dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 ένα χρόνο μετά. Τους δίσκους τους πήρα (μαζί και ελατήρια) αλλά δεν έχει χρειαστεί να τους αλλάξω. Εάν νιώσω ότι ψιλο πατινάρει το σφίγγω 1/5 της στροφής το ρεγουλατόρο και όλα καλά. πλέων έχω 6000 χμ. Στις 5500 έκανα τακτικό service με τσεκάρισμα βαλβίδες (35€). Από εκείνη τη στιγμή και μετά η κατανάλωση έπεσε περίπου 20%. Και στο κοντέρ βλέπω συχνότερα πάνω από 115 χαω. Τα metzeler είναι άπαιχτα. και επειδή είδα κανένα 2 παλικάρια που το σκέφτονται. Θα του απαντήσω. Καίει ελάχιστα, τρώει λιγότερα, δεν απαιτεί τίποτα, κοστίζει 1300€ και αξίζει πολλά. Ά ξέχασα. Και φρενάρει απίστευτα. Το μπροστινό το συνήθισα και πλέον μου αρέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 7000χμ Βλάβη Νο1 : Το πίσω φρένο δεν έκανε επαναφορά με αποτέλεσμα να κολλάει. Είχε πιάσει μάκα το κυλινδράκι. Ανοίχτηκε, τρίφτηκε. Επί τη ευκαιρία αλλάχτηκαν όλα τα υγρά φρένων εμπρός πίσω με εξαεωρώση κλπ. Κόστος 35€ Τα τακάκια έχουν πολύ ψωμί ακόμα. Ο συμπλέκτης έχει στρώσει και πλέον δεν πατινάρει καθόλου. Το ανταλλακτικό συνεχίζει να υπάρχει στο κουτί του. Κατανάλωση με 5€ και τιμή στο 1,6€/λτ από 110 έως 120 χμ αναλόγως τα δικάβαλα. Προετοιμάζεται για τις διακοπές του, για άλλη μια φορά, στην Κρήτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Φίλε καταρχάς συγχαρητήρια για την ενημέρωση που κάνεις!!! Έχω και εγώ το ίδιο μηχανάκι αλλά σε 50αρι και μετά από ενα χρόνο που έχει περάσει το έχω μετανιώσει. Σκέφτομαι να βάλω τον 125 κινητήρα της Daytona. Ποια είναι η γνώμη σου?Ειναι ο ίδιοσ σκελετός το 50αρι με το 125?Θα μου κρατήσει με τον κινητήρα τον 125 ή θα μου διαλυθεί. Και κάτι ακόμα,να το δηλώσω 125 μπορω?Γιατι θελω να ειμαι και νομιμος....Βοήθα με σε παρακαλώ αν γνωρίζεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Παιδες πεμπτη μου ερχετε το daytona sprinter 125. Απλα απο την αρχη του ειπα να βαλει αλλα λαστιχα και οχι τα μαμα και τελικα θα βαλει πανω τα Pirelli CITY DEMON. Το εκανα αυτο γιατι μενω σε πολη που βρεχει αρκετα συχνα και δεν το διακινδυνευω με τα εργοστασιακα.. Τωρα που ερχεται και φθινοπωρο μην γινει καμια στραβη και κλαιμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctorx 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 daytona motors! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Μηνυματα σε greeklish διαγραφονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 τα metzeller κανουν 80 με τα περαστικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Συνηθως ναι, τοσο πανε. Βαλε τα ΜΕ 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 65 στη μιχαλακοπουλου τα εβαλα εγω. ξερεις κανεις τα διακενα για τις βαλβιδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μακης κουκουτσης 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ SPRINTER 125 INJECTION?MHN ΦΑΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ SPRINTER 125 INJECTION?MHN ΦΑΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ. Όντως αξίζει το injection η το καρμπιρατέρ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Λόγω μικρότερης ανάγκης για μετακίνηση και για λόγους ανωτέρας βίας... τα μηνιαία χμ μειώθηκαν. Τώρα πλησιάζω τα 9600χμ. Τον χειμώνα έφαγε πολλές μέρες ακινησία και με την μπαταρία νεκρή, η μανιβέλα έβγαλε τα λεφτά της. Εντύπωση μου κάνει πως ακόμα και μετά από 15 μέρες ακινησία το πολύ με την 3η μανιβελιά έπαιρνε μπροστά. Συνεχίζω να μην έχω ζημιές. Όμως έβαλα μια φορά βενζίνη σκέτο κάτουρο. Το αποτέλεσμα ήταν να μην πηγαίνει βήμα το μηχανάκι και σχεδόν να με αφήσει στο δρόμο. Έμαθα πως παλικάρι με varadero εκανε 300€ ζημιά από την βενζίνη αυτή. Εμένα μου κόστισε 30€ το καθάρισμα του καρμπυρατερ και 10 € το πέταμα της παλιάς βενζίνης και το γέμισμα με νέα. Ακόμα έχω τα ME22 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε ένα πεζοδρόμιο έσπασα το ένα δοντάκι που κρατάει την καρίνα και πλέον τρίζει. Θα πρέπει μία Κυριακή να αξιωθώ να το φτιάξω. Σχεδόν μετά από 2 χρόνια, το άσπρο των πλαστικών παραμένει άσπρο (όταν πληθεί) και τα αυτοκόλητα είναι όλα στην θέση τους. Το κοντέρ δουλέυει κανονικότατα. Δεν έχω κάψει ακόμα καμία λάμπα. (εκτός από τα πίσω φλας) Δεν έχω δοκιμάσει το injection όμως έαν είχα πάθει το προαναφερθέν με Injection νομίζω θα πήγαινε πολύ ακριβότερα. Σίγουρα όμως θα έχει ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση, και η λειτουργία του θα είναι πιο γραμμική. Εγώ δεν θα το πουλούσα για να παρω το Injection. H διαφορά στην τιμή τους είναι περίπου 180€ μικρή διαφορά. Όμως με 180€ ακόμα και αν έχουν 1λτ διαφορα στην κατανάλωση ανά 100χμ. σημαίνει πως θα τα βγάλεις σε περίπου 10.000χμ (με την τιμή στο 1.8€) (για την διαφορά μιλάω όχι για το συνολικό κόστος μετακίνησης) Εγώ θα προτιμούσα να δώσω αυτά τα λεφτα σε λάστιχα, μπαγκαζιέρα, μπουφάν, κράνος, γάντια κλπ κλπ κλπ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gmanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Φιλε ν σ ρωτησω..επειδη αγορα κ εγω προσφατα ενα sprinteraki αλλα μ γερνει δεξια οταν το αφηνω χωρις χερια..κ γινεται ακομα πιο εντονο οταν ειμαι δικαβαλο..ειχες εσυ ή καποιος αλλο κανενα τετοιο θεμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GVC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ομορφάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάντρααααααααααααααααααααααααααααα μου, μόλις με ξεβραχυκύκλωσες....!!!!Πες μου που θες να σου στήσω ανδριάντα και που να σου στείλω μια αμαζόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόναααααααααααααααααααααααααα!!!! Έδωσε ο θεός μεγάλη η χάρη του μέρες που είναι!!! Από ότι έπιασα δηλαδή το μόνο θέμα που έχει ο πάπ@ρ0ς εξ αρχής είναι τα λαστιχά του αλλά όταν αρχίσει να υγραίνεται ο δρόμος Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2012 από τον GVC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loylas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Το ειχα για δυο χρονια το συγκεκριμενο μηχανακι. Το εστρωσα ευλαβικα, οπως ο φιλος παραπανω κ μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο τιμια μηχανακια που περασαν απο τα χερια μου. Μηδεν απωλεις. Πραγματικα απροβληματιστο. Το πουλησα σε εναν φιλο ο οποιος βασανιστηκε ο κακομοιρος. Την τριτη μερα που το ειχε του εκλεψαν τις ζαντες. Μπρος πισω!!! Ουτε τους πυρους δεν του αφησαν!!!! Κατεβηκε κ το βρηκε πανω σε πλιθες. Μετα απο κανα δυο μηνες του εκλεψαν καποια πλαστικα. Τωρα τελευταια τους καθρεφτες. Προσεχτε το σαν τα ματια σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Φιλε ν σ ρωτησω..επειδη αγορα κ εγω προσφατα ενα sprinteraki αλλα μ γερνει δεξια οταν το αφηνω χωρις χερια..κ γινεται ακομα πιο εντονο οταν ειμαι δικαβαλο..ειχες εσυ ή καποιος αλλο κανενα τετοιο θεμα? Πείραξες καθόλου τον πίσω τροχό? Τέντωμα αλυσίδας, αλλαγή ελαστικού κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Tελικά επέλεξα και παρήγγειλα το kawasaki zx 130 αν και σκεφτόμουνα πολύ το daytona και το kawasaki joy-r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Το καλοκαιρι θα βγαλω διπλωμα για 125 και εδω και καιρο σκεφτομαι το daytona125.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το αν πρεπει να παρω το injection.Μου'χουν πει οτι κολλαει σε ανηφορες κι οτι βγαζει προβληματα αλλα δε ξερω κατα ποσο αληθευουν.Απο την αλλη βλεπεις κι αυτο το 1,7 / 100 και λες ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!!! :D :D :D Ποια ειναι η δικη σας γνωμη ? Να προτιμησω το i ή το κανονικο?? Επεισης θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει διαφορα στην τιμη του service αναμεσα στο κανονικο (καρμπιρατερ) και στο injection.Eυχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Eγώ αν έπαιρνα το sprinter θα επέλεγα το δοκιμασμένο καρμπιρατέρ Παπί και injection δεν πάνε μαζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gmanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Πείραξες καθόλου τον πίσω τροχό? Τέντωμα αλυσίδας, αλλαγή ελαστικού κλπ? τιποτα φιλε..αν θες εχω ανοιξει θεμα στο φορουμ..εκει γραφω ολα τ τα προβληματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Πες το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mirmiliotis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 θελω να παρω το daytona 110..αξιζει ξερει κανεις;;μονο για δουλειες στην πολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Ανάκληση Daytona Sprinter 125 Διαβάστηκε από 59 αναγνώστεςΗ Γκοργκόλης A.E, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης που αφορά στο παπί της Daytona, το Sprinter 125. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα ανάκληση αφορά σε 116 μοτοσικλέτες, μοντέλο Sprinter 125, με αριθμούς πλαισίου: • Από ΧG8DΕ125WDC024314 έως και ΧG8DΕ125WDC024371 • Από ΧG8DΕ125WDC024626 έως και ΧG8DΕ125WDC024683 Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, στα οχήματα αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί διαρροή και πιθανή αποκόλληση του οπισθίου σωλήνα υγρών φρένου, με αποτέλεσμα την απώλεια της οπίσθιας πέδησης. Για λόγους αποφυγής ξαφνικής βλάβης είναι απαραίτητος ο προληπτικός έλεγχος, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, της στερεότητας του οπισθίου σωλήνα φρένου με το μεταλλικό ρακόρ στο σημείο σύνδεσης με την οπίσθια δαγκάνα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στα εξής τηλέφωνα: • Αττική - Θησέως 309: Τηλ. 210-9403880 (εσωτ: 303 Κα Κακαρά) • Υπόλοιπη Ελλάδα: Τηλ. 24310-56101 (εσωτ: 932 Κος Γκούθας, 934 Κος Αργύρης) Μου θυμίζει κάτι από την πρώτη ημέρα που το παρέλαβα. 2 νέες περιπέτειες. μία φορά κόλλησε ο δείκτης της βενζίνη δείχνοντας άδειο και έμεινα Κυριακάτικα στις 23:00 έξω από το σπίτι του Λαού. Ξεκόλλησε στο επόμενο γέμισμα. Χθές έσβησε από ρελαντί, και δεν έπερνε μπροστά με την καμία, πλημμυρισμένο ποτηράκι και λιμνούλα από βενζίνη. Πήγε για καθαρισμό καρμπιρατέρ και αλλαγή λαδιών. 10700 τα χμ. (Ξέρω είναι λίγα αλλά δεν κάνω ούτε ντελίβερι ούτε ταξίδια, και η δουλειά είναι δίπλα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Έμεινα από πίσω φρένο. Τι ήθελα και έκανα το ποστ? Ο Γκοργκόλης είναι κλειστός και σήμερα. Εις αύριο τα νεότερα. Πάω να πάρω ένα dot3 να συμπληρώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Ο Μέρφυ δεν κοιμάται ΠΟΤΕ! Και τον Αύγουστο που όλοι κάνουμε τα μπάνια μας, αυτός κάνει υπερωρίες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες