monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 καλησπερα ατα παιδια. θελω να αγορασω ενα παπι μεχρι 500/600 ευρω μεταχειρισμενο φυσικα για δευτερο μηχανακι. δεν με νοιαζει αν πηγαινει σφαιρα,αν τραβαει πολυ τελικες κλπ. με νοιαζει να μην βγαζει προβληματα κυριως και να κανει αξιοπρεπως τις μετακινησεις. ειμαι καπου αναμεσα στο crypton,kazer, τι λετε?ιδιαιτερα το crypton εστω το 105cc νομιζω οτι ειναι "σκυλακι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 εχωντας crypton για πανω απο 5 χρονια σου λεω να παρεις crypton. απλα να βρεις καποιο με κλειστο μοτερ που να μην εχεις ανοιχτει-βιαστει ποτε απο καποιον πιτσιρικα.. προτιμησε αυτο και οχι το ποιο παλιο. αν φυσικα βρεις σε αυτα τα λεφτα. απο την αλλη για kaze r δε ξερω δε γνοριζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 εχωντας crypton για πανω απο 5 χρονια σου λεω να παρεις crypton. απλα να βρεις καποιο με κλειστο μοτερ που να μην εχεις ανοιχτει-βιαστει ποτε απο καποιον πιτσιρικα.. προτιμησε αυτο και οχι το ποιο παλιο. αν φυσικα βρεις σε αυτα τα λεφτα. απο την αλλη για kaze r δε ξερω δε γνοριζω.. καλησπερα αυτο απ'οσο καταλαβαινω ειναι το 115cc.κοιτα και τετοια βρισκεις και στα 600ευρω.εγω το θελω οσο το δυνατον "μαμα" υσηχο με την ποδιτσα του...καταλαβαινεις νομιζω.ουτε εξατμισεις ουτε εκεντροφορους,κυλινδροπιστονα κλπ νομιζω οτι αυτα ειναι η καλυτερη αγορα σε αυτα τα λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 και για honda astrea θα ηθελα γνωμες παιδια,αν και ειναι λιγο παλια. εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστα μηχανακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Εγω το crypton r 105cc θα σου προτεινα..Το εχουμε 10 χρονια και δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα αν και δεν το προσεχαμε καθολου...Απλα σκυλι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) οχι το 115 ειναι μετα το 2004 που το ειχα παρει εγω ειναι το λιγο ποιο φουσκομενο σε μπλε ασημι και κοκκινο. εγω σου προτεινω το crypton r 105cc που ειναι σε μαυρο ασημι πρασινο κλπ. και σου προτεινω ποιο παλιο για τα λεφτα που δινεις. αλλιως παρε ενα 115 γνωμη μου αφου μπορεις κρυπτον με δισκοφρενο μη παρεις astrea. και γω αυτο σου λεω να ειναι μαμισιο απο μοτερ δηλαδη οχι απο πιτσιρικα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Θα συμφωνισω και εγω με τους συμφορουμιτες για το cryptοn Κοιτα και κατι αγγελιες που μολις βρηκα σε αρκετα φτηνη τιμη Αυτο ειναι Αθηνα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/593337/ Αυτο ειναι απο Θεσσαλονικη http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/593252/ Και τα 2 κατα την αποψη μου φαινονται αρκετα "προσεγμενα" Εδω ειναι μερικα αλλα "μαμα" απ οτι λενε στις πληροφοριες http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/588117/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/583832/ Δες και μερικα Kawasaki Kaze r http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/492840/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/593112/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/572489/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/575603/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/591109/ ΥΓ : Αντε και καλη αγορα-επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Είχα κάνει με το Cryptonaki μου περίπου 40000 χμ(όχι και τόσο ήρεμα) και δεν έκαιγε σταγόνα λάδι... Αλλα σαν το Καζε-ρ δεν είναι.... ένα φιλαράκι μου το είχε και του ειχε πιει το αίμα... δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τραβούσε εκείνο το μηχανάκι.... Ψηφίζω Crypton γιατί σαν την πρώτη αγάπη δεν έχει! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 από τον Bacilys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 η πλειοψηφια αποφασισε... crypton θα παρεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 η πλειοψηφια αποφασισε... crypton θα παρεις :D Έτσι.... την καλύτερη δουλειά θα κάνει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 καζερ κυκλοφορουν αρκετα απο τοτε που ηταν στα φερτε τους , και ντελιβεραδικα, δηλαδη δεν εχουν καποιο σημαντικο προβλημα για να τα εχουν οι ντελιβεραδες πιστευω, ενω κρυπτον οχι και τοσο, ισως ειναι αντιθετα τα πραγματα αλλα βαση το τι βλεπω στους δρομους καζερ και για τα λεφτα που διαθετεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 kazer θα βρεις στα λεφτα σου ποιο ευκολα.. αλλα να παρεις κρυπτον προτεινω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 kazeR αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση! αλλά λίγο δύσκολο στα λεφτά που σκέφτεσαι να δώσεις. Έγω σε αντίστοιχη αναζήτηση και βλέποντας ότι με τα λεφτά που ζητάνε για παπάκια πενταετίας+ έπερνα του κουτιού, κατέληξα σε καινούργιο "ανώνυμο" (δηλ κινέζικο ) με εγγύηση και υπαρκτή αντιπροσωπεία, και χωρίς προβλήματα ως τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 η πλειοψηφια αποφασισε... crypton θα παρεις :D Κατ'αρχην να σας ευχαριστησω.κατα δευτερο λυπαμαι που δε διαθετω 800ευρω γιατι βρισκεις πολυ καλα παπακια. πηρα καποια τηλ.αλλα εχουν πουληθει.τωρα μιλαω για ενα crypton 105 μοντ' 97 φθηνο βεβαια αλλα παλιο.οπτικα απο φωτο καλο φαινεται για την ηλικια του.το παιδι που το εχει μετα απο καποιες ερωτησεις μου ειπε οτι το εχει μαμα.μονο πιστονι εχει κανει ρεκτιφιε,θα δουμε. http://www.car.gr/cl...es/view/593337/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Πάντως να ξέρεις μέχρι και την δεύτερη επισκευή το μηχανάκι θα έχει ζωή... μετά αρχίζει και πέφτει... Πάντα για μαμά ομως και για καλές επισκευές οχι China πιστόνια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 αγοραστηκε yamaha crypton r 105cc μοντ97' τελικα στην εξωφρενικη τιμη των 300 ευρω .το ειχε μια κοπελα πρωτο χερι δεν εχει κανει ρεκτιφιε κινητηρας...παρθενος βεβαια εχει διαφορα προβληματα ξεβαμενα πλαστικα,κοντερ δε δουλευει,σελα σκισμενη,θελει αλυσιδα γραναζια και αλλα ισως που δεν ειδα... αλλα 300 ευρω ρε παιδια. αντε μεγια μου χαρτι το κρυπτονακι καλοσυντηρημενο :P λοιπον ευχαριστω και παλι τους "γνωστους αγνωστους"για τη βοηθεια και το χρονο τους :cheers Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 αγοραστηκε yamaha crypton r 105cc μοντ97' τελικα στην εξωφρενικη τιμη των 300 ευρω .το ειχε μια κοπελα πρωτο χερι δεν εχει κανει ρεκτιφιε κινητηρας...παρθενος βεβαια εχει διαφορα προβληματα ξεβαμενα πλαστικα,κοντερ δε δουλευει,σελα σκισμενη,θελει αλυσιδα γραναζια και αλλα ισως που δεν ειδα... αλλα 300 ευρω ρε παιδια. αντε μεγια μου χαρτι το κρυπτονακι καλοσυντηρημενο :P λοιπον ευχαριστω και παλι τους "γνωστους αγνωστους"για τη βοηθεια και το χρονο τους :cheers δώσε άλλα 200 και κανε το καινούργιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 Καλοτάξιδο σκυλι μαυρο ειναι οχι απλα σκυλι.... και λαδακι να καει το κανεις μια επισκευουλα και ειναι σαν καινουριο! :thumbsup: Το παπάκι αυτο ειναι το παπακι με το περισσότερο νευρo! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 καλοριζικο και καλες βολτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Καλοριζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Βασικα τα πλαστικα του Crypton R συμφερει περισοτερο να τα αγορασεις σετ γιατι ποδια και 3 πλαστικα ακομα εχουν 350€(γνησια) Σημερινη ενημερωση μετεα απο πτωση ενος φιλου μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 ευχαριστω και παλι παιδια.σημερα πηρα σετ γραναζια αλυσιδα και αλλαξα αλλα στο μαγαζι μου δωσανε μικροτερο γραναζι μπροστα και οι οδηγοι πηγαν πισω τερμα πρεπει να το αλλαξω καποια στιγμη.αλλαχτηκε φιλτρο αερα. και μια ερωτηση.για να αλλαξω λαδια πρεπει να ξεβιδωσω μια ποδια που εχει?τι μ#$#@κια εινα αυτη?αν ειναι ετσι. οσο για τα πλαστικα...αργοτερα. και θα τα φτιαξω ο ιδιος θα τα ξυσω και θα τα βαψω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Καλοριζικο!!Δεν θυμαμαι τι ξεβιδωνεις για τα λαδια και δεν το εχω εδω για να κοιταξω να σου πω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Έχει κάτω στο μοτερ μια βίδα 17αρα αν δεν κάνω λάθος την ξεβιδώνεις το αφήνεις να τρέξουν τα λάδια και μετά το γεμίζεις και το μετράς με τον δείκτη που έχει στο αριστερό καπάκι του κινητήρα Βασικα τα πλαστικα του Crypton R συμφερει περισοτερο να τα αγορασεις σετ γιατι ποδια και 3 πλαστικα ακομα εχουν 350€(γνησια) Σημερινη ενημερωση μετεα απο πτωση ενος φιλου μου... Εγώ για το δικό μου τα έπαιρνα πολύ πιο φτηνά, μια μάσκα θυμάμαι τη είχα πάρει κάτι πιο λίγο από 20 ευρα και ενα φιλαράκι μου είχε παρει ενα σετ πλαστικά γύρο στα 200 ευρα.... γνήσια αλλά ήταν για το πιο καινούριο μοντέλο....Με καναδυο πατέντες μπορείς να βάλεις και τα πλαστικά από το αμέσως επόμενο μοντέλο που είναι πολύ πιο όμορφα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Ψάχνω και εγώ για μεταχειρισμένο Crypton σε καλή κατάσταση (και μαμά).. Το θέλω για ντελίβερι άλλα είμαι πάνω απο δύο μέτρα! Λέτε να υπάρχει κανένα πιό κατάλληλο για μένα (κιλά=96, ύψος)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες