pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θελω να παρω καινουριο μηχανακι για να μπορω να μετακινουμαι στο κεντρο χωρις να μου βγαινει το λαδι οπως τωρα με το 50αρι σκουτερ που εχω. Ειμαι αναμεσα στα 2 που αναφερει ο τιτλος με προτιμηση στο ινοβα λογω της οικονομιας καυσιμων, ομως καποιοι μου λενε να σκεφτω και την μοντενας καθως βγαζει καλα μηχανακια και εχει καλυτερες επιδοσεις. Τι εχετε να με συμβουλευσεε? Εχει η modenas καλυτερες αποδοσεις απο τη Honda.?. πρωτη φορα το ακουω αυτο... :pray: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Εχει η modenas καλυτερες αποδοσεις απο τη Honda.?. πρωτη φορα το ακουω αυτο... :pray: Ε κοιτα το Xcite κατι κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 μα θα μου το συγκρινετε με την honda ? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Μην μπερδεύεται αξιοπιστία με επιδόσεις. Η honda είναι σίγουρα περισσότερο αξιόπιστη, αλλά όχι και η καλύτερη στις επιδόσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) εχετε υπερεκτιμησει λιγο την καθε εταιρεια μου φαινεται... ολες εχουν καλα, αλλα και ασχημα.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η ταχύτητα δεν ειναι απολυτο κριτηριο πιστευω... Δε κερδίζεις κάτι αν πας λίγο πιο γλήγορα. Δεν εχει νόημα... Νοημα για μενα εχουν (χωρις σειρα ) να ειναι ανετο και να μη πιάνομαι,να μη τρίζει,να φρενάρει καλά,να ειναι καλα ζυγισμένο,κοστος ανταλλακτικών,ασφάλεια,ποσο μπορω να το φορτώσω ,αξιοπιστία κτλ... Το yamaha crypton X αν δεν εχεις λεφτά το θεωρώ πέταμα χρημάτων ,μονο μεταχειρισμένο... Ωραια εμφανιση και σκίζει όλα τα άλλα αλλά θεωρω πως εχει μικρή σέλα κ το θεωρω πολυ ακριβο για παπί... Με λιγα παραπάνω χρήματα παιρνεις μηχανή κανονική !! Και αν στο βαλουν στο ματι θα το κλαις περισσότερο.. Για μενα εχω δει πολλά Honda εχω οδηγήσει και διαφορων χρονολογιών αλλά κάτι δε μου καθόταν καλά!! Μου διναν την αισθηση οτι γερνάγαν ευκολα...τριζαν κτλ.... Αρα για μενα εκτος των αλλων επιλογών ειτε modenas kriss/ x-cite, ειτε kawasaki zx 130 ,ειτε suzuki addrees ine polu dinati epilogi! Πάρε οτι σε βολευει απο εκεί και μετά!! Οδηγησε τα όλα (ψαξε αγγελίες οτι τάχα ενδιαφέρεσε) Ειναι ανάλογα και το σώμα του καθενός.. Εγω εχω το kriss και ο προκάτοχος είχε σπάσει καποια πραγματα στα πλαστικά και δε τα ειχε τοποθετήσει καλά πάλι ΚΑΙ ΟΜΩΣ δε τρίζει απολύτως τίποτα!!!!! Ασχετα αν εχουν σπάσει εσωτερικά σημεία ενώσεων των πλαστικών... Αν ειχα τα χρηματα θα πήγαινα σε kawasaki zx 130 παρότι εχω ακουσει απο μερικους ασχημα λόγια φαίνεται πολύ ομορφο και καλο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2010 από τον Parhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες