bullseyemambo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν παιδιά, έχω το townmate-80cc από το 1995 εχω κάνει σε 15 χρόνια 45000 χλμ. χωρις καγκουριές και το μόνο που έχω αλλάξει είναι λάστιχα,φρένα,μια ζάντα γιατί στράβωσε σε μια λακούβα(έπεσα αρκετά δυνατά) και τα μπροστινά φλας γιατί έπεφταν(έσπαγαν οι βάσεις στήριξης και έβαλα τα μικρά φλασάκια τοθ Τ-50)και 3 σέρβις.Λάδια μέχρι τα 30000 χλμ. αλλαζα καθε 1000χλμ.Μετά 2 φορές το χρόνο.Μηχανικά δεν ζήτησε τίποτα.Μιλάμε για πραγματικό σκυλί.Τώρα το έχω δώσει στον πατέρα μου και είναι σαν καινούριο. Μετά απο 15 χρόνια πήρα το innova 125i.Περίμενα κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια μετά από τόσο καιρό από την Honda.Δεν λεω πολύ καλο το παπί.Γενικά είμαι ευχαριστημένος.Πολύ καλά φώτα για πάπια,μακριές σχέσεις(Στο Τ-80 οι 1η και η 2α ήταν πολύ κοντές.Νά φανταστείτε η 1η ήταν μόνο για ανηφόρα),τέλειο το δισκόφρενο το οποίο σταματάει προοδευτικά(θέλει λίγη προπόνηση στην αρχη μέχρι να το συνηθήσεις),πολύ σταθερό στην πορεία.Η σέλα του είναι λίγο σκληρή σε σχέση με το Τ-80, το πιρούνι μπροστά σε απότομα φρεναρίσματα τερματίζει πολύ εύκολα(Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό),δεν τρίζει τίποτα,το φρένο πίσω νομίχεις ότι δεν πιάνει καθόλου(αύτο το αισθάνεσαι γιατί η αισθηση του δισκόφρενου μπροστά είναι πολυ έντονη,αλλα στην πραγματικότητα λειτουργεί μια χαρά).Εχω κάνει 1400 χλμ. μέχρι τώρα και έχω να πω ότι είναι ενά πολύ καλό παπί, γιατί παραμένει παπί δηλαδή υπηρέτης. Εν κατακλείδι,τα παπιά μοτοσυκλετες δεν γίνονται και τα λέω αυτά μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας.Τα μαμίσια λάστιχα της Dunlop μια χαρά είναι για κανονικές καταστάσεις.Αν θες να πηγαίνεις φέτες σίγουρα θέλει κάτι καλύτερο.Επίσης ξέχαρα να πώ για τις αναρτήσεις του innova που είναι λίγο σκληρές σε σχέση με του Τ-80 πού ήταν ιδιαίτερα μαλακές(Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό).Πιστεύω ότι οι διαφορές αναμεσα σε honda,yamaha,suzuki,kawassaki είναι πολύ μικρές και ότι και να πάρεις δεν θα βγεις χαμένος. Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2010 από τον bullseyemambo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Εγώ για την ώρα έχω μέση κατανάλωση στο address 1,8lt/100km. Το 1/4 αυτής με δικάβαλο... Βενζίνη βάζω κάθε 200km... και με ποσα χιλιομετρα την ωρα πηγαινεις ? 40?50?60? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ειναι σε λιγο καιρο να αλλαξω το παπακι μου να το ανανεωσω αν δεν παει τιποτα στραβα οικονομικα με την δουλεια κτλ. Ειμαι αναμεσα στα δυο που λετε αλλα επισης και στο kawasaki ZX130 εχει κανεις καμια ιδεα μηπως για το kawasaki τι παιζει? Για το crypton το αποριπτω μονο και μονο λογω τιμης. Εχω το inovva το απλο υποψιν και δεν μπορω να πω τα καλυτερα απο αποψη αξιοπιστιας. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2010 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 top speed for Syzuki Addres 125cc ΜΑΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) 110 δεν ειναι + ασχημα......... Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2010 από τον starenios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 λοιπον 4.500 χλμ με χοντα μερεμετια-ντιλιβερυ εξοδοι προβλημα τιποτα οσο για τα πλαστικα καμια σχεση με σουπρα γενικα πολυ καλο παπι σημερα εβαλα και τα μισελεν και γαμω τα κρατηματα,αν θες κατι παραπανω σε πατημα βαζεις και μια kayaba yss και εισαι κουκλος... τωρα αναμενω προτεκ... αλλαγη λαδιων καθε 1000 χλμ και μπουζι 3000-4000 το πισω ταμπουρο τριζει καπως,τωρα το παω για φουλ σερβις 5500 να το δει και ενας μηχανικοςαυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Το δικο μου ινοβα παντως το παλιο μεσα σε ενα χρονο μου εβγαλε δευτερη φορα μπιελα Δεν ξερω ρε γαμωτο και μου αρεσε το καινουργιο ινοβα σε ασπρο αλλα το εχω φοβηθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 μπιλεα? πως τα καταφερες ? μην κατηγορεις το μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 μπιλεα? πως τα καταφερες ? μην κατηγορεις το μηχανακι.. δεν ειναι δυσκολο... το περασε για το μπουσα :whistling: :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 honda innova δαγκωτό!! σκυλί είναι! και πολύ οικονομικό!!honda innova δαγκωτό!! σκυλί είναι! και πολύ οικονομικό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) μπιλεα? πως τα καταφερες ? μην κατηγορεις το μηχανακι.. Ο μαστορας μου παντως φτιαχνει τουλαχιστον 2-3 ινοβα την εβδομαδα με μπιελα Αρα δεν ειμαι ο μονος που τα καταφερνω. Καλα μωρε πως κανετε ετσι λες και ειναι δικια σας η εταιρεια αμαν ποια..Ευχομαι παντως να μην σας βγει τιποτα αλλα εχετε ακομα καιρο απο οτι εχω καταλαβει το εχετε με λιγα χλμ ακομα. Παρολαυτα μου αρεσει παρα πολυ το λευκο Innova και ψηνομαι αλλα θα ειναι ρισκο Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2010 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 το ψεκαστο πάντως μιας και εχει κοφτη δεν νομιζω να καταφερεις να παρεις το μοτερ στα χερια οπως τα καρμπυρατερατα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 το ψεκαστο πάντως μιας και εχει κοφτη δεν νομιζω να καταφερεις να παρεις το μοτερ στα χερια οπως τα καρμπυρατερατα +1 top speed for Syzuki Addres 125cc ΜΑΜΑ εμενα το ιννοβα μου μου βγαζει καθαρα 120 σε ισιαδι,και μπαμ μπαμ.μετρημενα και με αμαξι τα χιλιομετρα για να δω αν χανει.και δεν χανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 to innova μετραει χαω απο το σασμαν σαν μεγαλη μοτο. μετα τα 120 οσα γραφει ειναι μουφιες... μετρημενο απειρες φορες στην κατηφορα της μεσογειων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Μπα εγω στα αποτομα φρεναρισματα σηκωνω τον κορμο μου προς τα πισω και δεν ξεκολανε οι ροδες απο κατω Βασικα πλεον εχω μαθει να κραταω τον μπροστηνο τροχο ευθεια κ ας ειναι μπλοκαρισμενος... Αλλα ολα αυτα στην παπια... Σε μεγαλη μηχανη δεν ξερω κατα ποσο θα το καταφερω αυτο... Πολύ μυστήριο μου ακούγεται να κρατάς ισορροπία με μπλοκαρισμένο τον μπροστινό τροχό.... Άσε που πιστεύω ότι εάν ρίξεις το βάρος μπροστά και το φρένο μπορέσει να ασκήσει μεγαλύτερη δύναμη στο δίσκο τότε ο τροχός θα φρενάρει πιο δυνατά χωρίς να μπλοκάρει, με αποτέλεσμα λιγότερα μέτρα φρεναρίσματος... Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον... Ειναι σε λιγο καιρο να αλλαξω το παπακι μου να το ανανεωσω αν δεν παει τιποτα στραβα οικονομικα με την δουλεια κτλ. Ειμαι αναμεσα στα δυο που λετε αλλα επισης και στο kawasaki ZX130 εχει κανεις καμια ιδεα μηπως για το kawasaki τι παιζει? Για το crypton το αποριπτω μονο και μονο λογω τιμης. Εχω το inovva το απλο υποψιν και δεν μπορω να πω τα καλυτερα απο αποψη αξιοπιστιας. Έχοντας κάνει 13000χλμ σε ένα χρόνο με το Καβάσανο, έχω να πω τα εξής: Σαν στήσιμο μηδέν παράπονα ούτε από τα φρένα ούτε από αναρτήσεις..Βέβαια λόγω πολλών δικάβαλων, θα προτιμούσα πιο σκληρά αμορτισέρ ή τουλάχιστον να ρυθμίζονταν τα ελλατήρια.. Ένα πρόβλημα με το καρμπυρατέρ που είχε εμφανιστεί, μάλλον λυθηκε με σωστή ρύθμιση του καρμπυρατέρ, ακα καυσανάλυση. (Το μάλλον "κολλάει" στο ότι το πρόβλημα εμφανιζόταν σε υψόμετρο το χειμώνα......) Από κατανάλωση έχουμε και λέμε: μέση (την είχα μετρήσει κρατόντας λεπτομερή στοιχεία για 800χλμ) = 2,6λ/100χλμ μέγιστη (μιλάμε εκείνα τα χλμ το παπί τα έβγαλε με καμιά 500αρια στροφές κατω από τα κόκκινα) = 3,7λ/100χλμ (τεπόζιτο 3,8λίτρα...) παπουδέ (ίσα να μην πατινάρει ο συμπλέκτης.....) = 2,1λ/100χλμ Μετά από πολλές λακούβες κτλ, εμφανίστηκε ένα μικρό τρίξιμο στα πλαινά φτερά/ποδιά που έχει. Λύση: Λύσιμο των πλαστικών. Στην μία μεριά πάνω, πιάνουν με βίδα. Στην άλλη μεριά πάνω, κουμπώνουν φορετά.. Εκεί τοποθέτησα ένα πολύ-πολύ μικρό κομμάτι από αυτά που βάζουμε στις καρέκλες για να μην τρίζουν... that's all.... Επίσης όποιον τον προβληματίζει η θέση του τεποζίτου (μπροστά, πάνω από το φανάρι), να μην τον προβληματίζει... Έκανα crash-test για την πάρτυ σας και μόνο...(Αλλάχθηκαν καλάμια, τιμόνι, στράβωσε η ζάντα και το τεπόζιτο άθικτο...) Α όσον αφορά και το κοντέρ... Δείχνει 115 και πραγματικά είναι 100... (15% πιο αισιόδοξο) Σε μικρότερες ταχύτητες είναι λιγότερο αισιόδοξο.. Σε μικρή κατηφόρα έχει δείξει 140 (υπολογίζω σκάρτα 120 πραγματικά) Στα θετικά είναι και ο χώρος κάτω από τη σέλα...(Ανεπαρκείς όμως για κράνος...) Αυτά τα λίγα λοιπόν. next please Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Παρολαυτα μου αρεσει παρα πολυ το λευκο Innova και ψηνομαι αλλα θα ειναι ρισκο κάθε αγορά μοτό είναι ρίσκο. Μην σου κάτσει... απο εκεί και πέρα, η κακομεταχείρηση και η ελλειπής συντήρηση οδηγούν στο συνεργείο. Αν είσαι οκ με λάδια και δεν το αφήνεις στο πλαινό στάντ να δουλεύει ( τα 2 που μου επεσήμανε ο επίσημος αντιπρόσωπος το 2004 που το πήρα) , δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Εξάλλου βλέπω έχεις και Busa, αν μη τι άλλο, δεν σου λείπουν τα άλογα, και μέσω αυτού σίγουρα ξέρεις πως να φερθείς στο ταπεινό παπί. Ψήσου και πάρτο ! Το λευκό είναι πρώτο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Πολύ μυστήριο μου ακούγεται να κρατάς ισορροπία με μπλοκαρισμένο τον μπροστινό τροχό.... Άσε που πιστεύω ότι εάν ρίξεις το βάρος μπροστά και το φρένο μπορέσει να ασκήσει μεγαλύτερη δύναμη στο δίσκο τότε ο τροχός θα φρενάρει πιο δυνατά χωρίς να μπλοκάρει, με αποτέλεσμα λιγότερα μέτρα φρεναρίσματος... Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον... Aμα ρηξεις το βαρος μπροστα στην παπια (στα παπια της Honda συνγκεκριμενα, τα υπολοιπα δεν τα εχω πιεσει τοσο πολυ)) και φρεναρεις με δυναμη καλο θα ειναι να φορας καλο κρανακι γιατι σηκωνεται πολυ ευκολα ο πισω τροχος. Ακομα το Innova φοραει μακραν το καλυτερο μπροστηνο συστημα πεδησης απ'ολα τα παπια μιας και φοραει την διπιστονη της nisin που ειχα φορεσει αρκετες μεαλες μοτο πριν μερικα χρονακια Οσο για την στεθεροτητα στο τιμονη ειναι εμπειρια που μπορει να αποκτησει καποιος αργα ή γρηγορα μετα απο αρκετα φρεναρισματα σε καταστασεις εκτακτου αναγκης και δοκιμων (τωρα βρησκομαι στο σταδιο αποφυγης των hight side ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 κάθε αγορά μοτό είναι ρίσκο. Μην σου κάτσει... απο εκεί και πέρα, η κακομεταχείρηση και η ελλειπής συντήρηση οδηγούν στο συνεργείο. Αν είσαι οκ με λάδια και δεν το αφήνεις στο πλαινό στάντ να δουλεύει ( τα 2 που μου επεσήμανε ο επίσημος αντιπρόσωπος το 2004 που το πήρα) , δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Εξάλλου βλέπω έχεις και Busa, αν μη τι άλλο, δεν σου λείπουν τα άλογα, και μέσω αυτού σίγουρα ξέρεις πως να φερθείς στο ταπεινό παπί. Ψήσου και πάρτο ! Το λευκό είναι πρώτο ! σε ειπε να μην το αφηνεις στο πλαγιο σταντ γιατι ι αντλια λαδιου στο ιννοβα ειναι απο την δεξια μερια,και ετσ δεν στελνει λαδι :P εγω παλι,που το χαμηλωσα το μηχανακι,ητε το αφινο στο πλαι,ητε το κραταω το ιδιο ειναι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 ... Ζητώ συγνώμη που από τα αρνητικά ξέχασα το κάψιμο των πηνίων... Αλλάχθηκαν χωρίς κουβέντα (εγγύηση 3 χρόνια), και το μηχανάκι πήγε "μόνο" του μέχρι το συνεργείο, αφού έγινε έγκαιρη διάγνωση από εμένα και όσο είχε μπαταρία τσούλαγε κανονικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsouXtras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 Αν τα διαθετεις τσακωσε το Χ.. Οσον αφορα το ιννοβα που λετε σαν ομορφια, με 4 απλα πραματακια,το μηχανακι ειναι tzitzi. προσωπικη μου γνωμη το σουζουκι δεν μ αρεσει καθολου το πισω μερος,φαναρι δλδ,και ο σκετελος του.Τα πλαστικα δηλαδη.. Απ την αλη,ομως, δεν μου αρεσει και στο ιννοβα η γραβατα του,του αλλαξα ομως φλασακια σε κρυσταλλινα και εχει αλαξει τελειος η οψη του. Οπως ειπατε Οτι καιει αερα,συμφωνω απολυτα,το πιστευετε η οχι ,150 - 250 χιλομετρα εκανα με 1 τεποζιτο . :) αποσ φιλε να σε ρωτησω, τα φλασακια αυτα που ειπες οτι εβαλες τα αγορασες? δηλαδη κυκλοφορουν στην αγορα η με πατεντα τα βαλες? και κατι ακομα το κολοφαναρο γινεται να το αλλαξεις κ να βαλεις αλλο με ενσωματωμενα φλας?? περιμενω απαντηση:) ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω παιδια να σας πω πηρα ενα Innova πριν 2 εβδομαδες που εχει 24.000 χλμ και το παπι μου λεει οτι ειναι σκυλι.Αυτος που μου το πουλησε ειναι ενα φιλος που εχει και αυτος ενα ιδιο που εχει 142.000χλμ και το μηχανακι δεν χαμπαριαζει απο χλμ. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2010 από τον INNOVA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 του φαιρεσε καλα,σου φαιρετε αναλογα.end of story Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης innova 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 δεν ειναι δυσκολο... το περασε για το μπουσα :whistling: :_zeppelin: ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ iNNOVA K MOY EIXE ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΣΤΑ 86000!!!Κ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΛΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΙΝΝOVA Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ,ΩΣΤΟΣΟ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η hONDA ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΔΙΑ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ (15) ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ.ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ iNNOVA K MOY EIXE ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΣΤΑ 86000!!!Κ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΛΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΙΝΝOVA Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ,ΩΣΤΟΣΟ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η hONDA ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΔΙΑ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ (15) ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ.ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Μην γραφεις με κεφαλαια αν γινεται.και Πως λεγονται αυτα τα λαδια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Μην γραφεις με κεφαλαια αν γινεται.και Πως λεγονται αυτα τα λαδια ? Τα Mobil περνει και τους κολαει ετικετα Honda επανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες