Jump to content
Sign in to follow this  
clandestino

Ανοιγόμενο κράνος +γυαλιά

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να πάρω ένα κράνος γιατί είναι λαλακία που κυκλοφορώ με ένα jet του 30ευρου. Θέλω ένα ανοιγόμενο, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι οδηγάω πάντοτε (το πρωϊ) με γυαλιά ηλίου. Από τιμές αν γινόταν να είναι μέχρι 200 ευρώ θα ήταν σούπερ η κατάσταση. Για περισσότερα θα δυσκολευτώ πολύ γιατί τα έχωσα όλα στην αγορά του σκουτεριού.

Έχετε να προτείνετε κάποιο; (ιδίως όσοι οδηγάτε με γυαλιά).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά θέλω να πάρω ένα κράνος γιατί είναι λαλακία που κυκλοφορώ με ένα jet του 30ευρου. Θέλω ένα ανοιγόμενο, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι οδηγάω πάντοτε (το πρωϊ) με γυαλιά ηλίου. Από τιμές αν γινόταν να είναι μέχρι 200 ευρώ θα ήταν σούπερ η κατάσταση. Για περισσότερα θα δυσκολευτώ πολύ γιατί τα έχωσα όλα στην αγορά του σκουτεριού.

Έχετε να προτείνετε κάποιο; (ιδίως όσοι οδηγάτε με γυαλιά).

Αν σου αρεσει κατι τετοιο...... 3220429682_80bca726a7.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ομορφιά είναι το τελευταίο μου κριτήριο. Με νοιάζει απλά να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και να μπορώ να έχω από μέσα τα γυαλιά.

Το συγκεκριμένο ποιο είναι; Το έχεις φορέσει;

Αν είναι το Nexx X30.. σε ένα review είδα αυτό :

I can fit my thin wire-framed eyeglasses in the X30, but there are no ear pockets, so eyeglasses with thicker frames may be problematic.
Τροποποιήθηκε από τον clandestino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην κατιγορια ανοιγομενο κρανος πιστευω πως η νολαν ειναι αρκετα μπροστα...

Ξεκηνας με το

NOLAN N90

nolan%20n90%20special%20n-com%20negro%20brillo.jpg

NOLAN N103

N103_600_.jpg

n103_BIG_SIDEON.jpg

NOLAN N102

nolan-helmet-n102-n-com.jpg

silver%20N-102.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ οτι τα Νολαν μπορουν να παρουν και Bluetooth

+ οτι εχουν φημε ζελατηνα ενσοματομενη στο κρανος που βγενει σε λιγοτερο απο 3 δευτερολεπτα και τοποθετητε ξανα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην κατιγορια ανοιγομενο κρανος πιστευω πως η νολαν ειναι αρκετα μπροστα...

ΕΧΕΙ η NOLAN Flip-Up Κατω απο 200ευρω??

Η ομορφιά είναι το τελευταίο μου κριτήριο. Με νοιάζει απλά να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και να μπορώ να έχω από μέσα τα γυαλιά.

Το συγκεκριμένο ποιο είναι; Το έχεις φορέσει;

Αν είναι το Nexx X30.. σε ένα review είδα αυτό :

ειπες οτι φορας γυαλια ηλιου...Αυτο εχει εσωτερικο Visor Φιμε για να μη φορας γυαλια ηλιου...οποτε δεν υπαρχει τετοιο θεμα...

ΜΗΠΩΣ Φορας γυαλια ΜΥωπιας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΧΕΙ η NOLAN Flip-Up Κατω απο 200ευρω??

ΝΑΙ ΤΟ Ν90!!! 200 ακριβος και αν παραγκειλεις ακι απο το εξωτερικο μπορει να βρεις και το Ν102 στα 200 παλι γιατι θεωρηται παλιο μοντελο διοτι το αντικατεστησε το Ν103!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο nex αυτό το visor φιμέ, να υποθέσω ότι μπορεί να "σηκωθεί" όταν το έχεις κλειστό ε; Το βράδυ π.χ. ... Φαίνεται πάντως ενδιαφέρον. τιμή ξέρουμε? γιατί δε βρήκα κάτι στο γούγλη.

Τα νόλαν τα ξέρω αλλά έχω παιδικά τραύματα. Ο ζητάς που με έγραφε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς, φόραγε νόλαν. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο nex αυτό το visor φιμέ, να υποθέσω ότι μπορεί να "σηκωθεί" όταν το έχεις κλειστό ε; Το βράδυ π.χ. ... Φαίνεται πάντως ενδιαφέρον. τιμή ξέρουμε? γιατί δε βρήκα κάτι στο γούγλη.

Τα νόλαν τα ξέρω αλλά έχω παιδικά τραύματα. Ο ζητάς που με έγραφε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς, φόραγε νόλαν. :tooth:

Στειλε μου ΠΜ θα σου απαντησω αυριο....στην ΕΛΛΑΔΑ ερχονται τα Nexx (τα φερνει η KTM-Ducati)

Παντως υπολογισε 165-195 αν θυμαμαι καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα φλιπ κράνη είναι λίγο ..μάπα, θα το ξέρεις. Οπότε δεν λέει και για πολλά χρήματα. Έτσι σκέφτηκα κ εγώ και πήρα ένα Caberg rhyno. Από 160ε το πήρα 130ε. Οικονομική λύση.

Καλό είναι για τα χρήματα του. Δες το και αυτό αν θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα φλιπ κράνη είναι λίγο ..μάπα, θα το ξέρεις. Οπότε δεν λέει και για πολλά χρήματα. Έτσι σκέφτηκα κ εγώ και πήρα ένα Caberg rhyno. Από 160ε το πήρα 130ε. Οικονομική λύση.

Καλό είναι για τα χρήματα του. Δες το και αυτό αν θες.

to NEXX X30 ΕΙναι απο τα μοναδικα που εχουν προστασια στο σαγωνι ΑΚΟΜΑ και οταν ειναι ανοιχτο ΚΑΙ ειναι απο τα ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ διοτι οι "ραφες" ειναι πλα'ι'-πισω και δεν εχεις ροη αερα&θορυβο δες τα Review

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ οτι τα Νολαν μπορουν να παρουν και Bluetooth

+ οτι εχουν φημε ζελατηνα ενσοματομενη στο κρανος που βγενει σε λιγοτερο απο 3 δευτερολεπτα και τοποθετητε ξανα...

- οτι ειναι πολυ βαριά και αν οδηγουσες με το κρανος ανοιχτο, (ανεβασμενο το υποσιαγωνο) το βαρος μεταφερονταν ψηλα και ηταν σχεδον αδυνατη η οδηγηση (Ειχα ενα απο δαυτα, πριν καποια χρονια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο σκέφτομαι και γώ (περίπτωση όμως μυωπίας) και πιστεύω θα με βόλευε να πάρω κράνος που ανοίγει... αλλά αν είναι τόσο βαριά όσο λέτε τότε......unsure.gif συν ότι έχω μακρύ μαλλί και με το full face θα μου τα χαλάει όποτε το βγάζω..... αλλά πρώτα είναι η ασφάλεια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GREX RF2, η GREX είναι φίρμα της nolan, το συγκερκιμένο το πήρα 175€ (από κατάστημα στη Μιχαλακοπούλου) ψάχνοντας για κάτι σχετικά οικονομικό και ποιοτικό, πιστευώ αξίζει τα λεφτά του και με έχει βολέψει αρκετά με γυαλιά (αν και δεν έχει κάποια ειδική σχεδιάση σε αυτό το θέμα)

http://www.grex.it/inglese/collection-RF2.php

Τροποποιήθηκε από τον vasath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασε μόνο μετά από δοκιμή με τα γυαλιά: το ακριβό Shoei Multitec δεν συνεργάζεται με την γεωμετρία της φάτσας μου και γυαλιά με φαρδύ μπράτσο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα