manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 geia pedia eimai neos sto mybike kai tha ithela kapies simboules sxetika dia to ti mixanaki na parw blepete se liges meres pernw diploma gia 50cc kai thelw na parw to proto m mixanaki kai afstira na einai 50ari pados euxaristw ek ton proteron gia tis simboules sas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 θες παπι, σκουτερ 'η μοτοσυκλετακι?? Γινε λιγο πιο σαφης για να βοηθησεις και συ την κατασταση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 ναι,οντως.δωσε καποιες λεπτομερειες οπως τι ποσο διαθετεις καταρχας,και τι προτιμας εσυ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ greeklish. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 θα προτιμουσα παπακι και δεινω το πολι μεχρι 1500 ευρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 κοιτα εγω θα σου προτειν να περεις μεταχειρισμενο... και θα σου προτεινα η glx η c50 που θα σου περισεψουν τα μισα ισως και παραπανω απο τα μσα απο τα λεφτα που διαθετεις. και αν θελεις το βελτιωνεις αμφανισιακα η και μηχανικα... ριξε μια ματια εδω να δεις τι κυκολφορει σε μεταχειρισμενα http://www.car.gr/classifieds/bikes/search/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 παρε σαν το δικο μου σε 50αρι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Daytona Sprinter 50cc i Dv 50cc i Glx 90CC "DOGS" :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos2010 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Kymco ( nexxon - jetix ) nexxon= 1250 $ jetix= 1400 $ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2010 ευχαριστω για τις μεχρι τωρα πλιροφοριες μυπος μπορειτε ομως να μου δωσετε και μερικες πλιροφοριεσ σχετικα με τα χαρακτιριστικα απο τα μηχανακια καθως και τιμες ευχαριστω!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2010 αν θες για kymco μπες εδω εχει τα χαρακτηρηστικα, αν δεν εχει τιμες ειναι γυρω στα 1300-1500 το πολυ πιστευω κομπλε ενα πενηνταρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 να σας πω εγω σκευτομαι για το kymco jetix 50cc τι γνωμη εχετε?? το εχει κανενας ???αν ναι τι προβληματα βγαζει??? και απο κιτ για τον κινιτιρα τι υπαρχει για να παει περισοτερα κιβικα και τι τιμες????? ευχαριστω παντος παιδια με βοηθατε πολυ !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δεν έχω ακούσει και πολλά... Πάντως νομίζω ότι φοράει τον ίδιο κινητήρα με το Nexxon και η διαφορα είναι στο υπολοιπο μηχανάκι... (εμφάνιση κλπ) Όσο για τον κινητήρα νομίζω υπάρχει κιτ υπερκυβισμού στα 72 κυβικά από την αντιπροσωπία (extra χρέωση εννοείται), αλλα και όρκο δεν παίρνω... Γιατί δεν παίρνεις το Nexxon και να δώσεις την διαφορά για ένα καλό κρανάκι; Ή έστω την βελτίωση; Μην κολλάς τόσο στην εμφάνιση... (αν και είναι μια χαρά το Nexxon) Σκέψου πως είναι ένα μηχανάκι που θα κρατήσεις λίγο και σκοπό έχει να σε μυήσει στον κόσμο των 2 τροχών ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δεν έχω ακούσει και πολλά... Πάντως νομίζω ότι φοράει τον ίδιο κινητήρα με το Nexxon και η διαφορα είναι στο υπολοιπο μηχανάκι... (εμφάνιση κλπ) Όσο για τον κινητήρα νομίζω υπάρχει κιτ υπερκυβισμού στα 72 κυβικά από την αντιπροσωπία (extra χρέωση εννοείται), αλλα και όρκο δεν παίρνω... Γιατί δεν παίρνεις το Nexxon και να δώσεις την διαφορά για ένα καλό κρανάκι; Ή έστω την βελτίωση; Μην κολλάς τόσο στην εμφάνιση... (αν και είναι μια χαρά το Nexxon) Σκέψου πως είναι ένα μηχανάκι που θα κρατήσεις λίγο και σκοπό έχει να σε μυήσει στον κόσμο των 2 τροχών ;) καλα τα λες φιλε μου αλλα ουτοσ η αλλος η διαφορα ειναι μικρη αν θιμαμε καλα οποτε γιατι οχι το jetix που ειναι και πιο ωρεο εμφανισιακα εε τι λες ακομη θα με υποχρεωνες αν μου ελεγες ποσο περιπου κανει το κιτ 72cc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Κοίτα... Η διαφορά είναι γύρω στα 200 - 250 ευρώ... Γιατί να μην πάρεις ένα ωραίο κρανάκι μ' αυτά τα λεφτά; Η ένα καλο μπουφανάκι; (Μοτοσυκλετιστικό πάντα... ;) ) Όσο για το κιτ... δεν ξέρω πολλά! Και εγώ σου είπα νομίζω οτι υπάρχει, δεν είμαι σίγουρος. Κάπου το άκουσα, αλλά δεν θυμάμαι που ρε γμτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 να σου πω καταρχας μολις μπικα ακι ειδα οτι η διαφορα τους ειναι μολις 100 ευρο ακομη κρανος εχω και ειναι μια χαρα για 50αρι οποτε τωρα για μπουφαν .....παιρνω με τοσα λιγα φραγγα μπουφανακι μοτοσικλεστικο???? ααα οσο για το κιτ ειπαρχι το εψαξα δικαιο εχεις να σε ρωτισω και κατι βλεπω οτι εισαι μεγαλιτερος απο εμενα πως και δεν εχεις μηχανακι ακομα και εισαι με το ποδιλατο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 να σας πω εγω σκευτομαι για το kymco jetix 50cc τι γνωμη εχετε?? το εχει κανενας ???αν ναι τι προβληματα βγαζει??? και απο κιτ για τον κινιτιρα τι υπαρχει για να παει περισοτερα κιβικα και τι τιμες????? ευχαριστω παντος παιδια με βοηθατε πολυ !!!!! Αν θές να πειράξεις τον κινητήρα, θα σου πρότεινα να έχεις παπί που φοράει κινητήρα honda η παίρνει ανταλλακτικά από honda βρίσκεις τα πάντα και είναι αρκετά οικονομικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) εχεις να μου προτινεις καπιο σιγγεκριμενο παπακι????? αν ναι τι τιμη και απο αξιοπιστια πως παει???? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2010 από τον manos1994 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 Από μεταχειρισμένα glx, c50 ή καινούργιο το daytona sprinter. Το glx και c50 θα βρεις κάτω από 600 ευρώ, ενώ το sprinter κάνει 1170 και κρατάς τα υπόλοιπα χρήματα για αναβαθμίσεις μεγαλύτερα κυλινδροπίστονα κεφαλή ενα καλό καρμπιρατέρ και εξάτμιση (αυτά με κόστος κάτω από 350 ευρώ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos2010 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 φίλε μην παρεις ποτε κινεζικα ....Και ξερεις γιατι ειναι τοσο χαμηλες η τιμες !!! Γιατι τριζουν τα παντα, χαλανε, καιγοντε ολα , πολλα εξοδα , και ειναι ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ..... Παρε καλητερα το Kymco jetix που σου αρεσει κιολας .... ΚΑΙ KYMCO εεε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 λες.....να παθει κατι ????? παντος ειμαι αναμεσα σε jetix και στο spriter εσεις πιο λετε να παρω καλιτερα ????πιο ειναι πιο καλο και αντεχει περισοτερο????? τα εχει κανεις τι λεει πως πανε?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 γιατι δεν απανταει κανεις βρε παιδια ελατε τωρα βοηθηστεμε λιγο να αποφασισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 Κάντε και μια γύρα στο φόρουμ,έχουμε γράψει 14+ σελίδες για sprinter αλλά και για το άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 οκ φιλε αλλα αν μπορουσες να μου ελεγες την δικη σου προσοπικη γνωμη θα με υποχρεωνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φίλε δεν έχω ιδέα από πάπιες και σκούτερ μιας και η πρώτη μου μηχανή ήταν το ΥΖ125,φυσικά είμαι αρνητικά προκατειλημμένος για τα κινέζικα και τα κορεάτικα,όποτε αν πω ότι αξίζουν ή δεν αξίζουν χωρίς να τα έχω πιάσει στα χέρια μου,δεν λέει και γενικά δεν το θεωρώ σωστό.Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογα παπιά στην κατηγορία,όπως glx,c50 κτλπ.Από αυτά τα 2 όποιο σχεδόν και αν πάρεις θα σου βγει σκυλί,αυτή είναι η γνώμη μου Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2010 κανενας αλοσ βρε παιδια πειτε κατι μην με αφηνετε στα σκοταδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες