Jump to content
ziki

Innova 125i vs Modenas?

Recommended Posts

ναι φιλε ντικ εννοειτε θα σας το ποσταρω να το δειτε youtube...αλλα το youtube < :kaaaala: και μου σπαει τ νευρα...

Τροποποιήθηκε από τον D.M

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπον παιδια το ανεβασα το βιντεακι τελικα...δν ειναι βεβαια πολυ καλο γτ εχει αερα,κουνιομαστε πολυ,και ο αδερφος μου απο πισω ειναι κοντος :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον παιδια το ανεβασα το βιντεακι τελικα...δν ειναι βεβαια πολυ καλο γτ εχει αερα,κουνιομαστε πολυ,και ο αδερφος μου απο πισω ειναι κοντος :kaaaala:

140 διπλο??μπραβοοο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

140 διπλο??μπραβοοο

αχα...με κοφτη να το κοβει παντα...αν δν ειχε το κοφτη θα τσιμπαγε σιγουρα αλλα 5 χιλιομετρακια γτ σλεψου οτι πηγαινει ετσι ολα τα 800μ μεχρι το φαναρι στο τελοσ του δρομου...και το σημαντικοτερο??δν σπαει!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καινουργια αγγελια στο car.gr modenas dinamik καινουργιο :stunned: 2.250 κοκκινο οποιος ενδιαφερετε .ξερω :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως το xcite να ειναι πιο ολοκληρωμενο. Μπορει να καει ελαχιστα περισσοτερο απο το innova το οποιο ηταν η αρχικη μου επιλογη λογω οικονομιας βενζινης αλλα και καρμπυρατερ εχει και μπρος πισω δισκοφρενα και στροφομετρο (απο τα λιγα, ή εχουν και αλλα παπια?) και δινει και μεγαλυτερη τελικη. Τα ελαστικα που περιγραφεις ειναι το προβλημα που αποτελει σε χαμηλομενη ασφαλεια? Επειδη εχω διαβασει πως εχει χαμηλοτερη οδιγικη ασφαλεια συγκριτικα με τα yamaha-honda-kawasaki και αναρωτιομουν τον λογο, αλλα λογικα θα ειναι λογω των ελαστικων που αναφερεις φιλε D.M.

Επισης εχει και τσουχτερη τιμη ρε γμτ. Η τελικη του ειναι ακριβοτερη και απο το να παρεις το ινοβα με 12 εντοκες! Παλι καλα που βρηκα εμπορο που προσφερει 24 ατοκες, και μαλλον εκει θα καταληξω. Αλλα εχει μετα και αλλα εξοδα να δωσεις και για τα Metzeler και παει πανω απ 2200 η τελικη τιμη... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως το xcite να ειναι πιο ολοκληρωμενο. Μπορει να καει ελαχιστα περισσοτερο απο το innova το οποιο ηταν η αρχικη μου επιλογη λογω οικονομιας βενζινης αλλα και καρμπυρατερ εχει και μπρος πισω δισκοφρενα και στροφομετρο (απο τα λιγα, ή εχουν και αλλα παπια?) και δινει και μεγαλυτερη τελικη. Τα ελαστικα που περιγραφεις ειναι το προβλημα που αποτελει σε χαμηλομενη ασφαλεια? Επειδη εχω διαβασει πως εχει χαμηλοτερη οδιγικη ασφαλεια συγκριτικα με τα yamaha-honda-kawasaki και αναρωτιομουν τον λογο, αλλα λογικα θα ειναι λογω των ελαστικων που αναφερεις φιλε D.M.

Επισης εχει και τσουχτερη τιμη ρε γμτ. Η τελικη του ειναι ακριβοτερη και απο το να παρεις το ινοβα με 12 εντοκες! Παλι καλα που βρηκα εμπορο που προσφερει 24 ατοκες, και μαλλον εκει θα καταληξω. Αλλα εχει μετα και αλλα εξοδα να δωσεις και για τα Metzeler και παει πανω απ 2200 η τελικη τιμη... :(

παρε το zx 130 kawasaki καντο μια βολτα και μετα τα ξαναλεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη εχω και εγω το ιννοβα(το παλιο)και εχω οδηγησει και το καινουριο να πω την γνωμη μου

στα θετικα

-εχει πολυ δυναμη,μακριες σχεσεις(ιδικα η 1η ειναι ιδανικη για πολη),πολυ καλο μπροστα φρενο,αξιοπιστια

αρνητικα

-το πισω φρενο του δεν ειναι και οτι καλυτερο,τα πλαστικα στο τιμονι τριζουν(μονο στο τιμονι)

κατα την γνωμη μου τα ιννοβα ειναι καλα μηχανακια και λιγο παρεξηγημενα,αν ημουν στην θεση σου αναμεσα στο xcite kαι το innova μαλλον το xcite θα διαλεγα,λογο του οτι ειναι 130,δυνατο και απ οτι ξερω εχει βγει καλο παπι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε θα με τρελανετε εδω μεσα.....

140 το μοντενας???? ΜΕ καμια παναγια εδω δν τα βγαζει το DYnamik θα τα βγαλει το XCITE???

Εχω οδηγησει ιννοβα κοιταξε ειναι βολικο καλουτσικα φρενα καλη σελα τρεχεις με 80 και νομιζεις οτι πας με 60 καλο μηχανακι αλλα εχει σοβαρα προβληματα οταν βαζεις ταχυτητα το μηχανακι κρεμαει πολλα κρεμανε αλλα το ιννοβα κρεμαει παρα πολυ και αυτο ειναι αρνητικο γτ με τις αλλαγες που κανεις χανεις χλμ και χρονο..Πιστευω πως το ιννοβα μανισιο ειναι το ποιο ψοφιο 4χρονο.... Ειχαμε τρεξει ενα ιννοβα ολο μαμα με ενα Dayang 53mm το ιννοβα ηταν πισω για 1 μηχανακι διαφορα.... 53μμ ειναι γυρω στα 100 με 110 κ..

Το ποιο γρηγορο που εχω δει ειναι το Χ με κατι ψιλοαλλαγες ειναι σφαιρα Στο δικο με χω βαλει εξατμιση γραναζι και φιλτρο αερα και περναω στα 400μ MODENAS DYNAMIK εχω ανοιξει με 2 διαφορετικα και τα περασα οταν καρφωσα 4 το μηχανακι δν κρεμαει αλλα δινει και τα 3 μηχανακια διαφορα τα εκανα 1 ροδα μπροστα!!!!

Το ΖΧ δν ξερω πως παει δν εχω δει να τρεχει αλλα εχω ακουσει απο μερικους οτι ειναι καλυτερο απο το Χ 135 τωρα εσυ θα διαλεξεις παντως ΜΟντενας και ιννοβα δν θα στα προτεινα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

140 το μοντενας???? ΜΕ καμια παναγια εδω δν τα βγαζει το DYnamik θα τα βγαλει το XCITE???

Το βιντεακι το ειδες? http://www.youtube.c...player_embedded

Κοντερισια μεν, αλλα τοσα δειχνει!

Απο Yamaha Crypton και KawasakiZX εχουμε καποιον κατοχο να κανει αναλυτικες καταγραφες, οπως εγιναν και για τα Innova και krisstar kαι xcite?

Πανω που παω να καταληξω στο xcite Ολο και καποιος θα πει παρε kawasaki ειναι καλυτερο.Επισης το Yamaha ειναι και το πρωτο σε πωλησεις και σε κριτικες, αρα τι γινεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο το video με το modenas αλλα μν 3εχναμε πως το εχει ανεβασει cc κτλ...απο οτι θυμαμαι το εχεις 160cc???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο το video με το modenas αλλα μν 3εχναμε πως το εχει ανεβασει cc κτλ...απο οτι θυμαμαι το εχεις 160cc???

οχι φιλε μου...

στο βιντεο ειναι μαμα το μηχανακι...

φοραει μονο εξατμιση G.P.R..!!

και λαστιχα Metzeler 2.75 πισο 2.50 μπροστα...

οτι ειχε και ο κατασκευαστης δλδ...!!(για να μην χανει σε βημα και διχνει +20km/h);)

το κοντερ απο μαμα χανει 5 km/h (το εχο μετρησει και με GPS και με το er-6 που εχω)

το kawasaki το εχει ο ξαδερφος μου σε κοκκινο...

ειναι ακριβως το ιδιο μηχανακι...τα parts του και των δυο λενε made in malaisya και ειναι και τα δυο ακριβως ιδια...!!

η μονη τουσ διαφορα ειναι το μπροστινο φαναρι το οποιο στο μεν modenas εχει μια μεγαλη λαμπα και μια ψηρα το δε kawasaki εχει δυο μεγαλεσ λαμπες και μια ψηρα!

τα φωτα στο modenas οντος ειναι λιγα σε οδηγηση πληρως σκοταδιου αλλα εφερε ο γκοργκολης με 30 ευρω ενα φαναρι ιδιο ακριβως αλλα εχει και αυτο δυο λαμπες μεγαλεσ οπως ακριβως του kawasaki..

και τα δυο αποδιδουν 10,6hp οποτε μιλαμε για το ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ακριβως!

φιλε punisher ειτε το πιστευεις ειτε οχι τα ιδια χιλιομετρα εβγαζε και σε κατηφορα το Modenas ακομα και οταν το ειχα με μαμα εξατμιση και δν ειχα προλαβει ουτε τους καθρευτες να βγαλω..!:)

και μην λες μεγαλες κουβεντες για το dinamik γτ μαμα ολο και μονο Protech 200αρα εξατμιση κατεβαινα το σχιστο κερατσινιου (ελαφρως κατηφορουλα) και σκημενος και τερμα γκαζι ειδα τα εξης

1-30km/h κοφτης

2-65km/h κοφτης

3-105km/h κοφτης

4-140km/h κοφτης

5-165km/h κοφτης

6-178km/h μεχρι τοσο προλαβα να παω και μετα ανεβαζε πολυυυυ αργα!μεχρι που κολλησε γτ το πηγαινα ετσι για περιπου 1,5 χιλιομετρο!!

ο πατερας μου διπλα με το ninja zx-10r μου ειπε οτι κατεβαιναμε σταθερα στα 158km/h

αρα μαμα το dinamik διχνει περιπου +18 km/h

πατεντα=ατερμονα κοντερ απο xcite και το κοντερ ερχετε μολισ στο +5km/h

;)

δοκιμασμενο!

το οτι δν παει ουτε 140Km/h μην το λες παραεξω...γτ θα γελαει και η μανα του πελε :P

σου ειπα...βρες καλοδιατηρημενα dinamik να ανοιξεις και θα εκπλαγεις με το ποσο πιο δυνατα ειναι απο το Χ και οποιδηποτε αλλο τετραχρονο!!

εχω πατησει μεχρι και fx 65,5mm στο 400αρι με διαφορα μισι ροδα βεβαια!!

επισημως η διεθνως γνωστη και εγκυρη εγκηκλοπαιδεια του ιστου(wikipedia) δινει το xcite τελικη ταχυτητα 135km/h

και το dinamik 150+km/h!

το x επισης 135 km/h!

δν νμζω να πεφτει και τοσο εξω!!

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ziki στροφομετρο εχουν τα

modenas xcite

kawasaki zx130

daytona sprinter 50-125

yamaha z

μονο αυτα υπαρχουν στο εμποριο με εγκατεστημενο απο το εργοστασιο στροφομετρο!!

το συνολο για αγορα και τοποθετηση ελαστικων(metzeler=και τ πιο ακριβα για παπι) γιαυτο ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει,θα σου παει γυρω στο 80αρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρεξ ξεκολιστε με τα χλμ στο κοντερ ποτε θα καταλαβεται οτι δεν ισχυουν το ενα μπορει να λεει τελικη 140 και το αλλο να λεει 120 και το δευτερο να ειναι πιο μπροστα..

δεν ξερω για τα αλλα τα παπια αλλα τα Μοντενας ειναι υπεραισιοδοξα στο κοντερ..

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΠΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 -115 ΧΛΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασχετα το κοντερ και τα κυβικα και την μαρκα.

απλα καποια ειναι πιο δυνατα σε επιταχυνση.

δεν θυμαμαι ποιος αλλα καποιος ειπε για μια κοντρα και το ενα ηταν πειραγμενο 110ή 120 κυβ..

α) δεν παιζουν ρολο τα χιλιοστα του εμβολου μονο παιζουν και του στροφαλου..(αν εχει αλλαξει)

β) αφου ειναι πειραγμενο και ας ειναι λιγοτερα κυβ. αφου φοραει αλλο καρμπυρατερ και λογικα εχει κανει και θυριδομα στην κεφαλη ειναι λογικο να πηγαινει τον πατο του.

_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι φιλε μου...

στο βιντεο ειναι μαμα το μηχανακι...

φοραει μονο εξατμιση G.P.R..!!

και λαστιχα Metzeler 2.75 πισο 2.50 μπροστα...

οτι ειχε και ο κατασκευαστης δλδ...!!(για να μην χανει σε βημα και διχνει +20km/h);)

το κοντερ απο μαμα χανει 5 km/h (το εχο μετρησει και με GPS και με το er-6 που εχω)

το kawasaki το εχει ο ξαδερφος μου σε κοκκινο...

ειναι ακριβως το ιδιο μηχανακι...τα parts του και των δυο λενε made in malaisya και ειναι και τα δυο ακριβως ιδια...!!

η μονη τουσ διαφορα ειναι το μπροστινο φαναρι το οποιο στο μεν modenas εχει μια μεγαλη λαμπα και μια ψηρα το δε kawasaki εχει δυο μεγαλεσ λαμπες και μια ψηρα!

τα φωτα στο modenas οντος ειναι λιγα σε οδηγηση πληρως σκοταδιου αλλα εφερε ο γκοργκολης με 30 ευρω ενα φαναρι ιδιο ακριβως αλλα εχει και αυτο δυο λαμπες μεγαλεσ οπως ακριβως του kawasaki..

και τα δυο αποδιδουν 10,6hp οποτε μιλαμε για το ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ακριβως!

φιλε punisher ειτε το πιστευεις ειτε οχι τα ιδια χιλιομετρα εβγαζε και σε κατηφορα το Modenas ακομα και οταν το ειχα με μαμα εξατμιση και δν ειχα προλαβει ουτε τους καθρευτες να βγαλω..!:)

και μην λες μεγαλες κουβεντες για το dinamik γτ μαμα ολο και μονο Protech 200αρα εξατμιση κατεβαινα το σχιστο κερατσινιου (ελαφρως κατηφορουλα) και σκημενος και τερμα γκαζι ειδα τα εξης

1-30km/h κοφτης

2-65km/h κοφτης

3-105km/h κοφτης

4-140km/h κοφτης

5-165km/h κοφτης

6-178km/h μεχρι τοσο προλαβα να παω και μετα ανεβαζε πολυυυυ αργα!μεχρι που κολλησε γτ το πηγαινα ετσι για περιπου 1,5 χιλιομετρο!!

ο πατερας μου διπλα με το ninja zx-10r μου ειπε οτι κατεβαιναμε σταθερα στα 158km/h

αρα μαμα το dinamik διχνει περιπου +18 km/h

πατεντα=ατερμονα κοντερ απο xcite και το κοντερ ερχετε μολισ στο +5km/h

;)

δοκιμασμενο!

το οτι δν παει ουτε 140Km/h μην το λες παραεξω...γτ θα γελαει και η μανα του πελε :P

σου ειπα...βρες καλοδιατηρημενα dinamik να ανοιξεις και θα εκπλαγεις με το ποσο πιο δυνατα ειναι απο το Χ και οποιδηποτε αλλο τετραχρονο!!

εχω πατησει μεχρι και fx 65,5mm στο 400αρι με διαφορα μισι ροδα βεβαια!!

επισημως η διεθνως γνωστη και εγκυρη εγκηκλοπαιδεια του ιστου(wikipedia) δινει το xcite τελικη ταχυτητα 135km/h

και το dinamik 150+km/h!

το x επισης 135 km/h!

δν νμζω να πεφτει και τοσο εξω!!

;)

178KMH ME TO DYNAMIK... Κοντερισια ΟΚ με αλλη μηχανη με τπτ....Εγω εχω δει Ζ που με 3 κατεβαζυν το κοντερ σε ευθεια τι μ λες τωρα 178 τα κοντερ τους ειναι σαν ρολογια ενας δεικτης που κουνιετε στα χαμενα :whistling:

Παντως τα Μοντενας δν μ κανουν για μηχανακια που βγαζουν 150 καθαρα με οσα εχω ανοιξει κανενα δν βγαζει τελικες ισα ισια μολις βαζω 4 η διαφορα μειονετε με τρελους ρυθμους

Δειτε και Βιντεο κοντρα στα 400μ

http://www.youtube.com/watch?v=yJxnzIKOFeo

Το συγκεκριμενο μηχανακι στα 300μ εφαγε απο 180 ραννερ για μιση ροδα περιπου το Runner Φορουσε μπιλιες και λουρια μαλοσσι :clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν καταλαβαινω πως γινετε να ανοιγει καποιος θεμα να παρει γνωμες και καποιοι αλλοι να το αλλαζουν σε κοντραδικο θεμα.tooth.giftooth.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

178KMH ME TO DYNAMIK... Κοντερισια ΟΚ με αλλη μηχανη με τπτ....Εγω εχω δει Ζ που με 3 κατεβαζυν το κοντερ σε ευθεια τι μ λες τωρα 178 τα κοντερ τους ειναι σαν ρολογια ενας δεικτης που κουνιετε στα χαμενα :whistling:

Παντως τα Μοντενας δν μ κανουν για μηχανακια που βγαζουν 150 καθαρα με οσα εχω ανοιξει κανενα δν βγαζει τελικες ισα ισια μολις βαζω 4 η διαφορα μειονετε με τρελους ρυθμους

Δειτε και Βιντεο κοντρα στα 400μ

http://www.youtube.com/watch?v=yJxnzIKOFeo

Το συγκεκριμενο μηχανακι στα 300μ εφαγε απο 180 ραννερ για μιση ροδα περιπου το Runner Φορουσε μπιλιες και λουρια μαλοσσι :clapping2:

σου ειπα φιλε μου punisher τι εχω δοκιμασει και τι οχι!!

το dinamik Μου ειναι μαμα και φοραει μονο 200αρα εξατμιση...

μετρημενο με GPS και με το ninja zx-10r το εχω παει μεχρι 158km/h...ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥ!!ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!

και σε ολο τον πειραια και την γυρω περιοχη..με οσα dinamik εχω ανοιξει μεχρι και 56mm δν με εχει περασει ΚΑΝΕΝΑ!

στα διχρονα παιζει πολυ μεγαλο ρολο το πως θα το ανοιξεις,αν ξερεις να το ανοιξεις,να μην το κρεμασεις και πολλα αλλα...και βασικοτερο να μην του πινεις καθημερινα το αιμα...ειναι ευαισθητα μηχανακια τ 2τ!!εχουν τν τροπο τους..!!τσκεψου οτι μου εχει λαδωσει μπουζι 4 φορες επδ το πηγαινα αργα για πανω απο 10 λεπτο,και αμα το πηγαινεις ταπα δν χαλαει με τπτ...!ειναι περιεργα μηχανακια!!;)

τεσπα...

αυτα καποια αλλη στιγμη σε αλλο ποστ..!!

προτεραιοτητα η πληροφορηση στον φιλο που ψαχνει τι να παρει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύχομαι να είστε πάντα όρθιοι και γεροί.

Αλλά σε τέτοιες τελικές τα παπιά δεν είναι ασφαλή.

Απλώς, σκεφτείτε το. Και πράξτε όπως νομίζετε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύχομαι να είστε πάντα όρθιοι και γεροί.

Αλλά σε τέτοιες τελικές τα παπιά δεν είναι ασφαλή.

Απλώς, σκεφτείτε το. Και πράξτε όπως νομίζετε...

πολυ σωστη παρατηρηση φιλε μου..

αυτο ειναι το βασικοτερο απο ολα..!!

σχεδον κανενα "γρηγορο" παπι δν εχει αναλογα φρενα!!

μονο με αγκυρα σταματανε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες οτι εισαι αναμεσα στο Innova και το Modenas???

Ποιο Modenas?Προσδιορισε...

Ελεος,ειναι σαν καποιους που με πετυχαινουν στο δρομο και μου λενε "ΤΟ Modenas ειναι?"

Ποιο Modenas βρε παληκαρι μου?

Modenas ειναι η εταιρια!Αυτη η εταιρια εχει πολλα μοντελα οπως Dinamik,Criss κτλ κτλ

Υ.Γ.: Ετσι για το τυπικο...να ξερουμε να μιλαμε!

Στο λενε γιατι το μπερδευουν με sprinter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε rivalbreaker να σου κανω μια ερωτησουλα???

τα 150cc πο το dinamik πως τ εβγαλες???

γτ πιστεψε με το εχω κανει κομματια και στην καλυτερη των περιπτωσεων παει 140 σκαρτα cc και παλι με χιλια δυο προβληματα!!

λυσε μου σε παρακαλω την απορια!!

φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε rivalbreaker να σου κανω μια ερωτησουλα???

τα 150cc απο το dinamik πως τ εβγαλες???

γτ πιστεψε με το εχω κανει κομματια και στην καλυτερη των περιπτωσεων παει 140 σκαρτα cc και παλι με χιλια δυο προβληματα!!

λυσε μου σε παρακαλω την απορια!!

φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να παρω καινουριο μηχανακι για να μπορω να μετακινουμαι στο κεντρο χωρις να μου βγαινει το λαδι οπως τωρα με το 50αρι σκουτερ που εχω.

Ειμαι αναμεσα στα 2 που αναφερει ο τιτλος με προτιμηση στο ινοβα λογω της οικονομιας καυσιμων, ομως καποιοι μου λενε να σκεφτω και την μοντενας καθως βγαζει καλα μηχανακια και εχει καλυτερες επιδοσεις.

Τι εχετε να με συμβουλευσεε?

Τι 50άρι είναι αυτό που δεν σε βολεύει κέντρο; Εγώ με το runner είμαι άρχοντας και ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω σύντομα είναι γιατί πλέον το βγάζω Κηφισό και κάνω τέρμα γκάζι κάθε μέρα, κορυδαλλό - μεταμόρφωση, ως αποτέλεσμα έχουν αρχίσει τα προβλήματα (έχει και 35000φεύγα χιλιόμετρα). Και πάλι πιστεύω ότι κανένα παπί με ταχύτητες δε θα βόλευε τόσο όσο ένα σκούτερ μέσα στο κέντρο και στο μποτιλιάρισμα που έχει εκεί.

Και μια απορία, τις προσπεράσεις που τις κάνεις; Γιατί εγώ μόνο σφήνες κάνω στο κέντρο και πετάγομαι μπροστά στα φανάρια (εκτός αν πλακώσουν οι 600αράδες και πάνω τριγύρω :P ).

Μήπως να κοίταζες κάποιο 125 σκούτερ;

edit: όταν λέω προσπεράσεις λέω για αυτές που χρειάζονται να δώσει το μηχανάκι γερό γκάζι, γιατί όταν όλα τα αμάξια είναι 1η-2α δεν θέλει και πολύ γκάζι για προσπέραση.

Τροποποιήθηκε από τον nitro912gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε το zx 130 kawasaki καντο μια βολτα και μετα τα ξαναλεμε

ΣΙΓΑ ΤΟ KAWASAKI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΒΗΜΑ ΔΕ ΠΑΕΙ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΝΟVΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ Π ΕΧΩ.ΗΟΝDARA Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ,ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το suzuki address που ανεφερα το οποιο ειναι και ιντζκτιον, καει 2.4/100!

Στο Address μετράω την κατανάλωση 2000km τώρα και έχω 1,9lt/100km με 50% δικάβαλο σε πόλη. Συνήθης ταχύτητα σε ανοικτό δρόμο 70-80 (Συγγρού, ποτάμι, παραλιακή κ.λπ), ενώ έχει γράψει το κοντέρ κοντά στα 110, χωρίς όμως να επιδιώξω να φτάσω το όριό του, που άλλωστε δεν με ενδιαφέρει.

Αλλαγές, δευτέρα στα 20, τρίτη στα 40, τετάρτη στα 50-60.

Με βάση αυτά, θεωρώ ότι για να πάει 2,4lt/100Km, πρέπει να οδηγείται αποκλειστικά στο όριο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα