BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 140€ να φανταστώ μόνο το τελικό έτσι? μαζι με λαιμο ρεεεεεε που πας ρε θα σε κλεψουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Καλά ντε μην βαράς Μάλιστα,δλδ πέρα από την εξοικονόμηση βάρους και καλύτερο ήχο δεν σου προσφέρει τπτ άλλο,όποτε πολλά δεν είναι τα 140€?Βασικά όπως το βλέπει κανείς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Δεν θυμάμαι καλά αλλα μάλλον μαζί με τον λαιμό θες κοντά στα 180Εύρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 τελικα τι μηχανακι θα παρεις? πηρες? τι γινεται? οχι δεν εχω παρει ακομα μηχανακι και μαλον προς το jetix κλινω αλλα κιτα να δεις τι γινετε εγω τα λεφτα τα εχω μαζεψει αλλα δεν με αφινει ο μπαμπας μου να το παρω λεει οχι ακομα και καλιτερα να το αγορασω μετα το πασχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 οχι δεν εχω παρει ακομα μηχανακι και μαλον προς το jetix κλινω αλλα κιτα να δεις τι γινετε εγω τα λεφτα τα εχω μαζεψει αλλα δεν με αφινει ο μπαμπας μου να το παρω λεει οχι ακομα και καλιτερα να το αγορασω μετα το πασχα Πες του μπαμπά μόλις σταματήσουν τα σχολεια για διακοπές να το πάρεις για να το στρώσεις μέσα στο Πάσχα! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 καλα δεν νομιζω πως θα προλαβει ευκολα να το στρωσει σε 15 μερες, θα πρεπει ολη μερα να ειναι πανω στο παπι! θα βγαλει καλους ο κολος του! :P σιγουρεψε παντως το οτι μετα το Πασχα τουλαχιστον θα το παρεις..μην μεινεις ξαφνικα χωρις τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 καλα δεν νομιζω πως θα προλαβει ευκολα να το στρωσει σε 15 μερες, θα πρεπει ολη μερα να ειναι πανω στο παπι! θα βγαλει καλους ο κολος του! :P σιγουρεψε παντως το οτι μετα το Πασχα τουλαχιστον θα το παρεις..μην μεινεις ξαφνικα χωρις τιποτα! αφτο λεω να κανω παιδες!! καλα δεν νομιζω πως θα προλαβει ευκολα να το στρωσει σε 15 μερες, θα πρεπει ολη μερα να ειναι πανω στο παπι! θα βγαλει καλους ο κολος του! :P σιγουρεψε παντως το οτι μετα το Πασχα τουλαχιστον θα το παρεις..μην μεινεις ξαφνικα χωρις τιποτα! αφτο λεω να κανω παιδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 αφτο λεω να κανω παιδες!! αφτο λεω να κανω παιδια!! ψανχεσε μονο για καινουριο η σε ενδιαφερει και μεταχειρισμενο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 ψανχεσε μονο για καινουριο η σε ενδιαφερει και μεταχειρισμενο???? βασικα για καινουργιο ελεγα αλλα και μεταχειρισμενο το σκευτομαι εχεις να μου προτυνεις κατι??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το δικό του θα σου προτείνει! :2funny: :2funny: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2010 από τον AntouAnO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Το δικό του θα σου προτείνει! :2funny: :2funny: δεν το βρισκω και τοσο αστειο το μηχανακι μου εχει 7000 χλμ δεν εχει παθει τιποτα και ουτε θα παθει επεισης δεν τριζει διοτι καινουριο φιλε μου το ειχα παρει 2350 ευρω και ειναι Piaggio αντιθετα με εσενα που θελεις να παρεις Daytona (δεν ξερω τους λογους οικονομικους η τιποτα αλλο και ουτε με ενδιαφερει) οποτε μην κρινεις το τι κανω εγω και τι προτεινω και τι οχι στο παιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 A δεν περίμενα να παρεξηγηθείς συγγνώμη , και δεν αμφισβήτησα εγώ το μηχανάκι σου το καλύτερο μοντέλο τις piaggio είναι , Για πλακα το είπα. Και πάλι Συγγνώμη. :sweatdrop: :sweatdrop: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Σιγα ρε που παρεξηγιέστε για 50cc :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Σιγα ρε που παρεξηγιέστε για 50cc :P Αυτό παρεξηγήθηκε από ότι βλέπεις όχι εγώ, παρόλο που του ζήτησα συγγνώμη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EasyDriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 θες να πεις οτι θα ειναι τοσο αργο που θα με περνανε και τα παιδακια στον δρομο με τα ποδιλατα με το jetix??????????????????? http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/files/JETIX%2050.JPG 1ον το κυμκο εχει κοφτη στα 45 2ον ειναι μονο 3, κατι αλογα ενω ενα gilera εχει 4+++ τωρα τι να σ πω εγω δεν θα το επερνα σιγουρααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 φιλε το kawasaki zx 130cc πιρα τελικα οποτε....μια χαρα απο αλογα :bruce_h4h: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες