Jump to content
Sign in to follow this  
manos1994

Μηχανάκι 50 cc

Recommended Posts

geia pedia eimai neos sto mybike kai tha ithela kapies simboules sxetika dia to ti mixanaki na parw blepete se liges meres pernw diploma gia 50cc kai thelw na parw to proto m mixanaki kai afstira na einai 50ari

pados euxaristw ek ton proteron gia tis simboules sas

:scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θες παπι, σκουτερ 'η μοτοσυκλετακι?? Γινε λιγο πιο σαφης για να βοηθησεις και συ την κατασταση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι,οντως.δωσε καποιες λεπτομερειες οπως τι ποσο διαθετεις καταρχας,και τι προτιμας εσυ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ greeklish.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα εγω θα σου προτειν να περεις μεταχειρισμενο...

και θα σου προτεινα η glx η c50 που θα σου περισεψουν τα μισα ισως και παραπανω απο τα μσα απο τα λεφτα που διαθετεις. και αν θελεις το βελτιωνεις αμφανισιακα η και μηχανικα...

ριξε μια ματια εδω να δεις τι κυκολφορει σε μεταχειρισμενα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/search/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για τις μεχρι τωρα πλιροφοριες μυπος μπορειτε ομως να μου δωσετε και μερικες πλιροφοριεσ σχετικα με τα χαρακτιριστικα απο τα μηχανακια καθως και τιμες

ευχαριστω!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες για kymco μπες εδω εχει τα χαρακτηρηστικα, αν δεν εχει τιμες ειναι γυρω στα 1300-1500 το πολυ πιστευω κομπλε ενα πενηνταρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σας πω εγω σκευτομαι για το kymco jetix 50cc τι γνωμη εχετε??

το εχει κανενας ???αν ναι τι προβληματα βγαζει???

και απο κιτ για τον κινιτιρα τι υπαρχει για να παει περισοτερα κιβικα και τι τιμες?????

ευχαριστω παντος παιδια με βοηθατε πολυ !!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ακούσει και πολλά...

Πάντως νομίζω ότι φοράει τον ίδιο κινητήρα με το Nexxon και η διαφορα είναι στο υπολοιπο μηχανάκι... (εμφάνιση κλπ)

Όσο για τον κινητήρα νομίζω υπάρχει κιτ υπερκυβισμού στα 72 κυβικά από την αντιπροσωπία (extra χρέωση εννοείται), αλλα και όρκο δεν παίρνω...

Γιατί δεν παίρνεις το Nexxon και να δώσεις την διαφορά για ένα καλό κρανάκι;

Ή έστω την βελτίωση;

Μην κολλάς τόσο στην εμφάνιση... (αν και είναι μια χαρά το Nexxon)

Σκέψου πως είναι ένα μηχανάκι που θα κρατήσεις λίγο και σκοπό έχει να σε μυήσει στον κόσμο των 2 τροχών ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ακούσει και πολλά...

Πάντως νομίζω ότι φοράει τον ίδιο κινητήρα με το Nexxon και η διαφορα είναι στο υπολοιπο μηχανάκι... (εμφάνιση κλπ)

Όσο για τον κινητήρα νομίζω υπάρχει κιτ υπερκυβισμού στα 72 κυβικά από την αντιπροσωπία (extra χρέωση εννοείται), αλλα και όρκο δεν παίρνω...

Γιατί δεν παίρνεις το Nexxon και να δώσεις την διαφορά για ένα καλό κρανάκι;

Ή έστω την βελτίωση;

Μην κολλάς τόσο στην εμφάνιση... (αν και είναι μια χαρά το Nexxon)

Σκέψου πως είναι ένα μηχανάκι που θα κρατήσεις λίγο και σκοπό έχει να σε μυήσει στον κόσμο των 2 τροχών ;)

καλα τα λες φιλε μου αλλα ουτοσ η αλλος η διαφορα ειναι μικρη αν θιμαμε καλα οποτε γιατι οχι το jetix που ειναι και πιο ωρεο εμφανισιακα εε τι λες

ακομη θα με υποχρεωνες αν μου ελεγες ποσο περιπου κανει το κιτ 72cc :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα...

Η διαφορά είναι γύρω στα 200 - 250 ευρώ...

Γιατί να μην πάρεις ένα ωραίο κρανάκι μ' αυτά τα λεφτά;

Η ένα καλο μπουφανάκι; (Μοτοσυκλετιστικό πάντα... ;) )

Όσο για το κιτ... δεν ξέρω πολλά!

Και εγώ σου είπα νομίζω οτι υπάρχει, δεν είμαι σίγουρος.

Κάπου το άκουσα, αλλά δεν θυμάμαι που ρε γμτ... :thumbsdown::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου πω καταρχας μολις μπικα ακι ειδα οτι η διαφορα τους ειναι μολις 100 ευρο ακομη κρανος εχω και ειναι μια χαρα για 50αρι οποτε τωρα για μπουφαν .....παιρνω με τοσα λιγα φραγγα μπουφανακι μοτοσικλεστικο????

ααα οσο για το κιτ ειπαρχι το εψαξα δικαιο εχεις

να σε ρωτισω και κατι βλεπω οτι εισαι μεγαλιτερος απο εμενα πως και δεν εχεις μηχανακι ακομα και εισαι με το ποδιλατο????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σας πω εγω σκευτομαι για το kymco jetix 50cc τι γνωμη εχετε??

το εχει κανενας ???αν ναι τι προβληματα βγαζει???

και απο κιτ για τον κινιτιρα τι υπαρχει για να παει περισοτερα κιβικα και τι τιμες?????

ευχαριστω παντος παιδια με βοηθατε πολυ !!!!! :_thumbsup:

Αν θές να πειράξεις τον κινητήρα, θα σου πρότεινα να έχεις παπί που φοράει κινητήρα honda η παίρνει ανταλλακτικά από honda βρίσκεις τα πάντα και είναι αρκετά οικονομικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις να μου προτινεις καπιο σιγγεκριμενο παπακι?????

αν ναι τι τιμη και απο αξιοπιστια πως παει????

Τροποποιήθηκε από τον manos1994

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από μεταχειρισμένα glx, c50 ή καινούργιο το daytona sprinter. Το glx και c50 θα βρεις κάτω από 600 ευρώ, ενώ το sprinter κάνει 1170 και κρατάς τα υπόλοιπα χρήματα για αναβαθμίσεις μεγαλύτερα κυλινδροπίστονα κεφαλή ενα καλό καρμπιρατέρ και εξάτμιση (αυτά με κόστος κάτω από 350 ευρώ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε μην παρεις ποτε κινεζικα :thumbsdown::surrender: ....Και ξερεις γιατι ειναι τοσο χαμηλες η τιμες !!! Γιατι τριζουν τα παντα, χαλανε, καιγοντε ολα , πολλα εξοδα , και ειναι ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ..... Παρε καλητερα το Kymco jetix που σου αρεσει κιολας .... ΚΑΙ KYMCO εεε!!! :_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λες.....να παθει κατι ?????

παντος ειμαι αναμεσα σε jetix και στο spriter

εσεις πιο λετε να παρω καλιτερα ????πιο ειναι πιο καλο και αντεχει περισοτερο?????

τα εχει κανεις τι λεει πως πανε??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάντε και μια γύρα στο φόρουμ,έχουμε γράψει 14+ σελίδες για sprinter αλλά και για το άλλο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ φιλε αλλα αν μπορουσες να μου ελεγες την δικη σου προσοπικη γνωμη θα με υποχρεωνες :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν έχω ιδέα από πάπιες και σκούτερ μιας και η πρώτη μου μηχανή ήταν το ΥΖ125,φυσικά είμαι αρνητικά προκατειλημμένος για τα κινέζικα και τα κορεάτικα,όποτε αν πω ότι αξίζουν ή δεν αξίζουν χωρίς να τα έχω πιάσει στα χέρια μου,δεν λέει και γενικά δεν το θεωρώ σωστό.Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογα παπιά στην κατηγορία,όπως glx,c50 κτλπ.Από αυτά τα 2 όποιο σχεδόν και αν πάρεις θα σου βγει σκυλί,αυτή είναι η γνώμη μου :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα