NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 συνηθως ξεκινανε με υψηλοτερες τιμες και στην πορεια τις ριχνουνε..εδω παει αντιθετα... αθανατη yamaha με τα πιανακια σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 συνηθως ξεκινανε με υψηλοτερες τιμες και στην πορεια τις ριχνουνε..εδω παει αντιθετα... αθανατη yamaha με τα πιανακια σου! ο κώλος μας δεν έχω καταλάβει τι φταίει ομως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) ο κώλος μας δεν έχω καταλάβει τι φταίει ομως.... κατεληξες τελικα προς τα καπου σαρδαναπαλε? τι εχει αρχηγε? αιμοροιδες προκαλει το καθισματακι? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2010 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 κατεληξες τελικα προς τα καπου σαρδαναπαλε? τι εχει αρχηγε? αιμοροιδες προκαλει το καθισματακι? όχι απλά εννοώ πως η yamaha πιάνει τον κώλο σε όποιον θέλει να αγοράσει μηχανάκι... 2,630 για παπάκι;;; έλεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 ας μην αγορασει ουτε ενας βιδα εχω ξαναπει..να δεις πως θα πεσει η καθε τιμη οπουδηποτε..γιατι οκ δεν νομιζω πως πχ κρατωντας το παλιο παπι ο οποιοσδηποτε ενα μηνα παραπανω θα παθει τιποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 παιδιά θέλω γνώμες για κόστος χρήσης παπί vs scooter, το θέμα των εξόδων (βενζίνη, συντήρηση κτλ) είναι βασικό για μένα, όπως και το θέμα της ευχρηστίας και άνεσης (το θέλω για μια απόσταση 10 χλμ καθημερινά όπου πρέπει να βγαίνω και σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας), είμαι ανάμεσα στα εξής 2: παπί modenas x-cite (έχω διαβάσει καλά λόγια στο φόρουμ για το θέμα της άνεσης, +αξιοπιστία λόγω ονόματος), scooter: kymco agility 150 (επίσης πολλά παιδιά γράφουν καλά λόγια). Για κανένα από τα 2 δεν έχω γνώμη από γνωστούς οπότε όποιος κάτοχος μπορεί ας γράψει 2 λόγια, τι πληρώνει για σέρβις, πόσο καίνε κτλ, ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες