Jump to content
D.M

Crypton X 135cc vs Dinamik 125cc

Recommended Posts

βαλτα στον κολο σου θα παρεις πολλα αλογα.. Εχει περασει ο κολο σου ρεκτιφιε οπως και αυτου με το Ζ

ναι κανουν για τον ποιο γρηγορο Ζετ του κοσμου το ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!! χχαχαχα :vampire:

Μιλωντας ετσι το μονο που καταφερνεις να δειχνεις ειναι την απογνωση σου για το dynamic... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το δικό μου είναι από την μάνα του όπως είναι δεν το έχω σκαλίσει ποτέ και κάνει μια χαρά την δουλιά του... όχι σαν κάτι άλλα που σε αφήνουν όλο στην μέση του δρόμου..δεν ξέρω τι εντύπωση έχεις αλλά ούτε κάθομαι να ασχοληθώ με κόντρες και μαλακίες ούτε θα κάθομαι να παίζω την κολοκυθιά αν το μηχανάκι σου είναι πιο γρήγορο η όχι, στο κάτω κάτω πάρε τον πύραυλο σου και πάνε σπάσε το κεφάλι σου...

και πουθενά δεν ειπα ότι το Ζ είναι το πιο γρήγορο και τέτοια...από το μυαλό σου τα βγάζεις όλα

οτι πεις γρηγορε

Μιλωντας ετσι το μονο που καταφερνεις να δειχνεις ειναι την απογνωση σου για το dynamic... :whistling:

οτι πεις ξερολα... εδω εισται ολοι η εξυπνη και η γρηγορη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σε ρωτήσω ρε παλικάρι μου γιατί στο μηχανάκι σου γράφει modenas dinamik 125 και στην φωτογραφία έχεις daytona sprinter? τουλάχιστον δόξα το θεό μάτια έχουμε χαζοί δεν είμαστε... μήπως τόση ώρα μας λες λες λες για ένα μηχανάκι που ΔΕΝ εχεις και άρα δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη? :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω αποτι εχω παρατηρισει στο μηχανακι μου ναι εχει ευαισθητο σασμαν αλλα κατα καποιο περιεργο τροπο επειδη το προσεχω και δεν αλλαζω τις απο πρωτη δευτερα με τερμα ανοιχτο γκαζι δεν εχει κανει κιχ. Α και το Ζ εχει λιγο ποιο μεγαλη διαδρομη απο τα dinamik. Προσωπικα πιστευω οτι η yamaha εχει κανει καλητερη δουλεια στο Ζ σε σχεση με την modenas στο dinamik. Τωρα ποιο ειναι ποιο γρηγορο δεν γνωριζω και δεν θα κατσω να ασχολιθω. Ο λογος που εγω πηρα dinamik ειναι οτι γουσταρω τα διχρονα, και για την λειτουργια τους και για το νευρο τους. Πιστευω να καθεστε να τσακωνεστε για τα παπια δεν εχει νοιμα. Χωρις να θελω να προσβαλω κανενα τα παπια δεν βγηκαν για να κανουμε κοντρες αλλα για να εξυπηρετούν στην πολη. Εμεις που τωρα μπαινουμε στο χωρο των μηχανων τα χρησιμοποιουμε σαν αρχη πριν παρουμε κατι μεγαλυτερο. Οποτε μην καθεστε και μαλωνετε τωρα γι αυτα τα πραγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω αποτι εχω παρατηρισει στο μηχανακι μου ναι εχει ευαισθητο σασμαν αλλα κατα καποιο περιεργο τροπο επειδη το προσεχω και δεν αλλαζω τις απο πρωτη δευτερα με τερμα ανοιχτο γκαζι δεν εχει κανει κιχ. Α και το Ζ εχει λιγο ποιο μεγαλη διαδρομη απο τα dinamik. Προσωπικα πιστευω οτι η yamaha εχει κανει καλητερη δουλεια στο Ζ σε σχεση με την modenas στο dinamik. Τωρα ποιο ειναι ποιο γρηγορο δεν γνωριζω και δεν θα κατσω να ασχολιθω. Ο λογος που εγω πηρα dinamik ειναι οτι γουσταρω τα διχρονα, και για την λειτουργια τους και για το νευρο τους. Πιστευω να καθεστε να τσακωνεστε για τα παπια δεν εχει νοιμα. Χωρις να θελω να προσβαλω κανενα τα παπια δεν βγηκαν για να κανουμε κοντρες αλλα για να εξυπηρετούν στην πολη. Εμεις που τωρα μπαινουμε στο χωρο των μηχανων τα χρησιμοποιουμε σαν αρχη πριν παρουμε κατι μεγαλυτερο. Οποτε μην καθεστε και μαλωνετε τωρα γι αυτα τα πραγματα.

ναι ρε όμως ο "φίλος" μας με το sprinter(dinamik όπως λέει) προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς, μας βρίζει και χίλια δυο άλλα...μου φένετε θέλει ένα σουτ από δώ :bruce_h4h: :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σε ρωτήσω ρε παλικάρι μου γιατί στο μηχανάκι σου γράφει modenas dinamik 125 και στην φωτογραφία έχεις daytona sprinter? τουλάχιστον δόξα το θεό μάτια έχουμε χαζοί δεν είμαστε... μήπως τόση ώρα μας λες λες λες για ένα μηχανάκι που ΔΕΝ εχεις και άρα δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη? :whistling: :whistling:

Μπες στο προφιλ μου μαγκα του γλυκου νερου και δες να μαθενεις...

ναι ρε όμως ο "φίλος" μας με το sprinter(dinamik όπως λέει) προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς, μας βρίζει και χίλια δυο άλλα...μου φένετε θέλει ένα σουτ από δώ :bruce_h4h: :bruce_h4h:

εσεις λετε οτι ειναι αχρηστα ρε κεφτεδες... Εσεις εισται η ποιο γρηγορη...

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπες στο προφιλ μου μαγκα του γλυκου νερου και δες να μαθενεις...

εσεις λετε οτι ειναι αχρηστα ρε κεφτεδες... Εσεις εισται η ποιο γρηγορη...

Εκτος απο τα ορθογραφικα σου , προσεξε και πως μιλας. Και απο τι ειδα πηρες το μηχανακι σου προσφατα. Επειδη πηρες ενα γρηγορο μηχανακι δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο. Λενε "τιμησε το σπιτι σου , μην πεσει και σε πλακωσει" αλλα εσυ το παρακανες. Ουτε το Ζ ειναι το καλυτερο μηχανακι ουτε το dinamik και πεζουν παρα πολλα πραγματα ρολο. Οτι και αν παρεις αν το κακομεταχειριζεσε θα τα φτυσει ειναι λογικο. Και οσο γρηγορα και να ειναι παντα θα παραμεινουν παπια. Και εγω το γουσταρω πολυ το μηχανακι μου και το προσεχω οποτε δεν μου βγαζει προβληματα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mid μην σκας ρε αδερφε... Και εγω μεχρι να οδηγησω κατι πιο σοβαρο απο τον παπιο μου πιστευα οτι μαμουσα και εδερνα πανω στα 140cc της αθανατης σουπραρας :P

Αλλα αυτο μιλαμε ηταν στα 16 μου :whistling:

Καλα χιλιομετρα να εχει το παιδι και σιντομα με αλα μυαλα :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτι τέτοιοι σαν και αυτόν είναι που σήμερα τους ακούς και αύριο διαβάζεις για τα τροχαία τους... με αυτά τα μυαλά δεν πας πουθενα :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτος απο τα ορθογραφικα σου , προσεξε και πως μιλας. Και απο τι ειδα πηρες το μηχανακι σου προσφατα. Επειδη πηρες ενα γρηγορο μηχανακι δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο. Λενε "τιμησε το σπιτι σου , μην πεσει και σε πλακωσει" αλλα εσυ το παρακανες. Ουτε το Ζ ειναι το καλυτερο μηχανακι ουτε το dinamik και πεζουν παρα πολλα πραγματα ρολο. Οτι και αν παρεις αν το κακομεταχειριζεσε θα τα φτυσει ειναι λογικο. Και οσο γρηγορα και να ειναι παντα θα παραμεινουν παπια. Και εγω το γουσταρω πολυ το μηχανακι μου και το προσεχω οποτε δεν μου βγαζει προβληματα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του.

Μην εισαι λαθος φιλε αυτη κατηγορουσαν το μηχανακι... Τπτ δν εχει βγαλει και εχεις και το ξερεις..

κάτι τέτοιοι σαν και αυτόν είναι που σήμερα τους ακούς και αύριο διαβάζεις για τα τροχαία τους... με αυτά τα μυαλά δεν πας πουθενα :thumbsdown:

Οτι πεις φιλε εγω ποτε δεν εχω τρακαρει ουτε εχω πεσει απο μαλακια μου μονο οταν ενα παππους εβγαλε φλας να στριψει αριστερα εκανα κανονικα προσπεραση απο δεξια και με τρακαρε... Ετσι πηρα τα λευτα μου εξυπνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mid μην σκας ρε αδερφε... Και εγω μεχρι να οδηγησω κατι πιο σοβαρο απο τον παπιο μου πιστευα οτι μαμουσα και εδερνα πανω στα 140cc της αθανατης σουπραρας :P

Αλλα αυτο μιλαμε ηταν στα 16 μου :whistling:

Καλα χιλιομετρα να εχει το παιδι και σιντομα με αλα μυαλα :_thumbsup:

ρε φιλε εσυ μπηκες σε ολη την φαση δεν σου πηγα εγω κοντρα ετσι.. Εσεις ειπατε το ποιο αχρηστο μηχανακι το dinamik ειναι οχι εγω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε εσυ μπηκες σε ολη την φαση δεν σου πηγα εγω κοντρα ετσι.. Εσεις ειπατε το ποιο αχρηστο μηχανακι το dinamik ειναι οχι εγω..

Ρε σαλτα μερικες σελιδες πισω να διαβασεις τι εχουμε γραψει και μετα ελα και ποσταρε!

Μπενετε βλεπετε ενα ποστ και κραζετε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σαλτα μερικες σελιδες πισω να διαβασεις τι εχουμε γραψει και μετα ελα και ποσταρε!

Μπενετε βλεπετε ενα ποστ και κραζετε!

Μην παρεκτρεπεσαι BlackmanGR. :_zeppelin::rotfl: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το παλικάρι PanosKam είναι ότι να ναι ρε... ανακάλυψε τα μηχανάκια τώρα και του άρεσε και κάνει σαν τρελός... που θα πάει θα του περάσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απορειτε γιατι οι μικρες κατηγοριες βγηκανε απο την αρχικη και γινανε συνδεσμος με τοσο μπινελικι που πεφτει εδω μεσα.εσυ ρε panosKam γιατι βριζεις ολη την ωρα δεν καταλαβα και τι προσπαθεις να αποδειξεις παλι δεν καταλαβα ωραια ας υποθεσουμε οτι το dynamic ειναι το πιο γρηγορο παπι απο ολα ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???μπραβο ρε εισαι ο πιο μαγκας της γειτονιας ολα τα γκομενακια λιωνουν για παρτη σου και ολοι καγκουροπαπακηδες σε προσκυνανε.οταν μεγαλωσεις και πας να συμπληρωσεις κανα βιογραφικο για δουλεια οταν στην πουνε γιατι εισαι ανορθογραφος εσυ πες τους οτι ειχες το πιο γρηγορο παπακι οτι γαμουσες και εδερνες.κατσε ρε γιατι με απατα λιγο και η μνημη μου ειμαι και γερος ανθρωπας εσενα που δεν σου εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα το dynamic εδω μεσα δεν ποσταρες οταν το πρωτοπηρες οτι του ειχες αλλαξει 10.000 μπουζι γιατι στα εβγαζε τηγανια απο το λαδι ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ????

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απορειτε γιατι οι μικρες κατηγοριες βγηκανε απο την αρχικη και γινανε συνδεσμος με τοσο μπινελικι που πεφτει εδω μεσα.εσυ ρε panosKam γιατι βριζεις ολη την ωρα δεν καταλαβα και τι προσπαθεις να αποδειξεις παλι δεν καταλαβα ωραια ας υποθεσουμε οτι το dynamic ειναι το πιο γρηγορο παπι απο ολα ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???μπραβο ρε εισαι ο πιο μαγκας της γειτονιας ολα τα γκομενακια λιωνουν για παρτη σου και ολοι καγκουροπαπακηδες σε προσκυνανε.οταν μεγαλωσεις και πας να συμπληρωσεις κανα βιογραφικο για δουλεια οταν στην πουνε γιατι εισαι ανορθογραφος εσυ πες τους οτι ειχες το πιο γρηγορο παπακι οτι γαμουσες και εδερνες.κατσε ρε γιατι με απατα λιγο και η μνημη μου ειμαι και γερος ανθρωπας εσενα που δεν σου εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα το dynamic εδω μεσα δεν ποσταρες οταν το πρωτοπηρες οτι του ειχες αλλαξει 10.000 μπουζι γιατι στα εβγαζε τηγανια απο το λαδι ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ????

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ ρε panosKam γιατι βριζεις ολη την ωρα δεν καταλαβα και τι προσπαθεις να αποδειξεις παλι δεν καταλαβα ωραια ας υποθεσουμε οτι το dynamic ειναι το πιο γρηγορο παπι απο ολα ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???

φιλε, κανε τον κοπο να ξαναδιαβασεις το θεμα που ειχες κανει τοτε για το dinamik και εστιασε στα ποστ που σου λενε να μην παρεις 2χρονο γιατι τωρα βλεπω το κανεις τραμπα με Χ.

Ολοι ξερουν ποσο γκαζι εχει, αλλα εχει και μειονεκτηματα... Το μηχανακι δεν ειναι μονο για να το παρκαρεις εξω απο το Σαλαζαρ...

κατσε ρε γιατι με απατα λιγο και η μνημη μου ειμαι και γερος ανθρωπας εσενα που δεν σου εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα το dynamic εδω μεσα δεν ποσταρες οταν το πρωτοπηρες οτι του ειχες αλλαξει 10.000 μπουζι γιατι στα εβγαζε τηγανια απο το λαδι ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ????

μια χαρα τα πας απο μνημη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκα μου που εισαι στην πραγματικοτιτα κεφτες γιατι δεν διαβασες τα ποστ μου.. Εβγαζε μπουζι εξυπνε της παρεας οπως ολοι εδω η γρηγορη καλυτερη εξυπνοτερη number 1 ηταν γιατι ο προιγουμενος ειχε τερμα ανοιχτη την αντλια λαδιου μαγκα ε μαγκα.. Σαλτσα εγω? Οκ δεν ασχολουμε αλλο πειτε οτι θελετε εχω το μηχανακι μου το γουσταρω απο αλλα παππια ξερω οτι ειναι καλυτερο δεν θα ασχοληθω αλλο με βλακες γιατι εσεις το συνεχιζεται αντε παντε για να φατε σουπιτσα τωρα αντε γεια ΓΑΤΑΚΙΑ.

Μαγκα μου που εισαι στην πραγματικοτιτα κεφτες γιατι δεν διαβασες τα ποστ μου.. Εβγαζε μπουζι εξυπνε της παρεας οπως ολοι εδω η γρηγορη καλυτερη εξυπνοτερη number 1 ηταν γιατι ο προιγουμενος ειχε τερμα ανοιχτη την αντλια λαδιου μαγκα ε μαγκα.. Σαλτσα εγω? Οκ δεν ασχολουμε αλλο πειτε οτι θελετε εχω το μηχανακι μου το γουσταρω απο αλλα παππια ξερω οτι ειναι καλυτερο δεν θα ασχοληθω αλλο με βλακες γιατι εσεις το συνεχιζεται αντε παντε για να φατε σουπιτσα τωρα αντε γεια ΓΑΤΑΚΙΑ.

φιλε, κανε τον κοπο να ξαναδιαβασεις το θεμα που ειχες κανει τοτε για το dinamik και εστιασε στα ποστ που σου λενε να μην παρεις 2χρονο γιατι τωρα βλεπω το κανεις τραμπα με Χ.

Ολοι ξερουν ποσο γκαζι εχει, αλλα εχει και μειονεκτηματα... Το μηχανακι δεν ειναι μονο για να το παρκαρεις εξω απο το Σαλαζαρ...

μια χαρα τα πας απο μνημη!

Ισως εκανα τραμπα με Χ τωρα οχι ομως δεν το κανω... Γιατι εχει το γκαζι που γουσταρω και ειναι ετσι οπως μου αρεσει. Δειτε το ποστ ρε ζωα πως μιλαω στα παιδια γιατι εχουν 10 φορες ποιο πολυ μυαλο απ'οτι εσεις εδω. Επειδη ολοι ειστε η πρ0. Μπορει να πηρα τωρα 2χρονο αλλα εχω μαθει τοσα πολλα οσα η ποιο πολυ κανουν παρα πολυ καιρο να μαθουν γιατι το γουσταρα οποιος αλλος εχει προβλημα μαζι μου τα λυνω και απο κοντα.

Πιστευω να σας καλυψα πολυ καλα με σχεσει του ποστ εξυπνει ολοι σας

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PanosKam ακου φιλε δεν χρειαζεται να χαλιεσε για χαζομαρες οπως ειπες γουσταρε το μηχανακι σου εχω και εγω dynamik ξερο τι κανει, γιαυτο γουσταρετο και ασε ολα τα αλλα και στην τελικη αν περνας αλλα μηχανακια μαγκια σου απλα τωρα μην τα λες απο εδω και νευριαζεις και τσαμπα χαλας καρδιες με τα παιδια..

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

panoskam ενα θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου.εισαι πολυ τυχερος που εισαι απο θεσσαλονικη γιατι τωρα θα σε μαζευανε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lock:

Καποιοι ετοιμαστειτε για μπανακι δροσερο και warning level...ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ να μιλατε ετσι...αυτα στις πλατειες μαγκες..οχι εδω μεσα...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...