tasosbmw 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Ισοθερμικά, στολή με θερμική επένδυση, μπαλακλάβα, γάντια και φύγαμε. Εγώ προσωπικά φοράω revit sand2, δεν καταλαβαίνω και πολλά.Με -7 πέρσυ πήγα Κιάτο - Θεσσαλονίκη. Σε κάποιο σημείο έβαλα και αδιάβροχα κοντά στη Λάρισα θυμάμαι που έπεσε κιαλλο η θερμοκρασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Προς Οχριδα μεσω Αγιου Ναουμ...Τον πουλο λιιιγο πριν φτασουμε και φτου και παλι πισω για να παμε απο αλλου. Το κρυο που εχω μαζεψει αυτες τις μερες δεν θα το ξεχασω ποτε αλλα αξιζει και με το παραπανω. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Θα έλεγα τα πάντα είναι θέμα εξοπλισμού. Πριν πολλάαα χρόνια, φοιτητής στις ΒΑ ΗΠΑ, Γενάρης, κρύο που δεν αστειεύονταν, ξεκινάμε με ένα φιλαράκι από το σπίτι του να κατεβούμε πανεπιστήμιο. Η διαδρομή περιλάμβανε "αστικό" αυτοκινητόδρομο 4 λωρίδων. Ήταν περί τις 7.30 το πρωί, είχαμε ήδη βρει κίνηση γιατί κοντεύαμε να μπούμε κέντρο. Θερμοκρασία σύμφωνα με το όργανο του αυτοκινήτου -18 βαθμοί εκείνη την ώρα.Ο δρόμος ήταν καθαρός από χιόνια, και όπως πηγαίναμε μας περνάει BMW GS με τον αναβάτη χαλαρό! Με -18!Μου έμεινε σαν εικόνα, ακόμα το θυμάμαι 15 και χρόνια μετά. Επίσης είναι θέμα ψυχολογίας. Άμα ξεκινάς το πρωί και λες "αμάν, θα το δαγκώσουμε", το έχεις ήδη μισοδαγκωμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Not true φιλε expii. Δεν υπαρχει εξοπλισμος που σε αυτες τις θερμοκρασιες θα σε κρατησει ζεστο. Θα κρυωνεις απλα λιγοτερο. Γενικα τρωμε παπατζα απο τις εταιρειες ρουχισμου. Απο τις δικες μου εμπειριες, ζεστος παραμενεις οταν οι εξωτερικες θερμοκρασιες βρισκονται στο +10 και πανω. Απο εκει και περα και οσο το κοντερ ανεβαινει τα ακρα σου αρχιζουν και την ακουν και καπου εκει τελειωνει το παραμυθι αφου με κρυα χερια/ποδια ουσιαστικα κλειδωνεις πανω στην μηχανη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Πάντως με σκούτερ (όπως ένα SH 300 για παράδειγμα) και κουβέρτα tucano urbano , χούφτες της ίδιας εταιρίας , μπαλακλάβα , καλό κράνος , λαιμουδιά και ένα καλό κορντούρα μπουφάν εγώ ταξιδεύω όπου θέλεις , για ώρες , ακόμα και με -10 . Χωρίς να κρυώνω . Όσον αφορά την μηχανή η αλήθεια είναι ότι στα άκρα (χέρια ΄ποδια) ότι και να βάλεις , κάποια στιγμή θα κρυώσεις μετά από λίγη ώρα . Απλά θα σε κρατήσουν ζεστό στην αρχή . Μέχρι πριν μερικά χρόνια ταξίδευα πιο συχνά τον χειμώνα , ειδικά όταν είχα το GS είχα δει πολλές φορές κάτω από -5 βαθμούς κλεσίου σε εθνική οδό και συνέχιζα κανονικά . Τώρα σιγά σιγά το ψιλοαποφεύγω , θες η ηλικία , θες τα χρόνια δεν ξέρω . Σκέψου πως βαράω και 60.000 χιλιόμετρα τον χρόνο επάνω σε μηχανή . Αν ήμουν οδηγός του Σαβατοκύριακου πιστεύω θα έβγαινα ακόμα βόλτα ακόμα και με βροχή , πλέον λόγο πολλών χιλιομέτρων στην πλάτη μου κάθε χρόνο κουράζομαι και κοιτάζω να αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις . Πάντως αυτό που είπα για σκούτερ με ποδιά ,χούφτες κτλπ είναι τσεκαρισμένο 100/% , ειδικά στο SH που βγάζει ζέστη από τους αεραγωγούς προς τα μέσα ,στο εσωτερικό της ποδιάς έχει αααααλλο κλίμα , μιλάμε για ζέστη !! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Not true φιλε expii.Φίλε Gouky7, αυτό είδα, αυτό λέω, τώρα άμα έπαθε κρυοπάγημα και του έπεσαν τα @@ στο τέλος δεν μπορώ να το ξέρω Πολλά παίζουν ρόλο. Όταν κάπνιζα, τα χέρια ήταν μόνιμα παγωμένα. Πλέον όντας δυόμισι χρόνια άκαπνος, για να βάλω χειμερινό γάντι πρέπει να έχει κάτω των 10, για απόσταση ~1 ώρα εθνική.Πάντως για την παπάτζα που λες, έχεις δίκιο. Τα χέρια θα κρυώσουν στο τέλος ούτως ή άλλως. Και με ένα δάχτυλο μόνιμα στο φρένο, ακόμα χειρότερα. Άμα ντυθείς σε στρώσεις, βάλεις κανένα ισοθερμικό και καμιά μάλλινη σκελέα από κάτω, αυξάνεται κατά πολύ το όριο. Όσο και καλή μόνωση να έχει το έξω "στρώμα" από μόνο του δεν αρκεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 στο πολυ κρύο αυτο που πραγματικά νοιώθω ειναι μαλακας που δεν έχω τα χρήματα για αυτοκινητο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2019 up ! καιρος του, ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2019 Εγω παντως τα τελευταια 2 χρονια, τους χειμερινους μηνες, που πηαινοερχομαι ΚΑΘΕ μερα (κυριολεκτικα) στη δουλεια, το προβλημα μου δεν ειναι το κρυο στο σωμα. Νταξ να μου πεις 15 λεπτα διαδρομη πανε ελα, σιγα το πραγμα. Αλλα και παλι, το προβλημα ειναι η υγρασια και το κρυο στη μυτη. Αυτη η Γ******η μυτη. Ειμαι συνεχεια με ενα vicks inhaler και ενα μυξομαντηλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος rtifosi έγραψε: Εγω παντως τα τελευταια 2 χρονια, τους χειμερινους μηνες, Αναπνέεις απο τη μύτη και εκπνέεις απο στόμα ? Θελει και κάνα ξεφυσημα καλό πριν καβαλήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Αναπνέεις απο τη μύτη και εκπνέεις απο στόμα ? Θελει και κάνα ξεφυσημα καλό πριν καβαλήσεις. Προσπαθω να τα κανω ολα απο τη μυτη αν ειναι δυνατον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 δε ξερω πόσοι ειστε οξω μ'αυτον τον καιρό, αλλά Σ-Κ εχει πλυσιμο για τ' αλάτια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Όξω δεν είμαι(τυγχάνει να κάνω τηλεεργασία) και στον κλάδο του κατασκευαστικού που είμαι υπολειτουργούν οι εργασίες πεδίου λόγω ολικού παγετού και γιατί θέλουμε προστατεύουμε και να έχουμε υγιή τα συνεργεία μας γιατί το έμψυχο προσωπικό είναι το παν (να τα λέμε και αυτά τούτες τις κουλές και βλαμμένες μέρες που ακούς τα πάντα). Αλάτια δεν έχω από κάτω γιατί δεν μετακινήθηκα που-θε-νά. Ωστόσο πολύ φοβάμαι για την μπαταρία, όπου ναι μεν έχω συντηρητή αλλά μπορεί με τέτοιο κρύο να υπήρξε πρόβλημα. Η πρώτη μιζιά θα δείξει. Γαμώτο φέτος μας έκανε κάτσε καλά χειμώνα, χωρίς πολλές βροχές και κακοκαιρία, εξαιρώντας τις τελευταίες μέρες. Ας κάνει μειον αλλά να 'χει λιακάδα. Το κρύο αντέχεται, η πτάνα η ζέστη όχι, τα πετσιά σου τραβάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2021 οι 10 μερες που περασανε ηταν σκληρες. πολυ κρυο, χιονι παγος. εντυπωση που εκανε πως με ασφαλτινα λαστιχα το μηχανακι δεν εκανε το παραμικρο. μηπως παραεγινα συντηρητικος και πηγαινα safe? τα πλυντηρια εχουν παρει φωτια, εως και 1 ωρα αναμονη στα self service. στα αλλα, κλεινεις ραντεβου μετα απο 3-4 μερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες