HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μ.Παρασκευη πρωι, εχουμε κλεισει δωματιο και θα καναμε ανασταση εκει. Το μερος;; υπεροχο, το ιδιο και η διαδρομη οπου μετα απο την εθνικη ξεκιναει το καλο καλο δεσιμο λοιπον στα πραγματα μας, μπουφανακι κρανακι γαντια κλπ. και ετοιμοι για το ταξιδι μας πρωι μια συνομη σταση στη Χαλκιδα για τα προβλεπομενα... επομενη σταση στον Α. Ιωαννη τον ρωσο οπου καπου εκει ξεκινησαν οι χαιρετουρες με τους αγνωστους φιλους εδω ειναι η θεα απο το δωματιο μας ακριβως διπλα στην θαλασσα(φανταστειτε πως οταν εβγαινα εξω για τσιγαρο ακουγα το κυμα) η εισοδος στην Λιμνη... κατσαμε να φαμε για μεσημερι και η θεα ηταν αυτη... ολα τα μαγαζια ειναι ακριβως διπλα στην θαλασσα ε μετα να μην παμε και για ενα καφεδακι;; Το Μ.Σαββατο πηγαμε στην Στενη Ευβοιας για να φαμε κοψιδια...αλλωστε η πρωτη ανασταση ειχε γινει λυσαξα αλλη μια φορα στον Α Γιαννη...το ιδιο και στον γυρησμο δεν θα σας βαλω φωτογραφιες γιατι τα πιατα ειναι αδεια.. η πλακα ειναι πως οταν φτασαμε στο μαγαζι ρωταω τον σερβιτορο (διαλογος) υπόψιν ολο το μαγαζι ετρωγε θαλασσινα και γενικα νηστισημα - κρεατικα εχεις;; - εεε δεν ξερω ενα λεπτο να ρωτησω το αφεντικο.. τελικα ειχε και ετσι φαγαμε κατι μπριζολικια τεραστια οπως γυρνουσαμε πετυχα στην ακρη του δρομου ενα χωματοδρομο μου οδηγουσε σε ενα τοπιο πανεμορφο.. μετα μια βολτα στην παραλια εξω απο το ξενοδοχειο το βραδυ πηγαμε στην εκκλησια του χωριου και να το αποδεικτικο στοιχειο. ΩΩΧΧ αυτος παει να βγαλει πιστολι... ετσι πηραμε τον δρομο για την επιστροφη,τελευταια φωτο στην γεφυρα οπως ειπα ολα καλα σκασαμε για αλλη μια φορα στο φαγητο ανοιξε το ματι μας απο το τσιμεντος της Αθηνας. η ταχυτητα μου στην εθνικη δεν ξεπερασε τα 130 και εδω να πω και την γνωμη μου για την ζελατινα.... με ψιλοκουρασε γιατι ειχα συνεχεια στροβι΄λισμους, (δεν κανει για το υψος μου) themata ειχες δικιο,μαλιστα σημερα που την εβγαλα και εβαλα παλι την κοντη ειδα μεγαλη διαφορα τοση που μεχρι και η Ναταλινος μου ειπε πως δεν την κοπαναει ατσαλα ο αερας. Παντως οσοι δεν εχετε παει στην Λιμνη αξιζει να πατε ειτε σαν μονοημερη ητε για να μεινετε 2-3 μερες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Ααααααααααααααααααααααααααααααχχχχ!!! Ωραία! Πολύ ωραία! Πάρα πολύ ωραία! Ευχαριστούμε για τις φωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Ωραία ΜΗΧΑΝΗ Ωραία ΣΥΝΟΔΟ Ωραία θεα Τι Άλλο θες? :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Ωραιος φιλε. Να της χαιρεσαι και τις 2 και παντα ορθιος. Υ.Γ. Αχ ποσο καιρο θα λιωνω ακομα εχοντας διαβασει ολα τα ταξιδιωτικα του διαδυκτιου, εχοντας ταξιδεψει με ολες τις μηχανες που υπαρχουν! Αχ! Σε λιγο καιρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 ωραίος. και πολύ καλός προορισμός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Πολύ ωραία περιγραφή και πολύ ωραίες φωτο ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες αυτά μαζί μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 πολυ ωραιες φωτο φιλε ...παντα τετοια σου ευχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 streetakias ακριβως ακριβως ομως στην ιδια φαση ειμαι και εγω ποτε την παιρνεις την μηχανη? εγω σε 3 μηνες και εγω kawasaki...... ολη μερα αυτο σκεφτομαι μερικες νυχτες δεν μπορω να κοιμηθω ...... sorry για το off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Ζηλευω...Πολυ Ωραια ........Σκεφτομαι να το κανω του χρονου Πρωτα ο Θεος....κανα Πηλιο... Το TDM φορτωμενο ειναι στο στοιχειο του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Μπραβο ρε Λιακο!! Βλεπω το καταφχαριστηθηκες το ταξιδι την διαμονη και γενικα ολα!! Και αυτο φαινεται ρε φιλε, λαμπεις ολοκληρος!! Ευχομαι να κανεις πολλα ταξιδια ειτε δικαβαλος ειτε μονος!! Πολυ ωραιος ο προορισμος!! Με πορωσες να παω και εγω τωρα!!! Αντε και στα δικα μας :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Ax Ηλία μας είναι σαν να είμαστε μαζί, να σαστε καλά βρε παιδάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Ωραίος ο Λιάκος.....tdmακι - γυναικάκι - Ευβοιάκι - φραπεδάκι - ποταμάκι - hotelάκι - κεράκι. << ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΜΕ >> ______________________________________________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 ωραιος.ομορφα μερη.αντε να περνουμε σειρα και οι επομενοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis81 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αντε τωρα που εκανες την αρχη στα ταξιδια μην σταματησεις,εχεις τσαμη για μηχανη,εχεις και κουκλα γεια συνοδο ποιος τη χαρει σου! Πολυ ωραιες φοτο και καταπληκτικο μερος,πως λεγεται και που ειναι ακριβως; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2010 από τον tanasis81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Αντε τωρα που εκανες την αρχη στα ταξιδια μην σταματησεις,εχεις τσαμη για μηχανη,εχεις και κουκλα γεια συνοδο ποιος τη χαρει σου! Πολυ ωραιες φοτο και καταπληκτικο μερος,πως λεγεται και που ειναι ακριβως; λεγετε Λιμνη και ειναι στην Ευβοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 streetakias ακριβως ακριβως ομως στην ιδια φαση ειμαι και εγω ποτε την παιρνεις την μηχανη? εγω σε 3 μηνες και εγω kawasaki...... ολη μερα αυτο σκεφτομαι μερικες νυχτες δεν μπορω να κοιμηθω ...... sorry για το off Υπαρχει και αλλος αρρωστος σαν και εμενα! Δεν το πιστευω. Σε κανα τριμηνο και εγω. Ηταν να την παρω πιο νωρις, αλλα να ειναι καλα οι οικονομικες δυσχερειες και οι κωλ@αναγκες! Υ.Γ. Αντε να τις παρουμε τις κουκλες, και μετα ποιος μας ποιανει! Sorry για το offtopic. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Υπαρχει και αλλος αρρωστος σαν και εμενα! Δεν το πιστευω. Σε κανα τριμηνο και εγω. Ηταν να την παρω πιο νωρις, αλλα να ειναι καλα οι οικονομικες δυσχερειες και οι κωλ@αναγκες! Υ.Γ. Αντε να τις παρουμε τις κουκλες, και μετα ποιος μας ποιανει! Sorry για το offtopic. εγω σε κανα 2μηνο. μαμημενες πανελληνιες.αρα ειμαστε 3. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Βλέπω έκανες στάση στο NetFood για μάσα...απέναντι ακριβώς ήταν το σχολείο μου! Πράγματι πολύ ωραίο μέρος η Λίμνη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis81 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 λεγετε Λιμνη και ειναι στην Ευβοια εγω σε κανα 2μηνο. μαμημενες πανελληνιες.αρα ειμαστε 3. Αχχχχχχχχ.....Μη μιλατε ρε παιδια και εγω περιμενω να τελειώσουν αυτες οι ελεινες πανελλαδικες να παρω κανα μοτο να τη κανω για κανα δυο μηνες......... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 εγω περιμενω να την παρω να την μαθω λιγο και αμα βρω παρεα να χαθω μεσα στα βουνα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 ωραιος!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Πολύ ωραίο topic, ωραίο ταξιδάκι.. Πάντε τέτοια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Ομορφα τοπια, κουκλα μηχανη και ακομα ομορφοτερη παρεα.. νομιζω οτι αν εσκαγε κανενα τζινι εδω περα και μου εδινε τρεις ευχες αυτα θα του ζητουσα (εε και καμια μπριζολα αν περισσευει :P ) Παντα τετοια αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες