με το μπροστά προσωπικά εγώ.Οποιος βάλει σχάρα με βαλίτσα πίσω να βάλει και αντιρρίδες γιατί με τους κραδασμούς από τον δρόμο θα του σπάσει η σχάρα όπως εμένα την κόλλησα ξαναέσπασε πήρα καινούργια έβαλα αντιρρήδες και ησύχασα.Το κεντρικό στάντ θέλει λίγο ζόρι να σηκωθεί δεν βολεύει και το στενό μαρκούτσι που πατάς για να το σηκώσεις,το πλαινό το κρατάει λίγο όρθιο,θα ήθελα να έγερνε λιγάκι πιο πολύ στο πλαινό γιατί αν το παρκάρεις με λίγο κλίση να έχει ο δρόμος τσουλάει το άτιμο αν το αφήσεις μέχρι να το σταθεροποιήσεις.Η σελίτσα του κλασσική παπιού είναι λίγο σκληρή αλλά σκυλί από πλευράς αντοχής το πλαστικό της.Από πλευράς κατανάλωσης έχουμε περίπου από 2,5-2.8 λίτρα /100Κμ,λόγω δικάβαλου είπαμε,ουσιαστικά του βάζω από 3-4 ευρώ και περνάω μια εβδομάδα περίπου αυτονομία από 90-120 χλμ.Στο δρόμο είναι ευέλικτο πλαγιάζει στο μέτρο του δυνατού και για τα δεδομένα των κυβικών του είναι και γρήγορο,πολλέ φορές και με 2 άτομα πάνω ξεκινάω με 2η ταχύτητα μέσα έχω ξεχαστεί να βάλω την πρώτη και τραβάει αμέσως χωρίς δισταγμό.Αλλάχτε του τα λάστιχα της μάνας του και βάλτε κάτι καλύτερο και βάλτε και γωνιακές βαλβίδες αέρα για να σας βολεύουν στην πλήρωση αέρα στα βεντζινάδικα.Αυτά είχα να πώ και να κατατοπίσω για μελλοντικούς αγοραστές,τώρα αν ξέχασα κάτι αν θυμηθώ θα το ποστάρω.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Δημήτρης 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το πρωτο σέρβις που έρχεται σε μικρο διάστημα για μένα: μπορώ να πάρω εγώ το λάδι της επιλογής μου και να μου βάλουν αυτό που θέλω εγώ? Εσεις πιο λαδι βαζετε για το παπι για να μαλακώσουν οι ταχύτητες?Πόσο παίρνουν περίπου στο πρωτο σέρβις? Αν πας το δικό σου λαδι παίρνουν λιγότερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 320 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Απαντάω λίγο αργά αλλά ίσως βοηθήσω. Ναι, μπορείς να πας τα δικά σου λάδια και θεωρητικά θα σε χρεώσουν μόνο για την εργασία αλλαγής. Πρακτικά, όμως, θα πληρώσεις τα ίδια. Όποιο επώνυμο λάδι στο ιξώδες που προτείνει ο κατασκευαστής βάλεις καλό θα είναι. Τα sprinter έχουν από τη φύση τους σκληρό σασμάν. Αν σε προβληματίζει ιδιαίτερα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις στο σερβις μήπως είναι πολύ σφιγμένη η βίδα του συμπλέκτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) καταρχήν καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για το θεμα .μετά από πολλά χρόνια (30) ξανακαβαλισα παπί. Το πρώτο μου μηχανάκι ενα c50. (στα 16μου), και μετά ακολούθησαν 18 μηχανές , με τελευταίο KLE500 .Ας όψονται οι 300 της Βουλής (ενα honda innova εφορία και ΕΝΦΙΑ κάθε χρόνο) , που μας ανάγκασαν να μετράμε και το τελευταίο ευρό.Το KLE ηθελε 22 ευρό κάθε 190 χιλιόμετρα ,κίνηση στην πόλη(Αθήνα μένω).πέρασε η κόρη πανεπιστήμιο επαρχία και τα έξοδα μεγάλωσαν , με πρωτεραιοτητα την σταδιοδρομία του παιδιού...που δεν είναι το μόνο.Ύστερα από πολύ ψάξιμο είμαι κάτοχος ενός Daytona Sprinter 125 RS (έτσι έχει ονομάσει το τελευταίο μαύρο δες εδώ )Σήμερα που τα πραγραματα είναι πολύ δύσκολα , πιστεύω ότι είναι η πιο τίμια αγορά .μην ξεχνάμε ένα παπί αγοράζουμε και όχι πορσε . Με σωστή χρήση και οικονομική συντήρηση , δεν έχει προβλήματα.Τώρα το κοντέρ μου γράφει 490 χιλ , είμαι πλήρως ευχαριστημενος, και θα αρχίσω από τα κρίσιμα σημεία σε μια μότο( Η πείρα βλέπεις 18 μηχανές...)-αξιόλογο μοτερακι (ήσυχο , υπάκουο,με μαλακό σασμάν, ανάλογο αυτών που πλήρωσα...)-καλά φρένα για την κατηγορία του (τα σωληνάκια υψηλής υπερβολή , για την δύναμη του)-κατανάλωση μέχρι στιγμής 2,2-2,4 lit/100 (προσωπικά θα έχω κάνει απόσβεση στα 10000 χιλιόμετρα , σε σχέση με το KLE , και αυτό μόνο στο καύσιμο........!)-πολύ κάλο Look (ίσως το ποιο όμορφο, εγώ πήγαινα για το DY λόγο ποδιάς , αλλά ο 15 χρόνος γιος κώλυσε εκεί ,λογικό)-φώτα μέτρια -μαμά λάστιχα καλά στο στεγνό , άλλα σύντομα θα αλαχτουν Μην ζητάμε πολλά , από μια φτηνή αγορά. Το θεωρώ πολύ καλύτερο από πολλά επώνυμα , σε σχέση πάντα με τα χρήματα που δίνεις .Ένα οικονομικό μεταφορικό μέσο 125cc , δεν είναι για σπασίματα , αγάπη και προδερ θέλει , και σίγουρα θα σε κουβαλάει χρόνια .Λίγη φροντίδα θέλει , και μάλιστα δεν υπάρχει καλύτερη από σένα τον ίδιο -- με μηδενικό κόστος!Ένα καλό στροσημο , θέλει .(όχι αυτό του manual xaxaxaxa...αυτός που το έγραψε μάλλον δεν έχει καβαλήσει ποτέ μηχανή.)πάντα ζέσταμα , 3000-5500 στροφές , αρκετό ρολαρισμα σε κατηφόρες, όχι ξελιγώματα 4η και λίγα χιλιόμετρα...., μετα τα 500 χιλ . φτάνουμε μέχρι τα 2/3 του γκαζιού, ακούγοντας πάντα ζωηρά το κινητήρα στο αυτί μας .Δεν θα του κάνει κακό και μια αλλαγή λαδιών και μετά στα 1000 όπως λέει το μανουαλ. Έπειτα δεν το ξεσκίζουμε, σταδιακά ανοίγουμε το γκάζι . μέχρι τα κόκκινα πάντα στρωτά οχι με βάρια γεμίσματα στο γκάζι.-το κοντέρ κλέβει , άλλα και σε πιο δεν κλέβει και το Mitsubishi pajero που έχω και αυτό κλέβει 7%.( μην κοιτάτε το κοντέρ αλλά μπροστά σας ...σίγουρα θα φτασεται εκεί που πάτε )- μέχρι στιγμής τριξίματα δεν υπάρχουν (αλλά πιστέψτε και στο Καβασάκι είχα )-κουβαλάει με άνεση 108 κιλά (δικαβαλο δεν ακόμη να στρώσει πρώτα...η μήπως είναι μόνιμα δικαβαλο 108 LOL )-στρίβει πολύ καλά έχει πολύ καλή θέση οδήγησης (λίγο σκληρή η σέλα του...)καλά χιλιόμετρα σε όλους και πάντα όρθια και πάλι μπράβο Αντρέας Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2015 από τον andrgr 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonkanaris 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Σκάνδαλο ΜΕΓΑ!!!Ίδιο όνομα , ίδια κιλά ,και ίδια κίνηση προς το sprinter (εγώ από Vstorm) πολύ πάει !!!Κάποιος αντιγράφει τον άλλο . Χα χα πες μας τώρα ότι είσαι και 45 χρονών.Χωρίς πλάκα είναι τίμιο παπί και τα αξίζει τα λεφτά μας ειδικά τώρα που δεν φτάνουν .Εγώ στα 9300 ΚΜ θεωρώ ότι έχω αποσβέσει το κόστος από τη βενζίνη και την διαφορά στη συντήρηση.Όσο για αυτά που αναφέρεις τα λάστιχα αν το ξέρεις και πας συντηρητικά δεν θέλουν αλλαγή (ακόμα τα φοράω), η κατανάλωση θα ανέβει μετά το στρώσιμο όταν θα το πατάς (περίπου 2,6 με 2,9 λ/100) και τα χιλιόμετρα τα κλέβει αρκετά αλλά ποιος νοιάζεται (120+ στο κοντέρ 99,48 στο Gps)Καλά χιλιόμετρα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες