Jump to content
bullseyemambo

Suzuki address 125i ή Honda innova 125i

Recommended Posts

To Innova 4000 km τωρα απροβλημάτιστα. Όσον αφορά τισ ατάκες του τύπου "3 λεπτα στο πλάγιο stand και χτύπησε μπιέλα" σιγά μη το άφησε και 3 δευτερόλεπτα!! :uglystupid2: Τα μόνα αρνητικά για μένα η λίγο σκληρή σέλα και το πιρούνι που τερματίζει εύκολα στα απότομα φρεναρίσματα!Τρίχες δηλαδή! για παπί είναι σουπερ!Όσο για τις καδενες που τα παίζουν κτλ. όσοι τα λένε αυτά πρέπει να τους έχουν ρίξει φοβερό λιώσιμο! Με νορμάλ οδήγηση και σωστή συντήρηση το έχεις μιά ζωή. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χμμ,εμενα παιδια λιγο βαλβιδες μονο εκανε. πανε να στν τετωντουν τον τεντοτιρα,δεν ειναι τιποτα. οι βαλβιδες ειναι η τεντοτιρας.

στο πλαι παιρνει μπρος.αλα αμα τοχεισ στο πλαινο σταντ,δεν τραβαει λαδι μπροστα,γιατι ι ανδλια λαδιου ειναι αποτα δεξια με απτοελεσμα,να σ βαρεσει πιστονι. εχω ακουσει πολλα γιαυτο το πραμα.3 λεπτα το ειχε ο αλοσ και του χτυπησε

μη ξεχναμε οτι τα I ,γενικως τα ψεκαστα ειναι νεοι κινητιρες. θελουν απαιτησεις.

αυτο δεν ισχυει για κανενα λογο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε μπορω να αποφασισω ρε παιδια ποιο απο τα δυο να παρω γυρω στα 1600-1700 εχω βρει ελαφρως μεταχειρισμενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Innova 4000 km τωρα απροβλημάτιστα. Όσον αφορά τισ ατάκες του τύπου "3 λεπτα στο πλάγιο stand και χτύπησε μπιέλα" σιγά μη το άφησε και 3 δευτερόλεπτα!! :uglystupid2: Τα μόνα αρνητικά για μένα η λίγο σκληρή σέλα και το πιρούνι που τερματίζει εύκολα στα απότομα φρεναρίσματα!Τρίχες δηλαδή! για παπί είναι σουπερ!Όσο για τις καδενες που τα παίζουν κτλ. όσοι τα λένε αυτά πρέπει να τους έχουν ρίξει φοβερό λιώσιμο! Με νορμάλ οδήγηση και σωστή συντήρηση το έχεις μιά ζωή. :whistling:

Οκ σε 3 λεπτα δυσκολα θα βαρεσει μπιελα αλλα, αν πχ του λοιπον 500 ml λαδι απο μεσα και το αφησεις κανα 15λεπτο στο πλαινο , τοτε ισως και να χτυπισει καπου και δεν θα ειναι μπιελα αλλα πιο ψηλα...

Επισης4000 χλμ ειναι πραγματικα πολυ νωρις για να πεις οτι ειναι απροβληματιστο... (οχι οτι ειναι, απλα το αναφερω)

Ακομα καλα καλα δεν εχει ανοιξει το μοτερακι του. Αν ειναι να βγαλειι στις 4000 ζημια τοτε καλυτερα να παει στα σκουπιδια_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια και εγω εχω το τελευταιο μοντελο suzuki andress 125cc ειναι αληθεια αυτο με το σασμαν το εχω 2 χρονια και μου εσοασαν δοντια απο το γραναζι τισ 3της ταχυτητας εγγυηση δεν πιανει με ειπε ο επισημος αντιπροσωπος τις suzuki 120ευρο τα γραναζια με τισ τσιμουχες βαλε και τα μαστορικα.αυτα παιδια.ενα εχω να πω ειμαι 30 χρονων εχω αλλαξει παπακια και παπακια ποιο σκυλι απο αυτο δεν ειχα ποτε εκτος απο το σασμαν τιποτα δεν εχει βγαλει οθτε κινητηρα ουτε τιποτα αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11000 χιλιόμετρα έως τώρα και απολύτως κανένα πρόβλημα με το address,

(πέραν από ένα θόρυβο που κάνει το μπροστινό επειδή έχει λασκάρει λίγο ο συναγερμός και χτυπάει λίγο στα εσωτερικά πλαστικά και αυτό από μαλακία αυτού που το εγκατέστησε).

Βέβαια έδωσα 100 ζεστά ευρά για να προσθέσω λάδι στην εμπρός ανάρτηση και να αλλάξω τα πίσω αμορτισέρ προκειμένου να έχει ποοοολύ καλλίτερη συμπεριφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν έχω το innova το πήρα 30.06.2010 πραγματικά σκυλαρος!!!!!! ως τώρα που μιλάμε έχω κάνει 13.850χιλ το δουλεύω πολύ το μηχανάκι κάνω μεγάλες απόστασης καθιμερινα αλλα σε νορμαλ κατάστασης όχι "κανκουργιες" το μονο που του κάνω κάποιες φορες το πλακώνω όσο πάει και αυτό όχι και τόσο συχνά σπανια μπορώ να πω. σε εθικό τέρμα 135χιλ χτύπησε αλλα κατηφορικά! και με εκατοστάρα βενζίνα. σε εφτιες 110 με 115 εκεί περίπου πάει το μοτόρι αλλα ως τώρα μονο λάδια κάθε 2000χιλ και βενζίνα του βάζω τίποτα άλλο. δεν κει ούτε γραμμάριο λάδι κυριολεχτικά ούτε γραμμάριο γιατί κάτι τέτοια έχουν ακουστεί... για το innova. παίδες μέχρι τώρα είναι πραγματικά Σ-Κ-Υ-Λ-Α-Ρ-Ο-Σ!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου πρότεινα το innova,γιατί εκτός απ'το "παίρνεις honda,παίρνεις προσόντα", το innova θα πεις 8 το πρωί να το πουλήσεις, 8 και τέταρτο θα βρεις αγοραστή.Τεράστια μεταπωλητική προοπτική.

HONDA!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελευταιο σχολιο ηταν και καταλητικο.. εγω κυριακη πρωι αποφασισα να βαλω το Αστρα μ στο car.gr(τρακαρισμενο μπροστα, ολικη απο ασφαλεια κ ολικη διαγραφη) το μεσιμερι ειχε εκσαφανιστει για 300 ευρω επομενος μαζι με τα της ασφαλειας προσκομισα 800 ευρω απο ενα μηχανακι π το ειχε παρει ο πατερας μ απο το 1999 300000 δραχμες δηλαδη 900 ευρω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Innova απο εμενα,

Συμφωνω με τον φιλο παραπανο τα 300ε θα τα γλυτωσεις στοις βενζινες..!!

Και καπιο προβλημα το ιννοβα δεν παρουσιαζει αν του κανεις λογικη χρυση...!!

Ανετο για μεσα στη πολη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα προτεινα address μονο για ενα λογο..δεν προκειται να στο κλεψουν τοσο ευκολα οσο κυνηγανε τα honda.ειχα innova και μου το εκλεψαν δυστηχως κ τωρα που χρειαζομαι ενα παπι λεω να παρω το address μεταχειρισμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα δυο ειναι πολυ καλα.....δυστυχως εκτος απο χοντα βλεπω σηκωνουν και γιαμαχα .....ακομη να το βρω το crypton r :-(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω innova απο το 2005 (το ειχα παρει καινουριο). εχει 22.000 χλμ και το παω τερμα απο τοτε που το πηρα. οταν λεω τερμα εννοω οτι αλλαζω ταχυτητα λιγο πριν τον κοφτη 9/10 φορες. ειχα αλλαξει εκκεντροφο, γραναζι εξατμιση και καρμπυρατερ και πηγαινε τον κολο του. δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι σημερα (φτου μην το ματιασω) εκτος το καψιμο λαδιου στα 12.000 χλμ αν θυμαμε σωστα. τωρα ειναι stock εκτος γραναζι και φιλτρου και ακομα τσουλαει. το συντηρω σωστα

απο τοτε που το πηρα. 1 φορα εχω αλλαξει δισκακια-ελατηρια καμπανας γιατι ειχανε φθαρει πολυ και 1 φορα ελατηρια πιστονιου (stock πιστονι).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια innova i εχω και εγω τωρα 2 χρονια ... η αληθεια ειναι οτι δεν εχω οδηγησει και πολλα αλλα παπια αλλα αυτο ειναι απο τα κορυφαια παπια .. 35000 χιλ .. απο βενζινες με 4 ευρω κανω χαλαρα 140 χιλιομετρα ενω του εχω αλλαξει και γραναζια 13-37 τα οποια καινε πιο πολυ απο τα μαμα 14-35 αλλα ειναι ιδανικοτερα για μεσα στην πολη ... και θελει ελαχιστα χρηματα για συντηρηση ... λαδια δεν καιει ειδικα αν του βαζετε ενα πιο παχυ λαδι το καλοκαιρι , εγω προσωπικα το καλοκαιρι βαζω castrol GTX 15-50 και δουλευουν ολα αριστα και το χειμωνα το παω στο 10-40 ... τωρα ελεγχω συχνα την σταθμη του λαδιου για να διαπιστωσω τυχον απολιες αλλα δεν καιει ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω με 1 ντεποζιτο βγαζω 100 χλμ, αλλα ειμαι συνεχεια με τερμα γκαζι. χειμωνα καλοκαιρι βαζω 10-40.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το honda.το adress που το εχω οδηγησει δεν μπορει να παρει τα ποδια του..Εκτος αυτου για μενα η honda ειναι πιο αξιοπιστη απ την suzuki...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Innova δαγκωτό δεν νιώθει τίποτα αυτό το μηχανάκι....

:rotfl:

συγγνωμη,συγγνωμη,δε μπόρεσα να κρατηθω. . .

το καρμπ ειναι καλό,απλά έχει ενα επιπλέον σερβις ανα 25000 με 35000 συνήθως :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: :lol: :lol: εμενα καιει λαδι σαν διχρονο παρατημενο 15 χρονια. μαλλον φλερταρω με το μεγαλο σερβις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τη ιστορία εμπιστεύτηκα τελικά Innova. Ένα μου το κλέψανε το Μάιο του 2014 και ένα δεύτερο πριν 10 ημέρες. Φοβερό παπί, αξιόπιστο αλλά δεν έχει ξανά. Εκτός αν έχετε γκαράζ κλειστό. Εκεί πάω πάσο. Οπότε θα πάω μάλλον σε σκούτερ αυτή την φορα και σε κάτι για να κάνω απλά την δουλειά μου και να μην το κλαίω μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 8/1/2010 at 5:58 ΜΜ, το μέλος stratos yamaha έγραψε:

Innova δαγκωτό δεν νιώθει τίποτα αυτό το μηχανάκι....

Μετα από 11 χρονάκια το Innova injection είναι ολλα τα λεφτά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 26/9/2013 at 11:16 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε:

:lol: :lol: :lol: εμενα καιει λαδι σαν διχρονο παρατημενο 15 χρονια. μαλλον φλερταρω με το μεγαλο σερβις.

Μπιέλα από Astrea να βάλεις και δεν θα καίει

Την 29/3/2011 at 1:32 ΜΜ, το μέλος HLIAS έγραψε:

Επίσης4000 χλμ ειναι πραγματικα πολυ νωρις για να πεις οτι ειναι απροβληματιστο... (οχι οτι ειναι, απλα το αναφέρω).

Ακόμη και στα 48.000km δεν μου έχει βαρέσει μετά από κακομεταχείριση

Τροποποιήθηκε από τον Aimilios.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα