Jump to content
Sign in to follow this  
manos1994

Μηχανάκι 50 cc

Recommended Posts

και στους αλλους γιατι δινει μια protech καπου στα 10-15 χιλιομετρα??????? ΣΤΑ παπια 4χρονα Η μια yosimura??

Δεν υπάρχει αυτό που λες...καμμιά εξάτμιση δεν δίνει 10-15 χλμ/ω!!Στα παπιά από όσο εχω δει που φοράνε motosport ή ZX (αν τα λέω σωστά).Yosi δεν έχω δει πολλούς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πια ειναι η καλυτερη εξατμισει για παπια εκτος tawekana

Sebring γνησια!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sebring γνησια!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ :bruce_h4h:

η οποια εχει ποσο?????

και ποσα χιλιομετρα καιρδιζεις με αυτην??????? :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει καμια 90αρα γιουρος

3-4(πραγματικα χιλιομετρα)χαω

αλλα πρεπει να εχεις και το αναλογο μοτερ για να κερδισεις χιλιομετρα αλλιος μονο ηχο βγαζεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι αλο απο εξατμηση που να βγαζει πολλα χιλιομετρα πανω σε kymco jetix 50αρι και να ειναι και οικονομικο?????????? :greece:

Τροποποιήθηκε από τον manos1994

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο για εξατμιση μιλας?Αν δεν αλλαξεις κυλινδροπιστονα δεν βλεπεις αποδοση .Τεσπα βαλε ενα καρμυλατερ 16αρι , μια φιλτροχοανη και μια sebring και εισαι στην πενα . Μην περιμενεις τεραστια αποτελεσματα , αλλα θα εχει λιγο διαφορα στο αρπαγμα

ΥΓ:Χρονια πολλα κιολας, να τα εκατοστησεις :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχουν εξατμισεις που τις βαζεις και δινουν χιλιομετρα

Η εξατμιση κανει το μοτερ πιο "ελευθερο" στην λειτουργια του.

Για να πετυχεις κτι τετοιο πρεπει να βαλεις και ενα ελευθερο φιλτρο αερα μπροστα και να ρυθμισεις το μιγμα ξανα.

Κοιτα μοτορ σπορτ εξατμισεις

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο για εξατμιση μιλας?Αν δεν αλλαξεις κυλινδροπιστονα δεν βλεπεις αποδοση .Τεσπα βαλε ενα καρμυλατερ 16αρι , μια φιλτροχοανη και μια sebring και εισαι στην πενα . Μην περιμενεις τεραστια αποτελεσματα , αλλα θα εχει λιγο διαφορα στο αρπαγμα

καταρχας ευχαριστω αλλα δεν μου λες ποσο κερδιζει και ποσο στιχιζει!! :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες τα ρε γιαννη!

αλλοι βγαζουν την ποδια του παπιου και τον λασπορητα και νομιζουν οτι κερδιζουν αλογα :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχας ευχαριστω αλλα δεν μου λες ποσο κερδιζει και ποσο στιχιζει!! :_innocent:

ανάλογα πόσα θες να σκάσεις αρχίζουν από 60-70 και μπορεί να φτάσουν μέχρι 200+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω κατι αλλο σε λιγες μερες θα παω να κανω τα χαρτια μου για δηπλωμα για 50αρι μπορειτε να μου προτινετε τιποτα βιβλια για να διαβασω???? :thumbsup::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω κατι αλλο σε λιγες μερες θα παω να κανω τα χαρτια μου για δηπλωμα για 50αρι μπορειτε να μου προτινετε τιποτα βιβλια για να διαβασω???? :thumbsup::mB_kalo_e:

κανενας δεν θυματε πια βιβλια διαβασε για να παει να δωσει να μου πει και εμενα ????????? :this::cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπάρχουν πολλά βιβλία,νομίζω το έχουν και βιβλιοπωλεία λογικά,ρώτα τους.Βασικά σήματα δεν θέλει μόνο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπάρχουν πολλά βιβλία,νομίζω το έχουν και βιβλιοπωλεία λογικά,ρώτα τους.Βασικά σήματα δεν θέλει μόνο?

οχι και μηχανικα για το μηχανακι νομιζω :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι και μηχανικα για το μηχανακι νομιζω :thumbsdown:

Καλά τεσπα εγώ πρι 2 χρόνια που έδωσα για μηχανή Α1 μου είχε πει ο δάσκαλος να μην διαβάσω μηχανολογία,και στις εξετάσεις δεν έπεσε τπτ τέτοιο,τώρα για να μην λέω και τυχόν μακακίες ας σου απαντήσουν και οι πιο πρόσφατοι που έδωσαν για διπλώμα :surrender:

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θελει κανενας που θιματε καλιτερα να με διαφοτισει θα το εκτιμουσα πραγματηκα!!!!!!!!!! :_thumbsup::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για δίπλωμα πάνε στην τροχάι και ρωτα αν έχουν να σου δώσουν τα βιβλία που πρέπει να διαβάσεις {δεν θυμάμαι ονόματα} αλλιώς πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και ζητα τα βιβλία για δίπλωνα 50cc 20 Εύρος πρέπει να κάνουν! :_thumbsup::aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για δίπλωμα πάνε στην τροχάι και ρωτα αν έχουν να σου δώσουν τα βιβλία που πρέπει να διαβάσεις {δεν θυμάμαι ονόματα} αλλιώς πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και ζητα τα βιβλία για δίπλωνα 50cc 20 Εύρος πρέπει να κάνουν! :_thumbsup::aggressive:

εμενα η αδελφη μου ειχε παρει ενα DVD και ενα βιβλιο δωρο και εδειχνε στον υπολογιστη τις ερωτησεις και στο τελος (οταν τελιωνε ) ελεγε τα λαθος κτλ.. ΓΙΑ ΨΑΧΤΩ

ρε παιδεια η Protech χειροπιητη δεν ειναι η καλυτερη .....ΕΓΩ αυτο ξερω :closed-topic:

Τροποποιήθηκε από τον sotos2010

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε η Protech δεν είναι χειροποίητη η Dragon είναι χειροποίητες! :_thumbsup:

και ποσο κανουν αυτες .... ΑΑΑ κανει πιο ωραιο θορυβο ( πιο μπασο ) :aggressive::aggressive:

και τελικα πια ειναι η καλυτερη εξατμισει

Τροποποιήθηκε από τον sotos2010

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα