Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Σου τα δειχνει ο μαστορας ε;; :tooth: Πετυχημένο. Κορυφαίο!!! :rotfl: Αλήθεια, αυτό το "κάθε Τρίτη" δεν το κατάλαβα. Μπορώ να έχω μια επεξήγηση Ορεστάκο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ !!! 135cc , υγρόψιχτο , τετραβάλβιδο , σφυρήλατα πιστόνια , και είναι και YAMAHA !!!!! :P ( το YAMAHA σαν θετικό σχόλιο όχι αρνητικό ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πετυχημένο. Κορυφαίο!!! Αλήθεια, αυτό το "κάθε Τρίτη" δεν το κατάλαβα. Μπορώ να έχω μια επεξήγηση Ορεστάκο? καθε τριτη τον αφηνει η γυναικα του να την παει βολτα τις αλλες μερες του παιρνει τα κλειδια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 970 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Ροπή κινητήρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Το οτι βγηκε το καλυτερο ςς στην κατηγορια του τα λεει ολα!!! Αλλα εκει που εμενα με εχει εντυπωσιαση ειναι στο στριψιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 καθε τριτη τον αφηνει η γυναικα του να την παει βολτα τις αλλες μερες του παιρνει τα κλειδια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τσόπα τσόπα δεν πιλάζει... ( βγάλε αντικλείδι ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 το πισω αμορτισερ της ohlins το ρυθμιζεις απο πολυ μαλακο εως πολυ σκληρο και ασχετα απο την ρυθμιση περνας πανω πετραδακι ,κοτρωνα ,κορμο η χαραδρα χωρις να καταλαβεις τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Ειναι μικρο και φαινεται μεγαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Ο αναβατης του!Ειναι κουκλακι ζωγραφιστο Περα την πλακα το θεωρω ολο το μηχανακι κορυφαιο αλλιως δεν θα το αγοραζα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 χμμμμ.... Η μάρκα του! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Στον κινητηρα παιρνει αριστα γιατι ανηκει στους καλυτερους 2κ εν σειρα της μεσαιας κατηγοριας αλλα ριχνει και πολλους V2 των 650cc. Αξιοπιστος, συγχρονος οικονομικος και ροπατος... Επισης και η εμφανιση ειναι κατι που το ER του 09 παιρνει πολυ καλο βαθμο και αυτο το βλεπω καθημερινα στο δρομο... Για μενα αριστα παιρνει και το πλαισιο, απο προσωπικη εμπειρια με το τρακαρισμα μου αφου δεν εσπασε σε κανενα σημειο και δεν ειχε καποιο στραβωμα που να φαινεται ευκολα με γυμνο ματι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Το κλειδί της. Είναι μεγάλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Η αντικλεπτική της ικανότητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Δεν μπορώ να αποφασίσω, για αυτό θα πώ το γενικό στήσιμο της μηχανής :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 χμμμμ.... Η μάρκα του! :P ο κινητηρας. απλα διαμαντι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 ...χμμα! άριστα? ...μαλλον δεν παίρνει πουθενα! ...αλλα παίρνει σε ολα, "πολυ καλά"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Τιποτα πανω στη δικη μου δεν θεωρω ΚΟΡΥΦΑΙΟ.Ομως συνολικα θεωρω οτι ειναι μια απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογες(αν οχι η καλυτερη)στην κατηγορια(και οχι μονο) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Δεν νομίζω να παίρνει κάπου άριστα η μηχανή μου,έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία,όπως φρένα,άνεση,''μαλακό'' γκάζι,καλό γρανάζομα. Η εμφάνιση και ο ήχος κατά εμένα δεν πίανονται γιατί είναι θέμα γούστου,άρα υποκειμενικό. Σίγουρα άριστα παίρνει στην αξίοπιστία της,αλλά αυτό οφείλεται στην εταιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 ο κινητηρας. απλα διαμαντι +675 :-) Aδερφε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ας πω κι εγώ για το δικό μου. Δύσκολα ένα μηχανάκι σαν το Transalp "Εφτακόσια" θα μπορούσε να "χτυπάει κορυφή" σε κάποιον τομέα. Η φιλοσοφία του είναι να τα κάνει όλα (ή σχεδόν όλα) καλά. Αλλά όχι τέλεια. Με πολλή σκέψη όμως, και έχοντας οδηγήσει σχεδόν ό,τι υπάρχει στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού on-off μοτοσυκλετών, στην οποία ανήκει και το Transalp 700, θα μπορούσα να της βάλω βαθμό ΑΡΙΣΤΑ στον τομέα των φρένων. Τα συνδυασμένα φρένα της Nissin με τις τριπίστονες δαγκάνες εμπρός και το καλό ABS (που δουλεύει χωρίς να "αμολάει") έχουν πολύ καλή αίσθηση (κορυφαία πραγματικά). Σου εμπνέουν λοιπόν απόλυτη εμπιστοσύνη, σε βαθμό που δεν έχω συναντήσει στις υπόλοιπες της κατηγορίας. Αν λοιπόν υπάρχει κάτι, στο οποίο είμαι 100% ικανοποιημένος από τη μοτοσυκλέτα μου και στο οποίο πιστεύω ότι θα έπαιρνε ΑΡΙΣΤΑ, αυτό είναι τα φρένα της. Σημείωση: Παίδες, προτιμήστε να επικεντρωθείτε σε ΕΝΑ πράγμα που, κατά τη γνώμη σας, ξεχωρίζει στη μοτοσυκλέτα σας. Ποιό είναι αυτό το "ένα" στοιχείο της, για το οποίο "της βγάζετε το καπέλο"; Και όχι γενικόλογα πράγματα, του τύπου "όλη η μηχανή μου είναι κορυφαία". Πείτε, ρε παιδί μου, συγκεκριμένα: Το πλαίσιό της ή το κιβώτιο ή η ροπή του κινητήρα κλπ. ΟΚ ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2010 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) XX : κινητήρας,άνεση BOLD'OR : ιστορία. VT 750c2 :οικονομία,προαιρετικό service. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2010 από τον hondacb900boldor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Νο1 το στήσιμο, η γεωμετρία της. Τη βρίσκω απίθανη! *** Ολα τα άλλα θετικά που βρίσκω στο WR250 R (κινητήρα, φρένα, κιβώτιο, αναρτήσεις κλπ.) μπορώ να τα βρώ σε καθαρόαιμα enduro μηχανάκια και εκεί να τους δώσω ΑΡΙΣΤΑ. Το μοτόρι μου υπολλείπεται σε σύγκριση με τους πρωταθλητές του είδους, αλλά για 250άρι dual sport είναι κορυφή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Οικονομια στην βενζινη το Ιννοβα 125i!!! 2,5€ 100χιλιομετρα περιπου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 571 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Πουθενα το καλυτερο, απλα καλο σε ολα! (Τα εξ'ορισμου "αντιθετα", σε πολλες περιπτωσεις) Ειναι δυσκολη η κατηγορια και τα καταφερνει ΑΠΛΩΣ! καλα παντου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 @black hawk: Να σου πω εγώ έναν τομέα, όπου το GS παίρνει "άριστα", αν το συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό του; Βάρος. Στα κυβικά αυτά και στην κατηγορία αυτή, έχει τόσο χαμηλό βάρος, που σαφώς χτυπάει "κορυφή" το 1200άρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες