nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 συγγνώμη να ρωτήσω κάτι το address έχει και αυτό πίσω ταμπούρο η "δισκοφρο"? Ταμπούρο έχει. Μέχρι τώρα το θεωρώ επαρκές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Σφίξε κανα 3αρι στροφες το ταμπουρο πισω ψηλε! Εγω το εχω φτιαξει στα μετρα μου και κανει θαυματα Θα του δώσω μιά ευκαιρία ακόμα λόγω στρωσίματος και άν δώ πως εξακολουθεί μετά απο κάποια χιλιόμετρα και δέν έχει αίσθηση θα δοκιμάσω αυτό που λές. Thnx πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 εμενα τα φρενα του ιννοβα με βολευουν παρα πολυ.ειδικα σε αποτομα σταματιματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 εμενα τα φρενα του ιννοβα με βολευουν παρα πολυ.ειδικα σε αποτομα σταματιματα. Οντως και εγω απο φρενα ειμαι πολυ σουπερ ακομα και σε δυσκολες καταστασεις στο innova.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Οντως και εγω απο φρενα ειμαι πολυ σουπερ ακομα και σε δυσκολες καταστασεις στο innova.. εεε δεν ξέρω τι λέτε εγώ το πήγαινα στο σταυροδρόμι μέσα στην πόλη με 60 πάω να φρενάρω εκεί για να στρίψω και δεν έπιαναν τα φρένα γαμώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 εεε δεν ξέρω τι λέτε εγώ το πήγαινα στο σταυροδρόμι μέσα στην πόλη με 60 πάω να φρενάρω εκεί για να στρίψω και δεν έπιαναν τα φρένα γαμώ... εμ είναι κάπως σχετική η σύγκριση των φρένων, παίζουν ρόλο το οδόστρωμα, τα λάστιχα και τα τακάκια οπότε δε μπορείς να βγάλεις άκρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsouXtras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Εγω σου προτεινω το Address, αν και δεν το εχω πολυ καιρο, δεν εχω κανενα παραπονο απο το μηχανακι, τραβαει, δεν καιει, καλη ποιοτικα κατασκευης. Μεχρι τωρα δεν μου εχει βγαλει καμια βλαβη (ουτε λαμπες καμενες ουτε τιποτα). Το μονο κακο ειναι το πισω ταμπουρο, αλλα μην τα θελουμε και ολα. Μονο 1700 κανει το μηχανακι na se rwthsw re file epeidh dn 3erw kai polla....to tampouro ti kako exei, dn einai a3iopisto?? to innova ti exei?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 na se rwthsw re file epeidh dn 3erw kai polla....to tampouro ti kako exei, dn einai a3iopisto?? to innova ti exei?? και τα 2 ταμπούρα έχουν τα ταμπούρα δεν πιάνουν τόσο καλά όσο τα δισκόφρενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 και τα 2 ταμπούρα έχουν τα ταμπούρα δεν πιάνουν τόσο καλά όσο τα δισκόφρενα Για πίσω φρένα σε 100 κιλά παπιά, μια χαρά είναι τα ταμπούρα... Άλλωστε, το μπροστά φρένο είναι που τρώει το μεγάλο φορτίο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Για πίσω φρένα σε 100 κιλά παπιά, μια χαρά είναι τα ταμπούρα... Άλλωστε, το μπροστά φρένο είναι που τρώει το μεγάλο φορτίο... γτ ρε φίλε είπα εγώ ότι ΄δεν είναι καλά?? αλλά άμα μετά το κάνει 57 ας έχει το δισκόφρενο να μην τρέχει να το βάζει εκείνη την ώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Στο παπί ειδικά το πίσω δισκόφρενο είναι εντελώς άχρηστο. Θεωρητικά σε φρενάρισμα υπο ιδανικές συνθήκες το μπροστινό έχει το 70-75% του ποσού ενώ το πίσω μόνο 30-25%. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είτε έχεις δίσκο είτε ταμπούρο πίσω και ξέρεις 5 πράγματα για το φρενάρισμα δε θα δεις διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τζωννη αυτο το λες επειδη δεν εχεις πισω δισκοφρενο.... Αν ειχες δεν νομιζω να το ελεγες. Αν υπηρχε θα εκανε την δουλεια του πιο σωστα απο οτι ενα ταμπουρο φυσικα.. Αυτο που λες για το ποσοστο του φρεναρισματος ισχυει αλλα τοτε αφου δεν χρειαζεται γιατι σχεδον ολες εχουν δισκο πισω? ειδες? Tsits μια χαρα εισαι με το δισκοφρενο φυσικα... Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2010 από τον iced Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 όχι iced! Το λέω συγκρίνοντας την χρήση που έκανα στο sprinter που έχει δισκόφρενο πίσω με αυτή στο Crypton που έχει ταμπούρο. Συγκεκριμένα αυτό που με ενοχλούσε σε μεγάλο βαθμό στο δίσκο πίσω είναι ότι ήθελε πιο δυνατό πάτημα με το πόδι για ελαφρύ φρενάρισμα ενώ είχε πολύ μικρότερη ανοχή στο κλείδωμα του τροχού σε σχέση με το ταμπούρο. Στο Crypton το ταμπούρο ήταν αρκετά πιο ευαίσθητο απο το δίσκο ενώ για να κολλήσει ο τροχός έπρεπε να το πατήσω με πολύ δύναμη. Και με λίγη υπερβολή, αν χρειαστεί να φρενάρεις όσο πιο σύντομα μπορείς για να αποφύγεις ενδεχόμενη σύγκρουση, το τελευταίο πράγμα που θες να συμβεί είναι να χάσεις τον έλεγχο της πίσω ρόδας απο απότομο πάτημα του πίσω φρένου. Δίσκο πίσω έχουν τα βαριά 2κυκλα που συνήθως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απο αποτεσματικότερο φρενάρισμα. Επίσης λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας (και επιφάνειας τριβής αν θες) το λάστιχο μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας που πατάει καλύτερα στο οδόστρωμα έχει μικρότερες πιθανότητες να κολλήσει απ ότι το λάστιχο του παπιού που είναι το μισό ή και λιγότερο. Δεν είπα ποτέ ότι δεν κάνει καλή δουλειά το δισκόφρενο απλά στα παπιά είναι άχρηστο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Το λέω συγκρίνοντας την χρήση που έκανα στο sprinter που έχει δισκόφρενο πίσω με αυτή στο Crypton που έχει ταμπούρο. Α, τωρα καταλαβα γιατι το ειπες... Ειναι λογικο να εχεις αυτη την αποψη, το crypton ειναι ενα πολυ καλο κι αξιοπιστο παπι προορισμενο για καποιον που θελει αξιοπιστια. Οτι εχει πανω δουλευει με τον καλυτερο τροπο. Αντιθετως το daytona ειναι ενα παπι φτηνο με οτι συνεπαγεται αυτο. Κακης ποιοτητας σκελετος και κολλησεις, αναρτησεις - καλωδιωσεις - λαστιχα και τα παντα. Οποτε κοτσαρουν πανω ενα κακης ποιοτητας δισκοφρενο για να εντυπωσιαζουν. Ετσι ειναι η αγορα... Δεν θελω να παρεξηγηθω, δεν εχω κατι με το daytona, πολυς κοσμος το εχει και κανει την δουλεια του φανταζομαι.. Αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Έτσι όπως το έθεσες πρέπει να έχεις δίκιο... Αλλά απο την άλλη όλα τα κιτάκια για δισκόφρενο πίσω τι ποιότητα μπορεί να έχουν? Όταν ένα παπι έχει δισκο πίσω ώς εργοστασιακό feature πάντως εμένα μου δίνουν την εντύπωση ότι το κάνουν για δικαιολογήσουν την τιμή κάπως... Έτσι κιαλλιώς νομίζω ότι το 25-30% που καλείται να αντιμετωπίσει το πίσω ταμπούρο μπορεί να το καλύψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Πιστευω πάντως οτι σε ενα φρεναρισμα πανικου το δισκοφρενο πισω ισως δεν ειναι κ το οτι καλυτερο... Σε παπια παντα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 ε εντάξει την πίσω την καταφέρνεις κουτσά στραβά... Στην μπροστά έχεις εγγυημένη πτώση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Πιστευω πάντως οτι σε ενα φρεναρισμα πανικου το δισκοφρενο πισω ισως δεν ειναι κ το οτι καλυτερο... Σε παπια παντα... Σωστό, γιατί η στενή ρόδα, το μικρό βάρος και η δύναμη του φρένου μπλοκάρει ευκολότερα τον τροχό, σε αντίθεση με το ταμπούρο που εκ κατασκευής είναι πιο προοδευτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 yeap,οποτε καταληγουμε ταμπουρο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Ετσι και αλλιως σε φρεναρισμα πανικου για 2 sec το εχεις το πισω μετα σηκωνεται ελαφρως η πισω ροδα και το χανεις.. Οποτε το θεμα ειναι τι θα κανει το φρενο στον λιγοστο χρονο που εχει για να λειτουργησει. Τεσπα πιασαμε μεγαλο θεμα περι φρεναρισματος κατι το οποιο θελει απιστευτη εξασκηση. Το δυσκολο ειναι η εξασκηση του μυαλου ωστε να μην κανουν οτι να ναι τα χερια και τα ποδια εκεινη την στιγμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Μπα εγω στα αποτομα φρεναρισματα σηκωνω τον κορμο μου προς τα πισω και δεν ξεκολανε οι ροδες απο κατω Βασικα πλεον εχω μαθει να κραταω τον μπροστηνο τροχο ευθεια κ ας ειναι μπλοκαρισμενος... Αλλα ολα αυτα στην παπια... Σε μεγαλη μηχανη δεν ξερω κατα ποσο θα το καταφερω αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Ωραιος blackman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Τέλος, να συμπληρώσω στα λεγόμενά σας ένα καλοσυντηριμένο ταμπούρο έιναι χίλιες φορές καλήτερο από ένα παραμελειμένο δισκόφρενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Ακόμα κι εάν θεωρήσουμε ότι το address καίει ένα 10% πάνω από το innova -που ενδεχομένως να παίζεται κι αυτό- στα 1000km είναι 2 λίτρα διαφορά. Δηλαδή, αν κάνεις 12000Km το χρόνο, είναι 24 λίτρα ή 40 περίπου ευρώ το χρόνο. Με δεδομένο ότι έχουν περίπου 200 ευρώ διαφορά στην τιμή τους, σε 5 χρόνια θα αρχίσει το innova να είναι συμφερότερο. Αν χρειαστείς και ανταλλακτικά, δεν θα αποσβέσεις ποτέ τη διαφορά... Εγώ πήρα το address 1650 καινούριο με πινακίδες, δηλαδή 200 λιγότερα από τη φθινότερη τιμή innova που είχα βρει (και δώρο κράνος στο address ενώ στο innova στα 1850 όχι). συμφωνα με αυτο Fuel Consumption On country Roads: 1.8 / 2.4 liter per 100 km Maximum range: 195 km / 179 km το ινοβα καιει 0,6 λ/100χιλ λιγότερο.Στα 12000 χιλ το ινοβα θα σου καταναλώσει 72 λιτρα λιγότερο,άρα 108 ευρω λιγοτερα το χρόνο μονο απο την βενζίνη. προσωπικα αγορασα ινοβα και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα(δεν μπορω να μιλησω βεβαια αφου ακομη το στρωνω),εκτος της χαμηλώτερης κατανάλωσης,ο αντιπροσωπος εδω στην θεσσαλονικη μου έδωσε 4 χρόνια εγγυηση αντι για 2 που δινουν κανονικα στο address Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 συμφωνα με αυτο Fuel Consumption On country Roads: 1.8 / 2.4 liter per 100 km Maximum range: 195 km / 179 km το ινοβα καιει 0,6 λ/100χιλ λιγότερο.Στα 12000 χιλ το ινοβα θα σου καταναλώσει 72 λιτρα λιγότερο,άρα 108 ευρω λιγοτερα το χρόνο μονο απο την βενζίνη. Εγώ για την ώρα έχω μέση κατανάλωση στο address 1,8lt/100km. Το 1/4 αυτής με δικάβαλο... Βενζίνη βάζω κάθε 200km... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες