Jump to content
bullseyemambo

Suzuki address 125i ή Honda innova 125i

Recommended Posts

Δηλαδη μουφε ?

Μια χαρα λαδακι ειναι :_thumbsup:

Απλα πληρωνεις λιγο παραπανω την τιμη γιατι εχει διαμεσολαβηση η Honda για να βαλει ετικετα...

Εγω σημερα ξανα εβαλα Castrol ActEvo 10W40 μιας και εμεινα υπερ ευχαριστημενος :_thumbsup:

Καθε φορα που βαζεις ταχυτητα καταλαβαινεις πως κουμπωνει σωστα... Ασε που ειχε κανει 2600χλμ και δεν ειχε καψει ουτε σταγωνα μεχρι τωρα... Με το Motul στα 2000χλμ ελειπαν καμια 200αρια ml και ηταν και χειμωνας τοτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι εταιριες μοτοσ/των η αυτ/των δεν εχουν ουτε δικα τους λαδια ουτε μπουζι γενικα δεν κατασκευαζουν τιποτε.Απλος βρισκουν πιο τεριαζει σε προδιαγραφες αλλα και σε κοστος και το προτεινουν βαζοντας μια ετικετα με την μαρκα τους επανω και τσιμπαμε οτι ειναι δικο τους.Τα ταδε μπουζι πχ μπορει να ειναι ngk τα ταδε λαδια ειναι motul.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι εταιριες μοτοσ/των η αυτ/των δεν εχουν ουτε δικα τους λαδια ουτε μπουζι γενικα δεν κατασκευαζουν τιποτε.Απλος βρισκουν πιο τεριαζει σε προδιαγραφες αλλα και σε κοστος και το προτεινουν βαζοντας μια ετικετα με την μαρκα τους επανω και τσιμπαμε οτι ειναι δικο τους.Τα ταδε μπουζι πχ μπορει να ειναι ngk τα ταδε λαδια ειναι motul.

θεωρω οτι κανεις λαθος .η honda κατασκευαζει ανταλλακτικα.παλιοτερα συνηθιζε να φτιαχνει ανταλακτικα για την kymco,με την οποια ειχαν μια συνεργασια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,

ηθελα να ρωτησω τι τελικη εχει το addres και τι το innova?

Το address παει μεχρι και 110.Βασικα σε δρομο χωρις κλιση,βλεπεις τα 90-95 σχετικα ευκολα και απο κει και πανω θελει χρονο,γιατι ειναι μακρυα η τεταρτη του,και οι ροπες ψηλα.Αν θελεις να το στιψεις, σπας την τριτη μεχρι τα 85,και μετα τεταρτη για να χει στροφες.Προσοχη ομως γιατι το μπροστινο του ειναι ΄΄βουτυρο΄΄ και οι ταλαντωσεις πολλες.Τωρα αν εισαι καμια 65 κιλα και σκυψεις κιολας μπορει να δεις και κατι παραπανω.Θυμησου γενικα ομως οτι δεν ειναι για τετοια σε δρομο με κινηση,γιατι ΔΕΝ φρεναρεις μετα.Το ταμπουρο πισω ειναι για κλαματα,και το μπροστινο απλα δεν φτανει απο τετοιες ταχυτητες για να φρεναρεις σε κατι απροοπτο.Το χοντα πρεπει να ειναι περιπου στα ιδια,αφου εχει παρεμφερη ιπποδυναμη,αλλα εχει και αυτο μακρυ κιβωτιο,και θελει υπομονη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοντερισια,εμενα μου βγαζει μπαμ 120 αν ειχα δρομο ακομη,μπορει και παραπανω . και σε μια βοηθεια κατηφορα,140,εβγαλε ολο το κοντερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω suzuki και οντως μου εβγαλε προβλημα στο σασμαν. το γραναζι της τριτης.

Το ειχα παει για το σερβις( μιλαμε με 3000 χλμ) και τους ειπα να το κοιταξουν γιατι εκανε εναν θορυβο. καναν τον μαλακα και οταν το πηρα συνεχιζε. τους ρωτησα αν το κοιταξαν και καναν τον αλεκο. με τα πολλα μου ξεφουρνησαν οτι βγαζει αυτο το προβλημα. Χομπιστες... το πας για σερβις και αντι να το κοιταξουν προληπτικα απο μονοι τους ενω ξερουν οτι παρουσιαζει προβλημα.... Μου ειπαν ελα σε ενα μηνα να στο φτιαξουμε να ερθει το ανταλλακτικο και γιατι δεν εχουμε χρονο τωρα προηγουνται μηχανακια για προγραμματισμενο σερβις. φυσικά τα πηρα στο κρανιο και τους εθεσα προ των ευθυνων τους. θεωρουσαν οτι δεν θα εχω προβλημα να κυκλοφορω ετσι μεχρι να το παω για επισκευη. ακουσον ακουσον για καινουργιο μηχανακι να σου λενε τετοια τραγικα. Και φυσικα τους περιεγραψα το χειροτερο σεναριο που ειναι να χαλασει εκ κινησει και να παθω ατυχημα. εεε αυτο ηταν.. του επιασε ενας κρυος ιδρωτας και την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο να παω μεσα στην βδομαδα να μου το επισκευασουν. Αυτα η επισημη αντιπροσωπεια στην Συγγρού!!!!

Εκτος απο αυτο τιποτα αλλο δεν εχει βγαλει. ειμαι στα 18.000χλμ

Τροποποιήθηκε από τον FOIBOS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι εχω το innova injection μοντελο '10 με 2900km. Εδω και 100 περιπου χιλιομετρα μετα απο κανενα 20λεπτο οδηγησης ακουγονται οι βαλβιδες, το μηχανακι ΔΕΝ το σπαω το εχω για σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι. Τι μπορει να φταιει? ειναι δυνατον να θελουν ρυθμισμα οι βαλβιδες απο τοσο νωρις? κατα τα άλλα το μηχανακι καιει στην κυριολεξια αερα!!! το συνιστω ανεπιφυλακτα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι.ειναι απολυτος φυσιολογικο.δεν εχουν καμια αναγκη. οι βαλβιδες οταν ζαιστενονται ακουγωντε.μια χαρα ειναι.και 500 χιλιομετρα κανε αμα θες.δεν εχουν αναγκη. στο γενικο κοιταξε τες. δν εχουν αναγκη. και το να ακουγονται ειναι καλο. γιατι αν δν ακουγονται σημαινει οτι μπορει να καουν κλπ. .

μιας και π εισαι new στα ιννοβα.

ενα θα σ πω

ΜΗΝ ΖΕΣΤΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΓΙΟΣΤΑΤΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα λαδια τα κοιταω πριν απο καθε βόλτα... δεν περνει μπροστα το μηχανακι αν το εχεις στο πλαινο :surrender: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι εχω το innova injection μοντελο '10 με 2900km. Εδω και 100 περιπου χιλιομετρα μετα απο κανενα 20λεπτο οδηγησης ακουγονται οι βαλβιδες, το μηχανακι ΔΕΝ το σπαω το εχω για σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι. Τι μπορει να φταιει? ειναι δυνατον να θελουν ρυθμισμα οι βαλβιδες απο τοσο νωρις? κατα τα άλλα το μηχανακι καιει στην κυριολεξια αερα!!! το συνιστω ανεπιφυλακτα!!

Τεντωτήρας της καδένας του εκκεντροφόρου. Εχει "παράδοση" το Innova σε αυτό το θέμα από γεννησημιού του. Πήγαινε να σου ρυθμίσουν τον τεντωτήρα, λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμ,εμενα παιδια λιγο βαλβιδες μονο εκανε. πανε να στν τετωντουν τον τεντοτιρα,δεν ειναι τιποτα. οι βαλβιδες ειναι η τεντοτιρας.

στο πλαι παιρνει μπρος.αλα αμα τοχεισ στο πλαινο σταντ,δεν τραβαει λαδι μπροστα,γιατι ι ανδλια λαδιου ειναι αποτα δεξια με απτοελεσμα,να σ βαρεσει πιστονι. εχω ακουσει πολλα γιαυτο το πραμα.3 λεπτα το ειχε ο αλοσ και του χτυπησε

μη ξεχναμε οτι τα I ,γενικως τα ψεκαστα ειναι νεοι κινητιρες. θελουν απαιτησεις.

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ προσωπικά έχω το HONDA INNOVA μοντέλο του '04 είναι σκυλί μαύρο το γ@μΙσ@ την μανα και δέν καταλαβαίνει ακόμα τίποτα το έχω εδώ και 6 χρόνια. Ότι θές το έχω κάνει:

* Εντούρο σε σκληρούς χωματόδρομους.

* Τέρμα γκάζι Μουδανιά - Θεσσαλονίκη και πίσω μέ 1,2 ντεπόζιτα.

* Πετάγματα σε πίστες motocross στα Σήμαντρα.

* Πεσίματα, τούμπες, καπάκια κ.τ.λ.

Και δέν καταλαβένει τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ!!!! - Είναι όλο ΜΑΜΑ!!!

Τώρα τα σταμάτησα γιατί μου έφυγε η καύλ@!!!!

Και τί δέν έχει τραβήξει το καημένο μόνο που το σκέφτομαι λυπάμαι αφάνταστα αλλά πάλι το γ@@@@@δι δέν καταλαβαίνει Χριστό!!!!

Βέβαια τα ανταλακτικά του είναι ο ιδιος ο κουκος αϊδόνι....

Αυτά από εμένα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά εγώ πρόσφατα ξεκήνησα να οδηγάω παπιά και μπορώ να πω πως είναι βολικά για πολλά πράγματα.

Έχω ξεκινήσει delivery αλλά δυσκολεύομαι να βρω ένα καλό μεταχειρησμένο παπί και γι' αυτο λεω να πάρω ένα καινούριο.

Έχω ενα budget των 1800 ευρώ. Ποιο παπί μου προτείνετε για να το έχω και στην δουλειά μου αλλά και να κάνω τις βόλτες μου; (χωρίς καγκουριές πάντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά εγώ πρόσφατα ξεκήνησα να οδηγάω παπιά και μπορώ να πω πως είναι βολικά για πολλά πράγματα.

Έχω ξεκινήσει delivery αλλά δυσκολεύομαι να βρω ένα καλό μεταχειρησμένο παπί και γι' αυτο λεω να πάρω ένα καινούριο.

Έχω ενα budget των 1800 ευρώ. Ποιο παπί μου προτείνετε για να το έχω και στην δουλειά μου αλλά και να κάνω τις βόλτες μου; (χωρίς καγκουριές πάντα)

Φίλε πάρε το innova.Πολύ καλό παπί.Απροβλημάτιστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον μαγκες το χοντα τσοντα μπομπα εχει κανει 16.100 χλμ σε ενα χρονο με χρηση μερεμετια-ντιλιβερυ-βολτες-εξωτερικες δουλειες γενικα αρκετα ικανοποιημενος.του εχω αλλαξει αναρτησεις yss ρουλεμαν και αλυσιδα τροχου μαμα το μονο προβλημα που εχει ειναι ο τεντοτηρας της καδενας,και οταν ειναι καλοκαιρι με ζεστη ακουγεται παρα πολυ...ενα αλλο προβλημα οταν ανοιγω το γκαζι αποτομα ενω ειναι κρυο ακουγεται ενας ηχος γντουπ γντουπ γενικα ικανοποιημενος τι αμαξια και μαλακιες που μου λενε οι γνωστοι μου...

θα το παω για σε λιγο για σερβις και θα ενημερωσω... :bye: :bye: :bye::whip: :whip: :whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί;

Εχει απαντησει λιγο παρακατω_thumbsup.gif

στο πλαι παιρνει μπρος.αλα αμα τοχεισ στο πλαινο σταντ,δεν τραβαει λαδι μπροστα,γιατι ι ανδλια λαδιου ειναι αποτα δεξια με απτοελεσμα,να σ βαρεσει πιστονι. εχω ακουσει πολλα γιαυτο το πραμα.3 λεπτα το ειχε ο αλοσ και του χτυπησε

μη ξεχναμε οτι τα I ,γενικως τα ψεκαστα ειναι νεοι κινητιρες. θελουν απαιτησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα