clandestino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Παιδιά θέλω να πάρω ένα κράνος γιατί είναι λαλακία που κυκλοφορώ με ένα jet του 30ευρου. Θέλω ένα ανοιγόμενο, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι οδηγάω πάντοτε (το πρωϊ) με γυαλιά ηλίου. Από τιμές αν γινόταν να είναι μέχρι 200 ευρώ θα ήταν σούπερ η κατάσταση. Για περισσότερα θα δυσκολευτώ πολύ γιατί τα έχωσα όλα στην αγορά του σκουτεριού. Έχετε να προτείνετε κάποιο; (ιδίως όσοι οδηγάτε με γυαλιά). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Παιδιά θέλω να πάρω ένα κράνος γιατί είναι λαλακία που κυκλοφορώ με ένα jet του 30ευρου. Θέλω ένα ανοιγόμενο, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι οδηγάω πάντοτε (το πρωϊ) με γυαλιά ηλίου. Από τιμές αν γινόταν να είναι μέχρι 200 ευρώ θα ήταν σούπερ η κατάσταση. Για περισσότερα θα δυσκολευτώ πολύ γιατί τα έχωσα όλα στην αγορά του σκουτεριού. Έχετε να προτείνετε κάποιο; (ιδίως όσοι οδηγάτε με γυαλιά). Αν σου αρεσει κατι τετοιο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clandestino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η ομορφιά είναι το τελευταίο μου κριτήριο. Με νοιάζει απλά να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και να μπορώ να έχω από μέσα τα γυαλιά. Το συγκεκριμένο ποιο είναι; Το έχεις φορέσει; Αν είναι το Nexx X30.. σε ένα review είδα αυτό : I can fit my thin wire-framed eyeglasses in the X30, but there are no ear pockets, so eyeglasses with thicker frames may be problematic. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2010 από τον clandestino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Στην κατιγορια ανοιγομενο κρανος πιστευω πως η νολαν ειναι αρκετα μπροστα... Ξεκηνας με το NOLAN N90 NOLAN N103 NOLAN N102 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2010 από τον maxxdopa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 + οτι τα Νολαν μπορουν να παρουν και Bluetooth + οτι εχουν φημε ζελατηνα ενσοματομενη στο κρανος που βγενει σε λιγοτερο απο 3 δευτερολεπτα και τοποθετητε ξανα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Στην κατιγορια ανοιγομενο κρανος πιστευω πως η νολαν ειναι αρκετα μπροστα... ΕΧΕΙ η NOLAN Flip-Up Κατω απο 200ευρω?? Η ομορφιά είναι το τελευταίο μου κριτήριο. Με νοιάζει απλά να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και να μπορώ να έχω από μέσα τα γυαλιά. Το συγκεκριμένο ποιο είναι; Το έχεις φορέσει; Αν είναι το Nexx X30.. σε ένα review είδα αυτό : ειπες οτι φορας γυαλια ηλιου...Αυτο εχει εσωτερικο Visor Φιμε για να μη φορας γυαλια ηλιου...οποτε δεν υπαρχει τετοιο θεμα... ΜΗΠΩΣ Φορας γυαλια ΜΥωπιας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 ΕΧΕΙ η NOLAN Flip-Up Κατω απο 200ευρω?? ΝΑΙ ΤΟ Ν90!!! 200 ακριβος και αν παραγκειλεις ακι απο το εξωτερικο μπορει να βρεις και το Ν102 στα 200 παλι γιατι θεωρηται παλιο μοντελο διοτι το αντικατεστησε το Ν103! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clandestino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Στο nex αυτό το visor φιμέ, να υποθέσω ότι μπορεί να "σηκωθεί" όταν το έχεις κλειστό ε; Το βράδυ π.χ. ... Φαίνεται πάντως ενδιαφέρον. τιμή ξέρουμε? γιατί δε βρήκα κάτι στο γούγλη. Τα νόλαν τα ξέρω αλλά έχω παιδικά τραύματα. Ο ζητάς που με έγραφε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς, φόραγε νόλαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Στο nex αυτό το visor φιμέ, να υποθέσω ότι μπορεί να "σηκωθεί" όταν το έχεις κλειστό ε; Το βράδυ π.χ. ... Φαίνεται πάντως ενδιαφέρον. τιμή ξέρουμε? γιατί δε βρήκα κάτι στο γούγλη. Τα νόλαν τα ξέρω αλλά έχω παιδικά τραύματα. Ο ζητάς που με έγραφε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς, φόραγε νόλαν. Στειλε μου ΠΜ θα σου απαντησω αυριο....στην ΕΛΛΑΔΑ ερχονται τα Nexx (τα φερνει η KTM-Ducati) Παντως υπολογισε 165-195 αν θυμαμαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Τα φλιπ κράνη είναι λίγο ..μάπα, θα το ξέρεις. Οπότε δεν λέει και για πολλά χρήματα. Έτσι σκέφτηκα κ εγώ και πήρα ένα Caberg rhyno. Από 160ε το πήρα 130ε. Οικονομική λύση. Καλό είναι για τα χρήματα του. Δες το και αυτό αν θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Τα φλιπ κράνη είναι λίγο ..μάπα, θα το ξέρεις. Οπότε δεν λέει και για πολλά χρήματα. Έτσι σκέφτηκα κ εγώ και πήρα ένα Caberg rhyno. Από 160ε το πήρα 130ε. Οικονομική λύση. Καλό είναι για τα χρήματα του. Δες το και αυτό αν θες. to NEXX X30 ΕΙναι απο τα μοναδικα που εχουν προστασια στο σαγωνι ΑΚΟΜΑ και οταν ειναι ανοιχτο ΚΑΙ ειναι απο τα ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ διοτι οι "ραφες" ειναι πλα'ι'-πισω και δεν εχεις ροη αερα&θορυβο δες τα Review Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 + οτι τα Νολαν μπορουν να παρουν και Bluetooth + οτι εχουν φημε ζελατηνα ενσοματομενη στο κρανος που βγενει σε λιγοτερο απο 3 δευτερολεπτα και τοποθετητε ξανα... - οτι ειναι πολυ βαριά και αν οδηγουσες με το κρανος ανοιχτο, (ανεβασμενο το υποσιαγωνο) το βαρος μεταφερονταν ψηλα και ηταν σχεδον αδυνατη η οδηγηση (Ειχα ενα απο δαυτα, πριν καποια χρονια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clandestino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Έλα οι διοπτροφόροι να καταθέσουν προτάσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Devaggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Το ίδιο σκέφτομαι και γώ (περίπτωση όμως μυωπίας) και πιστεύω θα με βόλευε να πάρω κράνος που ανοίγει... αλλά αν είναι τόσο βαριά όσο λέτε τότε...... συν ότι έχω μακρύ μαλλί και με το full face θα μου τα χαλάει όποτε το βγάζω..... αλλά πρώτα είναι η ασφάλεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) GREX RF2, η GREX είναι φίρμα της nolan, το συγκερκιμένο το πήρα 175€ (από κατάστημα στη Μιχαλακοπούλου) ψάχνοντας για κάτι σχετικά οικονομικό και ποιοτικό, πιστευώ αξίζει τα λεφτά του και με έχει βολέψει αρκετά με γυαλιά (αν και δεν έχει κάποια ειδική σχεδιάση σε αυτό το θέμα) http://www.grex.it/inglese/collection-RF2.php Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2010 από τον vasath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Αγόρασε μόνο μετά από δοκιμή με τα γυαλιά: το ακριβό Shoei Multitec δεν συνεργάζεται με την γεωμετρία της φάτσας μου και γυαλιά με φαρδύ μπράτσο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2010 οριστε! εδω..εχει και αλλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες