Jump to content
cloud_constructor

Νυχτερινο ρεΒμα

Recommended Posts

Ρε παιδια να ρωτισω κατι τις..

Δε με παει φετος τερμα.

Εχω βαλει στο σπιτι μου νυχτερινο ρευμα , απο την αρχη ,, η εγκατασταση ειναι καινουρια , η πολυκατοικια ειναι καινουρια , οποτε δεν εχει γινει μετατροπη.

Και απο την αρχη σχεδον εχω το εξης προβλημα το οποιο ο ηλεκτρολογος (τρελο κομαντο) λεει φταιει το νυχτερινο.. Πολλες φορες οταν ξυπναω το πρωι δεν εχω ρευμα , εχει πεσει το ρελε.Σπανιως εχει γινει κ απογευμα να λειπω κ να γυρναω κ να μην εχει ρευμα.. Αλλα αυτο με το πρωινο ειναι τρελο ψωμοτυρι.

Εκτος του οτι καθε φορα που ειναι να φυγω για μερες οτι εχω στο ψυγειο το πεταω η το τρωω γιατι θα χαλασει και πολλες φορες βγαζω τα παντα απο την μπριζα.

Παντως σημερα το πρωι που ξυπνισα ειχα κ μια δυσαρεστη εκπληξη (εκπληξη == δυσσαρεστη ΠΑΝΤΑ). Παω να ανοιξω την ενως μηνα 42 tft πριν παω δουλεια να δω αυτια κ να γελασω βριζοντας και .. ναι φιλε αναγνωστη.. δεν δουλευε..Μπριζα ρευμα ειχε , σττην μπριζα ηταν stantby δεν αναβε κτλ κτλ.. τροφοδοτικο η ενα ρελε που εχει μεσα (το ακουω οποτε αναβει).

Ταφος φαραω : ξανανοιξε

Αποτι εχω διαβασει η ΔΕΗ στελνει ενα σημα μεσα απο τις γραμμες για να τηλεχηριστει το ρελε που αλλαζει απο νυχτερινο σε κανονικο και προφανως ο ηλεκτρολογος ταχει κανει πουτανα κ δε δουλευει σωστα , η κατι μαλακια με την δεη γινεται..

Υπερταση δε θα ηταν γιατι εχω κ αλλα ποιο ευαισθητα πραγματα στη μπριζα.. Επισης δεν ηταν τυχαιο γεγονος γιατι του το εχω επισημανει του μαλακα παλι αλλα με γραψε στα αχαμνα του.

Για πειτε ρε γμτ .. ειχε ποτε κανενας καποιο παρομοιο προβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε παλιογκαντέμη, σατανιστή, μεταλλά, κάνε ένα εξορκισμό εκεί πέρα, να τελειώνουμε... 2funny.gif2funny.gif

Πάντως, γενικά το ηλεκτρολογικά, δεν σε πάνε μία, είτε στο CB είτε σπίτι... sopase.gifsopase.gif

Το μόνο που σου έχει απομείνει είναι, να πας για πτήση και τη στιγμή που πέφτεις, να διαπιστώσεις ότι ξέχασες το αλεξίπτωτο... 2funny.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το παρατηρείς στην αλλαγή από νυχτερινό έχει κάνει κάποιο μπέρδεμα κάπου σε ουδέτερο (το πιο πιθανό)..........οπότε η φωνάζεις κάποιον άλλο η έρχεστε αυτός και σου δίνη τη λύση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτος θα ερθει η θα φερει ο κατασκευαστης αλλον.Καλα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ παρταλι.. Το σπιτι ακομα σε εγγυηση ειναι. Αλλιως θα τον θυσιασω στην καλι μαααα βγαζοντας του την καρδια και πετωντας τον μεσα στη λαβα οπως στο ιντιανα τζοουνς.

Διονχαγια κ εγω κατι τετοιο πιστευω οτι ειναι.. κ διαβαζοντας πριν στο ηλεκτρονικα.γρ κ αλλοι ειχαν παρομοιο προβλημα.Μπορει κ να αναγκστω να το κοψω το νυχτερινο..

Ασε κυριακο τα χω παρει μλκ. Ολα στραβα.. μια χαλαει το ενα μια ταλλο. Ειναι επιδης ειπα να μαζεψω λεφτα για να παω σουιδια.Καθε φορα που προσπαθω να μαζεψω κατι γινεται κ χαλιονται ολα..Σκατιλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το νυχτερινό είναι ένα παραπάνω καλώδιο στην παροχή σου που αλλάζει ρολόι στο μετρητή λοιπόν κάτι έχει γίνει εκεί με τι παροχή σου......απλά είναι τα πράγματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το νυχτερινό είναι ένα παραπάνω καλώδιο στην παροχή σου που αλλάζει ρολόι στο μετρητή λοιπόν κάτι έχει γίνει εκεί με τι παροχή σου......απλά είναι τα πράγματα

Το αυτο και απο μενα. Και δουλευει ασυρματα, το κουτακι "νυχτερινο" ειναι ο δεκτης που ενεργοποιει τη νυχτερινη λειτουργια στο μετρητη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αυτο και απο μενα. Και δουλευει ασυρματα, το κουτακι "νυχτερινο" ειναι ο δεκτης που ενεργοποιει τη νυχτερινη λειτουργια στο μετρητη.

ετσι και σε εμενα ειναι...μηπως εχει γινει καμια "μαγκια"στον πινακα η στο ρολοι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα

σαν ηλεκτρολογος ετσι οπως το λες εχει γινει το εξης:

ο ηλεκτρολογος εχει συνδεσει το καλωδιο του νυχτερινου (πιλοτος)στην εισοδο του ρελε στην φαση με αποτελεσμα μολις ενεργοποιηται το νυχτερινο να διαβαζει το ρελε διαροη και να πεφτει.αν ειναι αυτο ειναι πολυ ευκολο να φτιαχτει 5 λεπτα υποθεση. τωρα οσο για την ΤFT εκει παιζει να εχει ενεργοποιηθει ο επιτηρητης τασης. καποια μοντελα εχουν μεσα ενα μηχανισμο στον οποιο οταν βλεπουν οτι το δικτυο ειναι για το ευρω(παιος)για να μην καει το τροφοδοτικο βγαζουν εκτος το συστημα . αν ειναι αυτο ασε την TV για ενα τεταρτακι εκτος πριζας να κανει reset και μολις την συνδεσεις παλι θα ειναι οκ.

Ελπιζω να εχω πεσει μεσα ωστε να μην ταλαιπωρηθεις και πολυ!!!

Τροποποιήθηκε από τον mathios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα