Jump to content
Sign in to follow this  
manos1994

Μηχανάκι 50 cc

Recommended Posts

κανενας αλοσ βρε παιδια πειτε κατι μην με αφηνετε στα σκοταδια

φιλε το jetix τελιος ΜΑΜΑ 70κμ/η σε ευθεια και 75 κμ/η σε κατηφορα ....ΠΑΡΑ ενα κινεζικο ειναι καλυτερο με 100 διαφορες φιλε....Εγω αυτο σου σινιστω να παρεις.... ΑΑΑ και εγω αφτο θα παρω το jetix 50cc ...... JETIX = :ok::ok: ΣΚΥΛΗ

φισικα για 1ο μηχανακη εεεε.....ΜΕΤΑ παρε κανενα CRYPTON X να κανεις την δουλεια σου οπως... ( γουστ@ρεις)

Τροποποιήθηκε από τον sotos2010

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε ειναι ολα αναλογα την χρηση που κανεις, αν οτι παρεις θες να το σκιζεις συνεχεια, καλυτερα παρε τρακτερ γιατι τοτε οτι και να παρεις ολο και κατι θα σου βγαλει, αν εισαι ηρεμος σε γενικες γραμμες, οτι και να παρεις ισως καποιες φορες με λιγη παραπανω προσοχη θα σε βγαλει ασπροπροσωπο! :_thumbsup:

ρε σοτο..πως ξερεις τελικες, αξιοπιστια, γενικα τα παντα ολα..οταν δεν εχεις ουτε το ενα αλλα ουτε το αλλο?

μην ποτιζεις το παλικαρι με χαζομαρες και τον αποθαρυνεις λεγωντας του πραγματα για τα οποια και εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να εισαι σιγουρος...κριμα ειναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ειναι ολα αναλογα την χρηση που κανεις, αν οτι παρεις θες να το σκιζεις συνεχεια, καλυτερα παρε τρακτερ γιατι τοτε οτι και να παρεις ολο και κατι θα σου βγαλει, αν εισαι ηρεμος σε γενικες γραμμες, οτι και να παρεις ισως καποιες φορες με λιγη παραπανω προσοχη θα σε βγαλει ασπροπροσωπο! :_thumbsup:

ρε σοτο..πως ξερεις τελικες, αξιοπιστια, γενικα τα παντα ολα..οταν δεν εχεις ουτε το ενα αλλα ουτε το αλλο?

μην ποτιζεις το παλικαρι με χαζομαρες και τον αποθαρυνεις λεγωντας του πραγματα για τα οποια και εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να εισαι σιγουρος...κριμα ειναι...

τη πως ξερω τελικες??? Εχω ρωτησει και εχω δει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα, δεν μαρεσει να κρυβεται ο κοσμος πισω απο το δαχτυλο του, μην το κανεις και εσυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε το jetix τελιος ΜΑΜΑ 70κμ/η σε ευθεια και 75 κμ/η σε κατηφορα ....ΠΑΡΑ ενα κινεζικο ειναι καλυτερο με 100 διαφορες φιλε....Εγω αυτο σου σινιστω να παρεις.... ΑΑΑ και εγω αφτο θα παρω το jetix 50cc ...... JETIX = :ok::ok: ΣΚΥΛΗ

φισικα για 1ο μηχανακη εεεε.....ΜΕΤΑ παρε κανενα CRYPTON X να κανεις την δουλεια σου οπως... ( γουστ@ρεις)

Σε ανηφόρα πόσα βγάζει (περίπου κλίση 10%) ξέρει κανείς; :scooter: Σε κατηφόρα σιγά, το πολύ πολύ να βάζεις νεκρό να πηγαίνει με 80+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ανηφόρα πόσα βγάζει (περίπου κλίση 10%) ξέρει κανείς; :scooter: Σε κατηφόρα σιγά, το πολύ πολύ να βάζεις νεκρό να πηγαίνει με 80+

Το πολυ να βγαζει 15 το παρα πολυ 20...Ειχα σπριντερ 50αρι και ξερω.Φαντασου που το jetix θεωρειτε και πιο αργο....Ποσα να βγαζει? 10?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πολυ να βγαζει 15 το παρα πολυ 20...Ειχα σπριντερ 50αρι και ξερω.Φαντασου που το jetix θεωρειτε και πιο αργο....Ποσα να βγαζει? 10? :uglystupid2:

¨Ελεος ρε φιλε τι λες???????????????????????? 10 κμ/η

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου πω καταρχας μολις μπικα ακι ειδα οτι η διαφορα τους ειναι μολις 100 ευρο ακομη κρανος εχω και ειναι μια χαρα για 50αρι οποτε τωρα για μπουφαν .....παιρνω με τοσα λιγα φραγγα μπουφανακι μοτοσικλεστικο????

ααα οσο για το κιτ ειπαρχι το εψαξα δικαιο εχεις

να σε ρωτισω και κατι βλεπω οτι εισαι μεγαλιτερος απο εμενα πως και δεν εχεις μηχανακι ακομα και εισαι με το ποδιλατο????

Δυστυχώς φίλε δεν είχα πάρει ακόμη την έγκριση από τους γονείς μου μέχρι πρόσφατα...

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ "δίνω μάχη" για να τους πείσω σε σχεδόν καθημερινή βάση πια...

Να φανταστείς ότι από εκεί που δεν ήθελαν κάν να ακούσουν τη λέξη μηχανή μεσα στο σπίτι, τώρα σχεδόν το δέχτηκαν...

Εεεε θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα γίνει κάτι...

Το κακό είναι ότι όπως μου λένε εμένα με εμπιστεύονται απόλυτα, αλλά φοβούνται τους υπόλοιπους και αυτό δεν τους το βγάζεις εύκολα από το μυαλό (και δεν έχουν και άδικο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς φίλε δεν είχα πάρει ακόμη την έγκριση από τους γονείς μου μέχρι πρόσφατα...

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ "δίνω μάχη" για να τους πείσω σε σχεδόν καθημερινή βάση πια...

Να φανταστείς ότι από εκεί που δεν ήθελαν κάν να ακούσουν τη λέξη μηχανή μεσα στο σπίτι, τώρα σχεδόν το δέχτηκαν...

Εεεε θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα γίνει κάτι...

Το κακό είναι ότι όπως μου λένε εμένα με εμπιστεύονται απόλυτα, αλλά φοβούνται τους υπόλοιπους και αυτό δεν τους το βγάζεις εύκολα από το μυαλό (και δεν έχουν και άδικο)

φιλε το ιδιο ακριβως μου λενε και εμενα μεχρι και τωρα αλλα μου εχουν δωσει την αδεια να παρω τελικα διπλομα μετα απο πολυ κοπο φυσικα και ετσι σε κανα μηνα θα δωσω για διπλομα και μετα θα παρω και μηχανακι και οπως το βλεπω μαλον το jetix 50ari θα παρω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Seirios Θυμάμαι στο λύκειο που είχε ένας φίλος μου ένα μαμά 50cc 4Τ τον είχα πρήξει για κόντρα εγώ με ποδήλατο και αυτός με το παπί στα 100μέτρα, το αποτέλεσμα γνωστό.... έφαγε σκόνη!!! είχε πλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Seirios Θυμάμαι στο λύκειο που είχε ένας φίλος μου ένα μαμά 50cc 4Τ τον είχα πρήξει για κόντρα εγώ με ποδήλατο και αυτός με το παπί στα 100μέτρα, το αποτέλεσμα γνωστό.... έφαγε σκόνη!!! είχε πλάκα.

θες να πεις οτι θα ειναι τοσο αργο που θα με περνανε και τα παιδακια στον δρομο με τα ποδιλατα με το jetix???????????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσι δηλαλη πιο μηχανακι μου προτινεις να παρω αλλα να 3ερεις θελω να ειναι 50αρι τουλαχιστον στα χαρτια...... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεε κοίτα σε εκκινήσεις σίγουρα σε περνάει ένα ποδήλατο και σε σπρίντ αν ο άλλος με το ποδήλατο τα δώσει όλα σε περνάει άλλα αυτό είναι γενικό με τα τετράχρονα 50αρια παπάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσεις οι αλλοι τι γνωμη εχετε γιατι δεν μιλατε σας παρακαλω βρε παιδια διαφωτιστε με :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσεις οι αλλοι τι γνωμη εχετε γιατι δεν μιλατε σας παρακαλω βρε παιδια διαφωτιστε με :worshippy:

αφου σου αρεσει το jetix παρτοο....και εγω αυτο θα παρω ρε φιλε :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΙΓΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτισω κατι αλο ξερει κανεις ποσο παταει τελικη το jetix???

καθως και αν πηγαινει δικαβαλο????? :help: :/

Τροποποιήθηκε από τον manos1994

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σφραγισμένο όπως το παίρνεις πρέπει να έχει 45 χλμ τελική.

Αλλά αν το ανοίξεις πιστεύω ότι θα 70ρίζει σχετικά καλά ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη αν βγαλω τον κοφτη θα πιανει τα 70 με ενα ατομο με δυο??

και αν βαλω και μια αλλη εξατμηση????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βγάλεις Κοφτη βάλεις μια "φιλτροχοανα" για καλύτερο τραβηγματάκι{μην φανταστείς τρελή διαφορα} και αν βάλεις και μια Sebrig η MotorSport πιστεύω τα 65-70 8a τα πιάνεις μονος σου αν είσαι γύρω στα 65-70kg! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ποσο θα μου κοστισει ολο αυτο ??????

ααα και πολα χιλιομετρα υπολογιζεις οτι θα παρω γιατι αν ειναι πολα τα λεφτα και λιγα τα χιλιομετρα τοτε δεν συμφερει με τιποτα!! :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες από εκεί που έχεις τελική 55 να το κανεις 85 μπορεί να χρειαστείς μετατροπή αξιας περίπου 300 Ευρώ αλλα το μηχανάκι θα πετάει.

Αν θες από εκεί που έχεις τελική 55 να το κανεις 65 δεν χρειάζεσαι μετατροπή πάνω από 50 Ευρώ.

μια "φιλτροχοανα" έχει 5 Ευρώ.Αλλα στην εξάτμιση παίζει η τιμή μπορεί να βρείς από 35 μέχρι 200Ευρώ που να ταιριάζει

Επειδή όμως είναι παλιό το μηχανάκι πήγαινε σε έναν εξάτμισα και ρωτα τι μπορείς να βάλεις. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μιλαω για το suzuki αλλα για το kymco jetix συγνωμη που δεν το ανεφερα στο τελευτεο post αλλα το ελεγα στο πρωιγουμενο....

επειδη λεω να το παρω μολις βγαλω δηπλωμα

Τροποποιήθηκε από τον manos1994

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως,μην φανταστείς ότι με την εξάτμιση θα κερδίσεις κανένα άλογο...μόνο βάρος γλιτώνεις και έχεις και πιο καλό ήχο,άντε να πάς + 1-2 χλμ/ω πάνω,παραπάνω δεν.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως,μην φανταστείς ότι με την εξάτμιση θα κερδίσεις κανένα άλογο...μόνο βάρος γλιτώνεις και έχεις και πιο καλό ήχο,άντε να πάς + 1-2 χλμ/ω πάνω,παραπάνω δεν.... :_thumbsup:

και στους αλλους γιατι δινει μια protech καπου στα 10-15 χιλιομετρα??????? ΣΤΑ παπια 4χρονα Η μια yosimura??

Τροποποιήθηκε από τον sotos2010

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα